- 22 Mayıs 2014
- 133
- 42
- 123
Kızlar ben ne yapıcam çok alınganım, her lafa alınıyorum aslında bu ben normalim ama ailem bi tuhaf olduğumu söylüyor, ben değişmedim aynı merveyim. Eşim desen onunla alakam yok hiç anlaşamıyoruz beni hiç anlamıyor, bi tek ben mi böyleyim ? yoksa gerçekten de değiştim mi ?
Bilmem mi :-( Ama bir iki gunde filan gecmisti benimAhh ne yakıyor :)) inş yaparım canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım benim ezan okunuyor Rabbim ezanların hürmetine yavrunu sana bağışlasın çok geçmiş olsun diğer meleklerin seni bekleyecekler biliyosun dimi çok üzüldüm okuyunca ama Rabbim bu yavrunla mükafatlandırsın seni inş
Kasık ağrıları olur normal annesi yer değiştiriyor artık daha da yukarılara taşınıyor nolur kensini sakın üzme veren Allah alan Allah sen kalbini ferah tut hiçbirşey olmaz Allahın izniyle elimden geldiği kadarıyla yavruna dua edicem inş
drunun telefon numarasını al gece gündüz bi sıkıntın olursa ara sor mutlaka boşuna mı para veriyoruz Rabbim kucağına almayı da nasip etsin sana
Aynı ben😊 bugün eşime, olası bir durumda vereceğin tepki şöyle olurdu dimi diye küstüm😄 adam dut yemiş bülbüle döndü olayı idrak edemedi. Ben de niye böle bişiy yaptığımı anlamadım ama trip atmaya devam ettim. Sonra da, benim elim uyuşuyo ay bana bişey olcak kalp krizi geçircem galiba diye ağladım. Adam sıyırcak. Dibimden de ayrılamıyo garibim. Acili fln aradı hemen
Merhaba hamislerrrr, doktorumuza gittik :) bebisim uyuyodu galiba hic hareket etmedi. Anasi bisi yemiyor ki hali yoktur garibimin napsin :/ doktorumu cok sevdim. Cok tatli cok ilgili bir bayan. 20dakikadan fazla icerde kaldik sanirim. Guzel guzel anlatti dikkat etmem gerekenleri, neleri yiyip icecegimi vs. Ultrasonda da uzun bakti. Herseyini gosterdi kolu bacagi vs. Ense kalinligi 1.2 cikti gayet iyi dedi, burun kemigi de var dedi. Ikili test istemedigimi soyledim tamam dedi. Ultrason icin yattigim sedyenin tam karsisinda bi ekran daha vardi. Ordan rahatca izleyebildim ben de goruntuleri. Kalp atislarini dinledim iki kez :) cooookkk guzel gecti muayenem. 1ay sonra tekrar gel dedi, cinsiyeti de o zaman ogreniriz dedi, ben de israr etmedim hic. Esim de ilk kez gordu bebisimizi. Cok hosuna gitti onun da. Cikista da lcw ya gittik, bi tshirt iki esofman aldim ama esofmanlar ilerleyen aylarda giyilebilcek gibi. S beden olmasina ragmen benden iki tane sigar icine :) de facto ya baktim ama s bedenler bitmis hep buyuk bedenler vardi. Ama kumaslari cok hosuma gitti bluzlarin tiril tirildi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayyyy.. gaz değilse sağda çok hafif bir şey hissettim galiba.
bir an önce tekmelerini hissetsek keşke ..
anneme bebek hareket etsin anne çikolata varmı diyorum ekmege çikolata sürüp getiriyor bu anneler alem ya:)))
Bilmem mi :-( Ama bir iki gunde filan gecmisti benim
Çok Sağol cnm moral verdiğin için ve duaların için allah razı olsun Amiinn diyeyim allahım sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayı nasip etsin inşallah meleklerimizi. Diğer meleklerim bekliyo beni bu meleğim sıkı tutundu annesine inşallah. çok tedirgin oluyorum herşeyden daha rahat olcam artık allahıma emanet korur inşallah. bir ay doktor kontrolü bekliycem çok zor aramam için bişey demedi ama sorarım telefonu veriyomu diye sekreteri ne.
doktora ne kadar sürede bir gidiyorsunuz arkadaşlar?
biraz değişiyorsun canım.ben zaten arsız biriydim,itiraf ediyorum tek cocuk olmanın payı büyük:)daha Arsız oldum.ama normalde de sinirli yapım yoktur herşeyi şakaya vurdururum hala aynıyım.kendinle dalga geç valla süper hissediyorsun canım.kendine küfretmekten çekinme derdi rahmetli babam:)
Aynı ben😊 bugün eşime, olası bir durumda vereceğin tepki şöyle olurdu dimi diye küstüm😄 adam dut yemiş bülbüle döndü olayı idrak edemedi. Ben de niye böle bişiy yaptığımı anlamadım ama trip atmaya devam ettim. Sonra da, benim elim uyuşuyo ay bana bişey olcak kalp krizi geçircem galiba diye ağladım. Adam sıyırcak. Dibimden de ayrılamıyo garibim. Acili fln aradı hemen
Canımm çok sevindim iyi haberlerle gelmene ben de ikili test yaptırmal isteyorum dedim ama dr zorlamıştı aslında 60tl verip koruya mı gitsem sonuçta ayda 1kez gidiyoruz ilgili biri olsun bariii
İkili test ücreti ne kadar bilen var mı?
doktora ne kadar sürede bir gidiyorsunuz arkadaşlar?
insallah canim bende insallah 2014 kasim annesi olucam Rabbimin izniyle bi kizim olucakValla bende geçen ay prolaktin tedavisi oldum.sonra 2 nisanda adet oldum ve şuan korunmuyoruz.şu ara yumurtlama dönemim çalışmalara devam ediyoruz.umarım hayırlı haberleri bu ay alırım.nihayet başlık açılınca hemen yazayım dedim :)
Ayni hastanede sibel hanim var ben iki kez gittim kendi doktorumdan once cok ilgili sen sormadan herseyi anlatiyor fazladan bilgi bile veriyor. İstersen bi deneyebilirsin
Canim ailem Batikent'te olunca daha yakin oldugu icin Sincan'i sectim. Zaten doktor arastirmistim. O da Sincan'daymis. Lokman hekimden gecmis. Doguma da gecenin bi yarisi da olsa kendi doktorun geliyomus.
Ohhh aynen yaaaa, bazen ben de niye evlendim ki ne gerek vardi diyorum :/ insan annesinin babasinin evinde oldugu kadar mutlu ve rahat olamiyo ne olursa olsun. Evliligiminin ilk yilinda hele ne kadar cok aglamistim :) halbuki esimle evlendigimizde 10yillik bi gecmisimiz vardi, cok da bagliyiz birbirimize ama gel gor ki ille de ana kucagi, baba ocagi :)
Gozun aydin canimm, ohhh ne guzel kavusmussun esine. Allah ayirmasin tekrar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?