2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Ben hamilelikte trafikte daha sakin oldum çok tepem atmadıkça hız sınırını geçmiyorummm eskiden de kurallara uyardım şimdi uymayanları arayıp şikayet ediyorummm 😄😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çatlak kremi alan, kullanmaya başlayan annecikler, ne kullanıyorsunuz yazar mısınız?
Bana da herhalde doktorum önerecek bu sefer.
Bu arada motherlove diye bir markanın çok iyi olduğunu duydum. Özellikle çatlak kremi ve meme ucu kremi çok başarılıymış. İstanbul'da satılan eczaneler var ama ankara'da bulamadım. İnternette de bulamadım.
Hiç duydunuz mu bu markayı, bilen kullanan var mı?
Amazon.com'dan ısmarlamayı düşündüm ama yurtdışından gelen kozmetik siparişlerini gümrükten geri çeviriyorlar.

Erkeklerde de bi duygusallik oluyo galiba ya sizinkilerdede varmı bilmem. bebeğime şarkı söyleyip seviyodum bi baktım eşim ağlıyo Kıyamam ya

Bizimki gitmeden önce her gece elini karnıma koyup kuran okuyormuşş bi de sürekli bebeğime iyi bak o benim yarım canımın bi parçası filan diyip duruyor

Günler geçmek bilmiyoya carsamba günü tam 12 hafta oluyiruz ve ikili test icin gitcem insallah bi sıkıntı çıkmaz ve cinsiyet hakkında bi yirum alabilirim hoş alamzsam hemen kendimi özele atmayı planlıyorum ama cok mu erken die de tereddutteyim off nie bu kadar takıntılıyım

Erkeklerde de bi duygusallik oluyo galiba ya sizinkilerdede varmı bilmem. bebeğime şarkı söyleyip seviyodum bi baktım eşim ağlıyo Kıyamam ya

Canim esin balik burcu mu :) genelde erkekler tepkisiz kalir diye biliyorum ama ben :))

Allah nasil guldum yarabbim de sizi guldursun :) valla ben bebek severken afedersiniz şerefsiz diye seveni de gördüm o soku daha da atlatamam herhalde 0_o e bizim üçüncü olacak ama Esim de pek tepkili değil acikcasi tekmeler filan baslasin ancak o zamana hissedebiliyorlar baba olduklarini herhalde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oyy ne bu sıcak bi ev silim dedim mahvoldum 😳
Awah gözüb aydın canımmm demek erkek geliyor heee hadi bakalım hayırlısı olsun canımm

Gözün aydııınnn ❤️❤️❤️❤️ sağ salim kucağına almak da nasip olur inşallahhh bizim de ense kalınlığımız 1.3 çıkmıştı tahlillerimizi de temiz alırız inşallah

Facebookta bu videoyu gördüm geçen gün. Çok tatlı. http://youtu.be/S08uxnWwhQA

Gidip gelmissin canim gozunuz aydiin.
Masallah subhanallah darisi testlerinin basina.
Erkektir o erkek 😄😄

Cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin.
Inşallah bir an once iyilesir kuzucuk.

Günaydııııınnnnnn 😘😘

Gunaydiiiiiin

Hayırlı sabahlar güzel anneler gittikçe zayifliyorum yalnızlıktan yiyemiyorm aklıma güzel bi fikir geldi oruç olmayan annelerle kahvaltı yapsak ne güzel yerdik şimdi...muhabbette güzel olurdu...

Yalnizlik manlizlik, oyle bir acikiyorumkiii
Yemek yemegi az gecireyim basima agrilar giriyor bu sefer yiyince de gecmiyor maalesef
Kendime surekli birseyler hazirlamaktan usandim artik
Off off damacana gibi olacagim doguma kadar yaaa

Günaydın arkadaşlar güzel haftasonları

Gunaydiiin. Insallah herkes için cok saglikli ve mutlu bir hafta sonu olur

Zayiflamak miiii :)))))
Ne olacak bu halim bilmem. Yemesem basim agrir, yesem ciddi kilo alma potansiyeline sahibim.
Allah sonumuzu hayir etsin :)

Kabızlık var bnde amaaa ondan mı acaba doktora gideyimmi sizce

Kabizligini kayisi, komposto vs yiyerek gidermeye calis ve doktoruna telefonla sor. Gel derse gidersin.
Ama endise ediyorsun mutlaka telefonla ulas

Amiiin. Gercekten cok sicak.
Allah herkesin yardimcisi olsun.
Yapis yapis hissedoyorum kendimi daha bu saatte :))

Veee herkeslere gunaydiiiiin

Gözün aydın canım, cinsiyet bu aralar belirsiz oluyor, ben de ancak bir dahakine gidişimde öğrenebilcem.

Selam kizlar benimde bugun kontrolm vardi kizlar cok kilo almisim tam tamina 4 kiloo sok oldum.. agrilarim ondanmis progestona devam ...vitamin verdi...gayet iyi gorunuyor dedi ama cinsiyetle ilgili birsey soylemedi...daha erken dedi..ucak. yolxulugu yapabilirsin dedi..bizden. haberler boyle..

Şoktayım 5 bin lira pompa mı olur:/

bazıları hastanelerden kiralıyor bunu.. Böyle bir şey de duymuştum demek ki gerçekten pahalıymış( ben almayacağım. Ablamda philips avent vardı onu verdi pırıl pırıl yapmış yeni başlık bile almış:)

Ben aldim ama daha hic baslamadim😊😊 unutuyorum doktorum bana catlak kremi olarak Lierac verdi normal nemlendirici krem olarakta ceradolin onerdi ☺

Oyy ne bu sıcak bi ev silim dedim mahvoldum 😳
Awah gözüb aydın canımmm demek erkek geliyor heee hadi bakalım hayırlısı olsun canımm

Saolasin cnm, yaa belki değişir belki gercekten klitoristir
Inşallah cnm bakalım ben diger testleri yaptirmayadabilirim ama..
Ben lierac'a başladım cnm

kız daha kesin değil. pipi mii oooo dedim ultrasonda da ama daha dktor cvp vermeden belki klitoristir, klitoristir diimiiii diye tiktim kadının ağzına lafı. Bakalım erkeğe cok benziyo dedi,hayirlisi cnm. Cnm buarada benimde hatri sayılır iştahım var, vitamini flan gece yatarken alda iştah açmasın dedi. Folik asit ve progestani biraktim cok şükür. Ferro sanol ve decavite basladm

:) şerefsizi bende duymamıştım hadi sıpam falan denirde şerefsiz biraz ilginçmiş :) ultrasonda kuzum kaplumbağa yavrusu gibi ters dönmüş kol bacak sallıyodu eşimi çağırdık o gelince uyudu dr uyandırmaya çalıştı ama uyanmadı :) çocuk bile seninle muhattap olmuyo bak uyumuş numarası yapıyo diyorum yok bee dövüyorum ya korkudan yanımda kıpırdayamaz o benim diyo :) buyur burdan yak

Çok mu iştahın var canım ondan mı acaba 4kg aldın. Neyse ki güzel haberlerle gelmişsin hadi gözün aydın canımm

Allah kalbine göre versin canım 😃😃😃

kızlar merhaba iyi hafta sonları.
nasılsınız bebişler nasıl.

dün göğsümden süt geldi sizdede oluyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…