2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Caniiim :16::16::16: sende hamileymissin canim hadi hayirli olsun cok sevindim senin adina canim nasilsin iyimisin daha yeni ögrendin sanirim dimi?:16::16:

canımmm benim evet çok şükür ben de hamileyim geçen hafta öğrendim. iyiyim şükürler olsun sizin kervanınıza ben de katıldım :D arkanızdan geliyorum

canim bende ilk oglumda 2 aydan fazla kalmistim hastanede serumla yaşadım resmen ckk zordu ikincisinde ogluma bakicak kimsem olmadigi icin evde surundum resmen hamile kaldigimi ogrendigimden beri en büyük korkumdu bu bulantilar :(

ayyy çok geçmiş olsun canım yaa allah şifa versin hepimizde farklı işte gelir geçer inşallah

canımmm benim evet çok şükür ben de hamileyim geçen hafta öğrendim. iyiyim şükürler olsun sizin kervanınıza ben de katıldım :D arkanızdan geliyorum

Ay canim ya cok sevindim gercekten insaAllah cok rahat gecer hamileligin :16: Ben de 4 aylik oldum gec döllenmeden dolayi sanirim dikkat etmem gerekiyormus biraz :31:

senin aniden kalktığın için tansiyonun düşmüş canım bence ondan bulantın olmuş dikkat et kendine yat dinlen bugün iyice. bebeğin de korkmuş heralde annesi sen korkunca :)

sanırım ya öyle oldu boş şekerli şerbet yaptı eşim düzeldim. yazık o da panik oldu.
bugün de nöbetçi tek başına kaldım :( arayıp duruyo iyi misin die

ayyy çok geçmiş olsun canım yaa allah şifa versin hepimizde farklı işte gelir geçer inşallah
Sagolasin canim tabiki gecicek inşallah olsun bebeklerimiz saglikla buyusunler icimizde biz raziyiz dimi kislar :)insan bebegini kucağına aldiginda herseyi unutuyor zaten unutmasam üçüncüyü yapamazdim herhalde:D

sanırım ya öyle oldu boş şekerli şerbet yaptı eşim düzeldim. yazık o da panik oldu.
bugün de nöbetçi tek başına kaldım :( arayıp duruyo iyi misin die

aynen canım ara ara kasık ağrısı oluyo ya da gaz sancısı oluyo karnımı tutuyorum refleks. gözü hep üzerimde heralde nerde olsa hemen geliyo noldu iyi misin diye. hissettiklerimizi hissedebilseler keşke heyecanlarını daha güzel yaşarlardı

Sagolasin canim tabiki gecicek inşallah olsun bebeklerimiz saglikla buyusunler icimizde biz raziyiz dimi kislar :)insan bebegini kucağına aldiginda herseyi unutuyor zaten unutmasam üçüncüyü yapamazdim herhalde:D

kesinlikle benim ilk bebeğim ama daha şimdiden her şeye değer o. en kıymetlimiz oluverdi evimizde :)

Tatmin tebrik ederim çok sevindim...ilk 3 ay çok dikkat et canim...ben çok küstüm 6-12 hafta arasinda 5 kilo verdim....biraz yürüdüm kanamam oldu düşük tehlikesi gecirdim...kork diye yazmiyirum canim dikkat et şekerim..çok mutlu oldun

senin yazını okuyunca ben de çok duygulandım. biz de 20li haftalarımızı görecek miyiz acaba zaman durmuş gibi ilerliyor :) senin de hayırlı olsun kızın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

göreceksiniz tabiki. en zor haftalara gireceksiniz yakında. bizim buantılarımız baya baya coktu hala baska arkadaslarımızın devam ediyor benim çok şükğr 9. haftaya girmemle bitti rahat bir hamilelik geçiriyorum sadece bel ağrıları beni olduruyor. en güzeli bebeğin hareketleri. ama şimdi sizin haftalarınız cok ccok fazla heyecanlı bana gore :) stres yapmayın herseyi doya doya yaşayın demek istiyorum ama ne mümkün her hafta stres dorukta bizim bile hele bide hareketleri hissedemediğmiz günler :) ama bebişler cok uyudugu için 2 gün bile hissedemediğimiz oluyormus. 5. 6. haftalarımı hatırlıyorum hersey cok daha ayrıydı. sarı akıntılrım kasık ağrılarım cok oluyordu o haftalarda. doktor kalp atıslarını duymadan ayağa kalkmamı soylemişti hep yatıyordum. 7. haftamızda duymustuk kalp atıslarını. sonra artık daha güzel günler geçirdik. banada zaman geçmiyor gibi geliyor ama baksana 22. haftamızdayız =) boyle yeni yeni topikler acıldıkca büyüdüğümüzü daha iyi anlıyoruz. Rabbim hepinizin bebişlerini korusun

aynen canım ara ara kasık ağrısı oluyo ya da gaz sancısı oluyo karnımı tutuyorum refleks. gözü hep üzerimde heralde nerde olsa hemen geliyo noldu iyi misin diye. hissettiklerimizi hissedebilseler keşke heyecanlarını daha güzel yaşarlardı
Ne güzel ilgili esleriniz var insallah herkesin yuvası huzurla dolu olsun bebislerimizle birlikte :)
Gecen esime diyorum eskiden sende telaslanirdin diye eee artik bu üçüncü biliyorum hamilelikte bunlarin normal olduğunu diyor :))

aynen . elim sürekli karnımın alt kısmında dışarıda da öyle yapıyomuşum . ne oldu sancın mı var diyo hemen. :D

Tatmin tebrik ederim çok sevindim...ilk 3 ay çok dikkat et canim...ben çok küstüm 6-12 hafta arasinda 5 kilo verdim....biraz yürüdüm kanamam oldu düşük tehlikesi gecirdim...kork diye yazmiyirum canim dikkat et şekerim..çok mutlu oldun

ilkini düşürdüğüm için anlıyorum yazdıklarını korku var içimde hep bir köşede buda mı düşecek diye ama iyiyim çok şükür Allahın izniyle bişey olmaz inşallah diye düşünüyorum .. çok zor düşük yaşadım başka kimse yaşamasın . çocuğu kaybettiğime mi yanayım o anda çektiğim acılara mı yanayım. :nazar:

canım sen halay başısın şimdi bizlere:1:..
ufak tefek kasık ağrılarım oluyor,iğne batması gibi... ıik zamanlar lekelenme oldu normal dedi doktor ama içine sinsin diye progestan verdi vajinal...Birde sanırım ağda yaparken tahriş etmişim fena yanma var.. Son olarak günlük ped kullanıyormusunuz akıntılara karşı??? Onu sormadım doktora utandımm artık:17:
Bu arada doktorum dedi ki pastorize ürünler tüketin bu dönemde.. Eşimde üzerinde pastorize ne yazıyorsa almış getirmiş:16:.
Yiyecegımı sanmadıgım şeyler:1:..

Back
X