Folidoce kullanıyorum ben ilk gebeliğimde de kullanmıştım sıkıntı yaşamıyorum
rabbimin ikinci mucizesi
hayırlı olsun canım sağlıcakla ,şallahSlm kızlar rabbim izin verirse bende ocak annesi olcam belkide aralık bakalım kısmet ben 2012 ekim annesiyim ayrıcasat 26 mart kızım henüz 1 buçuk yaşında sürpriz bir gebelik yaşıyorum :) yalnız kahverengi lekelenmem başladığı için iğne kullanıyorum inşallah sağsalim bebişimi kucağıma alabilirim rabbim bizlere bağışlasın
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy ne güzel aslında stressiz olabilmekohh ohhh maşalllah gelmesin zaten eee idrar da da mı bakmadın bn çatlarımmm
tüp bebeği yaptırdık idrarda bakmayın dediler 10 gün sonra kanda bakın dediler ben 5. günden itibaren hep idrarda yaptım hep silik çizgiyi gördüm :)
:) canım ben galesızce beklıyorum hala kımselerede solemedım esımınde haberı yok daha:) yarın falan alıyımda tes yapıyım garı
bnm 31 mart bu pazartesi değerim 379 çıktı canım dr gayet güzel dedi hoşgeldin bu aradaamerhaba bayanlar benim 21 aylık bir kızım var şimdi ikinci bebeğime hamileyim. son adet tarihim 30 mart iki gün önce doktora gittim keseyi gördü ama daha çok küçük dedi ve kan testinde sonucum 2430 çıktı. yumurtlama bir kaç gün erken olduğu için değerim biraz yüksek. benim günlerime yakın hamile arkadaşlar var mı sizin beta hcg değeriniz kaç çıktı ?
Hamile olanlar.. inşallah çok güzel bir dönem geçirerek sağlıkla bebeklerimizi doğurmayı nasip eder Mevlamız..Olmayanlara da tez vakitte bebeklerini bu güzel gece hürmetine gönderir.. hepimizin yüzü güler inşallah
hayırlı olsun canım sağlıcakla ,şallah
ayy ne güzel aslında stressiz olabilmek
bnm 31 mart bu pazartesi değerim 379 çıktı canım dr gayet güzel dedi hoşgeldin bu aradaa
amin aminnn
Kızlar bu erken döllenme geç döllenme ya da yumurtlama nedir ya benim sat 26 mart 26 nisanda betam 289 çıktı doktor henüz çok yeni bir gebelik dedi ama benim adetimin üstünden tam 5 gün geçmişti şimdi geç yumurtlamamı var bende ? İlk gebeliğimde tam adet günümde 373 tü çok net hatırlıyorum değerim düşük geldi banaçarşamba günü tekrar yaptırdım sonuç alamadım yarın alıcam bakalım kaç olucak
rabbimin ikinci mucizesi
Gec dollenme yumurtanin gec catlamis lmasi anlamina geliyor bi sikinti yok yani
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anladım canım sağol
rabbimin ikinci mucizesi
Kızlar bu erken döllenme geç döllenme ya da yumurtlama nedir ya benim sat 26 mart 26 nisanda betam 289 çıktı doktor henüz çok yeni bir gebelik dedi ama benim adetimin üstünden tam 5 gün geçmişti şimdi geç yumurtlamamı var bende ? İlk gebeliğimde tam adet günümde 373 tü çok net hatırlıyorum değerim düşük geldi banaçarşamba günü tekrar yaptırdım sonuç alamadım yarın alıcam bakalım kaç olucak
rabbimin ikinci mucizesi
günaydın hatunlarrr
ya gündüz çok dikkat ediyorum hareketlerime filan gece uyurken dönmelerime de dikkat ediyorum ama bazen bi bakıyorum geriniyorumm ve çok korkuyorum yaaa gerinmekte tik oluşacak yakında kendimi sıka sıka geriniyorum
günaydın hatunlarrr
ya gündüz çok dikkat ediyorum hareketlerime filan gece uyurken dönmelerime de dikkat ediyorum ama bazen bi bakıyorum geriniyorumm ve çok korkuyorum yaaa gerinmekte tik oluşacak yakında kendimi sıka sıka geriniyorum
Günaydın cnm
Demek sadece ben değilmişim esnemekten korkan sabahları uyanınca bazen unutuyorum son anda aklıma geliyor sonra bütün günde onu kafama takıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gece de hissediyomusun dönerken filan kendini sıktığını
Öyle bi tik olmuşki bende cnm sağa sola dönerken uyanarak yavaş yavaş dönüyorum sonra yine uykuya devam ediyorum ama sabahları esnerken unutuyorum
sizce sağa sola dönerek yatmanın bi sakıncası varmıdır ?
bende çok yavaş dönüyorum hatta bazen bi bakıyorum eşimden destek alarak dönüyorum
tabiii ben destek aldığımı düşünüyorum baya baya ittirerek güç kazanıyorum yanii kilolu bi adayım bn bi de düşün yani adamcağızın halini :)
ben bi tek yüzükoyun yatmıyorum diğerlerinin bi zararı olacağını düşünmüyorum
Adamlar eminim şikayetçi değildir bizden cnm :)
yok yok ağır uykusundan uyanıp yavaş dön dediği veya destek verdiği bile oluyo bazen :)
evde de çok iş yaptırmıyo ama bu yavaş yavaş bıkkınlığa dönüşüp kv yi çağırma işine gidecek ben biliyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?