Benimde yok içi boş kaldı giydiğimde😃😃 ama bi ay sonra falan dolar diye düşündüm cok rahat oldu göbüş valla diğer pantolonlarkm kasıktan sıkıyo gibiydi.kot etek görmedim canım çeşit cok azdı. Genel olarak tshirt vardi 😃😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sibel hanım a ben de gittim canım iyi doktor. Bir de zehra hanım var hastanede. Kuzenimin bebişlerimi o doğurttu. Ama ben hastane politikalarını sevmediğim için oraya gitmedim. Kuzenimin erkek bebeğini gereksiz yere yoğun bakımda tuttular 3 gün yetecekken 11 gün kaldı. Özel çocuk doktorunu hastaneye çağırdılar durumuna baksın diye. O doktor sayesinde çıkarmak zorunda kaldılar bebeği. Eşime de boyun fıtığı için gittiğimizde akşama gel ameliyat edeyim seni dediler. Eşim şimdi kapısından sokmuyor beni
Aynen canim benim esim de sevmez orayi ama bize yakin oldugu icin cok onemli olmayan durumlarda gidiyoruz. Butun drlari ayni hemen gereksiz butun tahlilleri yaziyorlar para odakli bir hastane malesef insan guvenemiyor. Benim drum medipolde zaten oraya devam ediyorum
Hayırlı sabahlar güzel anneler gittikçe zayifliyorum yalnızlıktan yiyemiyorm aklıma güzel bi fikir geldi oruç olmayan annelerle kahvaltı yapsak ne güzel yerdik şimdi...muhabbette güzel olurdu...
Kavrulan bi istanbul sabahindan herkeslereee gunaydıın :) 8.45te randevum,1 ay aradan sonra inşallah yavrumu görücem,kalbim güm güm. Ense kalınlığına falanda bakılıcak,hatta benim umudum cinsiyete dair de bi tahminde bulunmasindan yana bakalim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar ben ne yapıcam çok alınganım, her lafa alınıyorum aslında bu ben normalim ama ailem bi tuhaf olduğumu söylüyor, ben değişmedim aynı merveyim. Eşim desen onunla alakam yok hiç anlaşamıyoruz beni hiç anlamıyor, bi tek ben mi böyleyim ? yoksa gerçekten de değiştim mi ?
Canım benim demekki hepimiz aynıyız ben dün artık dayanamadım yeter artık bitsin gitsin dedim anlaşamıyoruz görmüyomusun dedim ya ne var ortada da neye anlaşamıyoruz sen evlilik görmemişsin dedi bende konuşmadım sabahta konuşmadık işe gitti ama hakikaten anlayış yoksunu insan oldu ben ne anlayabiliyorum ne de anlaşabiliyorum
Hayırlı sabahlar güzel anneler gittikçe zayifliyorum yalnızlıktan yiyemiyorm aklıma güzel bi fikir geldi oruç olmayan annelerle kahvaltı yapsak ne güzel yerdik şimdi...muhabbette güzel olurdu...
Ne demek canım benim yer gök dua üstüne inş bebeğini sağlıkla kucağına alırsın ayy bak ne güzel işte dr 1 ay snr gel dediğine göre hiç bir sıkıntın yok gayet sağlıklısın maşallah :) dr evvelki bebeklerine bahset korkuyorum de :)
Biliyo doktor ,o tedavi etti zaten iğne,ilaçla falan bebeğim ondan uzun yaşadı allahım korusun. herşey Güzel dedi ama elimde değil işte herşey den killaniyorum bugün mesela yeni uyandım herzaman daha erken uyandırdım niye diye takiyorum naparsin acı tecrübelerim var kim olsa pirpiriklenir heralde bu durumda.