2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İlk canım bi de benim 11+3 senin çoktan hissetmen lazım aslında dinle bebeğini bence kesin hissedersin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şu an yemek sonrası acayip şiştim yine.. sabah aç karnına deneyeceğim canım inşallah bir an önce hissederim. teşekkürler ilgine

Hayırlı akşamlar hanımlaar

Bu sefer biraz atlaya atlaya okudum maalesef

Bugün benimde hiiiç ama hiiç keyfim yok
Sebebi deyok, halim hele hiiç yok.
Bütün gün yattım ara ara uyudum, uyandım. Dünya kadar işim var hiçbir şey yapamıyorum.
Gene uzanacağım herhalde.
Yazmadan kalkacaktım bilgisayarın başından ama gene dayanamadım selam vereyim dedim

Süt pompası konuşulmuş. Yakın zamanda almayı düşünüyoruz.
Ateş ölçer, süt sağma makinesi, soğuk buhar makinesi önceliklerimiz.
Bir an önce alıp kurtulalım masraf çok nasıl olsa

Benim evim ara daire ve merkezi ısıtma. O yüzden kışın evimiz neredeyse anormal derecede sıcak oluyor.
Ve aynı zamanda da kuru. Soğuk buhar makinesi bize şart o yüzden.

Lansinoh hakkında her yerde çok iyi yorumlar var. Philips te olabilir. Ama biri Philips tekli, Lansinoh 2'li.
2 göğüs aynı anda sağılınca, vücut ikiz bebek var diye fazla süt üretiyormuş

Ben çalışmıyorum ama bence gerekli bir eşya. Bir yere gitmek gerekir, babasına bırakmak gerekir
Ve sütü arttırmada da çok faydası olduğunu söylüyorlar. Bakalım göreceğiz inşallah neymiş

Ama marka konusunda kararsızım çok:18:

Doktora gidip gelen arkadaşlar; hepinizin hayırlı olsun. Sonuçları alan arkadaşlar; hiç birimizin sonucu %100 değil.
Sadece risk faktörü tahmini. Ne olur üzmeyin sıkmayın canınızı. Allah'ın izniyle hepimizin evlatları sağlıklı hayırlı olur inşallah..

Mrssuperfine kızmıııış Hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Mssdely o iki foto arasında nasıl bir fark var öyle Maşallah sübhanallah

ben rahim ağzı kanseri aşısı oldum canım yüzde 75koruma sağlıyormuş.tabii hersey Allah'ın taktiri .büyük geçmiş olsun arkadaslar,Allah annelerinizi sizlere bağışlamıs.benim ailemde kanser geçmişi olan yok ama kimin ilk olacağı da bilinmez önlem şart

Uzatmak ne demek canım, çok faydalı bilgiler bunlar. Bu arada sana da geçmiş olsun dememişim. Çok geçmiş olsun, inşallah bir daha böyle şeyler yaşamazsın. Ben de doktoruma soracağım pazartesi günü, cevabını yazarım gelince.

sagol canım benim.benim oğluş gece gezmesini cok sevecek geceleri piyasaya çıkıyor.birden cok gelinim olacak:):):):)

çok teşekkürler. aşı ülkemizde çok yaygın değil malesef ama aşı yaptırman çok iyi olmuş arkadaşım. bilinen bir kaç çeşit virüse karşı koruyuculuğu var aşının ve sanıyorum 10 yıl gibi süreyle koruma sağlıyor.aşıya rağmen yine de yılda bir kez smear yaptırmayı ihmal etme bence.

