2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Günaydın canım geçmiş olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın canım tabii ki acı tecrüben var ve biraz daha evhamlı olman çok normal ama uykudan geç kalktım erken kalktım gibi şeyleri kafana takarsan bitmez hamilelik ağrılarına akıntına ve olursa kanamana dikkat et boyundan yukarılara uzanma ani hareketler yapma eğilirken artık hepimizin belden eğilmek yerine dizden çömelmesi gerekiyor vs böyle şeyle dikkat et gerisi Rabbimin hikmeti :)

anneler çocuk yemiyo diye tv açarya resmen öyle yaptımda yiyebildim filimle...

Tesekkur ederim canim. Banabhic israrci davranmadi doktorum. Ama detayli ultrasona mutlaka gir dedi. Muayene ucreti de 77 liraydi canim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Detaylı ultrason ne zaman yapılıyormuşi peki

Günaydın cnm haklısın çok dikkat ediyorum zaten eşim hiç bişey yaptirmiyo sağolsun ayrı ilgi var herkes sağolsun bende hep konuşuyorum bebişimle seviyorum gerisi allaha kalmış inşallah kucağımiza almayı nasip eder allahım .sizlerde çok sağolun tecrubelerinizle rahatlatiyosunuz , yardımcı oluyosunuz her konuda.

Oncelikle herkese gunaydinlarrrr...

Hadi hayirli haberlerle gel sen de canimmm..

Canim cok cok gecmis olsun. Allah acil sifalar versin. Hemencik iyilesir insaallah yavrun.

Hayırlı sabahlar güzel anneler gittikçe zayifliyorum yalnızlıktan yiyemiyorm aklıma güzel bi fikir geldi oruç olmayan annelerle kahvaltı yapsak ne güzel yerdik şimdi...muhabbette güzel olurdu...

Aynen yaaa, kalabalik olunca ben bile bi kac bisi yiyebiliyorum cidden.

Detaylı ultrason ne zaman yapılıyormuşi peki

Bana 19eylule gun verdi canim. 22.hafta doluyor o zaman. Ama cok yogunmus gider gitmez verdi randevumu. Sadece cuma gunleri geliyomus hoca balgat korudan. O yuzden yogun oluyomus. Ucret de 175 tl ve nakitmis. Aydan hanim diye bi profmus detayliyi yapan.

ben zaten normalde de şakacıyımdır, ayrıca küfürbazımdır ama ne yapalım geçicek herhalde huy edinmezsek

dengesizlik var işte

Aynı beni tarif etmişsinnn ben de böyleyim annem diyor şu küfürü bırak artık koca kız oldun evlendin hiç yakışıyor mu diye amaaannn s.et toplum içinde etmiyorum ya diyorum 😘😄

Kizlaaarrr biz dun kayinvalidemlere geldik. Annemlerin evi gayet serindi ya burasi kavruluyo resmen. Zor duruyorum sicaktan. Uyumak yatmak oturmak hepsi iskence sanki. Nasi dayancam bayrama kadar bilmiyorum. Hayirlisiyla serinleseydi biraz havalar. Allah disarda calisanlara kolaylik ve serinlik versin. Dayanma gucu versin insaallah.

Sende saol canım inş Rabbim kucağına almayıda nasip eder güzel düşün güzel olsun herşey bizim için

hormonlar canım ...

Son düzenleme:
Bekleyiş sona erdi desene, güzel haberlerle dön, bekliyoruz

Benim önce amuda kalkmis halde okup sonrada el sallaya sallaya fir fir dönen bebekimin ensesi 1.3 mm çıktı,cok sukur burun kemiği de olusmus ama diger tahlilleri yaptrmadim daha uygun biyerde yaptircam 280tl vermiyim dedim. Bideeee bende dktorda ayni anda pipi gördük,bu kadar kız diye bagrinirken ben biraz şok oldum ama belki klitoristir dedim dktora olabilir bidahakine netlesir dedi.. Allahima bin şükür sağlıklı ya,hayirli bi evlat olsun inşallah :)

Sende saol canım inş Rabbim kucağına almayıda nasip eder güzel düşün güzel olsun herşey bizim için

Erkeklerde de bi duygusallik oluyo galiba ya sizinkilerdede varmı bilmem. bebeğime şarkı söyleyip seviyodum bi baktım eşim ağlıyo Kıyamam ya

Erkeklerde de bi duygusallik oluyo galiba ya sizinkilerdede varmı bilmem. bebeğime şarkı söyleyip seviyodum bi baktım eşim ağlıyo Kıyamam ya

Seninki baya duygusallaşmış diğer meleklerinizin de etkisiyle bi de sana kıyamıyodur bizim ilk o yüzden midir bilmem benimki hamilelik döneminde odunlaştı sevgisini belli edemiyo çok bocalıyo henüz naapması gerektiğini idrak edemiyor sadece arada dinlemeye çalışıyor bir de dövüyorum diyim parmağıyla vuruyo nasıl bir sevme şekliyse :)

Çok geçmiş olsun canım.. Herhalde salgın var benim yeğenim de gel. Ilanlar bile fayda etmiyor.. Allah güç kuvvet versin sana...

Hayatımda küfür ermem. Küfür edeni de sevmem gel gör ki hamileliğimde her şeyi küfürler ifade eder oldum:/ şoktayım!! Sürekli küfür ededim var. Trafikte falan sinirlenince de inip adamları dövesin geliyor... Kendimden korkuyorum.. Eşimden özür dile dile bi hal oldum, Allah'tan eski Halim'i biliyor da o da şaşırıyor.:))

Kabızlık var bnde amaaa ondan mı acaba doktora gideyimmi sizce

Kabızlık gaz sancıları malesef hamilelikte şiddetli oluyor canım... Doğum sancısı gibi düm gece sabahladım çorapsız gezmenin acıdı çıktı( hiç korkutma kendini...

Bebeğine ilk kavuşan annelerdenolacaksın ne güzel:) Rabbim sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin inş. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…