Kizlar allaha sukur ikili taramm iyi cikmis ama bi daha bi ay sonra gitcem cinsiyetini o zaman ogrencem tek tek sizin belli olunca bende merak ediyorum:26:
kızlar tutumluanne diye bir site var. 2. el şeyler satıyor. Süt sağma makinesi 2. el alsam dıyorum.Memnun kalmazsam cok zarar etmem diye düşünüyorum. Olur mu ki 2. el? Hijyenik acıdan düşünüyorum ben:26::26::44:
kızlar tutumluanne diye bir site var. 2. el şeyler satıyor. Süt sağma makinesi 2. el alsam dıyorum.Memnun kalmazsam cok zarar etmem diye düşünüyorum. Olur mu ki 2. el? Hijyenik acıdan düşünüyorum ben:26::26::44:
Ikili test sonucu temiz çıkmayanlar ya da risk faktörü bulunan hamileler, benim doktorum amniyosentezin düşük ihtimali yaptığını söyledi ve tavsiye etmedi.
Onun yerine 16. Haftada dörtlü testi beklemelerini tavsiye etti ya da yurtdışına gönderilen ve %99 sonuç veren testleri önerdi. Fiyatları muhtemelen yüksek...
Harmony prenaral test ile
MaterniT21 plus testi
Testlerin adı bunlar. Bana da istersen yaptıralım dedi ama yaptırmayacağım inş. Dörtlü test haftası da 16. Haftada onu eşim istediği için yaptıracağım.
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş:)) doktordan geldik azıcık kendine dikkat et dedi. Bebeğimiz iyi ve kız :))
Ikili test sonucu temiz çıkmayanlar ya da risk faktörü bulunan hamileler, benim doktorum amniyosentezin düşük ihtimali yaptığını söyledi ve tavsiye etmedi.
Onun yerine 16. Haftada dörtlü testi beklemelerini tavsiye etti ya da yurtdışına gönderilen ve %99 sonuç veren testleri önerdi. Fiyatları muhtemelen yüksek...
MaterniT21 plus testi
Testlerin adı bunlar. Bana da istersen yaptıralım dedi ama yaptırmayacağım inş. Dörtlü test haftası da 16. Haftada onu eşim istediği için yaptıracağım.
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş:)) doktordan geldik azıcık kendine dikkat et dedi. Bebeğimiz iyi ve kız :))
benimde yarın sabah kontrolüm 200den fazla derse orda yaptrmıycam ikili testi. ama bende cinsiyeti öğrenme aşkıyla yanıp tutuşuyorum, napcam ben bu meraklaaa:44:
MaterniT21 plus testi
ayy bi topiğimizin bi kızı daha oluyo demek ne güzel, gözün aydın cnm
benimde yarın sabah kontrolüm 200den fazla derse orda yaptrmıycam ikili testi. ama bende cinsiyeti öğrenme aşkıyla yanıp tutuşuyorum, napcam ben bu meraklaaa:44:
merhaba arkadaşlarım dün ikili testim de sorun çıkınca bugün doğumevinin riskli gebelik bölümüne gittim,oradaki doktor 270 de 1 çıkarsa sorun kabul ediyoruz kordan dan bir sıvı alıp öyle bekıyoruz senin değerin 407 de 1 dedi,gerek görmedi,ama içim rahatlamadı nedense ankarada şöyle ilgili güvenebileceğimiz bir doktor yok mu allah aşkına tavsiye edeceğiniz?az önce bir doktoru aradım muayene ücretine 300 tl istiyor mümkün değil veremem her defasında.lütfen yardımcı olur musunuz?
MaterniT21 plus testi
ilk hamileliğimde yaptırmıştım ama bunda yaptırmayı düşünmüyrum..drum aldırmayı düşünmüyorsan yaptırmana gerek yok demişti ilk hamilelkte pipirikli oluyosun biraz herşeyni yaptırdım..ama allahoım korusun bi sakatlık olsa dahi aldıramam o nedenle yaptırmak istemiyorum..
ben de senin gibi düşünüyodum doktorumla konuştum o da aldırmayı düşünmezsen yapmamıza gerek yok dedi geçen hafta gittik ense kalınlığına burun köküne karın boşluğuna baktı herşey normal dedi ama kan vermedim tarama yaptırmadık içim de çok rahat şuan sağlıklı olduğunu düşünmek iyi geliyo bana yaptırsaydım çok stres olurdum