çok teşekkürler. doktorunun yanıtını merakla bekliyorum canım.

canım daha yeni evliyim hamileyken olmuyor malum.ama hamile kalmadan once yara olup olmadığına bakılmıştı smear aklıma gelmedi keşke isteseydimdoğumdan sonra ilk işim o olacak canım.kontrolleri aksatmayın canlarım.artık kendimiz yokuz yavrularımız var,onları düşünmeliyiz

Benim doktorum gebelik muayenesine ilk gittiğimde baştan aşağı kontrol etmişti heryerimi canım. Göğüslerde kitle varmı, tiroid varmı ultrasonla bakıldı. Sonra rahim ağzı kanseri riskine karşı smear testi de yaptı. Bence gebelik başında her doktor bunu yapmalı

Kızlar ben ne yapıcam çok alınganım, her lafa alınıyorum aslında bu ben normalim ama ailem bi tuhaf olduğumu söylüyor, ben değişmedim aynı merveyim. Eşim desen onunla alakam yok hiç anlaşamıyoruz beni hiç anlamıyor, bi tek ben mi böyleyim ? yoksa gerçekten de değiştim mi ?

kesinlikle haklısın. doktorun gerçekten çok iyi bir doktormuş.ama malesef her doktor bunlara bakmıyor işte.. netten bulduğum bir yazıyı paylaşayım

ideal olan hamile kalmaya karar verildiğinde genel bir muayeneden geçmek ve bu aşamada smear testini yaptırmaktır ancak bunun mümkün olmadığı durumlarda ilk hamilelik kontrolünde doktorunuz size en son smear testinizi ne zaman yaptırdığınızı soracaktır. Eğer arada geçen süre uzunsa smear testinizi yapacaktır. Hamilelikte PAP smear yapılmasının hiçbir sakıncası yoktur.

Eğer arada geçen süre uzunsa smear testinizi yapacaktır. Hamilelikte PAP smear yapılmasının hiçbir sakıncası yoktur.

Ayrıca gebelik bir kişide ileri yaşlarda görülebilecek rahim, meme ve yumurtalık kanserlerini azaltmakla birlikte rahim ağzı (servix) kanserleri'ni arttırmaktadır. Bu yüzden çoğu hekim tarafından gebeliğin ilk üç ayı içinde rutin smear testi uygulanmaktadır.

biraz değişiyorsun canım.ben zaten arsız biriydim,itiraf ediyorum tek cocuk olmanın payı büyük:)daha Arsız oldum.ama normalde de sinirli yapım yoktur herşeyi şakaya vurdururum hala aynıyım.kendinle dalga geç valla süper hissediyorsun canım.kendine küfretmekten çekinme derdi rahmetli babam:)

bende aynı durumdayım. normalde de çabuk ağlayan bir tiptim ama şimdi çok fenayım.hatta öyle ki başlayınca durduramıyorum kendimi hıçkıra hıçkıra ağlıyorum.
ve çok gerginim, bir anda sinir patlamaları yaşıyorum. normal heralde bunlar çevremizin bize karşı anlayışlı olması lazım

Ben 7. Haftaya kadar öyleydim, çünkü önceki iki gebeliğimde 7. Haftayı görememiştik. Ama 7. Haftayı atlattıktan sonra bi rahatlama geldi. İlk haftalarda asabiyetimden işyerimde çakanlar olmuş. Bu kız çok sinirli, hamile mi acaba diye konuşmalar olmuş. Bi de şimdi kimseye çaktırmiycam diye çok mutlu ve yumuşak davranıyorum😄. Bi de işyerinde içime doğru öğürüyorum gizli gizli😄😄😄.

valla iyi sabretmişsin bu kadar.bende bu defa ilk 3 ay kimselere söylemem diyordum ilki benimde düşük olunca.. ama yine dayanamadım 2 aylıkken herkese söyledim.

valla iyi sabretmişsin bu kadar.bende bu defa ilk 3 ay kimselere söylemem diyordum ilki benimde düşük olunca.. ama yine dayanamadım 2 aylıkken herkese söyledim.

Birileri anlayıp sorana kadar söylememeyi düşünüyorum. 😎

şu an yemek sonrası acayip şiştim yine.. sabah aç karnına deneyeceğim canım inşallah bir an önce hissederim. teşekkürler ilgine

Ne demek canım ama karnın şişken daha iyi akşamda dene bence :)

ayyyy.. gaz değilse sağda çok hafif bir şey hissettim galiba.
bir an önce tekmelerini hissetsek keşke ..

anneme bebek hareket etsin anne çikolata varmı diyorum ekmege çikolata sürüp getiriyor bu anneler alem ya:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…