işte bende senin gibiyim. Gördüğüme tahammül ederim de göremediğime.
Valla kafamda seneryolar ürer durur. Aynen sıfır alıcam. Karar verdim.
aynen canım memnun kalmazsa çok da değil fiyatı ki kalır pille de çalışıyor, diğer markalar adını satıyorBak bu cok gusel cok cazip.. Temiz temiz kullan ...
Daha ne istıyonnn canoo
kesinlikle bende elalemin kullandığını alamam ablam olsa neyseişte bende senin gibiyim. Gördüğüme tahammül ederim de göremediğime.
Valla kafamda seneryolar ürer durur. Aynen sıfır alıcam. Karar verdim.
ayy ne güzel canım hatasını anlaması büyük erdem aferin görümcene sevindimKizlar benim hormonlar tavan yaptı yine. Duygusala bağladım. Görümcem aradı az önce. Hamile kaldığımdan beri arayıp hayırlı olsun bile dememişti. Cinsiyet belli oldu yine demedi. Eşimle konuşurlar hep telde.. Ona söyledi ama beni hiç aramaz. Evlendiğimden beri abisini ondan çalmışım gibi üzülüyo, sinirini böyle çıkarıyodu sanırım. Az önce özür diledi ben seni aramalıydım dedi. Bilmiyorum duygulandım hiç beklemiyodum çok şaşırdım, mutlu oldum..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eyw... Koccum:)
Wayy arkadasss bu yemek derdi bitmiyo... Yemekten önce kızımın zarurı ihtıyacını karsulamalıyım
ohh missssSuan yağmur yağıyor Ankaraya Allahım ne güzel toprak koktuu:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba hamislerrrr, doktorumuza gittik :) bebisim uyuyodu galiba hic hareket etmedi. Anasi bisi yemiyor ki hali yoktur garibimin napsin :/ doktorumu cok sevdim. Cok tatli cok ilgili bir bayan. 20dakikadan fazla icerde kaldik sanirim. Guzel guzel anlatti dikkat etmem gerekenleri, neleri yiyip icecegimi vs. Ultrasonda da uzun bakti. Herseyini gosterdi kolu bacagi vs. Ense kalinligi 1.2 cikti gayet iyi dedi, burun kemigi de var dedi. Ikili test istemedigimi soyledim tamam dedi. Ultrason icin yattigim sedyenin tam karsisinda bi ekran daha vardi. Ordan rahatca izleyebildim ben de goruntuleri. Kalp atislarini dinledim iki kez :) cooookkk guzel gecti muayenem. 1ay sonra tekrar gel dedi, cinsiyeti de o zaman ogreniriz dedi, ben de israr etmedim hic. Esim de ilk kez gordu bebisimizi. Cok hosuna gitti onun da. Cikista da lcw ya gittik, bi tshirt iki esofman aldim ama esofmanlar ilerleyen aylarda giyilebilcek gibi. S beden olmasina ragmen benden iki tane sigar icine :) de facto ya baktim ama s bedenler bitmis hep buyuk bedenler vardi. Ama kumaslari cok hosuma gitti bluzlarin tiril tirildi.
Merhaba hamislerrrr, doktorumuza gittik :) bebisim uyuyodu galiba hic hareket etmedi. Anasi bisi yemiyor ki hali yoktur garibimin napsin :/ doktorumu cok sevdim. Cok tatli cok ilgili bir bayan. 20dakikadan fazla icerde kaldik sanirim. Guzel guzel anlatti dikkat etmem gerekenleri, neleri yiyip icecegimi vs. Ultrasonda da uzun bakti. Herseyini gosterdi kolu bacagi vs. Ense kalinligi 1.2 cikti gayet iyi dedi, burun kemigi de var dedi. Ikili test istemedigimi soyledim tamam dedi. Ultrason icin yattigim sedyenin tam karsisinda bi ekran daha vardi. Ordan rahatca izleyebildim ben de goruntuleri. Kalp atislarini dinledim iki kez :) cooookkk guzel gecti muayenem. 1ay sonra tekrar gel dedi, cinsiyeti de o zaman ogreniriz dedi, ben de israr etmedim hic. Esim de ilk kez gordu bebisimizi. Cok hosuna gitti onun da. Cikista da lcw ya gittik, bi tshirt iki esofman aldim ama esofmanlar ilerleyen aylarda giyilebilcek gibi. S beden olmasina ragmen benden iki tane sigar icine :) de facto ya baktim ama s bedenler bitmis hep buyuk bedenler vardi. Ama kumaslari cok hosuma gitti bluzlarin tiril tirildi.
