Facebookta bu videoyu gördüm geçen gün. Çok tatlı. http://youtu.be/S08uxnWwhQA
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben aldim ama daha hic baslamadim😊😊 unutuyorum doktorum bana catlak kremi olarak Lierac verdi normal nemlendirici krem olarakta ceradolin onerdi ☺
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben lierac'a başladım cnm
Gidip gelmissin canim gozunuz aydiin.
Masallah subhanallah darisi testlerinin basina.
Erkektir o erkek 😄😄
Cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin.
Inşallah bir an once iyilesir kuzucuk.
Gunaydiiiiiin
Yalnizlik manlizlik, oyle bir acikiyorumkiii
Yemek yemegi az gecireyim basima agrilar giriyor bu sefer yiyince de gecmiyor maalesef
Kendime surekli birseyler hazirlamaktan usandim artik
Off off damacana gibi olacagim doguma kadar yaaa
Gunaydiiin. Insallah herkes için cok saglikli ve mutlu bir hafta sonu olur
Zayiflamak miiii :)))))
Ne olacak bu halim bilmem. Yemesem basim agrir, yesem ciddi kilo alma potansiyeline sahibim.
Allah sonumuzu hayir etsin :)
Kabizligini kayisi, komposto vs yiyerek gidermeye calis ve doktoruna telefonla sor. Gel derse gidersin.
Ama endise ediyorsun mutlaka telefonla ulas
Amiiin. Gercekten cok sicak.
Allah herkesin yardimcisi olsun.
Yapis yapis hissedoyorum kendimi daha bu saatte :))
Veee herkeslere gunaydiiiiin
Selam kizlar benimde bugun kontrolm vardi kizlar cok kilo almisim tam tamina 4 kiloo sok oldum.. agrilarim ondanmis progestona devam ...vitamin verdi...gayet iyi gorunuyor dedi ama cinsiyetle ilgili birsey soylemedi...daha erken dedi..ucak. yolxulugu yapabilirsin dedi..bizden. haberler boyle..
Saolasin cnm, yaa belki değişir belki gercekten klitoristir
Inşallah cnm bakalım ben diger testleri yaptirmayadabilirim ama..
Ben lierac'a başladım cnm
kız daha kesin değil. pipi mii oooo dedim ultrasonda da ama daha dktor cvp vermeden belki klitoristir, klitoristir diimiiii diye tiktim kadının ağzına lafı. Bakalım erkeğe cok benziyo dedi,hayirlisi cnm. Cnm buarada benimde hatri sayılır iştahım var, vitamini flan gece yatarken alda iştah açmasın dedi. Folik asit ve progestani biraktim cok şükür. Ferro sanol ve decavite basladm
Benim önce amuda kalkmis halde okup sonrada el sallaya sallaya fir fir dönen bebekimin ensesi 1.3 mm çıktı,cok sukur burun kemiği de olusmus ama diger tahlilleri yaptrmadim daha uygun biyerde yaptircam 280tl vermiyim dedim. Bideeee bende dktorda ayni anda pipi gördük,bu kadar kız diye bagrinirken ben biraz şok oldum ama belki klitoristir dedim dktora olabilir bidahakine netlesir dedi.. Allahima bin şükür sağlıklı ya,hayirli bi evlat olsun inşallah :)
kızlar merhaba iyi hafta sonları.
nasılsınız bebişler nasıl.
dün göğsümden süt geldi sizdede oluyomu
Çok geçmiş olsun canım.. Herhalde salgın var benim yeğenim de gel. Ilanlar bile fayda etmiyor.. Allah güç kuvvet versin sana...
Hayatımda küfür ermem. Küfür edeni de sevmem gel gör ki hamileliğimde her şeyi küfürler ifade eder oldum:/ şoktayım!! Sürekli küfür ededim var. Trafikte falan sinirlenince de inip adamları dövesin geliyor... Kendimden korkuyorum.. Eşimden özür dile dile bi hal oldum, Allah'tan eski Halim'i biliyor da o da şaşırıyor.:))
Kabızlık gaz sancıları malesef hamilelikte şiddetli oluyor canım... Doğum sancısı gibi düm gece sabahladım çorapsız gezmenin acıdı çıktı( hiç korkutma kendini...
Bebeğine ilk kavuşan annelerdenolacaksın ne güzel:) Rabbim sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin inş. :)
Canim esin balik burcu mu :) genelde erkekler tepkisiz kalir diye biliyorum ama ben :))
Yok cnm oğlak ama yükselen burcunu bilmem belki .Normalde de duygusaldir ama hakkını yemiyim şimdi. ay dayanamam ben ona canımın canı benim aşkım yaa kızlar zor Kavuştuk biz 6 yıldır evliyiz ama 16 yıldır tanışıyoruz seviyoruz birbirimizi.
