2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Slm kizlar konu benim uzerime devredilmiy artik yapabiliriz tablomuzu :54:
yanliz daha 3 kisi gonderdi bilgilerini lutfen en kisa zamanda herkes ozeden yollasin bilgilerini ben simdi basliyorum tblomuzu yapmaya :16:

yanliz daha 3 kisi gonderdi bilgilerini lutfen en kisa zamanda herkes ozeden yollasin bilgilerini ben simdi basliyorum tblomuzu yapmaya :16:

Bende yollayayım bilgilerimi yalnız işyerindeyim forumun tamamını okuyamadım. Ne bilgileri olduğunu yazarsan yollayabilirim canım

Canım hayırlı olsun konun :52:
ben 27 yaşındayım ilk bebişim sat 17 mart ama geç döllenme olduğu için henüz doğum tarihim belli değil onu da ctesi söylesem olur mı sılacım?

bu arada hepimizde aynı korkular var sanırım...
umarım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız ...

Kızlar kan sonucu 319 çıktı,doktor çok düşük dedi.. Bir sürü ilaç verdi iğne falan.. 5 gün sonra gel bakalım tekrar dedi ama benim moral yerlerde tabi.. :(

Kızlar kan sonucu 319 çıktı,doktor çok düşük dedi.. Bir sürü ilaç verdi iğne falan.. 5 gün sonra gel bakalım tekrar dedi ama benim moral yerlerde tabi.. :(

canım 319 düşük değil ki kaç gün gecikti reglin..belki geç döllenme falandır?

Canım bundan önceki değerini biliyormusun ?regl in kaçıncı günü bu test sen sıkma canını. Bak benimde 32. Gün 157.74 çıktı dr normal dedi

Canım hayırlı olsun konun :52:
ben 27 yaşındayım ilk bebişim sat 17 mart ama geç döllenme olduğu için henüz doğum tarihim belli değil onu da ctesi söylesem olur mı sılacım?

bu arada hepimizde aynı korkular var sanırım...
umarım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız ...

Tamam canim o zaman cumartesi gunu yazariz listeye ismini sorun degil :)

esram sabret guzelim o bebek senin nasibinse zaten hamilesindir kendini uzmenin bi anlami yok testeki goruntuye gore hamilesin zaten benim ucuncu hamileligim kan testi nedir bilmem sadece idrar testi yaparim...
senin bat in ne zaman ...

simdiye kadar bana ozelden bilgilerini yazanlar listemize eklenmistir ilk sayfadan bakabilirler :))

Son düzenleme:
simdiye kadar bana ozelden bilgilerini yazanlar listemize eklenmistir ilk sayfadan bakabilirler :))

sılacım,
ben özel mesaj atamıyorum yeni üyelik nedeniyle. burdan yazıyorum o yüzden. beni de listeye eklersin:)

mrssuperfine 27 03.04 08.01.2015 rabbim nasip ederse...

bir de annelerin kaçıncı bebekleri onu da listeye eklesek mi acaba? :))

simdiye kadar bana gelen isimler listemize eklendi en kisa zamanda herkes yollasin lutfen bilgilerini bakalim kac kisi olucazz :16:
ben cikiyorum simdi cok isim var oturdum kaldim pc basinda :5:

simdiye kadar bana gelen isimler listemize eklendi en kisa zamanda herkes yollasin lutfen bilgilerini bakalim kac kisi olucazz :16:
ben cikiyorum simdi cok isim var oturdum kaldim pc basinda :5:

Sılacım telefondan giriyorum özelden yazmayı beceremedim :) yaş 30 sat 05.04.2014 beklenen doğum tarihi 10.01.2015. Nasip olursa ilk çocuk :)

Canım bundan önceki değerini biliyormusun ?regl in kaçıncı günü bu test sen sıkma canını. Bak benimde 32. Gün 157.74 çıktı dr normal dedi

Benimde sat 2 nisan,36. Gün yani.. Ne biliim doktor çok düşük 4000 üzeri olması lazım dedi..iğne verdi 3 tane ilaç verdi biri vajinadan..bu ilk kan testimdi,5 gün sonra bidaha gitcem

Tamam canim o zaman cumartesi gunu yazariz listeye ismini sorun degil :)

esram sabret guzelim o bebek senin nasibinse zaten hamilesindir kendini uzmenin bi anlami yok testeki goruntuye gore hamilesin zaten benim ucuncu hamileligim kan testi nedir bilmem sadece idrar testi yaparim...
senin bat in ne zaman ...

Ne bileyim canım ya doktor öyle birsürü ilaç iğne verince panik oldum,korkuyorum açıkcası..bakalım 5 gün sonra tekrar gidicem,iyice netleşir heralde ..

faranjit ve öksürük şikayetiyle bu gün doktora gittim.
ilaç yazacağında hamilelik şüpem var dedim adetime henüz 3 - 4 gün var beta hgc 132,68 cıktı
doktor hamile olduğumu :52: ilaç yazamayacağını söyledi.
dahiliye doktorundan :49: olduğunu öğrenmek garip bir duygu
rabbim tüm cocuk isteyenlere nasip etsin inş.

Canım seninle sat tarihimiz aynı 05.04.2014 fakat senin beta benimkinden baya yüksek çıkmış. Sen 1 mayısta yaptırmışsın 132 çıkmış, ben 2 mayısta yaptırdım ilk 21 çıktı. Artış şimdilik normal ama 48 saatte bir yaklaşık 2.5-2.75 kat artıyor. korktum bak şimdi bir sorun mu var acaba diye 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim çok korkuyorum o sebeple. Birde sende implantasyon kanaması oldumu? Bende öyle birşey de olmadı hiç.

KıZlar yaptıran varsa kan değerlerinizi ve kaçıncı günde yaptırdığınızı bana bi yazarmısınıZ.. Bende ki durumu çözmeye çalışıyorumda :(

Benimde sat 2 nisan,36. Gün yani.. Ne biliim doktor çok düşük 4000 üzeri olması lazım dedi..iğne verdi 3 tane ilaç verdi biri vajinadan..bu ilk kan testimdi,5 gün sonra bidaha gitcem

vajinadan ignemi one canim oyle ilk defa duyuyorumm esram sen hamilesin ve bir sorun yasamicaksin ben biilyorum:16:

biliyorum canım canım arada geçeriz önünden :)
Canm ya iyi inş tanısırız

İdenem morelimizi yüksek tutalımm aaa
İnş hersey yoluna girecek üzülme benm kan sonucum yarın cıkacak inş bakalım

esram sen bilgilerini yaz bakim tabloya ismini yazalimda gor moralin yerine gelsin :9:

Esracım iğne vajinadanmı ilk defa duyuyorum
İlaçlar ne ilacı bitanem paylasırsan bilgi sahibi ola warsa bildiririz
Korkmanı gerektırcek bişi yok
Muhtemelen geç döllenme olmus tur
4 haftalık falan olması kazım ki 300 küsür cıktı
Neden ilaç veriyosunuz diye sormadın mı canm
Saskınım suan

Back
X