Kizlar bu da fotomuz. 12+0im ama 12+3 cikti. Napsam yan ceviremedim fotoyu kusura bakmayin.
Simdiiiii nubcular cinsiyet tahmini alayim bakalim :)))
Kizlar bu da fotomuz. 12+0im ama 12+3 cikti. Napsam yan ceviremedim fotoyu kusura bakmayin.
ben de senin gibi düşünüyodum doktorumla konuştum o da aldırmayı düşünmezsen yapmamıza gerek yok dedi geçen hafta gittik ense kalınlığına burun köküne karın boşluğuna baktı herşey normal dedi ama kan vermedim tarama yaptırmadık içim de çok rahat şuan sağlıklı olduğunu düşünmek iyi geliyo bana yaptırsaydım çok stres olurdum
Ben kullanıyorum kızlar ebebekten aldım iki tane çok rahat iki tanesi 35 tl emzirme sütyeni diye geçiyo birde bugün kasıklarım ağrıdı biraz korktum normalmi sizce bebeğime dua edin ne olur bu beşinci bebeğim bişey olmasın inşallah kucağımiza almayı nasip eder allahım.
sağol canım evet hep güçlü olmak zorundayız:)
kesme yapar normal
canım benimde akşam çok şiş oluyor sabah daha iyi foto ekliycem öğlenki halim bakarsın:)
canım sağıcaksın ama biberonla verirsen tabi alışır şırıgayla vereceksin
ooo canım o bende hep oluyor hormonlar sağolsun:)
canım onlar 5000 liracık:) ama hastanede çok sağdım mükemmel hiç hissetmiyorsun sağıldığını:))
canım gel sen markalara takılma benim dediğimi medikalci biri tavsiye etmiştide almıştım çokta memnun kaldım marka demek fiyat demek
ayy canım sende benim gibi gece emzirmişsin, benimde kuzum bir yaşında bırakmak istedi 7 ay gece kalkıp emzirdim 19 ay emzirebildimgündüz hiç istemiyordu, sütüm çoktu benim nazara geldi kimsenin yanından emzirmiycem ikinciyi
canım ikinci el alacağına dediğimi albeğenmezsen istediğini alırsın aynı mantık sanki ne satıyorum o markayı
gözünüz aydın olsunn
maşallah kızına canım
canım gerçekten boşa üzüyorsun kendini o testlerde yanılma payı çok çok fazla Allah korusun bir sıkıntı varsa aldırmayı mı düşünüyorsun?
canım emzirme sütyenidir, ilk gebeliğimde kullandım bunda henüz başlamadım ama alıcam eskileri atmıştım çünkü:) çok rahat oluyor
canım aynıyız seninle hiç iştahım yok zorla bile yemek istemiyorum(
kızlar selam dün aksam göbeğimi gördünüz zira görmemek imkansiz dana gibiyim.birde bu sabah çekindim ben anlamadım nasıl iş:)sanırım benim velet gecelerin adamı olacak.Eki Görüntüle 1186106 Eki Görüntüle 1186107
Kızlar sinirlerim çok bozuk üstüne midem çıldırdı çok sinirliyim
kızlar selam dün aksam göbeğimi gördünüz zira görmemek imkansiz dana gibiyim.birde bu sabah çekindim ben anlamadım nasıl iş:)sanırım benim velet gecelerin adamı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?