2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Kız Allah seni sende küccücükmüssün ya 61 kılosundur tabi...
Aradaki 7 farkı bulduum.. Gaz gaz gaz .......
7.gaz
Canım sen kac yasındasın... Helle söle bakim.. Kız sen daha cocuk gibisin ya minyonsun heralde ne güsel yaaa

Sagol tatlım duan icin amin :)
14 de 10 yaptım :)))))

kızlar malum çalısan anne olacagım ben.Süt sağma makinelerin bahsi geçmiş.Kımı arkadaşım manuel iyi kimisi elektrikli diyor. Siz ne onerıyorsunuz marka olarak Lansiloh dıyorlar dogrumudur??

Canım ben biraz araştırmıştım. Medela'nın swing modeli ile ilgili çok iyi yorumlae okudum. Hem başlığı çok rahatmış hiç acıtmıyormuş hem de swing modu süt miktarını arttırıyormuş kullandıkça. Sen de bir araştır istersen.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir pembe diziye baktım
Allahım bu isimler beni öldürcek.. Carlos bruno marıa sementa
Hep inek köpek ismi... Rabbbim gülesi geldi

Aynen canım Rabbim bizlere hidayet güç kuvvet versin inş bende sağ taradımda hissediyorum dünyalar benim oluyor :)

Ben hiç hissedemiyorum bu gün dikkat ettim tam göbek deligimin 4 parmak altından görüntüledi dr.
ama ne sağ ne sol tam ortadaydi kuzucum

sen varya şu anda popomu tavana vurdum mutluluktan:):)kartım ben canım 30a merdiven dayadım :):).senin gibi tanecik degilim:):)pek sayılmam 1.65 boy var ortadiregim.bebek sağolsun her şekle sokuyor beni.ilk resme yaklaşmaya başladım akşam saatleri ile:):)

Sagol tatlım duan icin amin :)
14 de 10 yaptım :)))))

Ohh maşallah Rabbim utandırmasın güç kuvvet verisinde hepsini tut inş bizide dualarında eksik etme iftar duası kabul olurmuş inş :)

tamam canım bakıyorum pompa işini çıkartayım istiyorum aradan.?birde eftalimin dediği bir marka var ama bulamadım

Ayni hastanede sibel hanim var ben iki kez gittim kendi doktorumdan once cok ilgili sen sormadan herseyi anlatiyor fazladan bilgi bile veriyor. İstersen bi deneyebilirsin

ay sanki benimki farklı beni işten aldı hamileyim diye tamam dedim kendisi gelir yemek yer oyun oynar o kumandayla oynanandan futbol ya arkadaşına gider yada ablası var yukarı bişiy söylicem diye çıkar 2 saat inmez ama bende burnundan getiririm yani hiiç hiççç konuşmam surat asık sonra o dibimden ayrılmaz.. kendisi bilir valla hiiiç anamın evine gidicem kızımı sana göstermiycem diyorum oof suratı değişiyor onu bana Allahtan başka hiç kimse yapamaz diyor

Ben hiç hissedemiyorum bu gün dikkat ettim tam göbek deligimin 4 parmak altından görüntüledi dr.
ama ne sağ ne sol tam ortadaydi kuzucum

Yok bebeğim o öyle görüntülesede sen tatlı bişi yedikten snr sırt üstü yat ellerini hem sağ hem sol boşluklarına koy öyle bekle bakalım hangi tarafta hissedeceksin kaç haftalıksın

şu okullar neden tatil oluyor hiç anlamıyorum çıkldırıcam sokakta oynayan çocuklar yüzünden bu ne sorumsuzluk ya salıyorlar sokağa millet rahatsızmı değilmi hiiiç çırım çırım çığırıyorum burda ama takan yok

Kiz 30 yasinda kart mi olunuyuo deli...masallah ama yani gipta ettim..
Imrendim ins bnde 30 umda bole olurum...160 benim 62 kilo oldum.abboww sewsinler seni..

Bu arada eflalim link atti 1 sayfa veya 2 sayfa geride canim bak oda cok gusel..
Sagma basliginin iyi olmasi cokonwmli cunku gogsun aciyo sagarken
Aci cekme dayanamam....

Aynen ole bnim ewin arkasi bide bahca ve cocuk parki var gormen lazim...
Cocuk aniriyo anasi deniyo ki oglum sessiz ol
Ahh bu bencil insanlar .....
Saat 12 oluyo hala disardalar napim ben bunlari sen sole ofizmir

aynen canım benim de 2 yiğenim var bayılıyorum onlara.. hele bitanesi 2,5 yaşında gelip gelip karnımı öper kardeşim diye sever. sonra da teyze ben seni çok kıskanıyorum diyor kuzucum bitsane yiğeen de yolda onları böyle seviyorsam annelik nasıl bir şey aklım almıyor vallahi ben o testylerin güvenirliğine pek inanmıyorum o yüzden hiç boşuna strese sokmayı düşünmüyorum kendimi ama sen nasıl rahar edeceksen öyle yap tabi canım.. bakalım ptesi doktor sonrası yazını merakla bekliycem cinsiyet tahmini yapacak mı

Aynen canım Rabbim bizlere hidayet güç kuvvet versin inş bende sağ taradımda hissediyorum dünyalar benim oluyor :)

ben hiç hissetmiyorum canım yaa nasıl bi his tarifetsene ben de hissetmek istiyorum yaa neden hissetmiyorum hiçbişiiii

Reklamdaki sacmaliga bak.deterjan reklami adam miss gibi villanin bahcesine camasir asmis.yahu git isine yeme bizi...tmm deterjan guseldir amma mantikli bi reklam yap gozunu sewdigim

Yawrucum acele etme ole zamanlar gelicek ki hele ki ilkse her kipirdamasinda icin yariliyo gibi ahlicaksin.:)
Belki kizdir canim .. kizlar gwc hafeket eder derler.
Nasil bisi oluo bole karninda bi balik varmista kaygan bisi bole hizlica ordan geciyo bi iki saniye ilk zamanlar.sabret annesi daha yeni gircez guzel gunlere

okullar tatil olmazsa da bazı sorumsuz veliler başımızdan atalım diye son dakkaya kadar gönderiyolar canım. biz öğretmenlere de yazık hele benim bıcırıklar beni öyle zorladı ki bu sene sonu.. hamileliğimin en kötü zamanlarıydı üstelik... off hatırlamak bile istemiyorum şaka bi yana bazı anneler sokağa salıyolar başımdan gtisin diye.. haklısın valla.. sesten durulmaz evdee

Off napcaz biz böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…