Kizlar bu da fotomuz. 12+0im ama 12+3 cikti. Napsam yan ceviremedim fotoyu kusura bakmayin.
Simdiiiii nubcular cinsiyet tahmini alayim bakalim :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım geçen aynı sinir harbini bende yaşadım bende kendimi biraz hırpaladım 2-3 gündür sağ küreğimde inanılmaz bir ağrı var nefes alırken bile keskin bi sancı saplanıyorbide dilimde aft çıktı yemek yiyemiyorum çok acıyo o da stresten olurmuş ne yapıyorsak yine kendimize yapıyoruz kimsenin umrunda olmuyor gerçekten
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben de basindan beri sadece 2 gün tutmadim Ama bugün çok kötü oldum ayağa jaljtim şekerim düştü galiba elim agagim zangır zangır titredi basimi yere carptimiyi gidiyordum ama tutamiycam artik galiba
iyiyim canım şükür. memlekete annemlere geldim eşimi biraktim ama mecburen;( burada moral olarak da iyiyim.. 11+1iz bugünptesi burada kontrole gidicem içim içimi yiyor hayirli haberini alsaydim bi inşaallah kuzumun sen nasilsin bebis nasil canim
aynen öyle . sonra bebeğime bir zarar verdim mi acaba diye kendimi yiyip duruyorum ama işte anlayışsız insanlarla beraber olunca elde değil.
maşallah canımnubu beceremiyorum ben:)
maşallah kuzuya hayırlısıyla kucağına da alırsın inş.
bayıldımmm maşallah yaaaabenimki ne durumda acaba
Yerim onu maşallah yaaa kuzuma benziyor :) :) biz 10h ken teyzesi
Eki Görüntüle 1186112
ne güzel hatasini anlamis bu da çok güzel bir sey Aferin ona
maaşallah bebise caniminşaallah pazartesi günü ben de yavrumun hayirli haberlerini alirim.
kocaman bu annesi:)
Maşallah profili çok net çıkmış. Kime benzediğine bile karar verebilirsiniz:)
25 Ocak 2015
Masalllahhh bebisine agzini burnunu yesinler ☺ bende bugun 12+0 im senle ayni gidiyoruz ne guzel ☺☺
Canım geçen aynı sinir harbini bende yaşadım bende kendimi biraz hırpaladım 2-3 gündür sağ küreğimde inanılmaz bir ağrı var nefes alırken bile keskin bi sancı saplanıyorbide dilimde aft çıktı yemek yiyemiyorum çok acıyo o da stresten olurmuş ne yapıyorsak yine kendimize yapıyoruz kimsenin umrunda olmuyor gerçekten
Allahım ya bişeyin yoktur inş çok mu sert vurdun canım ya bizim ruhsatımız var zaten Rabbim kolaylık veriyor çok şükür tutamıyorsan zorlama tabii
Canım inş hayırlı haberler veririz birbirimize bende 11+3 ve ptesi gidicem artık hem belki ikili testide o gün yaptırırım bi de cinsiyeti öğrensem ohh misss herke öğrendi ben de çok merak ediyorum ahh ya annemi çok özledim annen yoksa bulunduğun şehirde tek başınasın bizimkiler memlekete gittiburda olduklarında görmesem de varlıkları yetiyor öp anneni benim yerime :)
Doğrueşime de söylüyorum hamile olan benim duygusalım alınganım elimde deil bunlar ama sen benden fazla trip yapıyosun dedim normalde erken gelen insan bir haftadır 12 de geliyor hep bi toplantı tek başıma akşama kdr evde kafayı yiyorum dışarı çıkmam lazım arada diyorum gece 12 de gelmiş hadi gezelim bu saatte ne gezmesi dedim yinede gittik gece 3 te geldik benim biyere gitmemide istemiyor minibüs otobüs mü gideceksin dio bende hapis evde
ne güzel hatasini anlamis bu da çok güzel bir sey Aferin ona
maaşallah bebise caniminşaallah pazartesi günü ben de yavrumun hayirli haberlerini alirim.
