2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
çok şükür canım.. yaptırsaydın gebelik testi bence de. içini ferah tut . eğer gebelik yoksa iyi bir hastanede göster kendini.
hamilelğin yerleşme zamanları çok ağrı sancı oluyor. ben geçen hafta hep yattım ayakta bile duramıyorum. bu aralarda arada bir giriyor.
sonucunu merakla bekliyorum

valla kuzum bende beklıyorum oksururken yumurtalıklarımı hıssedıyorum ya:53:

göreceksiniz tabiki. En zor haftalara gireceksiniz yakında. Bizim buantılarımız baya baya coktu hala baska arkadaslarımızın devam ediyor benim çok şükğr 9. Haftaya girmemle bitti rahat bir hamilelik geçiriyorum sadece bel ağrıları beni olduruyor. En güzeli bebeğin hareketleri. Ama şimdi sizin haftalarınız cok ccok fazla heyecanlı bana gore :) stres yapmayın herseyi doya doya yaşayın demek istiyorum ama ne mümkün her hafta stres dorukta bizim bile hele bide hareketleri hissedemediğmiz günler :) ama bebişler cok uyudugu için 2 gün bile hissedemediğimiz oluyormus. 5. 6. Haftalarımı hatırlıyorum hersey cok daha ayrıydı. Sarı akıntılrım kasık ağrılarım cok oluyordu o haftalarda. Doktor kalp atıslarını duymadan ayağa kalkmamı soylemişti hep yatıyordum. 7. Haftamızda duymustuk kalp atıslarını. Sonra artık daha güzel günler geçirdik. Banada zaman geçmiyor gibi geliyor ama baksana 22. Haftamızdayız =) boyle yeni yeni topikler acıldıkca büyüdüğümüzü daha iyi anlıyoruz. Rabbim hepinizin bebişlerini korusun

allah tamamına erdirsin sağlıcakla inşallah darısı başımıza:16:

merhaba arkadaşlar. öncelikle Rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin. hamile olduğumu iki gün önce öğrendim. bir haftadır belirtiler vardı. idrar testi yaptım pozitif çıktı. kan testindeki değerlere göre de 3-4 haftalık çıktı.küçük bi ilçede çalıştığımdan burda imkanlar sınırlı.açıkçası dış gebelikten korkuyorum Rabbşm hayırlısını versin. kaçıncı haftada keseyi gördünüz ve kalp atışlarını duydunuz acaba?

merhaba arkadaşlar. öncelikle Rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin. hamile olduğumu iki gün önce öğrendim. bir haftadır belirtiler vardı. idrar testi yaptım pozitif çıktı. kan testindeki değerlere göre de 3-4 haftalık çıktı.küçük bi ilçede çalıştığımdan burda imkanlar sınırlı.açıkçası dış gebelikten korkuyorum Rabbşm hayırlısını versin. kaçıncı haftada keseyi gördünüz ve kalp atışlarını duydunuz acaba?

hayırlı olsun
benim 30 nisan bat di 4 mayısta test yaptım pozitif doktora gittik aynı gün kesin gebelik dedi 3186 çıktı sonucum ultrasonda bi nokta göründü kese olabilir dedi 6 mayısta başka bi doktora gittim vajinal baktı keseyi o da gördü hcg değerim de yükselmişti ama kesin bişey söylemedi bebeği göremeyiz çok küçük dedi çarşamba kontrolüm var hayırlısıyla belki görürüm meleğimi susam tanesinden büyük şimdi kalp atışları 8. haftada fin diolar ama hayırlısı bakalım Allah hepimizin gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin:16:

sanırım birçoğumuzda bulantılar baş göstermeye başladı.bende 3 gündür bulantıyla uyanıyorum,kusma yok kuru bulantı ama iştahım da kesildi zaten 41 kiloyum,korkuyorum yaa:(((

