2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Suan yağmur yağıyor Ankaraya Allahım ne güzel toprak koktuu:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba hamislerrrr, doktorumuza gittik :) bebisim uyuyodu galiba hic hareket etmedi. Anasi bisi yemiyor ki hali yoktur garibimin napsin :/ doktorumu cok sevdim. Cok tatli cok ilgili bir bayan. 20dakikadan fazla icerde kaldik sanirim. Guzel guzel anlatti dikkat etmem gerekenleri, neleri yiyip icecegimi vs. Ultrasonda da uzun bakti. Herseyini gosterdi kolu bacagi vs. Ense kalinligi 1.2 cikti gayet iyi dedi, burun kemigi de var dedi. Ikili test istemedigimi soyledim tamam dedi. Ultrason icin yattigim sedyenin tam karsisinda bi ekran daha vardi. Ordan rahatca izleyebildim ben de goruntuleri. Kalp atislarini dinledim iki kez :) cooookkk guzel gecti muayenem. 1ay sonra tekrar gel dedi, cinsiyeti de o zaman ogreniriz dedi, ben de israr etmedim hic. Esim de ilk kez gordu bebisimizi. Cok hosuna gitti onun da. Cikista da lcw ya gittik, bi tshirt iki esofman aldim ama esofmanlar ilerleyen aylarda giyilebilcek gibi. S beden olmasina ragmen benden iki tane sigar icine :) de facto ya baktim ama s bedenler bitmis hep buyuk bedenler vardi. Ama kumaslari cok hosuma gitti bluzlarin tiril tirildi.

Bak bu cok gusel cok cazip.. Temiz temiz kullan ...
Daha ne istıyonnn canoo
aynen canım memnun kalmazsa çok da değil fiyatı ki kalır pille de çalışıyor, diğer markalar adını satıyor
işte bende senin gibiyim. Gördüğüme tahammül ederim de göremediğime.
Valla kafamda seneryolar ürer durur. Aynen sıfır alıcam. Karar verdim.
kesinlikle bende elalemin kullandığını alamam ablam olsa neyse
ayy ne güzel canım hatasını anlaması büyük erdem aferin görümcene sevindim
Eyw... Koccum:)
Wayy arkadasss bu yemek derdi bitmiyo... Yemekten önce kızımın zarurı ihtıyacını karsulamalıyım

sorma canım düşük riski çıkınca savsakladım yoksa biter mi yemeği temizliği hiç yapmadım demiyim bir kaç kere yaptım niye yaptın biz yapıyoruz dediler bende bıraktım hep beraber yiyoruz ya ramazandan dolayı, çeşit çok olunca içim rahat etmiyor ramazanda, yesinler kızını

Suan yağmur yağıyor Ankaraya Allahım ne güzel toprak koktuu:)

ohh missss

maşallah bebeğine canım cicilerinde hayırlı olsun

Hadi gözün aydın:)) benim de bir ay sonra ya kaldı cinsiyet geç olsun güç olmasın dimi ama

Kizlar bu da fotomuz. 12+0im ama 12+3 cikti. Napsam yan ceviremedim fotoyu kusura bakmayin.
Simdiiiii nubcular cinsiyet tahmini alayim bakalim :)))

Eklentiler

• $1405087999253.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 52
Kizlar bu da fotomuz. 12+0im ama 12+3 cikti. Napsam yan ceviremedim fotoyu kusura bakmayin.

maşallah canım nubu beceremiyorum ben:)

maşallah kuzuya hayırlısıyla kucağına da alırsın inş.

İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUN CANIM ALLAHIN izniyle bişi olmaz ona emanet stres yapma hassas dönemlerdeyiz herşeyi stres yapıyoruz zaten

Kızlar sinirlerim çok bozuk üstüne midem çıldırdı çok sinirliyim

bayıldımmm maşallah yaaaa benimki ne durumda acaba

Canım benim ezan okunuyor Rabbim ezanların hürmetine yavrunu sana bağışlasın çok geçmiş olsun diğer meleklerin seni bekleyecekler biliyosun dimi çok üzüldüm okuyunca ama Rabbim bu yavrunla mükafatlandırsın seni inş
Kasık ağrıları olur normal annesi yer değiştiriyor artık daha da yukarılara taşınıyor nolur kensini sakın üzme veren Allah alan Allah sen kalbini ferah tut hiçbirşey olmaz Allahın izniyle elimden geldiği kadarıyla yavruna dua edicem inş
drunun telefon numarasını al gece gündüz bi sıkıntın olursa ara sor mutlaka boşuna mı para veriyoruz Rabbim kucağına almayı da nasip etsin sana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar selam dün aksam göbeğimi gördünüz zira görmemek imkansiz dana gibiyim.birde bu sabah çekindim ben anlamadım nasıl iş:)sanırım benim velet gecelerin adamı olacak.

Aynen canım emzirme sütyeniymiş ben ikisini ayrı ayrı zannettim :) :) bende alıcam bugün

o zaman bayağı şişmişsin canım şu an normal

Yerim onu maşallah yaaa kuzuma benziyor :) :) biz 10h ken teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…