2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

lökosit canım idrar yolu enfeksiyonunu gösteriyo bende içerde hazırda bekliyolar az dikkat etmesem anında çoğalırlar lökositim hep 10

Kizlar allaha sukur ikili taramm iyi cikmis ama bi daha bi ay sonra gitcem cinsiyetini o zaman ogrencem tek tek sizin belli olunca bende merak ediyorum:26:

Hadi gözünaydın ben henüz yaptırmadım ptesi inş aynen ya herkes cinsiyet öğrendi hayırlısıyla bende öğrenseydim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş kızçeni
Hayırlısıyla bende öğrensem artık :)

Ankara bile yanıyor...kıyı kesimleri dusunemiyorum :)kışın dogurmak iyidir ilkimi yazın doğurmuştum da son ayim felaketti gece uyuyamiyorsun zaten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aranızda hamile sütyeni kullanan var mı.? Şimdiden kullanmak gerekiyormuş hem göğüs sağlığı açısından hem de süt kanallarının rahat gelişmesi açısından önemliymiş bende henüz almadım ama akşam bulabilirsem almayı düşünüyorum

fıstıgım var alıcam. Kredi kartım kocamda kalmış elim böğrümde beklıyorum.. Unnado diye site var orda var ordan alacagım.Penti de falan da satılıyor gerçi

fıstıgım var alıcam. Kredi kartım kocamda kalmış elim böğrümde beklıyorum.. Unnado diye site var orda var ordan alacagım.Penti de falan da satılıyor gerçi

Nasıl birşey bilmiyorum siteden bakıyım bi pentide varsa akşam unutmazsam alırım inş ben dün duydum ilk defa emzirme sütyenini duymuştumda hamiş sütyenini ilk defa duyuyorum :)

Canım emzirme sütyenini mi diyosun?? Yoksa şu kopçasız sporcu sütyenlerini mi diyosun.. Ben lcw den aldım bi tane kopçasızlardan ince bi desteği var rahat gayet ama sarkma olur mu acaba böyle emin değilim..

yok canım benım doktor risk devam ederse doguma kadar kullanacaksın dedi.Plesenta üretse de yetersiz gelebiliyor.Ben 13. haftaya kadar kullandım mesela

valla banada dediki bendede düşük tehlikei vardı 8. haftadan sonra işe yaramaz kullanman anlamsız dedi iğneye başlattı 100 gr progestan zağten o bölgeye uluşıncaya kadar 10 grlık etkisi kalmıyor dedi

Kizlar zamansiz ajanda nin tıpış tıpış zamanlar setini almaya karar verdim. Rehber ajanda takvimler yol gosteren bilgiler sticker lar. Hepsi set seklince. D&r da da varmis bloglardaki annelerin tavsiyelerinden buldum. Fiyati da cok iyi geldi bana 28.90. Siz yakindan inceleme firsati buldunuz mu hic?

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Canım emzirme sütyenini mi diyosun?? Yoksa şu kopçasız sporcu sütyenlerini mi diyosun.. Ben lcw den aldım bi tane kopçasızlardan ince bi desteği var rahat gayet ama sarkma olur mu acaba böyle emin değilim..

Canım bende hamiş ve emzirme diye ayrı ayrı zannediyordum ama değilmiş şimdi missdelynin verdiği siteden baktım da böyle bişi

Canım sen söyleyince baktım şimdi netten güzele benziyor akşam bakacaklarıma bunu da ekliyim bari size anlatırım nasıl olduğunu :)

süt normalde mideye iyi gelmezmi midem bulanıyor süt içince peynir yiyince nerden alacak bu bebek kalsiyumu :-(

Canım süt içemiyorsan sütlü tatlılar yap. Ben iki güne bir farklı sütlü tatlılar yapıyorum. Hem hafif oluyor hem de 1 lt süt oluyor içinde:)

neler yapıyorsun mesela fikir olsun...

http://www.zamansizajanda.com/

heryerde bulabilir miyiz acaba

Son düzenleme:
Canım sen söyleyince baktım şimdi netten güzele benziyor akşam bakacaklarıma bunu da ekliyim bari size anlatırım nasıl olduğunu :)

Fikirlerini paylasirsin canim.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

neler yapıyorsun mesela fikir olsun...

Mesela sütlaç, muhallebi, irmik tatlısı, lokum, güllaç, vs..ben hamile kalmadan önce de çok yapardım ama şimdi daha çok yapıyorum. Ya da kahvaltıda krep fln yap o da çok besleyici, süt un yumurta var içinde sonuçta

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…