2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Facebookta bu videoyu gördüm geçen gün. Çok tatlı. http://youtu.be/S08uxnWwhQA

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen canım bende paylaşmıştım eşim izlemiş akşam bana anlatıyo bi makina var babalarda tekmeleri hissesiyormuş bende ondan yaptırıcam bakalım nasıl tekmeliyor dio :) ben hissettiririm dedim istediğin tekme olsun :)

Ben lierac'a başladım cnm

Lierac'ın tam olarak hangi ürünü kızlar?
Lierac Phytolastil Solute 75ml

Bu mu? Yoksa bu mu

Lierac Phytolastil Jel 100 ml

Ya da başka bişey mi? Ne kadara aldığınızı da yazarsanız sevinirim.

Günaydın cnm benim 1 hafta bile değil 4 gün içerisinde falan 1 kilo versim aslında ciddi bir düşüş Allah yardımcımız olsun bence kilo almak önemli değil bi şekilde veririrsin Rabbim kuzucuklarımıza sağlık versinde :)

As hadi gözünaydın bebeğin iyiymiş kilona dikkat edersin veririrsin sıkıntı yapma bende kısmetse ptesi gidicem darısı başıma olsun

Ben de hiç istemedim diğer testleri yaptırmayı o testler insanı sadece strese sokuyor benim doktorum çok ısrar etti gerçi şikayet edeceğim şikayet vara biz özel hastaneye ilgi alaka için gidiyoruz adam hastanede beni azarlıyor yok test yaptır yok bilmem ne ağzından cımbızla laf alıyoruz soru sormamıza bile müsade etmedi ve moralimiz bozuk çıktık odadan

Gözünaydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş :)

kızlar merhaba iyi hafta sonları.
nasılsınız bebişler nasıl.

dün göğsümden süt geldi sizdede oluyomu

Merhaba canım kısmetse bebişin ptesi öğreneceğiz nasıl olduğunu

Tamam cnm sağolun rahatladm birzda hafiflediiii :) korktm sabah baya

Ay Kıyamam ya benim aşkım da nazar duası okuyo hergece .

Ay Kıyamam ya benim aşkım da nazar duası okuyo hergece .

Bebeğin videosunu gönderdiğimde de ağlamış kıyamamm
Bu arada bebeği hangi sözcükle seviyorsunuz konusu olmuş ben hayvanım öküzüm diye seviyorum
Benim bir de kuzenimin kızı var 3yaşında birbirimizi çok severiz bebeği birazcık kıskanıyor onunla eskisi gibi taklalar atarak zıplayarak oynayamıyorum ve bebekten dolayı olduğunu biliyor beni sevmiyorsun diye ağlıyor sıpammm

Evet ilk olduğu için dir cnm kimi insan belli edemez herkes aynı değil. ama evladı sonuçta bi görsün ozaman daha duygu patlamasını gör sen. benimki görse dovunerek ağlar heralde şimdiden kiyamadigina göre .meleklerimiz dört tane gitti onun da etkisi var benim için çok istiyodu bide allahım seni imrendirmesin diyo hep .

Ben minigim küçüğüm diye seviyorum cnm şarkı besteledim ona bide esimde piyanistlik yapıyo ek iş olarak dün bi geldim bebeğime söylediğim şarkıya müzik yapmış aşkım benim ♡♥♡

Ohaaa ne güzel ne kadar romantik yaaaa canım sende de sanatçı ruhu var demekki beste filan yaptığına göre🍼😜💝🎊 keşke bende de olsa öyle bir yetenek

Evet ailede sanatçıda var sesimi begenirler Konservatuar a hazirlanicam inşallah eşimde başımın etini yiyo zaten sınava gir diye. dilinden kurtulurum.

Ay paylaşsana müziği...ben meleğim, mübareğim diye seviyorum, onunla iletişime geçmeye çalışıyorum ona dualar ediyorum çünkü bi piskolog ( S.a moral fmde bebekle iletisim kurmaktan bahsettiniz bu iletişimi nasıl gerçekleştirebiliriz ve kaçıncı haftada başlar bu iletisim? Teşekkürler...23 Haziran Zeynep Kocamaz-Öztürk As. Aslında programda da bahsettim sessiz sakin bir ortamda bebeğinize yönelin onu hissedin konuşun zihin alanınizda öpün Buna başlamak için zaman yok hamilelik öncesi bile başlanabilir sevgiler ) diyo, dün amcasına gitmeden önce baya hareketini hissettim galiba seviniyor gideceğiz diye dedim eşime kan çekiyor galiba

Son düzenleme:

Amin inş senin şarkı söylediğini görünce sana kıyamadığından ağlamıştır Rabbim bu bebeğinizi size bağışlasın inş
Bizimki çok heyecanlı ama dediğim gibi naapıcanı bilemiyor bu arada şarkı yapmışsın çok güzel ya :)) bende bugünleri kaleme almak istiyorum bakalım inş yapabilirim :)

Ne güzel bende hisseder gibiyim ama emin olamıyorum. videoya çekmedik akıl edipde bidahakine aklımda bulunsun cnm.oyle çok ciddi bişey değil espiri gibi ama bizim hoşumuza gitti. sever gibi yani sevgi şarkısı kendimizce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…