2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hamile olanlar.. inşallah çok güzel bir dönem geçirerek sağlıkla bebeklerimizi doğurmayı nasip eder Mevlamız..Olmayanlara da tez vakitte bebeklerini bu güzel gece hürmetine gönderir.. hepimizin yüzü güler inşallah

hayırlı olsun canım sağlıcakla ,şallah
ayy ne güzel aslında stressiz olabilmek
bnm 31 mart bu pazartesi değerim 379 çıktı canım dr gayet güzel dedi hoşgeldin bu aradaa

amin aminnn

hayırlı olsun canım sağlıcakla ,şallah

ayy ne güzel aslında stressiz olabilmek

bnm 31 mart bu pazartesi değerim 379 çıktı canım dr gayet güzel dedi hoşgeldin bu aradaa

amin aminnn

Sağol canım hepimiz inşallah

rabbimin ikinci mucizesi

Kızlar bu erken döllenme geç döllenme ya da yumurtlama nedir ya benim sat 26 mart 26 nisanda betam 289 çıktı doktor henüz çok yeni bir gebelik dedi ama benim adetimin üstünden tam 5 gün geçmişti şimdi geç yumurtlamamı var bende ? İlk gebeliğimde tam adet günümde 373 tü çok net hatırlıyorum değerim düşük geldi bana çarşamba günü tekrar yaptırdım sonuç alamadım yarın alıcam bakalım kaç olucak

rabbimin ikinci mucizesi

Gec dollenme yumurtanin gec catlamis lmasi anlamina geliyor bi sikinti yok yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde geç döllenme oldu canım. SAT 20 mart. 20 nisanda 1aylık olmam gerekirken 2haftalık hamile olduğumu öğrendim :) Ama hiç bi sorun yok sadece birazcık geç doğucak.

günaydın hatunlarrr

ya gündüz çok dikkat ediyorum hareketlerime filan gece uyurken dönmelerime de dikkat ediyorum ama bazen bi bakıyorum geriniyorumm ve çok korkuyorum yaaa gerinmekte tik oluşacak yakında kendimi sıka sıka geriniyorum

Vucut koruyor onu ama gerinmemeye dikkat et

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın cnm
Demek sadece ben değilmişim esnemekten korkan sabahları uyanınca bazen unutuyorum son anda aklıma geliyor sonra bütün günde onu kafama takıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gece de hissediyomusun dönerken filan kendini sıktığını

gece de hissediyomusun dönerken filan kendini sıktığını

Öyle bi tik olmuşki bende cnm sağa sola dönerken uyanarak yavaş yavaş dönüyorum sonra yine uykuya devam ediyorum ama sabahları esnerken unutuyorum
sizce sağa sola dönerek yatmanın bi sakıncası varmıdır ?

bende çok yavaş dönüyorum hatta bazen bi bakıyorum eşimden destek alarak dönüyorum

tabiii ben destek aldığımı düşünüyorum baya baya ittirerek güç kazanıyorum yanii kilolu bi adayım bn bi de düşün yani adamcağızın halini :)

ben bi tek yüzükoyun yatmıyorum diğerlerinin bi zararı olacağını düşünmüyorum

Son düzenleme:

Adamlar eminim şikayetçi değildir bizden cnm :)

Adamlar eminim şikayetçi değildir bizden cnm :)

yok yok ağır uykusundan uyanıp yavaş dön dediği veya destek verdiği bile oluyo bazen :)

evde de çok iş yaptırmıyo ama bu yavaş yavaş bıkkınlığa dönüşüp kv yi çağırma işine gidecek ben biliyorm

Bende ev işi yapmıyorum sadece yemek yapıyorum arada biraz evi topluyorum o kadar
Valla bu pazar eşimden yardım isticem temizlik yapması için :)
Canım buarada sen keseyi ne zaman göreceksin bellimi günü ben Allah kısmet ederse 9 Mayıs'ta gidicem

selam kızlar,
benım sat 3nısan 28 nısanda bhcg 242 cıktı
8 mayısta tekrar gıdıcem ...
doktor çok küçük bişey gormustu son gıttıgımde zaten adetıme 3 gun vardı...kese falan bu hafta gorunur dedi...
Rabbim bebeklerimizi korusun inşallah.

Allah isteyen herkese versin.

kızlar adetten beş gün önce hcg 444 çıktı üç gün öncede 978 yüksek diye çok korktum doktorumu aradım normal değer dedi bazılarının yüksek olabilir dedi 6 mayısta kese görmeye gideceğim acaba ikiz mi ki...bizde de hiç ikiz yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…