- 8 Ekim 2009
- 4.305
- 760
- 448
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm kizlar konu benim uzerime devredilmiy artik yapabiliriz tablomuzu
yanliz daha 3 kisi gonderdi bilgilerini lutfen en kisa zamanda herkes ozeden yollasin bilgilerini ben simdi basliyorum tblomuzu yapmaya![]()
Slm kizlar konu benim uzerime devredilmiy artik yapabiliriz tablomuzu
yanliz daha 3 kisi gonderdi bilgilerini lutfen en kisa zamanda herkes ozeden yollasin bilgilerini ben simdi basliyorum tblomuzu yapmaya![]()
Kızlar kan sonucu 319 çıktı,doktor çok düşük dedi.. Bir sürü ilaç verdi iğne falan.. 5 gün sonra gel bakalım tekrar dedi ama benim moral yerlerde tabi..![]()
Kızlar kan sonucu 319 çıktı,doktor çok düşük dedi.. Bir sürü ilaç verdi iğne falan.. 5 gün sonra gel bakalım tekrar dedi ama benim moral yerlerde tabi..![]()
bende yollayayım bilgilerimi yalnız işyerindeyim forumun tamamını okuyamadım. Ne bilgileri olduğunu yazarsan yollayabilirim canım
Canım hayırlı olsun konun
ben 27 yaşındayım ilk bebişim sat 17 mart ama geç döllenme olduğu için henüz doğum tarihim belli değil onu da ctesi söylesem olur mı sılacım?
bu arada hepimizde aynı korkular var sanırım...
umarım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız ...
simdiye kadar bana ozelden bilgilerini yazanlar listemize eklenmistir ilk sayfadan bakabilirler :))
simdiye kadar bana gelen isimler listemize eklendi en kisa zamanda herkes yollasin lutfen bilgilerini bakalim kac kisi olucazz
ben cikiyorum simdi cok isim var oturdum kaldim pc basinda![]()
Canım bundan önceki değerini biliyormusun ?regl in kaçıncı günü bu test sen sıkma canını. Bak benimde 32. Gün 157.74 çıktı dr normal dedi
Tamam canim o zaman cumartesi gunu yazariz listeye ismini sorun degil :)
esram sabret guzelim o bebek senin nasibinse zaten hamilesindir kendini uzmenin bi anlami yok testeki goruntuye gore hamilesin zaten benim ucuncu hamileligim kan testi nedir bilmem sadece idrar testi yaparim...
senin bat in ne zaman ...
faranjit ve öksürük şikayetiyle bu gün doktora gittim.
ilaç yazacağında hamilelik şüpem var dedim adetime henüz 3 - 4 gün var beta hgc 132,68 cıktı
doktor hamile olduğumuilaç yazamayacağını söyledi.
dahiliye doktorundanolduğunu öğrenmek garip bir duygu
rabbim tüm cocuk isteyenlere nasip etsin inş.
Benimde sat 2 nisan,36. Gün yani.. Ne biliim doktor çok düşük 4000 üzeri olması lazım dedi..iğne verdi 3 tane ilaç verdi biri vajinadan..bu ilk kan testimdi,5 gün sonra bidaha gitcem
Canm ya iyi inş tanısırızbiliyorum canım canım arada geçeriz önünden :)
İdenem morelimizi yüksek tutalımm aaaKızlar kan sonucu 319 çıktı,doktor çok düşük dedi.. Bir sürü ilaç verdi iğne falan.. 5 gün sonra gel bakalım tekrar dedi ama benim moral yerlerde tabi..![]()