Günaydın kızlar...biz hastanede sabahladik maalesef kızım dün hep kustu hiçbirşey yemedi...dr usutmuste olabilir birde salgin varmış dikkat edin serumlari yedik biraz rahatladık inşallah bugün toparlanır yavrum...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydııııınnnnnn 😘😘
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kabızlık var bnde amaaa ondan mı acaba doktora gideyimmi sizce
Biliyo doktor ,o tedavi etti zaten iğne,ilaçla falan bebeğim ondan uzun yaşadı allahım korusun. herşey Güzel dedi ama elimde değil işte herşey den killaniyorum bugün mesela yeni uyandım herzaman daha erken uyandırdım niye diye takiyorum naparsin acı tecrübelerim var kim olsa pirpiriklenir heralde bu durumda.
Günaydın arkadaşlar güzel haftasonları
Günaydın canım aynen bende senin gibiyim tek sıkılıyorum yiyemiyorum zayıflıyorum bende ama 1 hafta içinde kilo verdim ondan önce sabitti hep kilom
Tesekkur ederim canim. Banabhic israrci davranmadi doktorum. Ama detayli ultrasona mutlaka gir dedi. Muayene ucreti de 77 liraydi canim.
anneler çocuk yemiyo diye tv açarya resmen öyle yaptımda yiyebildim filimle...
Ben hala yemedimcanım istemiyooo off sıkıldım artık
Günaydın canım tabii ki acı tecrüben var ve biraz daha evhamlı olman çok normal ama uykudan geç kalktım erken kalktım gibi şeyleri kafana takarsan bitmez hamilelik ağrılarına akıntına ve olursa kanamana dikkat et boyundan yukarılara uzanma ani hareketler yapma eğilirken artık hepimizin belden eğilmek yerine dizden çömelmesi gerekiyor vs böyle şeyle dikkat et gerisi Rabbimin hikmeti :)
sevdiğin bi filmi yada diziyi aç iyi gidiyor...
Kavrulan bi istanbul sabahindan herkeslereee gunaydıın :) 8.45te randevum,1 ay aradan sonra inşallah yavrumu görücem,kalbim güm güm. Ense kalınlığına falanda bakılıcak,hatta benim umudum cinsiyete dair de bi tahminde bulunmasindan yana bakalim
Günaydın kızlar...biz hastanede sabahladik maalesef kızım dün hep kustu hiçbirşey yemedi...dr usutmuste olabilir birde salgin varmış dikkat edin serumlari yedik biraz rahatladık inşallah bugün toparlanır yavrum...
Hayırlı sabahlar güzel anneler gittikçe zayifliyorum yalnızlıktan yiyemiyorm aklıma güzel bi fikir geldi oruç olmayan annelerle kahvaltı yapsak ne güzel yerdik şimdi...muhabbette güzel olurdu...
Detaylı ultrason ne zaman yapılıyormuşi peki
ben zaten normalde de şakacıyımdır, ayrıca küfürbazımdır ama ne yapalım geçicek herhalde huy edinmezsek
dengesizlik var işte
Günaydın cnm haklısın çok dikkat ediyorum zaten eşim hiç bişey yaptirmiyo sağolsun ayrı ilgi var herkes sağolsun bende hep konuşuyorum bebişimle seviyorum gerisi allaha kalmış inşallah kucağımiza almayı nasip eder allahım .sizlerde çok sağolun tecrubelerinizle rahatlatiyosunuz , yardımcı oluyosunuz her konuda.
Kızlar ben ne yapıcam çok alınganım, her lafa alınıyorum aslında bu ben normalim ama ailem bi tuhaf olduğumu söylüyor, ben değişmedim aynı merveyim. Eşim desen onunla alakam yok hiç anlaşamıyoruz beni hiç anlamıyor, bi tek ben mi böyleyim ? yoksa gerçekten de değiştim mi ?
Bekleyiş sona erdi desene, güzel haberlerle dön, bekliyoruz
Sende saol canım inş Rabbim kucağına almayıda nasip eder güzel düşün güzel olsun herşey bizim için
Erkeklerde de bi duygusallik oluyo galiba ya sizinkilerdede varmı bilmem. bebeğime şarkı söyleyip seviyodum bi baktım eşim ağlıyo Kıyamam ya
Aynı beni tarif etmişsinnn ben de böyleyim annem diyor şu küfürü bırak artık koca kız oldun evlendin hiç yakışıyor mu diye amaaannn s.et toplum içinde etmiyorum ya diyorum 😘😄
Kabızlık var bnde amaaa ondan mı acaba doktora gideyimmi sizce
arkadaşlar geçtiğimiz pazartesi kontrole gittim ama anca yazabiliyorum. bebeğimin gelişimi önce gidiyomuş büyük ihtimal biraz erken doğar dedi.aralıkta doğar diyo doktorumuz. hiç bi sorunumuz yok kıpır kıpırız maşallah .hareketlerinide daha net hissediyorum artık :) hakkımızda hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?