valla banada dediki bendede düşük tehlikei vardı 8. haftadan sonra işe yaramaz kullanman anlamsız dedi iğneye başlattı 100 gr progestan zağten o bölgeye uluşıncaya kadar 10 grlık etkisi kalmıyor dedi
inşallah cnm hepimiz sağ salim kucağımıza alırız
Allah razı olsun canım şimdi doktordan geldim. İç kanamam başlamış benimde ağrım ondanmış kanaman rahim azına yakın biraz daha aşagıda olursa düşer bebegin dedi çok korkuyorum
Nasıl birşey bilmiyorum siteden bakıyım bi pentide varsa akşam unutmazsam alırım inş ben dün duydum ilk defa emzirme sütyenini duymuştumda hamiş sütyenini ilk defa duyuyorum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah razı olsun canım şimdi doktordan geldim. İç kanamam başlamış benimde ağrım ondanmış kanaman rahim azına yakın biraz daha aşagıda olursa düşer bebegin dedi çok korkuyorum
sağol canım evet hep güçlü olmak zorundayız:)çok sağol canımm
senin de oğluşa tekrar geçmiş olsun..
anne iken hamile kalmak daha zordur eminim..Allah yardımcı olsun...
ama anneler hep güçlü olur zaten..
kesme yapar normalHafif lekem geliyordu doktorum progestan verdi baş dönmesi yapıyor benim gibi olan varmı kesmelimiyim ilacı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım benimde akşam çok şiş oluyor sabah daha iyi foto ekliycem öğlenki halim bakarsın:)tamam canım dagol mutlaka almam lazım benım.
tamam canım elektrikli alırım sanırım. Bu arad bu sabah bir resım daha cekıldım onda da incecik cıktım. Benım velet gecelerın adamı olacak ,geceleri piyasaya cıkıyor gunduzleri yok
çok dertliyim çokkk.Ay şu bilim adamı denen kişiler yatak wc yapsalar ya uyurken,uyanmadan tiydirsek
aynen canım.Benım annem benı hiç emzirememiş. Ama biri bana sütün az dese yeminle kafasına otururum.Gögüsleri iri olanların sütü az olurmus ama küçük memeliler daha cok sut verırmıs.
canım sağıcaksın ama biberonla verirsen tabi alışır şırıgayla vereceksinCanım hiçbir şey hesap ettiğin gibi olmuyor ki... Ablam da sağıp veriyordu üstü artsın diye, sonunda bebişi biberona alıştı, memesini hiç almadı. Hep biberondan içmek zorunda kaldı.
Rabbim inş bol sağlıklı süt ve de kolay emen iştahli bebekleri verir hepimize amin:)
ooo canım o bende hep oluyor hormonlar sağolsun:)Slm kızlar geçmişe hiç bakamicam hic keyfim yok bi sebebi de yok keyifsiz olusumun ne bilim iste ya iyi hissetmiyorum kendimi(
canım onlar 5000 liracık:) ama hastanede çok sağdım mükemmel hiç hissetmiyorsun sağıldığını:))Canım mutlaka elektrikli al milim milim akan şeyi elle sağmak çok zor. Başparmağı felç oluyor insanın eli kopuyor, elektrikli olması şart. Bu merdaneli makine ile otomatik çamaşır makinesi gibi bir şey. Mutlaka elektrikli al..
Markasına gelince hastanelerde de kullanılan bir marka varmış o en iyisi diyorlar.. Onu tavsiye ediyorlar ..