Bizimki gitmeden önce her gece elini karnıma koyup kuran okuyormuşş bi de sürekli bebeğime iyi bak o benim yarım canımın bi parçası filan diyip duruyor
Canim esin balik burcu mu :) genelde erkekler tepkisiz kalir diye biliyorum ama ben :))
Yok cnm oğlak ama yükselen burcunu bilmem belki .Normalde de duygusaldir ama hakkını yemiyim şimdi. ay dayanamam ben ona canımın canı benim aşkım yaa kızlar zor Kavuştuk biz 6 yıldır evliyiz ama 16 yıldır tanışıyoruz seviyoruz birbirimizi.
Maşallah Allah bozmasın :)
Ay Kıyamam ya benim aşkım da nazar duası okuyo hergece .
Evet ilk olduğu için dir cnm kimi insan belli edemez herkes aynı değil. ama evladı sonuçta bi görsün ozaman daha duygu patlamasını gör sen. benimki görse dovunerek ağlar heralde şimdiden kiyamadigina göre .meleklerimiz dört tane gitti onun da etkisi var benim için çok istiyodu bide allahım seni imrendirmesin diyo hep .Seninki baya duygusallaşmış diğer meleklerinizin de etkisiyle bi de sana kıyamıyodur bizim ilk o yüzden midir bilmem benimki hamilelik döneminde odunlaştı sevgisini belli edemiyo çok bocalıyo henüz naapması gerektiğini idrak edemiyor sadece arada dinlemeye çalışıyor bir de dövüyorum diyim parmağıyla vuruyo nasıl bir sevme şekliyse :)
Bebeğin videosunu gönderdiğimde de ağlamış kıyamamm
Bu arada bebeği hangi sözcükle seviyorsunuz konusu olmuş ben hayvanım öküzüm diye seviyorum
Benim bir de kuzenimin kızı var 3yaşında birbirimizi çok severiz bebeği birazcık kıskanıyor onunla eskisi gibi taklalar atarak zıplayarak oynayamıyorum ve bebekten dolayı olduğunu biliyor beni sevmiyorsun diye ağlıyor sıpammm
Maşallah Allah bozmasın :)
Amiiiin Sağol cnm :-D
Ben minigim küçüğüm diye seviyorum cnm şarkı besteledim ona bide esimde piyanistlik yapıyo ek iş olarak dün bi geldim bebeğime söylediğim şarkıya müzik yapmış aşkım benim ♡♥♡
Ohaaa ne güzel ne kadar romantik yaaaa canım sende de sanatçı ruhu var demekki beste filan yaptığına göre🍼😜💝🎊 keşke bende de olsa öyle bir yetenek
Ay paylaşsana müziği...ben meleğim, mübareğim diye seviyorum, onunla iletişime geçmeye çalışıyorum ona dualar ediyorum çünkü bi piskolog ( S.a moral fmde bebekle iletisim kurmaktan bahsettiniz bu iletişimi nasıl gerçekleştirebiliriz ve kaçıncı haftada başlar bu iletisim? Teşekkürler...23 Haziran Zeynep Kocamaz-Öztürk As. Aslında programda da bahsettim sessiz sakin bir ortamda bebeğinize yönelin onu hissedin konuşun zihin alanınizda öpün Buna başlamak için zaman yok hamilelik öncesi bile başlanabilir sevgiler ) diyo, dün amcasına gitmeden önce baya hareketini hissettim galiba seviniyor gideceğiz diye dedim eşimeBen minigim küçüğüm diye seviyorum cnm şarkı besteledim ona bide esimde piyanistlik yapıyo ek iş olarak dün bi geldim bebeğime söylediğim şarkıya müzik yapmış aşkım benim ♡♥♡
Evet ilk olduğu için dir cnm kimi insan belli edemez herkes aynı değil. ama evladı sonuçta bi görsün ozaman daha duygu patlamasını gör sen. benimki görse dovunerek ağlar heralde şimdiden kiyamadigina göre .meleklerimiz dört tane gitti onun da etkisi var benim için çok istiyodu bide allahım seni imrendirmesin diyo hep .
Ay paylaşsana müziği...ben meleğim, mübareğim diye seviyorum, onunla iletişime geçmeye çalışıyorum ona dualar ediyorum çünkü bi piskolog ( S.a moral fmde bebekle iletisim kurmaktan bahsettiniz bu iletişimi nasıl gerçekleştirebiliriz ve kaçıncı haftada başlar bu iletisim? Teşekkürler...23 Haziran Zeynep Kocamaz-Öztürk As. Aslında programda da bahsettim sessiz sakin bir ortamda bebeğinize yönelin onu hissedin konuşun zihin alanınizda öpün Buna başlamak için zaman yok hamilelik öncesi bile başlanabilir sevgiler ) diyo, dün amcasına gitmeden önce baya hareketini hissettim galiba seviniyor gideceğiz diye dedim eşimekan çekiyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?