cevapladığın için çok teşekkür ederim canım. bat 7 mayıstı. 10 mayısta test yaptım. bhcg 342,32 çıktı. ama doktor şehir dışında olduğundan muayene olamadım. İnşaallah hayırlısıyla güzel haberler alırız. Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir şekilde yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin:16:

hayırlı olsun
benim 30 nisan bat di 4 mayısta test yaptım pozitif doktora gittik aynı gün kesin gebelik dedi 3186 çıktı sonucum ultrasonda bi nokta göründü kese olabilir dedi 6 mayısta başka bi doktora gittim vajinal baktı keseyi o da gördü hcg değerim de yükselmişti ama kesin bişey söylemedi bebeği göremeyiz çok küçük dedi çarşamba kontrolüm var hayırlısıyla belki görürüm meleğimi susam tanesinden büyük şimdi kalp atışları 8. haftada fin diolar ama hayırlısı bakalım Allah hepimizin gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin:16:

cevapladığın için çok teşekkür ederim canım. bat 7 mayıstı. 10 mayısta test yaptım. bhcg 342,32 çıktı. ama doktor şehir dışında olduğundan muayene olamadım. İnşaallah hayırlısıyla güzel haberler alırız. Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir şekilde yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin:16:

Slm canim nasilsin kan tahlini yaptirdin mi

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Canım iki haftadır işyerinden izin aldığım için bu sabah acil toplantım olduğunu öğrendim:50: dolayısıyla hastaneye gidemedim sabahtan :50: Toplantıdan çıktıktan sonra gittim saat 12 gibi verebildim kanı hemşire ya bugün 4'te çıkar dedi yada yarın:44: heyecanla bekliyorum bir türlü öğrenemedim ya :18:
şimdi saat 4 gibi arıcam inşallah güzel sonuçlarla buraya gelirim olmadı yarın öğrenicez bakalım geç olsunda güç olmasın bakalım :emir_bebek::emir_bebek:

merhaba kızlar :16:
artık bu sayfada bende varım :) 1. sayfadaki listeye bende eklenmek isterim:17:
ben geçen hafta bebişimin kesesini gördüm hatta iki kese gördük:44: ama bakalım hayırlısı bu çarşamba kalp atışı için gittiğimizde herşey belli olur hayırlısıyla:21:
bende mide bulantısı hiç ama hiç yok, bu benim ikinci bebeğim ilkinde de yoktu :)
size sormak istediğim bi soru var benim karnım çok şişiyo inanılmaz gergin, sizde de şişkinlik var mı ??

Slm kızlar yaa hiç yazamıyorum..yoğunluktan msj sayfasını kaç saattir açtım yazıcam bir türlü müsait olup yazamadım..yeni arkadaşlar gelmiş hoş geldiniz hepiniz...rabbim hayırlı etsin inşallah..

merhaba kızlar :16:
Artık bu sayfada bende varım :) 1. Sayfadaki listeye bende eklenmek isterim:17:
Ben geçen hafta bebişimin kesesini gördüm hatta iki kese gördük:44: Ama bakalım hayırlısı bu çarşamba kalp atışı için gittiğimizde herşey belli olur hayırlısıyla:21:
Bende mide bulantısı hiç ama hiç yok, bu benim ikinci bebeğim ilkinde de yoktu :)
size sormak istediğim bi soru var benim karnım çok şişiyo inanılmaz gergin, sizde de şişkinlik var mı ??

ayy ne güzel bende ikiz olsun isterim..kızımda benimde iki kese göründü ilk başta sonra tek devam ettik..sağlıkla hayırlı sonuçlar olsun varmı ailede ikiz?

ayy ne güzel bende ikiz olsun isterim..kızımda benimde iki kese göründü ilk başta sonra tek devam ettik..sağlıkla hayırlı sonuçlar olsun varmı ailede ikiz?

eşimin ailesinde var ama ben ikiz olacağını sanmıyorum, senin durumun gibi olabilir çünkü dr kaybolabilir dedi :)
inşallah hepimiz bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız:34:

eşimin ailesinde var ama ben ikiz olacağını sanmıyorum, senin durumun gibi olabilir çünkü dr kaybolabilir dedi :)
inşallah hepimiz bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız:34:

amin inşallah..hayırlısı olsun rabbim gönlüne göre versin...evet benim kayboldu...

