Cnm alttaki benimki jel olan. 2×200mL. Yani totalde 400 ml i 140a almistmLierac'ın tam olarak hangi ürünü kızlar?
Bu mu? Yoksa bu mu
Lierac Phytolastil Jel 100 ml
Eki Görüntüle 1186693
Ya da başka bişey mi? Ne kadara aldığınızı da yazarsanız sevinirim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O ne ya sadece sikayet vara degil bnce sağlık bakanligina da et. Benim dktor zaten tüm testleri devlette yaptir diyo da ben usendigim icin öncekilere gitmedim devlete ama bunu yaptrmaya karar verirsem gitcem. Sende kendini rahat hissettigin bi doktor bul cnm bence daha erkenkenBen de hiç istemedim diğer testleri yaptırmayı o testler insanı sadece strese sokuyor benim doktorum çok ısrar etti gerçi şikayet edeceğim şikayet vara biz özel hastaneye ilgi alaka için gidiyoruz adam hastanede beni azarlıyor yok test yaptır yok bilmem ne ağzından cımbızla laf alıyoruz soru sormamıza bile müsade etmedi ve moralimiz bozuk çıktık odadan
Amin canim, cumlemiz sagligiyla sihhatiyle alırız inşallah kucaklarimiza evlatciklarimiziGözünaydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş :)
Amin inş senin şarkı söylediğini görünce sana kıyamadığından ağlamıştır Rabbim bu bebeğinizi size bağışlasın inş
Bizimki çok heyecanlı ama dediğim gibi naapıcanı bilemiyor bu arada şarkı yapmışsın çok güzel ya :)) bende bugünleri kaleme almak istiyorum bakalım inş yapabilirim :)
Ay paylaşsana müziği...ben meleğim, mübareğim diye seviyorum, onunla iletişime geçmeye çalışıyorum ona dualar ediyorum çünkü bi piskolog ( S.a moral fmde bebekle iletisim kurmaktan bahsettiniz bu iletişimi nasıl gerçekleştirebiliriz ve kaçıncı haftada başlar bu iletisim? Teşekkürler...23 Haziran Zeynep Kocamaz-Öztürk As. Aslında programda da bahsettim sessiz sakin bir ortamda bebeğinize yönelin onu hissedin konuşun zihin alanınizda öpün Buna başlamak için zaman yok hamilelik öncesi bile başlanabilir sevgiler ) diyo, dün amcasına gitmeden önce baya hareketini hissettim galiba seviniyor gideceğiz diye dedim eşimekan çekiyor galiba
Günler geçmek bilmiyoya carsamba günü tam 12 hafta oluyiruz ve ikili test icin gitcem insallah bi sıkıntı çıkmaz ve cinsiyet hakkında bi yirum alabilirim hoş alamzsam hemen kendimi özele atmayı planlıyorum ama cok mu erken die de tereddutteyim off nie bu kadar takıntılıyım
Evet ailede sanatçıda var sesimi begenirler Konservatuar a hazirlanicam inşallah eşimde başımın etini yiyo zaten sınava gir diye. dilinden kurtulurum.
Vallahi maşallah hazırlan canımm albümünü ilk ben alırıım. 😜 burdan sözüm söz
Sağol cnm bakalım müzik öğretmeni yada trt sanatçısı başka istemem yani inşallah meleğimin seside güzel olur babası ve annesine çekerse tabi.
Olur tabi inşallah sen de çekirdekten eğitimini verirsin bebeğinin misss gibi sanatçı aile olursunuz. ❤️
Sağol cnm amiin hepimizinkini bağışlasın allahım korusun. evet ya kıyamıyo cnm benim o.evet içimden geldiği gibi sever gibi bi şarkı doğal yani;-)
Bende öyle şeyler söylüyorumda yazmıyorum hiç :)
Canım ya benimde çarşambaya 12 hafta oluyor ve doktor randevum var çok sabırsızlanıyorum. Cinsiyet için çok erken bence kücük bi ihtimalle ögreniriz insallah ikimizde
kasıklarım iki gündür ara ara ağrıyo sizdede oluyomu acaba
tünaydın kızlar allahın selamı üzerinize olsun benim minik kızım bugün 15. haftasına girdi sabahtan beri babasıyla hayal kuruyoruz çok heyecanlıyız babası acaba babacı olurmu diyor dedim kesin olur çünkü anasıda babacı bir doğsa sağ sağlim kucağımıza bir alsak hep tedirgin hep korku içindeyiz rabbim hepimizin evladını korusun aminn
tünaydın kızlar allahın selamı üzerinize olsun benim minik kızım bugün 15. haftasına girdi sabahtan beri babasıyla hayal kuruyoruz çok heyecanlıyız babası acaba babacı olurmu diyor dedim kesin olur çünkü anasıda babacı bir doğsa sağ sağlim kucağımıza bir alsak hep tedirgin hep korku içindeyiz rabbim hepimizin evladını korusun aminn
Facebookta bu videoyu gördüm geçen gün. Çok tatlı. http://youtu.be/S08uxnWwhQA
Aynen canım bende paylaşmıştım eşim izlemiş akşam bana anlatıyo bi makina var babalarda tekmeleri hissesiyormuş bende ondan yaptırıcam bakalım nasıl tekmeliyor dio :) ben hissettiririm dedim istediğin tekme olsun :)
Evet ilk olduğu için dir cnm kimi insan belli edemez herkes aynı değil. ama evladı sonuçta bi görsün ozaman daha duygu patlamasını gör sen. benimki görse dovunerek ağlar heralde şimdiden kiyamadigina göre .meleklerimiz dört tane gitti onun da etkisi var benim için çok istiyodu bide allahım seni imrendirmesin diyo hep .
13 haftalık cnm çok aşırı değil bazen gaz sancısı ve adet sancısı gibi bebek geliştiği için mi acabaBende yok ağrı canım arada sancı oluyo ama az kaç haftalıktın sen
Bunu ben de gormustum. Esime de gosterdim onun da cok hosuna gittim
Hahayyyttt iyi cevap olmus. Esimden boyle bisi duyarsam ben de hemen senin cevabi vereyim :) hem de uygulamali olarak :)
Canim Allah muhabbetinizi artirsin. Evladinizi da size bagislasin insaallah. Cok zor zamanlar atlatmissiniz. Rabbim beterinden saklasin..
Aleykum selam canim. Amin insaallah. Korkup uzulup kotulukleri cagirmayin. Pozitif olun hep. Hersey guzel olsun Allah'in izniyle.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sağol cnm amiin inşallah çok zor ve acı günlerdi sabrettik umudumuzu kaybetmedik çok şükür.Bunu ben de gormustum. Esime de gosterdim onun da cok hosuna gittim
Hahayyyttt iyi cevap olmus. Esimden boyle bisi duyarsam ben de hemen senin cevabi vereyim :) hem de uygulamali olarak :)
Canim Allah muhabbetinizi artirsin. Evladinizi da size bagislasin insaallah. Cok zor zamanlar atlatmissiniz. Rabbim beterinden saklasin..
Aleykum selam canim. Amin insaallah. Korkup uzulup kotulukleri cagirmayin. Pozitif olun hep. Hersey guzel olsun Allah'in izniyle.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?