2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Haha çok tatlı annesi gece rahat takılıyor demekki geniş geniş :) sabah henüz kendine gelememiş oluyor :) iki resim arasındaki 7 farkı bulunuz yap :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne güzel hatasini anlamis bu da çok güzel bir sey Aferin ona

maaşallah bebise canim inşaallah pazartesi günü ben de yavrumun hayirli haberlerini alirim.

Haha çok tatlı annesi gece rahat takılıyor demekki geniş geniş :) sabah henüz kendine gelememiş oluyor :) iki resim arasındaki 7 farkı bulunuz yap :)

Sabah ve akşam arasında 2 ay fark var sanki

Sabah ve akşam arasında 2 ay fark var sanki

:)
benimde daha önce baya vardı şimdi gittikçe iniyor herkes hamileliğin başlancında kilo verir ben 3 gün içinde 1 kilo vermişim ne ters insanım ben ya :)

Kizlar bu da fotomuz. 12+0im ama 12+3 cikti. Napsam yan ceviremedim fotoyu kusura bakmayin.
Simdiiiii nubcular cinsiyet tahmini alayim bakalim :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kocaman bu annesi:)

telden alıntı çoklu yapamıyorum canlar.valla sormayın aksam deve cüce oynuyoruz biz resmen:)

Hayir, niyetli olmaya niyetlenip niyetlenip niyetlenemeyenlerdenim :-(

Ben seni baştan başa tutanlardan die hatırlıyodum da Allah sağlık versin inş bende gün içerisinde hiç bişi yiyemiyorum bari niyetleniyim de sevabını alıyım diyodum teyzem izin vermedi zaten yiyemiyorsun gün içinde yediğin bir lokmanı da kesme dedi en azından su içersin dedi doğruda Rabbim tutanlara yardım etsin inş zorluğuda sevabıda çoookkk

ne güzel hatasini anlamis bu da çok güzel bir sey Aferin ona

maaşallah bebise canim inşaallah pazartesi günü ben de yavrumun hayirli haberlerini alirim.

Asel konuşamıyoruz bayadır nasılsın nasıl gidiyor ne kdr oldunuz

merhabalar, geçen gün eşimle tartıştık.çok gerildim uyuyamadım o hırsla bi kaç saat ütü yaptım ağlaya ağlaya.ertesi sabahta alınganlığım devam etti bütün gün durduramadım kendimi hem ağladım hemde saçma sapan işler yaptım sakinleşmek için.gece resmen kaburgam batmaya başladı hem ön taraftan sağ tarafıma hemde belime bıçaklar saplandı sanki. eşime küstüğüm için onuda uyandırmadım ama sabahı zor ettim. bu gün başka bir doktora gittim. ağrılar için yorulma dinlen dedi. bebişim çok hareketli değildi ama çok şükür sağlığı yerinde. bu arada bu doktorda erkek dedi. ve ilginç olan şu;
şimdiye kadar hep crl ölçümleri yapılıyordu sat tarihime göre bir kaç gün ilerde çıkıyordu ama bu defa BPD,FL gibi farklı ölçü birimleri var oltrason çıktısında ve 15 hafta 4 günlük çıktı.14+1 aslında. yani 10 gün ilerde çıktı.doktor olabilir dedi . tecrübeli anneler belki yorum yapabilir bu konuda. 10 gün baya fazla sanki. ne dersiniz?

Değilim süt yaptı :-(

Kıyamam süt bana da dokunuyor ilerleyen zamanlada nasıl bu kadar süt içicez bilmiyorum Bende gastirit vardı zaten doktoruma söyledim lansor içebileceğimi söyledi ama çooooooook mecbur kalmadıkça içmemeye çalışıyorum midem felaket

Kizlar bu da fotomuz. 12+0im ama 12+3 cikti. Napsam yan ceviremedim fotoyu kusura bakmayin.
Simdiiiii nubcular cinsiyet tahmini alayim bakalim :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maşallah profili çok net çıkmış. Kime benzediğine bile karar verebilirsiniz:)

25 Ocak 2015

Canım geçen aynı sinir harbini bende yaşadım bende kendimi biraz hırpaladım 2-3 gündür sağ küreğimde inanılmaz bir ağrı var nefes alırken bile keskin bi sancı saplanıyor bide dilimde aft çıktı yemek yiyemiyorum çok acıyo o da stresten olurmuş ne yapıyorsak yine kendimize yapıyoruz kimsenin umrunda olmuyor gerçekten

ben de basindan beri sadece 2 gün tutmadim Ama bugün çok kötü oldum ayağa jaljtim şekerim düştü galiba elim agagim zangır zangır titredi basimi yere carptim iyi gidiyordum ama tutamiycam artik galiba

Asel konuşamıyoruz bayadır nasılsın nasıl gidiyor ne kdr oldunuz

iyiyim canım şükür. memlekete annemlere geldim eşimi biraktim ama mecburen;( burada moral olarak da iyiyim.. 11+1iz bugün ptesi burada kontrole gidicem içim içimi yiyor hayirli haberini alsaydim bi inşaallah kuzumun sen nasilsin bebis nasil canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…