- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
doktora ne kadar sürede bir gidiyorsunuz arkadaşlar?
Çok geçmiş olsun canım.. Herhalde salgın var benim yeğenim de gel. Ilanlar bile fayda etmiyor.. Allah güç kuvvet versin sana...
Hayatımda küfür ermem. Küfür edeni de sevmem gel gör ki hamileliğimde her şeyi küfürler ifade eder oldum:/ şoktayım!! Sürekli küfür ededim var. Trafikte falan sinirlenince de inip adamları dövesin geliyor... Kendimden korkuyorum.. Eşimden özür dile dile bi hal oldum, Allah'tan eski Halim'i biliyor da o da şaşırıyor.:))
Kabızlık gaz sancıları malesef hamilelikte şiddetli oluyor canım... Doğum sancısı gibi düm gece sabahladım çorapsız gezmenin acıdı çıktı( hiç korkutma kendini...
Bebeğine ilk kavuşan annelerdenolacaksın ne güzel:) Rabbim sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin inş. :)
Erkeklerde de bi duygusallik oluyo galiba ya sizinkilerdede varmı bilmem. bebeğime şarkı söyleyip seviyodum bi baktım eşim ağlıyo Kıyamam ya
Erkeklerde de bi duygusallik oluyo galiba ya sizinkilerdede varmı bilmem. bebeğime şarkı söyleyip seviyodum bi baktım eşim ağlıyo Kıyamam ya
Seninki baya duygusallaşmış diğer meleklerinizin de etkisiyle bi de sana kıyamıyodur bizim ilk o yüzden midir bilmem benimki hamilelik döneminde odunlaştı sevgisini belli edemiyo çok bocalıyo henüz naapması gerektiğini idrak edemiyor sadece arada dinlemeye çalışıyor bir de dövüyorum diyim parmağıyla vuruyo nasıl bir sevme şekliyse :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim önce amuda kalkmis halde okup sonrada el sallaya sallaya fir fir dönen bebekimin ensesi 1.3 mm çıktı,cok sukur burun kemiği de olusmus ama diger tahlilleri yaptrmadim daha uygun biyerde yaptircam 280tl vermiyim dedim. Bideeee bende dktorda ayni anda pipi gördük,bu kadar kız diye bagrinirken ben biraz şok oldum ama belki klitoristir dedim dktora olabilir bidahakine netlesir dedi.. Allahima bin şükür sağlıklı ya,hayirli bi evlat olsun inşallah :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Seninki baya duygusallaşmış diğer meleklerinizin de etkisiyle bi de sana kıyamıyodur bizim ilk o yüzden midir bilmem benimki hamilelik döneminde odunlaştı sevgisini belli edemiyo çok bocalıyo henüz naapması gerektiğini idrak edemiyor sadece arada dinlemeye çalışıyor bir de dövüyorum diyim parmağıyla vuruyo nasıl bir sevme şekliyse :)
Kavrulan bi istanbul sabahindan herkeslereee gunaydıın :) 8.45te randevum,1 ay aradan sonra inşallah yavrumu görücem,kalbim güm güm. Ense kalınlığına falanda bakılıcak,hatta benim umudum cinsiyete dair de bi tahminde bulunmasindan yana bakalim
Günaydın kızlar...biz hastanede sabahladik maalesef kızım dün hep kustu hiçbirşey yemedi...dr usutmuste olabilir birde salgin varmış dikkat edin serumlari yedik biraz rahatladık inşallah bugün toparlanır yavrum...
Günaydııııınnnnnn 😘😘
Hayırlı sabahlar güzel anneler gittikçe zayifliyorum yalnızlıktan yiyemiyorm aklıma güzel bi fikir geldi oruç olmayan annelerle kahvaltı yapsak ne güzel yerdik şimdi...muhabbette güzel olurdu...
Günaydın arkadaşlar güzel haftasonları
Günaydın canım aynen bende senin gibiyim tek sıkılıyorum yiyemiyorum zayıflıyorum bende ama 1 hafta içinde kilo verdim ondan önce sabitti hep kilom
Kabızlık var bnde amaaa ondan mı acaba doktora gideyimmi sizce
Kizlaaarrr biz dun kayinvalidemlere geldik. Annemlerin evi gayet serindi ya burasi kavruluyo resmen. Zor duruyorum sicaktan. Uyumak yatmak oturmak hepsi iskence sanki. Nasi dayancam bayrama kadar bilmiyorum. Hayirlisiyla serinleseydi biraz havalar. Allah disarda calisanlara kolaylik ve serinlik versin. Dayanma gucu versin insaallah.
