2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Çok sik giremiyorum maalesef evdeyim evet ama birde 5 yasında bir oğlum olunca okullarda tatil bütün gün ev topla yemek felan anca aksam oluyor şimdide tatildeyiz çanakkalede yazlikta burada net yok akşamları kafeye geldikçe giricem umarım herkeze iyidir ben ikili testini olamadim doktora çok önemli değil uçlu yaparız dedi neyse öyle iste durumlar iyi bebisimde bende çok İyiyiz şükür buyuyoruz bakalım cinsiyet için çok erken dedi doktorun söylemedi bakalım kısmet bir oğlum var kızım olsa güzel olur ama iki oğlum olsa da sorun yok kız erkek farketmiyo benden bu kadar kendinize iyi bakin

Aynı ben😊 bugün eşime, olası bir durumda vereceğin tepki şöyle olurdu dimi diye küstüm😄 adam dut yemiş bülbüle döndü olayı idrak edemedi. Ben de niye böle bişiy yaptığımı anlamadım ama trip atmaya devam ettim. Sonra da, benim elim uyuşuyo ay bana bişey olcak kalp krizi geçircem galiba diye ağladım. Adam sıyırcak. Dibimden de ayrılamıyo garibim. Acili fln aradı hemen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Çok Sağol cnm moral verdiğin için ve duaların için allah razı olsun Amiinn diyeyim allahım sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayı nasip etsin inşallah meleklerimizi. Diğer meleklerim bekliyo beni bu meleğim sıkı tutundu annesine inşallah. çok tedirgin oluyorum herşeyden daha rahat olcam artık allahıma emanet korur inşallah. bir ay doktor kontrolü bekliycem çok zor aramam için bişey demedi ama sorarım telefonu veriyomu diye sekreteri ne.

Bir ara bende öyleydim neyse ki geçti çok şükür.. Ama her şeye ağlama huyum türedi bir de.. Hey Allahım altı ayda bir geçeydi...

Canımm çok sevindim iyi haberlerle gelmene ben de ikili test yaptırmal isteyorum dedim ama dr zorlamıştı aslında 60tl verip koruya mı gitsem sonuçta ayda 1kez gidiyoruz ilgili biri olsun bariii

ayyyy.. gaz değilse sağda çok hafif bir şey hissettim galiba.
bir an önce tekmelerini hissetsek keşke ..

:)) canım benim gazın ayrımını yaparsın hadi gözünaydın :) tekmeler annesi zamanla aslında şimdide tekmeliyor da bizim hissedeceğimiz kadar gelişmedi kasları

anneme bebek hareket etsin anne çikolata varmı diyorum ekmege çikolata sürüp getiriyor bu anneler alem ya:)))

Ayy sen çok yaşa emi :))) ne güldürdün gece gece :))

Ne demek canım benim yer gök dua üstüne inş bebeğini sağlıkla kucağına alırsın ayy bak ne güzel işte dr 1 ay snr gel dediğine göre hiç bir sıkıntın yok gayet sağlıklısın maşallah :) dr evvelki bebeklerine bahset korkuyorum de :)

ben zaten normalde de şakacıyımdır, ayrıca küfürbazımdır ama ne yapalım geçicek herhalde huy edinmezsek

dengesizlik var işte

arkadaşlar geçtiğimiz pazartesi kontrole gittim ama anca yazabiliyorum. bebeğimin gelişimi önce gidiyomuş büyük ihtimal biraz erken doğar dedi.aralıkta doğar diyo doktorumuz. hiç bi sorunumuz yok kıpır kıpırız maşallah .hareketlerinide daha net hissediyorum artık :) hakkımızda hayırlısı olsun.

Tesekkur ederim canim. Banabhic israrci davranmadi doktorum. Ama detayli ultrasona mutlaka gir dedi. Muayene ucreti de 77 liraydi canim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İkili test ücreti ne kadar bilen var mı?

Ben hastaneye değil, doktorumun muayenehanesine gidiyorum. Dolayısıyla doktorumun önerdiği bir laboratuvarda yaptırdım. 105 TL idi.

doktora ne kadar sürede bir gidiyorsunuz arkadaşlar?

İlk başta biraz sıktı ama artık ayda 1 gidiyorum maalesef
Zaten çok pahalı kontrol olmadığı müddetçe ayda 2 kere para verip gidemem sanırsam

Kavrulan bi istanbul sabahindan herkeslereee gunaydıın :) 8.45te randevum,1 ay aradan sonra inşallah yavrumu görücem,kalbim güm güm. Ense kalınlığına falanda bakılıcak,hatta benim umudum cinsiyete dair de bi tahminde bulunmasindan yana bakalim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

insallah canim bende insallah 2014 kasim annesi olucam Rabbimin izniyle bi kizim olucakinsallah tum hamisler saglikla miniklerini kucaklarina alirlar Allah bekleyen isteyen her kesede nasib eder amin

Sibel hanım a ben de gittim canım iyi doktor. Bir de zehra hanım var hastanede. Kuzenimin bebişlerimi o doğurttu. Ama ben hastane politikalarını sevmediğim için oraya gitmedim. Kuzenimin erkek bebeğini gereksiz yere yoğun bakımda tuttular 3 gün yetecekken 11 gün kaldı. Özel çocuk doktorunu hastaneye çağırdılar durumuna baksın diye. O doktor sayesinde çıkarmak zorunda kaldılar bebeği. Eşime de boyun fıtığı için gittiğimizde akşama gel ameliyat edeyim seni dediler. Eşim şimdi kapısından sokmuyor beni

Amin canım çok sağo ol. Allahım cümlemizi sevdiklerinden ayırmasın. Allah bin kere razı olsun annemler ablamlar bana öyle iyi baktılar ki eşimin yokluğunda ama insan yine de eşinin ilgisini istiyor bu zamanlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…