kızlar selam dün aksam göbeğimi gördünüz zira görmemek imkansiz dana gibiyim.birde bu sabah çekindim ben anlamadım nasıl iş:)sanırım benim velet gecelerin adamı olacak.Eki Görüntüle 1186106 Eki Görüntüle 1186107
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ne güzel hatasini anlamis bu da çok güzel bir sey Aferin onaKizlar benim hormonlar tavan yaptı yine. Duygusala bağladım. Görümcem aradı az önce. Hamile kaldığımdan beri arayıp hayırlı olsun bile dememişti. Cinsiyet belli oldu yine demedi. Eşimle konuşurlar hep telde.. Ona söyledi ama beni hiç aramaz. Evlendiğimden beri abisini ondan çalmışım gibi üzülüyo, sinirini böyle çıkarıyodu sanırım. Az önce özür diledi ben seni aramalıydım dedi. Bilmiyorum duygulandım hiç beklemiyodum çok şaşırdım, mutlu oldum..
maaşallah bebise canimMerhaba hamislerrrr, doktorumuza gittik :) bebisim uyuyodu galiba hic hareket etmedi. Anasi bisi yemiyor ki hali yoktur garibimin napsin :/ doktorumu cok sevdim. Cok tatli cok ilgili bir bayan. 20dakikadan fazla icerde kaldik sanirim. Guzel guzel anlatti dikkat etmem gerekenleri, neleri yiyip icecegimi vs. Ultrasonda da uzun bakti. Herseyini gosterdi kolu bacagi vs. Ense kalinligi 1.2 cikti gayet iyi dedi, burun kemigi de var dedi. Ikili test istemedigimi soyledim tamam dedi. Ultrason icin yattigim sedyenin tam karsisinda bi ekran daha vardi. Ordan rahatca izleyebildim ben de goruntuleri. Kalp atislarini dinledim iki kez :) cooookkk guzel gecti muayenem. 1ay sonra tekrar gel dedi, cinsiyeti de o zaman ogreniriz dedi, ben de israr etmedim hic. Esim de ilk kez gordu bebisimizi. Cok hosuna gitti onun da. Cikista da lcw ya gittik, bi tshirt iki esofman aldim ama esofmanlar ilerleyen aylarda giyilebilcek gibi. S beden olmasina ragmen benden iki tane sigar icine :) de facto ya baktim ama s bedenler bitmis hep buyuk bedenler vardi. Ama kumaslari cok hosuma gitti bluzlarin tiril tirildi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar selam dün aksam göbeğimi gördünüz zira görmemek imkansiz dana gibiyim.birde bu sabah çekindim ben anlamadım nasıl iş:)sanırım benim velet gecelerin adamı olacak.Eki Görüntüle 1186106 Eki Görüntüle 1186107
benim midemde çok kötü birde eltime iftara gitcez ona gitmeden ya iyileşsem ya istifra etsem
benim midemde çok kötü birde eltime iftara gitcez ona gitmeden ya iyileşsem ya istifra etsem
Haha çok tatlı annesi gece rahat takılıyor demekki geniş geniş :) sabah henüz kendine gelememiş oluyor :) iki resim arasındaki 7 farkı bulunuz yap :)
Niyetlisin dimi canım
Oruçlu musun yoksa
Sabah ve akşam arasında 2 ay fark var sanki
Kizlar bu da fotomuz. 12+0im ama 12+3 cikti. Napsam yan ceviremedim fotoyu kusura bakmayin.
Simdiiiii nubcular cinsiyet tahmini alayim bakalim :)))
kaç haftalıksın cnm sen 8 haftaya kadar veriyor doktorlar progestanı 10. haftadan sonra işe yaramıyor ben kullandım çünkü
Hayir, niyetli olmaya niyetlenip niyetlenip niyetlenemeyenlerdenim :-(
telden alıntı çoklu yapamıyorum canlar.valla sormayın aksam deve cüce oynuyoruz biz resmen:)
ne güzel hatasini anlamis bu da çok güzel bir sey Aferin ona
maaşallah bebise caniminşaallah pazartesi günü ben de yavrumun hayirli haberlerini alirim.
Değilim süt yaptı :-(
Kizlar bu da fotomuz. 12+0im ama 12+3 cikti. Napsam yan ceviremedim fotoyu kusura bakmayin.
Simdiiiii nubcular cinsiyet tahmini alayim bakalim :)))
merhabalar, geçen gün eşimle tartıştık.çok gerildim uyuyamadım o hırsla bi kaç saat ütü yaptım ağlaya ağlaya.ertesi sabahta alınganlığım devam etti bütün gün durduramadım kendimi hem ağladım hemde saçma sapan işler yaptım sakinleşmek için.gece resmen kaburgam batmaya başladı hem ön taraftan sağ tarafıma hemde belime bıçaklar saplandı sanki. eşime küstüğüm için onuda uyandırmadım ama sabahı zor ettim. bu gün başka bir doktora gittim. ağrılar için yorulma dinlen dedi. bebişim çok hareketli değildi ama çok şükür sağlığı yerinde. bu arada bu doktorda erkek dedi. ve ilginç olan şu;
şimdiye kadar hep crl ölçümleri yapılıyordu sat tarihime göre bir kaç gün ilerde çıkıyordu ama bu defa BPD,FL gibi farklı ölçü birimleri var oltrason çıktısında ve 15 hafta 4 günlük çıktı.14+1 aslında. yani 10 gün ilerde çıktı.doktor olabilir dedi . tecrübeli anneler belki yorum yapabilir bu konuda. 10 gün baya fazla sanki. ne dersiniz?
ben de basindan beri sadece 2 gün tutmadim Ama bugün çok kötü oldum ayağa jaljtim şekerim düştü galiba elim agagim zangır zangır titredi basimi yere carptimBen seni baştan başa tutanlardan die hatırlıyodum da Allah sağlık versin inş bende gün içerisinde hiç bişi yiyemiyorum bari niyetleniyim de sevabını alıyım diyodum teyzem izin vermedi zaten yiyemiyorsun gün içinde yediğin bir lokmanı da kesme dedi en azından su içersin dedi doğruda Rabbim tutanlara yardım etsin inş zorluğuda sevabıda çoookkk
Asel konuşamıyoruz bayadır nasılsın nasıl gidiyor ne kdr oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?