Benim önce amuda kalkmis halde okup sonrada el sallaya sallaya fir fir dönen bebekimin ensesi 1.3 mm çıktı,cok sukur burun kemiği de olusmus ama diger tahlilleri yaptrmadim daha uygun biyerde yaptircam 280tl vermiyim dedim. Bideeee bende dktorda ayni anda pipi gördük,bu kadar kız diye bagrinirken ben biraz şok oldum ama belki klitoristir dedim dktora olabilir bidahakine netlesir dedi.. Allahima bin şükür sağlıklı ya,hayirli bi evlat olsun inşallah :)
hastaneleride kullanılanlar ıyı haklısın ama 5 bın falan o. Ticari tipe giriyor. Medela,lansiloh falan düşünüyrum. Keşke imkanım olsa hiç gerek duymasam ama 5. aydan sonra mecburum. Yine ALLAHtan süt iznim olacak o zaman emziririm eve gelp hemen yavrumu
http://www.kozmela.com/medela-lacti...-sut-pompasi?gclid=CPX9562Qvb8CFWPItAod1nYA0Q
link buldum canım bunlar cok pahalı
Çatlak kremi alan, kullanmaya başlayan annecikler, ne kullanıyorsunuz yazar mısınız?
Bana da herhalde doktorum önerecek bu sefer.
Bu arada motherlove diye bir markanın çok iyi olduğunu duydum. Özellikle çatlak kremi ve meme ucu kremi çok başarılıymış. İstanbul'da satılan eczaneler var ama ankara'da bulamadım. İnternette de bulamadım.
Hiç duydunuz mu bu markayı, bilen kullanan var mı?
Amazon.com'dan ısmarlamayı düşündüm ama yurtdışından gelen kozmetik siparişlerini gümrükten geri çeviriyorlar.
Eki Görüntüle 1186671 Eki Görüntüle 1186672
Saolasin cnm, yaa belki değişir belki gercekten klitoristirOyy ne bu sıcak bi ev silim dedim mahvoldum 😳
Awah gözüb aydın canımmm demek erkek geliyor heee hadi bakalım hayırlısı olsun canımm
Inşallah cnm bakalım ben diger testleri yaptirmayadabilirim ama..Gözün aydııınnn ❤️❤️❤️❤️ sağ salim kucağına almak da nasip olur inşallahhh bizim de ense kalınlığımız 1.3 çıkmıştı tahlillerimizi de temiz alırız inşallah
Ben lierac'a başladım cnmÇatlak kremi alan, kullanmaya başlayan annecikler, ne kullanıyorsunuz yazar mısınız?
Bana da herhalde doktorum önerecek bu sefer.
Bu arada motherlove diye bir markanın çok iyi olduğunu duydum. Özellikle çatlak kremi ve meme ucu kremi çok başarılıymış. İstanbul'da satılan eczaneler var ama ankara'da bulamadım. İnternette de bulamadım.
Hiç duydunuz mu bu markayı, bilen kullanan var mı?
Amazon.com'dan ısmarlamayı düşündüm ama yurtdışından gelen kozmetik siparişlerini gümrükten geri çeviriyorlar.
Gidip gelmissin canim gozunuz aydiin.
Masallah subhanallah darisi testlerinin basina.
Erkektir o erkek
Yalnizlik manlizlik, oyle bir acikiyorumkiii
Yemek yemegi az gecireyim basima agrilar giriyor bu sefer yiyince de gecmiyor maalesef
Kendime surekli birseyler hazirlamaktan usandim artik
Off off damacana gibi olacagim doguma kadar
Veee herkeslere gunaydiiiiin
Canim esin balik burcu mu :) genelde erkekler tepkisiz kalir diye biliyorum ama ben :))
Allah nasil guldum yarabbim de sizi guldursun :) valla ben bebek severken afedersiniz şerefsiz diye seveni de gördüm o soku daha da atlatamam herhalde 0_o e bizim üçüncü olacak ama Esim de pek tepkili değil acikcasi tekmeler filan baslasin ancak o zamana hissedebiliyorlar baba olduklarini herhalde
Selam kizlar benimde bugun kontrolm vardi kizlar cok kilo almisim tam tamina 4 kiloo sok oldum.. agrilarim ondanmis progestona devam ...vitamin verdi...gayet iyi gorunuyor dedi ama cinsiyetle ilgili birsey soylemedi...daha erken dedi..ucak. yolxulugu yapabilirsin dedi..bizden. haberler boyle..
Saolasin cnm, yaa belki değişir belki gercekten klitoristir
Inşallah cnm bakalım ben diger testleri yaptirmayadabilirim ama..
Ben lierac'a başladım cnm
kız daha kesin değil. pipi mii oooo dedim ultrasonda da ama daha dktor cvp vermeden belki klitoristir, klitoristir diimiiii diye tiktim kadının ağzına lafı. Bakalım erkeğe cok benziyo dedi,hayirlisi cnm. Cnm buarada benimde hatri sayılır iştahım var, vitamini flan gece yatarken alda iştah açmasın dedi. Folik asit ve progestani biraktim cok şükür. Ferro sanol ve decavite basladm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?