2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Reklamdaki sacmaliga bak.deterjan reklami adam miss gibi villanin bahcesine camasir asmis.yahu git isine yeme bizi...tmm deterjan guseldir amma mantikli bi reklam yap gozunu sewdigim

ayy ilahi merve çok gülüyorum senin yorumlarınaa

ayy çok istiyorum artık hissetmekkk ilk hamileliğim geç hissedersin diyolar zaten.. halbuki çok zayıfım zayıflar erken hisseder de diyolar amaaa

açamıyorum linki birde telefondan deneyim canım belki acar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

14+1 bu gün. Sürekli elim oralarda, tam hissettim galiba diyorum ki bi kac saniye sonra gaz hareketi oldugunu yasayarak anliyorum
biraz da kilolu hamile kaldım galiba göbek te ki yağ tabakası da engel oluyor hissetmeye. senin ilk gebelik mi? Tecrübeli anne misin?

ayy ilahi merve çok gülüyorum senin yorumlarınaa

ayy çok istiyorum artık hissetmekkk ilk hamileliğim geç hissedersin diyolar zaten.. halbuki çok zayıfım zayıflar erken hisseder de diyolar amaaa

yok be ben birseyler hissediyorum ama gaZwomenda olunca hangisi gaz hangisi bebek bilemiyorum .

Canim maydonoz ilk haftalarda dusuge sebep oluyor. Abartmadigin surece yiyebilirsin insaallah hic birsey olmaz bundan sonra. Zaten bir iki isir agzinda cigne tamamdir. Alip bi demet maydonozu yiyecek degilsin. Ben yiyorum icin rahat olsun.

Cok sukur canim. Ins boyle devam eder. Cicisler artik bir iki ay sonra ancak olur sanirim :) ama heves iste :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haftaya psrsembe nasipse insallah kontrole gitcez cinsiyetimizde artik gozuksun 4 aylik olcaz yani bilmiyom ki bundaki bu naz niyee...

Anaaam ben onun agzini yerim..bole burus burus olcak..esnerken agzi kirk sekle gircek.emerken iyyk iiyykk iyyk dige sesler cikacak ...agular ciciler biciler Allahimmmm sen saglikli bi ewlat ver bize rabbimde doyaaa doyaaa sewelim ....
Erkek anneleri buraya yazcak altini degistirirken yuzume dogru isedi diye bizde gulecez..kiz annelri kizlarina aldigi tutuleri sac bandlarini tokalarini paylascak...
Ayyyyy sabirsizlaniy

bende bendeeeee.hemen 2.bir konu açarız Ocak anneleri teker teker pırtlatıyor diye:):)

Merhaba kizlar. Biraz once ic camasirimda 1 damla kadar kahverengi leke gordum. Bugun temizlik filan yaptim belimde agriyo ondanmidir acaba? 12. Haftanin icindeym bu arada

Selam kızlar,
Bugün öğleden sonra izinliydim, işteyken kaytarıp forumu takip ediyorum da dışarıdayken edemedim. Bugün meme cerrahide muayenem vardı. Göğsümde ufak bir kitle var ona bakıldı büyümüş mü diye, büyümemiş çok şükür. Emzirme bitene kadar gelmene gerek yok dedi doktor.
Meme kontolü konusunda sizlere bilgi vermek istedim. Benim annem meme kanseri geçirdiği için ben de düzenli olarak kontrole gidiyorum. Şimdilik sıkıntı yok çok şükür. Ama bu hastalıkta ailede olmaması da bişey ifade etmiyor her an herkeste olabiliyor. Annemin ailesinde yoktu örneğin.
Tedavi süreci uzun ve yıpratıcı, ne kadar erken teşhis edilirse o kadar kolay tedavi edilebiliyor. Annem her sene mamografi çektirmesine rağmen hastalığı tespit edildikten sonra hem operasyon geçirdi, hem kemoterapi hem de radyoterapi aldı. Yine de çok şükür bir yılda tedavisi bitti sayılır. Tabi sürekli ilaç kullanacak ve 3 ayda bir kontrollere gidecek.
Şu süreçte meme dokuları yoğunlaşıyor, bugünlerde ultrasonla bakılırsa detaylı olarak görülebilir. Ama bir iki ay sonra ultrason kısıtlı görüntü veriyormuş.
Kimsenin moralini bozmak istemem, özellikle çocuklarımız için kendimize iyi bakmamız lazım. Bu konu da ihmale gelmiyor. Hatırlatmak istedim sadece.
Hepinize sağlıklı uzun ömürler versin Allah.

