2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Cnm alttaki benimki jel olan. 2×200mL. Yani totalde 400 ml i 140a almistm
O ne ya sadece sikayet vara degil bnce sağlık bakanligina da et. Benim dktor zaten tüm testleri devlette yaptir diyo da ben usendigim icin öncekilere gitmedim devlete ama bunu yaptrmaya karar verirsem gitcem. Sende kendini rahat hissettigin bi doktor bul cnm bence daha erkenken
Gözünaydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin canim, cumlemiz sagligiyla sihhatiyle alırız inşallah kucaklarimiza evlatciklarimizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sağol cnm amiin hepimizinkini bağışlasın allahım korusun. evet ya kıyamıyo cnm benim o.evet içimden geldiği gibi sever gibi bi şarkı doğal yani;-)

Bende meleğim ömrüm kuzum diye severim :) :)

Canım ya benimde çarşambaya 12 hafta oluyor ve doktor randevum var çok sabırsızlanıyorum. Cinsiyet için çok erken bence kücük bi ihtimalle ögreniriz insallah ikimizde

Evet ailede sanatçıda var sesimi begenirler Konservatuar a hazirlanicam inşallah eşimde başımın etini yiyo zaten sınava gir diye. dilinden kurtulurum.

Vallahi maşallah hazırlan canımm albümünü ilk ben alırıım. 😜 burdan sözüm söz

Vallahi maşallah hazırlan canımm albümünü ilk ben alırıım. 😜 burdan sözüm söz

Sağol cnm bakalım müzik öğretmeni yada trt sanatçısı başka istemem yani inşallah meleğimin seside güzel olur babası ve annesine çekerse tabi.

Sağol cnm bakalım müzik öğretmeni yada trt sanatçısı başka istemem yani inşallah meleğimin seside güzel olur babası ve annesine çekerse tabi.

Olur tabi inşallah sen de çekirdekten eğitimini verirsin bebeğinin misss gibi sanatçı aile olursunuz. ❤️

Olur tabi inşallah sen de çekirdekten eğitimini verirsin bebeğinin misss gibi sanatçı aile olursunuz. ❤️

Evet ya süper olur inşallah hayırlısı ilk önce bebeğim sağlıklı bi doğsunda gerisi kolay.

Sağol cnm amiin hepimizinkini bağışlasın allahım korusun. evet ya kıyamıyo cnm benim o.evet içimden geldiği gibi sever gibi bi şarkı doğal yani;-)

Bende öyle şeyler söylüyorumda yazmıyorum hiç :)

Canım ya benimde çarşambaya 12 hafta oluyor ve doktor randevum var çok sabırsızlanıyorum. Cinsiyet için çok erken bence kücük bi ihtimalle ögreniriz insallah ikimizde

Benimde salı 12 hafta oluyor :) bir gün var aramızda

tünaydın kızlar allahın selamı üzerinize olsun benim minik kızım bugün 15. haftasına girdi sabahtan beri babasıyla hayal kuruyoruz çok heyecanlıyız babası acaba babacı olurmu diyor dedim kesin olur çünkü anasıda babacı bir doğsa sağ sağlim kucağımıza bir alsak hep tedirgin hep korku içindeyiz rabbim hepimizin evladını korusun aminn

Tünaydın canım maşallah size 15h olmuşsunuz :) kız babacı olur erkek anneci ben erkek istiyorum beni desteklesin :)

Amin inşaallah kardeşim.. Yaa bizde dün sahurdan sonra onunla konuşuyoruz babasıyla tabi ben hep mızıkçıyım.. Bebişimizin söylediklerini babasına söylemiyorum .. Bence de bizimki babacı olacak galiba ay sağ salim doğsunda bir...

Facebookta bu videoyu gördüm geçen gün. Çok tatlı. http://youtu.be/S08uxnWwhQA

Bunu ben de gormustum. Esime de gosterdim onun da cok hosuna gittim

Hahayyyttt iyi cevap olmus. Esimden boyle bisi duyarsam ben de hemen senin cevabi vereyim :) hem de uygulamali olarak :)

Canim Allah muhabbetinizi artirsin. Evladinizi da size bagislasin insaallah. Cok zor zamanlar atlatmissiniz. Rabbim beterinden saklasin..

Aleykum selam canim. Amin insaallah. Korkup uzulup kotulukleri cagirmayin. Pozitif olun hep. Hersey guzel olsun Allah'in izniyle.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende yok ağrı canım arada sancı oluyo ama az kaç haftalıktın sen

13 haftalık cnm çok aşırı değil bazen gaz sancısı ve adet sancısı gibi bebek geliştiği için mi acaba

Ama hakediyorlar bazen
İki gündür aramız bozuk ben gebelikten dolayı alınganım o da benim gebeliğimden dolayı dahada alıngan :) ben çalışan biriyken işten ayrıldım şimdi evdeyim yıllarca çalışıp bir anda evde olmak ve hamileliğe denk gelmesi nevrimi dönderdi
Evde olmak beni boğuyor yiyip içemiyorum stres yapıyorum eşime patlıyorum o da yoğun çalışıyor yoruluyor bende laf sokunca dayanamıyor böyle karmaşık bir haldeyiz :))

Sağol cnm amiin inşallah çok zor ve acı günlerdi sabrettik umudumuzu kaybetmedik çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…