işte kuzum sarı olması kortkutuyor.Kızlıgımda da vardı benım. Doktorum devamlı idrar tathlili yapar orda birsey çıksa bilinirdı degıl mı ??Hangı degerler iltihap oldugunu gosterir acaba bilginiz var mı??
Kizlar allaha sukur ikili taramm iyi cikmis ama bi daha bi ay sonra gitcem cinsiyetini o zaman ogrencem tek tek sizin belli olunca bende merak ediyorum:26:
Bende istiyorum öyle kuzen :) güle güle kullan inş :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ikili test sonucu temiz çıkmayanlar ya da risk faktörü bulunan hamileler, benim doktorum amniyosentezin düşük ihtimali yaptığını söyledi ve tavsiye etmedi.
Onun yerine 16. Haftada dörtlü testi beklemelerini tavsiye etti ya da yurtdışına gönderilen ve %99 sonuç veren testleri önerdi. Fiyatları muhtemelen yüksek...
Harmony prenaral test ile
MaterniT21 plus testi
Testlerin adı bunlar. Bana da istersen yaptıralım dedi ama yaptırmayacağım inş. Dörtlü test haftası da 16. Haftada onu eşim istediği için yaptıracağım.
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş:)) doktordan geldik azıcık kendine dikkat et dedi. Bebeğimiz iyi ve kız :))
lökosit canım idrar yolu enfeksiyonunu gösteriyo bende içerde hazırda bekliyolar az dikkat etmesem anında çoğalırlar lökositim hep 10
Aranızda hamile sütyeni kullanan var mı.? Şimdiden kullanmak gerekiyormuş hem göğüs sağlığı açısından hem de süt kanallarının rahat gelişmesi açısından önemliymiş bende henüz almadım ama akşam bulabilirsem almayı düşünüyorum
fıstıgım var alıcam. Kredi kartım kocamda kalmış elim böğrümde beklıyorum.. Unnado diye site var orda var ordan alacagım.Penti de falan da satılıyor gerçi
Aranızda hamile sütyeni kullanan var mı.? Şimdiden kullanmak gerekiyormuş hem göğüs sağlığı açısından hem de süt kanallarının rahat gelişmesi açısından önemliymiş bende henüz almadım ama akşam bulabilirsem almayı düşünüyorum
yok canım benım doktor risk devam ederse doguma kadar kullanacaksın dedi.Plesenta üretse de yetersiz gelebiliyor.Ben 13. haftaya kadar kullandım mesela
Canım emzirme sütyenini mi diyosun?? Yoksa şu kopçasız sporcu sütyenlerini mi diyosun.. Ben lcw den aldım bi tane kopçasızlardan ince bi desteği var rahat gayet ama sarkma olur mu acaba böyle emin değilim..
Kizlar zamansiz ajanda nin tıpış tıpış zamanlar setini almaya karar verdim. Rehber ajanda takvimler yol gosteren bilgiler sticker lar. Hepsi set seklince. D&r da da varmis bloglardaki annelerin tavsiyelerinden buldum. Fiyati da cok iyi geldi bana 28.90. Siz yakindan inceleme firsati buldunuz mu hic?
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
süt normalde mideye iyi gelmezmi midem bulanıyor süt içince peynir yiyince nerden alacak bu bebek kalsiyumu :-(
Hayırlı haberlerle gel inş
Bende ptesi gidicem muhtemelen iki test istiycek
Canım süt içemiyorsan sütlü tatlılar yap. Ben iki güne bir farklı sütlü tatlılar yapıyorum. Hem hafif oluyor hem de 1 lt süt oluyor içinde:)
Kizlar zamansiz ajanda nin tıpış tıpış zamanlar setini almaya karar verdim. Rehber ajanda takvimler yol gosteren bilgiler sticker lar. Hepsi set seklince. D&r da da varmis bloglardaki annelerin tavsiyelerinden buldum. Fiyati da cok iyi geldi bana 28.90. Siz yakindan inceleme firsati buldunuz mu hic?
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Canım sen söyleyince baktım şimdi netten güzele benziyor akşam bakacaklarıma bunu da ekliyim bari size anlatırım nasıl olduğunu :)
neler yapıyorsun mesela fikir olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?