çok geçmiş olsun canım.benim annemde meme kanseri geçirdi ve malesef ilerlemişti fark edildiğinde, uzun bir tedavi süreci sonrası çok şükür atlattı. bende riskli gruptayım yani... hamile kalmadan önce ultrason ile bakılmıştı ve bir sorun yoktu. bu dönemlerde ultrason ile iyi sonuç alınabileceğini bilmiyordum. bir sonraki kontrolde doktoruma sorayım bilgilendirdiğin için teşekkürler.
bu arada bayanlar meme kanseri gibi rahim ağzı kanseride düzenli kontrollerle erken dönemde yakalanabiliyor.ben evlendiğimden beri düzenli jinekoloğa gitmeme ve bir düşük yaşamama rağmen yıllarca hiç bir doktor smear testi istememişti geçen yıl ilk defa yaptırdığım smear testinde kanser olmama ramak kalmıştı.CIN3 teşhisiyle leep operasyonu geçirdim. o zaman bu testi yaptırmadan hamile kalsaydım muhtemelen kansere çevirecekti..
neyse çok uzattım ve bebiş topiğinde can sıkmayayım daha fazla, en azından yılda bir kez meme kontrolü ve smear testi mutlaka yapılmalı arkadaşlar. lütfen ihmal etmeyelim . annelerimizi de uyaralım bu konuda.erken teşhis hayat kurtarıyor gerçekten.

Geçen beni çok kızdırdı al çarşafını pikeni yastığını git salona dedim gitti bi gün snr yastığımı alıp geliyorum dedi gelme ben böyle iyiyim dedim ama ben değilim dio biraz trip yapınca kendilerine geliyorlar :) :)

Ben de teşekkürler canım, smear aldıralı da bir sene olacak neredeyse. Hamilelikte bakılıyor mu, bir anlamı var mı bakılmasının?

Benimkide 2,5 yaşında ama ben söylemidim çıkart bakıyım der yaramaz bizimki :) karnım ağrıyo diorum sana karışım yaparım hiç hasta olmazsın dio :)
İnş canım bende ptesiyi iple çekiyorum

İlk canım bi de benim 11+3 senin çoktan hissetmen lazım aslında dinle bebeğini bence kesin hissedersin :)

Bir demette yerimde neyse sonraya saklıyorum kendimi :)

Canım inşallah sende hissederain kelebek çırpınıyor sanki :))

Kizlar karnim çok agriyor plasentada kanama vardi benim acaba onla mi alakali?bugün asidi sinirlendim elim ayagim titredi resmen ama su an sinirim geçti ana karnim feci agriyor

Ben de teşekkürler canım, smear aldıralı da bir sene olacak neredeyse. Hamilelikte bakılıyor mu, bir anlamı var mı bakılmasının?

benim operasyonu yapan doktor ingiltere'de çalışmış bir süre ve oradayken gebelikte bakıyorlarmış.söylediğine göre yükselen hormonların etkisiyle eğer kansere dönüşme riski olan hücreler çok daha hızlı şekilde kanserleşiyormuş.yani süreci hızlandırıyormuş. ben hastalarımda gebeliğin sonlarına doğru smear alıyorum ama türkiye'de yaygın değil demişti. bu gün gittiğim doktor gebelikte smear bakılmaz dedi. şu an devamlı gittiğim doktorum ise bu konuda yorum yapmadı ama ilerleyen süreçte mutlaka soracağım.özellikle doğum normal mi sezeryan mı olmalı konusunda smear sonucu önemli olacak araştırdığım kadarıyla..
yine fazla uzattım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…