canım gel sen markalara takılma benim dediğimi medikalci biri tavsiye etmiştide almıştım çokta memnun kaldım marka demek fiyat demekhastaneleride kullanılanlar ıyı haklısın ama 5 bın falan o. Ticari tipe giriyor. Medela,lansiloh falan düşünüyrum. Keşke imkanım olsa hiç gerek duymasam ama 5. aydan sonra mecburum. Yine ALLAHtan süt iznim olacak o zaman emziririm eve gelp hemen yavrumu
http://www.kozmela.com/medela-lacti...-sut-pompasi?gclid=CPX9562Qvb8CFWPItAod1nYA0Q
link buldum canım bunlar cok pahalı
Ewwt sana cok ama cok katılıyorum ..cünkü morel insanı her yönden etkılıyo... Dinlenmek sütü arttırıyo.. Bnm geceleri sütü daha cok olurdu.. Bol su içerdim .. Kompostu içerdim... 2 saaat bile uyusam gögüslerim masallah tas gibi olurdu hemen kızımı emzirirdim... Ama gündüz pek olmasdı.. Bide bnm biraz stresli geçti ama bu sefer hiç kimseyi afedersiniz seyime bile takmıcam... Olan bana ve bebegime oldu.. Kızım 8 ay zor emdi... Sütüm gelmedi... Artırıcı falan kar etmedi... Sırf emsin diye eşim 2 saatte bir kaldırıyodu bni .. O iki saat içinfe ccocuk uyanırsa kızıma bakıyodu Allah razı olsun... Öle öle gece sabaha kadar emmiyodu yawrum...;( aklıma geldide ne kadar tecrübesiz mişim..;(
Milleti kafama takıp nasılda zarar vermişim... Ama daha da. N......h bulurlar o merveyitövbe yarabbim
Allah acil şifalar versin...ya şafi ismi üzerine tecelli etsin
Canım malesef bu hapın yan etkısı cok .. Bnm midemi bulandırıyodu basımı döndürüyodu.. Dr a bi danıs gerek yok derse bırak bencede insanda hal bırakmıyo
Bazn banada geliyolar canım .. Kalkıp bı abdest al yada dus al güselce bi sure oku.. La havle cek düzelirsin
MİSSDELYY 3 vakte kadar sana dogum gözükuyü
Canım saka bi yana şişlige benziyo o.. Bnmde karnım bazen öle oluyo ama suanda tahta gibi
ayy canım sende benim gibi gece emzirmişsin, benimde kuzum bir yaşında bırakmak istedi 7 ay gece kalkıp emzirdim 19 ay emzirebildimKizlar allaha sukur ikili taramm iyi cikmis ama bi daha bi ay sonra gitcem cinsiyetini o zaman ogrencem tek tek sizin belli olunca bende merak ediyorum:26:
canım ikinci el alacağına dediğimi alkızlar tutumluanne diye bir site var. 2. el şeyler satıyor. Süt sağma makinesi 2. el alsam dıyorum.Memnun kalmazsam cok zarar etmem diye düşünüyorum. Olur mu ki 2. el? Hijyenik acıdan düşünüyorum ben:26::26::44:
gözünüz aydın olsunnbugün çook mutluyum,eşimin işyerine sendika nihayet geldiiii1 senedir uğraşıyorlardı,bebeğimin nasibiyle geleceğini biliyordumm
maşallah kızına canımIkili test sonucu temiz çıkmayanlar ya da risk faktörü bulunan hamileler, benim doktorum amniyosentezin düşük ihtimali yaptığını söyledi ve tavsiye etmedi.
Onun yerine 16. Haftada dörtlü testi beklemelerini tavsiye etti ya da yurtdışına gönderilen ve %99 sonuç veren testleri önerdi. Fiyatları muhtemelen yüksek...
Harmony prenaral test ile
MaterniT21 plus testi
Testlerin adı bunlar. Bana da istersen yaptıralım dedi ama yaptırmayacağım inş. Dörtlü test haftası da 16. Haftada onu eşim istediği için yaptıracağım.
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş:)) doktordan geldik azıcık kendine dikkat et dedi. Bebeğimiz iyi ve kız :))
canım gerçekten boşa üzüyorsun kendini o testlerde yanılma payı çok çok fazla Allah korusun bir sıkıntı varsa aldırmayı mı düşünüyorsun?merhaba arkadaşlarım dün ikili testim de sorun çıkınca bugün doğumevinin riskli gebelik bölümüne gittim,oradaki doktor 270 de 1 çıkarsa sorun kabul ediyoruz kordan dan bir sıvı alıp öyle bekıyoruz senin değerin 407 de 1 dedi,gerek görmedi,ama içim rahatlamadı nedense ankarada şöyle ilgili güvenebileceğimiz bir doktor yok mu allah aşkına tavsiye edeceğiniz?az önce bir doktoru aradım muayene ücretine 300 tl istiyor mümkün değil veremem her defasında.lütfen yardımcı olur musunuz?