Canım iki haftadır işyerinden izin aldığım için bu sabah acil toplantım olduğunu öğrendim:50: dolayısıyla hastaneye gidemedim sabahtan :50: Toplantıdan çıktıktan sonra gittim saat 12 gibi verebildim kanı hemşire ya bugün 4'te çıkar dedi yada yarın:44: heyecanla bekliyorum bir türlü öğrenemedim ya :18:
şimdi saat 4 gibi arıcam inşallah güzel sonuçlarla buraya gelirim olmadı yarın öğrenicez bakalım geç olsunda güç olmasın bakalım :emir_bebek::emir_bebek:

Tamam canim hayirlisi olur insallah kendini cok yorma kesin hamilesin dikat Et kendine Haber edersin artik :-

Allah binlerce sükür olsun

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

ilkini düşürdüğüm için anlıyorum yazdıklarını korku var içimde hep bir köşede buda mı düşecek diye ama iyiyim çok şükür Allahın izniyle bişey olmaz inşallah diye düşünüyorum .. çok zor düşük yaşadım başka kimse yaşamasın . çocuğu kaybettiğime mi yanayım o anda çektiğim acılara mı yanayım. :nazar:

seni anlıyorum canım ilk kanama geldiğinde bende çok korktummm...ama inş bebişler sağlıkla dğnyaya gelecekkk:16::16:
canım sen halay başısın şimdi bizlere:1:..
ufak tefek kasık ağrılarım oluyor,iğne batması gibi... ıik zamanlar lekelenme oldu normal dedi doktor ama içine sinsin diye progestan verdi vajinal...Birde sanırım ağda yaparken tahriş etmişim fena yanma var.. Son olarak günlük ped kullanıyormusunuz akıntılara karşı??? Onu sormadım doktora utandımm artık:17:
Bu arada doktorum dedi ki pastorize ürünler tüketin bu dönemde.. Eşimde üzerinde pastorize ne yazıyorsa almış getirmiş:16:.
Yiyecegımı sanmadıgım şeyler:1:..

canım günlük ped kullan akıntın çoksa ama uzun süre durdurma iltihap kapmasın diye...
pastorize ürünleri duymadım canımm ama doktorun dediyse doğrudur..
benim mide bulantım 6 hafta sonunda başlamıştı...çok fenaydı hiçbirşey yiyemedim 2-3 hafta...halada doğru düzgün yiyebildiğim söylenmez iştahım kapalı....
inş sizlerde olmaz mide bulantısı...

seni anlıyorum canım ilk kanama geldiğinde bende çok korktummm...ama inş bebişler sağlıkla dğnyaya gelecekkk:16::16:

canım günlük ped kullan akıntın çoksa ama uzun süre durdurma iltihap kapmasın diye...
pastorize ürünleri duymadım canımm ama doktorun dediyse doğrudur..
benim mide bulantım 6 hafta sonunda başlamıştı...çok fenaydı hiçbirşey yiyemedim 2-3 hafta...halada doğru düzgün yiyebildiğim söylenmez iştahım kapalı....
inş sizlerde olmaz mide bulantısı...

yavas yavas baslıyor teyzesi..5 haftam bitecek sanırım ondan.. birde kurt gibi acıkıyorum yazık eşime:56:.
Allahtan yemek yapmayı biliyor :1:

Kızlarrr lütfen herkez günde 100 tane de olsa tefriciye okusun sadece 10 dakikanızı alır 9 ay uzun bi süre dua ederek geçsin lütfenn
dusjeli arkadaşımıza okuduğunuz miktarı yazın

Back
X