Canım ewet erken
Belirti olarak sayma ama. Olabilirde tabi
Su 10 günü bi geçirelim de hayırlısıyla
Kendini sartlama sakın sekerpwmpem lütfen olurda bu ay tutmassa bidaaki ay denersin
Eger bu ay olmassa üzülürsün bitanem
O yüsden en iyisi 10 günü geçirmek
Yineden dikkatli dawran tabi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
s.a arkadaşlar bende 2012 haziran annesiyim. sanırım 2015 ocak annesiolmaya adayım:) adetım 28 29 nısan dı ama gelen gıden yok
Merhaba güzel annelerrrrr
Bende 29 Nisan'da kan verdim sonucum 116 çıktı hafif lekelenmelerim olduğu için birdaha benden kan istediler 30 nisan tekrar verdim sonucum 206 çıktı şimdi iğne kullanıyorum kanamam olmasın diye inşallah hep böyle güzel sonuçlar alırımmmm
Niye kan vermiyorsun cnm İnşallah hamilesindir :))))
canım bneım adet pek gecıkmezdı büyük ihtimal hamıleyım bı kacgun daha beklıyımde
Sen daha iyi bilirsin cnm :)
Ilk bebişin mi olacak ?
yok canım 23 aylık bı kızım var senın
merhaba arkadaşlar. benim sat 6 nisan 24 günde olduğum için dün olmayınca idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm...:)))) ama daha 3+4 günlük olduğu için şimdiden kan tahlilini yapsam mı bi kaç gün bekleyip değerin yükselmesini mi beklesem karar veremedim.
ocak ayında 10 haftalıkken bebişimin kalbi durduğu için alınmıştı tam 4 ay aradan sonra yeniden geldi bebişim hayırlısıyla..:))) Allah'ım isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı bebişler versin ..:)))
merhaba arkadaşlar. benim sat 6 nisan 24 günde olduğum için dün olmayınca idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm...:)))) ama daha 3+4 günlük olduğu için şimdiden kan tahlilini yapsam mı bi kaç gün bekleyip değerin yükselmesini mi beklesem karar veremedim.
ocak ayında 10 haftalıkken bebişimin kalbi durduğu için alınmıştı tam 4 ay aradan sonra yeniden geldi bebişim hayırlısıyla..:))) Allah'ım isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı bebişler versin ..:)))
işallah canım sağlıklaaa bu kan değerleri kaçıncı gün yapıldı yada söle sorayım satın kaç
Oyyy ne güzel cnm güzel kızına kardeş gelir inşallah :)
Benim ilk olacak cnm tabi Allah nasip ederse
Ben tüp bebek tedavisi oldum ikinci denemem cnm inşallah bu sefer bebişim benimledir
canım Rabbım gonlünuze gore versın ıns. Allahım hayırlı evlat etsın saglıcakla kucagın al ıns
ilk bebek canım 4. tüpte 10 haftalık bi kaybımız var işallah bunu kucağımıza almak nasip olur .. hepimiz için..Wintersun ilk bebegın mi canım
hayırlı olsun canım sağlıkla gelsinler sonra kilo vermekle uğraşcaz artık yapacak bişey yok
merhaba hanımlar
geciken 4 günlük adet sonrasında dün sabah her neyse kesin belli olsun dedim ve kan testi ya veptırdım hiç de beklemediğim şekilde hamile çıktım :)) planlı değildi bizden yana ama Allah'ın bir planı varmış demek ki. garip duygular içindeyim :) mutluyum şaşkınım :) inşallah güzelce atlatırız...muhtemelen 5.1.15 de kucagıma alırım bebeğimi inşallah inşallah sağlıkla sıhhatle :))
benim tek sorunum düğünden sonra çok kilo almıştım. verip öyle hamile kalmaktı niyetim. ama nasip :))
ohh ohhh maşalllah gelmesin zaten eee idrar da da mı bakmadın bn çatlarımmms.a arkadaşlar bende 2012 haziran annesiyim. sanırım 2015 ocak annesiolmaya adayım:) adetım 28 29 nısan dı ama gelen gıden yok
kan sonucun çok iii çıkmış maşalllah merak ediyodumMerhaba güzel annelerrrrr
Bende 29 Nisan'da kan verdim sonucum 116 çıktı hafif lekelenmelerim olduğu için birdaha benden kan istediler 30 nisan tekrar verdim sonucum 206 çıktı şimdi iğne kullanıyorum kanamam olmasın diye inşallah hep böyle güzel sonuçlar alırımmmm
ayy işalllah bi daha sorun olmaz bende 10 hafta kalp durması yüzünden kaybettim bebişimi ama bak Allahtan sen kendiliğinden hamiş kalabiliyosun ben şuan hergün kan sulandırıcı kullanıyorum kan pıhtılaşması varmış bendemerhaba arkadaşlar. benim sat 6 nisan 24 günde olduğum için dün olmayınca idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm...:)))) ama daha 3+4 günlük olduğu için şimdiden kan tahlilini yapsam mı bi kaç gün bekleyip değerin yükselmesini mi beklesem karar veremedim.
çok değişik bi branş doktorundan öğrenmişsin :) hayırlı olsunfaranjit ve öksürük şikayetiyle bu gün doktora gittim.
ilaç yazacağında hamilelik şüpem var dedim adetime henüz 3 - 4 gün var beta hgc 132,68 cıktı
doktor hamile olduğumuilaç yazamayacağını söyledi.
dahiliye doktorundanolduğunu öğrenmek garip bir duygu
rabbim tüm cocuk isteyenlere nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?