Canim agzini ara ara tuzlu su ile calkala. Cok iyi geliyor. Bir de agiz yaralari icin maydonoz bire bir. Cok abartmadan cigneyerek maydanoz ye canim. Hemen iyilesir Allah'in izniyle.
Merhaba hamislerrrr, doktorumuza gittik :) bebisim uyuyodu galiba hic hareket etmedi. Anasi bisi yemiyor ki hali yoktur garibimin napsin :/ doktorumu cok sevdim. Cok tatli cok ilgili bir bayan. 20dakikadan fazla icerde kaldik sanirim. Guzel guzel anlatti dikkat etmem gerekenleri, neleri yiyip icecegimi vs. Ultrasonda da uzun bakti. Herseyini gosterdi kolu bacagi vs. Ense kalinligi 1.2 cikti gayet iyi dedi, burun kemigi de var dedi. Ikili test istemedigimi soyledim tamam dedi. Ultrason icin yattigim sedyenin tam karsisinda bi ekran daha vardi. Ordan rahatca izleyebildim ben de goruntuleri. Kalp atislarini dinledim iki kez :) cooookkk guzel gecti muayenem. 1ay sonra tekrar gel dedi, cinsiyeti de o zaman ogreniriz dedi, ben de israr etmedim hic. Esim de ilk kez gordu bebisimizi. Cok hosuna gitti onun da. Cikista da lcw ya gittik, bi tshirt iki esofman aldim ama esofmanlar ilerleyen aylarda giyilebilcek gibi. S beden olmasina ragmen benden iki tane sigar icine :) de facto ya baktim ama s bedenler bitmis hep buyuk bedenler vardi. Ama kumaslari cok hosuma gitti bluzlarin tiril tirildi.
Yarayı pişirecek şeyler yiyorum ama bana mısın demiyor düşüğe neden olduğu için hiç maydanoz yemiyorum ama çok severim tuzlu suyu deniyim umarım dayana bilirim
evet canım artık tutmayı düşünmüyorum zaten böyle olacağımı bilseydim niyetlenmezdim bugün çok sarstı benidüştüğümde 1 yaşındaki yeğenimin gözü önünde düştüm korktu o da kıyamam oyy bebeişlerimiz hemen hemen aynı aynı gün de gidecekmişiz doktora ama ben 2li test yaptırmayı düşünmüyorum canım. genel kontrole gidicem. ahh benim yaşadığım şehirde kimse yok bir ben bir eşim doğu görevindeyiz. aylarca görmüyorum annemi ailemi öyle zor ki... kendimiz zor attım buraya. hele ki hamileliğimin ilk başlarında psikolojim de çok kötüydü. sürekli yatıyordum ve kapımı çalan bir kimse yok diye ağlıyordum şu mübarek günlerde çok dua ediyorum Rabbim hayırlısıyla kurtarsın bizi gurbetten diye cinsiyetini ben de çok merak ediyorum ama ümidim yok öğreneceğime dair. ama en başından beri içime doğuyor oğlum olacak bence benim Rabbim bilir en iyisini tabi de... hayırlısı neyse o olsun bakalım
sürekli evde olmakta kötü etkiliyor zaten psikolojiyi. ama malesef erkeklerde empati yeteneği yok. ben yaşadığımız problemleri yazsam ayrı bi topic konusu olur.ama bebeğimi görünce her şeyi unutuyorum.
Afta bir çay kaşığı limon ile gargara yapın yanıyor ama çabuk geçiyor. ..
Bana tuzlu su da iyi gelmedi limonla gargara iyi geldi saraçoglunu izledimde yaptım
Kızlar doktorumu degistirmek istiyorum Çamlıca Medicanaya bahar hanima gidiyordum ama hiç memnun değilim ilgili bir doktor değil benim ilk hamileliğim tecrubesizim sonuçta ama doktorum hep benim ona soru sormami bekliyor ben birsey sormasan anlattığı yok . Muayene 10 dk sürmuyor onda da ulturasona bakıyor . Sizin önerebileceginiz bir doktor varmı ?
Günde iki üç kere yap amaLimon yaptım canım bakalım şifa Allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?