2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
valla banada dediki bendede düşük tehlikei vardı 8. haftadan sonra işe yaramaz kullanman anlamsız dedi iğneye başlattı 100 gr progestan zağten o bölgeye uluşıncaya kadar 10 grlık etkisi kalmıyor dedi

tamam canım şimdi anlaştık. Sen hap için diyorsun ben iğne için anladım.İğne kullandım ben hap zaten durumum baya kritik oldugundan işe yaramaz demişti. 200 mg lıktı üstelik

Mrb arkadaşlar nsılsınız ben pek iyi değilim.. aslında iyiyim sadece yiyemiyorum.. açlığımı bile hissetmiyorum bulantıdan.azar azar yiyip sık sık yemeğe çalısıyorum.. bebeğim gerekli besinleri alamadığından gelişmez diye korkuyorum. Elimden geldiği kadar süt peynir yumurta meyve yemeye çalısıyorum. Onun yarısı folik asit, vitamin, bulantı hapına devam benimde durumumda olan varmı

Allah razı olsun canım şimdi doktordan geldim. İç kanamam başlamış benimde ağrım ondanmış kanaman rahim azına yakın biraz daha aşagıda olursa düşer bebegin dedi çok korkuyorum

Çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine yat dinlen . Bende şimdi geldim doktor dan bebek büyüdüğü için kasiklarına baskı yapıyor olabilir bu sebeple olmuş olabilir dedi . Kendini yormussan kanama olmuş olabilir dedi . İlaç falan vermedi yat dinlen dedi bana da. Allahım bebeklerimizi sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin .

Ben kullanıyorum kızlar ebebekten aldım iki tane çok rahat iki tanesi 35 tl emzirme sütyeni diye geçiyo birde bugün kasıklarım ağrıdı biraz korktum normalmi sizce bebeğime dua edin ne olur bu beşinci bebeğim bişey olmasın inşallah kucağımiza almayı nasip eder allahım.

Allah razı olsun canım şimdi doktordan geldim. İç kanamam başlamış benimde ağrım ondanmış kanaman rahim azına yakın biraz daha aşagıda olursa düşer bebegin dedi çok korkuyorum

Çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine yat dinlen . Bende şimdi geldim doktor dan bebek büyüdüğü için kasiklarına baskı yapıyor olabilir bu sebeple olmuş olabilir dedi . Kendini yormussan kanama olmuş olabilir dedi . İlaç falan vermedi yat dinlen dedi bana da. Allahım bebeklerimizi sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin .

çok sağol canımm
senin de oğluşa tekrar geçmiş olsun..
anne iken hamile kalmak daha zordur eminim..Allah yardımcı olsun...
ama anneler hep güçlü olur zaten..
sağol canım evet hep güçlü olmak zorundayız:)
Hafif lekem geliyordu doktorum progestan verdi baş dönmesi yapıyor benim gibi olan varmı kesmelimiyim ilacı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kesme yapar normal
canım benimde akşam çok şiş oluyor sabah daha iyi foto ekliycem öğlenki halim bakarsın:)
canım sağıcaksın ama biberonla verirsen tabi alışır şırıgayla vereceksin
Slm kızlar geçmişe hiç bakamicam hic keyfim yok bi sebebi de yok keyifsiz olusumun ne bilim iste ya iyi hissetmiyorum kendimi (
ooo canım o bende hep oluyor hormonlar sağolsun:)
canım onlar 5000 liracık:) ama hastanede çok sağdım mükemmel hiç hissetmiyorsun sağıldığını:))
canım gel sen markalara takılma benim dediğimi medikalci biri tavsiye etmiştide almıştım çokta memnun kaldım marka demek fiyat demek

Kizlar allaha sukur ikili taramm iyi cikmis ama bi daha bi ay sonra gitcem cinsiyetini o zaman ogrencem tek tek sizin belli olunca bende merak ediyorum:26:
ayy canım sende benim gibi gece emzirmişsin, benimde kuzum bir yaşında bırakmak istedi 7 ay gece kalkıp emzirdim 19 ay emzirebildim gündüz hiç istemiyordu, sütüm çoktu benim nazara geldi kimsenin yanından emzirmiycem ikinciyi
canım ikinci el alacağına dediğimi al beğenmezsen istediğini alırsın aynı mantık sanki ne satıyorum o markayı
bugün çook mutluyum,eşimin işyerine sendika nihayet geldiiii1 senedir uğraşıyorlardı,bebeğimin nasibiyle geleceğini biliyordumm
gözünüz aydın olsunn
maşallah kızına canım
canım gerçekten boşa üzüyorsun kendini o testlerde yanılma payı çok çok fazla Allah korusun bir sıkıntı varsa aldırmayı mı düşünüyorsun?
canım emzirme sütyenidir, ilk gebeliğimde kullandım bunda henüz başlamadım ama alıcam eskileri atmıştım çünkü:) çok rahat oluyor
canım aynıyız seninle hiç iştahım yok zorla bile yemek istemiyorum(

kuzum bulamadım o markayı tekrar yazarmısn?

Şöleee sahılde olmak vardı.. Püfürr püffürrr esıntısı olsa ahh ne gusel olur idi amma...
Kalkıp yemegımı koyayım ocaga
Napakkk anam

kuzum bulamadım o markayı tekrar yazarmısn?

Bebiş ben senin yerinde olsam yeni alırım.. Daha ilk bebişin calısıyosun hep lazım olcak sana bu ... Hijyenik acıdan ne kadar sterizilede edilse benm onu baska kadının gögsünde kullanmıs düşüncesi bile yetiyo bana.. Biraz pimpirikliyim ... Malesef kötü bi huy biliyom ama ben olsam sıfır alırdım ... Sonucta ilk bebiş sıradakılerdede kullanabılcen .. Ne gerek var.. Piss kaka alma onu ööööö

Şöleee sahılde olmak vardı.. Püfürr püffürrr esıntısı olsa ahh ne gusel olur idi amma...
Napakkk anam

ohhh sahil bulsak gideriz bozkırın ortasındayım yemek yapmıyorum ohh sefam olsun bu hamileliğimin tadını çıkarıyorum:)) kv sağolsun, hala midem bulanıyor zaten yemiyorum oğlumla eşime yapmış oluyor kolay gelsin sana canım

işte bende senin gibiyim. Gördüğüme tahammül ederim de göremediğime.
Valla kafamda seneryolar ürer durur. Aynen sıfır alıcam. Karar verdim.

Kizlar benim hormonlar tavan yaptı yine. Duygusala bağladım. Görümcem aradı az önce. Hamile kaldığımdan beri arayıp hayırlı olsun bile dememişti. Cinsiyet belli oldu yine demedi. Eşimle konuşurlar hep telde.. Ona söyledi ama beni hiç aramaz. Evlendiğimden beri abisini ondan çalmışım gibi üzülüyo, sinirini böyle çıkarıyodu sanırım. Az önce özür diledi ben seni aramalıydım dedi. Bilmiyorum duygulandım hiç beklemiyodum çok şaşırdım, mutlu oldum..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eyw... Koccum:)
Wayy arkadasss bu yemek derdi bitmiyo... Yemekten önce kızımın zarurı ihtıyacını karsulamalıyım

Napakkk anam

Evet yaa :))kızım için birkaç günde olsa kaçamak yapıcam yavrum su delisi Ankarada hasret kaldik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…