2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Aslinda oyle.surekli aklimda diil.ama hic istemezken birden istek dustu ya icime acaba der oldum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

s.a arkadaşlar bende 2012 haziran annesiyim. sanırım 2015 ocak annesiolmaya adayım:) adetım 28 29 nısan dı ama gelen gıden yok

Merhaba güzel annelerrrrr
Bende 29 Nisan'da kan verdim sonucum 116 çıktı hafif lekelenmelerim olduğu için birdaha benden kan istediler 30 nisan tekrar verdim sonucum 206 çıktı şimdi iğne kullanıyorum kanamam olmasın diye inşallah hep böyle güzel sonuçlar alırımmmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Insallah kucagina slirsin

[Q UOTE=şeker pembe;35107274]Insallah kucagina slirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

Sağolasın cnm hepimiZ Allah'ın izniyle kucağımıza alırızzzz inşallahhh

Niye kan vermiyorsun cnm İnşallah hamilesindir :))))

canım bneım adet pek gecıkmezdı büyük ihtimal hamıleyım bı kacgun daha beklıyımde

yok canım 23 aylık bı kızım var senın

Oyyy ne güzel cnm güzel kızına kardeş gelir inşallah :)
Benim ilk olacak cnm tabi Allah nasip ederse
Ben tüp bebek tedavisi oldum ikinci denemem cnm inşallah bu sefer bebişim benimledir

merhaba arkadaşlar. benim sat 6 nisan 24 günde olduğum için dün olmayınca idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm...:)))) ama daha 3+4 günlük olduğu için şimdiden kan tahlilini yapsam mı bi kaç gün bekleyip değerin yükselmesini mi beklesem karar veremedim.
ocak ayında 10 haftalıkken bebişimin kalbi durduğu için alınmıştı tam 4 ay aradan sonra yeniden geldi bebişim hayırlısıyla..:))) Allah'ım isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı bebişler versin ..:)))

adımın altında eski tarih kalmış bebişimin kalbi durmasaydı ağustos annesi olacaktım hayırlısı değilmiş.. neyse kısmetse ocak annesi olacak inşallah::))

Merhaba cnm bence kan tahlili yapsan yüksek çıkar ben erken yaptım sonucum ona rağmen iyi çıktı
Çok üzüldüm cnm 10.hafta bebişini kaybetmene inşallahh bu son olur birdaha öyle bi acı yaşamazsın

Yaptir tabi kan tahlili ndn yaptirmiyorsun e hamissin ztn

canım Rabbım gonlünuze gore versın ıns. Allahım hayırlı evlat etsın saglıcakla kucagın al ıns

faranjit ve öksürük şikayetiyle bu gün doktora gittim.
ilaç yazacağında hamilelik şüpem var dedim adetime henüz 3 - 4 gün var beta hgc 132,68 cıktı
doktor hamile olduğumu ilaç yazamayacağını söyledi.
dahiliye doktorundan olduğunu öğrenmek garip bir duygu
rabbim tüm cocuk isteyenlere nasip etsin inş.

selam kızlar hamileleri tebrik ederim
inşallah bende 2015 ocak annesi olurum.
bugün yumurtlama günüm inşallah bebişim annesine tutunur bugün

Wintersun ilk bebegın mi canım

ilk bebek canım 4. tüpte 10 haftalık bi kaybımız var işallah bunu kucağımıza almak nasip olur .. hepimiz için..
hayırlı olsun canım sağlıkla gelsinler sonra kilo vermekle uğraşcaz artık yapacak bişey yok
s.a arkadaşlar bende 2012 haziran annesiyim. sanırım 2015 ocak annesiolmaya adayım:) adetım 28 29 nısan dı ama gelen gıden yok
ohh ohhh maşalllah gelmesin zaten eee idrar da da mı bakmadın bn çatlarımmm
tüp bebeği yaptırdık idrarda bakmayın dediler 10 gün sonra kanda bakın dediler ben 5. günden itibaren hep idrarda yaptım hep silik çizgiyi gördüm :)
kan sonucun çok iii çıkmış maşalllah merak ediyodum
ayy işalllah bi daha sorun olmaz bende 10 hafta kalp durması yüzünden kaybettim bebişimi ama bak Allahtan sen kendiliğinden hamiş kalabiliyosun ben şuan hergün kan sulandırıcı kullanıyorum kan pıhtılaşması varmış bende
çok değişik bi branş doktorundan öğrenmişsin :) hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…