canım emzirme sütyenidir, ilk gebeliğimde kullandım bunda henüz başlamadım ama alıcam eskileri atmıştım çünkü:) çok rahat oluyorAranızda hamile sütyeni kullanan var mı.? Şimdiden kullanmak gerekiyormuş hem göğüs sağlığı açısından hem de süt kanallarının rahat gelişmesi açısından önemliymiş bende henüz almadım ama akşam bulabilirsem almayı düşünüyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım aynıyız seninle hiç iştahım yok zorla bile yemek istemiyorumMrb arkadaşlar nsılsınız ben pek iyi değilim.. aslında iyiyim sadece yiyemiyorum.. açlığımı bile hissetmiyorum bulantıdan.azar azar yiyip sık sık yemeğe çalısıyorum.. bebeğim gerekli besinleri alamadığından gelişmez diye korkuyorum. Elimden geldiği kadar süt peynir yumurta meyve yemeye çalısıyorum. Onun yarısı folik asit, vitamin, bulantı hapına devam benimde durumumda olan varmı
kuzum bulamadım o markayı tekrar yazarmısn?sağol canım evet hep güçlü olmak zorundayız:)
kesme yapar normal
canım benimde akşam çok şiş oluyor sabah daha iyi foto ekliycem öğlenki halim bakarsın:)
canım sağıcaksın ama biberonla verirsen tabi alışır şırıgayla vereceksin
ooo canım o bende hep oluyor hormonlar sağolsun:)
canım onlar 5000 liracık:) ama hastanede çok sağdım mükemmel hiç hissetmiyorsun sağıldığını:))
canım gel sen markalara takılma benim dediğimi medikalci biri tavsiye etmiştide almıştım çokta memnun kaldım marka demek fiyat demek
ayy canım sende benim gibi gece emzirmişsin, benimde kuzum bir yaşında bırakmak istedi 7 ay gece kalkıp emzirdim 19 ay emzirebildimgündüz hiç istemiyordu, sütüm çoktu benim nazara geldi kimsenin yanından emzirmiycem ikinciyi
canım ikinci el alacağına dediğimi albeğenmezsen istediğini alırsın aynı mantık sanki ne satıyorum o markayı
gözünüz aydın olsunn
maşallah kızına canım
canım gerçekten boşa üzüyorsun kendini o testlerde yanılma payı çok çok fazla Allah korusun bir sıkıntı varsa aldırmayı mı düşünüyorsun?
canım emzirme sütyenidir, ilk gebeliğimde kullandım bunda henüz başlamadım ama alıcam eskileri atmıştım çünkü:) çok rahat oluyor
canım aynıyız seninle hiç iştahım yok zorla bile yemek istemiyorum(
kuzum bulamadım o markayı tekrar yazarmısn?
Şöleee sahılde olmak vardı.. Püfürr püffürrr esıntısı olsa ahh ne gusel olur idi amma...
Kalkıp yemegımı koyayım ocaga
Napakkk anam
benim dediğim marka bu ben memnundum hala çalışıyor bozulmadı
http://www.eczanemizde.com/?urun-9292-Santebebe-Sut-Pompasi-2-si-1-arada--Otomatik---Manuel-.html
Bebiş ben senin yerinde olsam yeni alırım.. Daha ilk bebişin calısıyosun hep lazım olcak sana bu ... Hijyenik acıdan ne kadar sterizilede edilse benm onu baska kadının gögsünde kullanmıs düşüncesi bile yetiyo bana.. Biraz pimpirikliyim ... Malesef kötü bi huy biliyom ama ben olsam sıfır alırdım ... Sonucta ilk bebiş sıradakılerdede kullanabılcen .. Ne gerek var.. Piss kaka alma onu ööööö
ohhh sahil bulsak giderizbozkırın ortasındayım yemek yapmıyorum ohh sefam olsun bu hamileliğimin tadını çıkarıyorum:)) kv sağolsun, hala midem bulanıyor zaten yemiyorum oğlumla eşime yapmış oluyor kolay gelsin sana canım
Suan net ten buna bakiyordum bende çok hoş tasarlamislar fiyatta uygun 40 tl büyük ihtimal alicam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Şöleee sahılde olmak vardı.. Püfürr püffürrr esıntısı olsa ahh ne gusel olur idi amma...
Kalkıp yemegımı koyayım ocaga
Napakkk anam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?