2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Tişörtlere sığamadığımızda bu günleri aklımıza getirelim olur mu canım😂😂😂

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlar...biz hastanede sabahladik maalesef kızım dün hep kustu hiçbirşey yemedi...dr usutmuste olabilir birde salgin varmış dikkat edin serumlari yedik biraz rahatladık inşallah bugün toparlanır yavrum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen canim benim esim de sevmez orayi ama bize yakin oldugu icin cok onemli olmayan durumlarda gidiyoruz. Butun drlari ayni hemen gereksiz butun tahlilleri yaziyorlar para odakli bir hastane malesef insan guvenemiyor. Benim drum medipolde zaten oraya devam ediyorum

Günaydııııınnnnnn 😘😘

Ayy çok gecmiş olsun canımmm. İnş toparlanır kuzucuk. Korktum şimdi bak salgın varmış demek 😳

Tişörtlere sığamadığımızda bu günleri aklımıza getirelim olur mu canım😂😂😂

Hihihi olur canımmmm 😘

Kızlarr çok acil sabah uyandm sol tarafımda yoğun bi ağrı varrrr , gaz olabilirmi? Yadaaa üşütmüş olabilirmiyim yürüyünce bile ağrıo korkuyorum

Hayırlı sabahlar güzel anneler gittikçe zayifliyorum yalnızlıktan yiyemiyorm aklıma güzel bi fikir geldi oruç olmayan annelerle kahvaltı yapsak ne güzel yerdik şimdi...muhabbette güzel olurdu...

Son düzenleme:

Bekleyiş sona erdi desene, güzel haberlerle dön, bekliyoruz

Geçmiş olsun canım, en kısa zamanda atlatsın kuzucuk...

Gaz olabilir canım, lavaboya gidince rahatlama olmuyor mu? Bir de çorapsız gezmemeni tavsiye ederim. Umarım önemli bir şey değildir.

Canım benim demekki hepimiz aynıyız ben dün artık dayanamadım yeter artık bitsin gitsin dedim anlaşamıyoruz görmüyomusun dedim ya ne var ortada da neye anlaşamıyoruz sen evlilik görmemişsin dedi bende konuşmadım sabahta konuşmadık işe gitti ama hakikaten anlayış yoksunu insan oldu ben ne anlayabiliyorum ne de anlaşabiliyorum

Hayırlı sabahlar güzel anneler gittikçe zayifliyorum yalnızlıktan yiyemiyorm aklıma güzel bi fikir geldi oruç olmayan annelerle kahvaltı yapsak ne güzel yerdik şimdi...muhabbette güzel olurdu...

Günaydın canım aynen bende senin gibiyim tek sıkılıyorum yiyemiyorum zayıflıyorum bende ama 1 hafta içinde kilo verdim ondan önce sabitti hep kilom

Biliyo doktor ,o tedavi etti zaten iğne,ilaçla falan bebeğim ondan uzun yaşadı allahım korusun. herşey Güzel dedi ama elimde değil işte herşey den killaniyorum bugün mesela yeni uyandım herzaman daha erken uyandırdım niye diye takiyorum naparsin acı tecrübelerim var kim olsa pirpiriklenir heralde bu durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…