2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
2015 OCAK ANNELERi LiSTEMiZ

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]NiCK[/TD]
[TD]YAS[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]BEK.DOGUM TARiHi
[/TD]
[TD] BEBEGiN CiNSiYETi[/TD]
[TD]BEBEGiN iSMi[/TD]
[TD]DOGUM TARiHi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweatfebruary27[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]17.03[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mrv5534[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]23.03[/TD]
[TD]03.01.2015[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esmer59[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]20.03[/TD]
[TD]04.01.2015[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cupcakelove [/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]31.03[/TD]
[TD]05.01.2015[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bullancak[/TD]
[TD]38[/TD]
[TD]02.04[/TD]
[TD]07.01.2015[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esramusic[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]02.04[/TD]
[TD]07.01.2015[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GokceAcar[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]02.04[/TD]
[TD]07.01.2015[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrssuperfine[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]03.04[/TD]
[TD]08.01.2015[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]askyokolmak [/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]03.04[/TD]
[TD]08.01.2015[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akgokcen [/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]05.04[/TD]
[TD]10.01.2015[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asyalacali [/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]05.04[/TD]
[TD]10.01.2015[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SILA_M[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]06.04[/TD]
[TD]11.01.2015[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Vmhome[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]06.04[/TD]
[TD]11.01.2015[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrssoydas [/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]06.04[/TD]
[TD]11.01.2015[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dusjeli[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]08.04[/TD]
[TD]15.01.2015[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aymeh[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]12.04[/TD]
[TD]17.01.2015[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[/TABLE]

En küçük anne ben miyim :)))) :49:

simdilik oyle gozukuyor canim evleneli ne kadar oldu

offf su sali gunu gelsede adam akilli konussam doktorla kafama takilan o kadar cok sey varki ..
ben guatr ameliyati oldum 2 sene once o yuzden hormon hapi kullaniyorum ve omur boyu kullanmam gerek bu hapi.diger hamileliklerimde kullanmiyordum daha ameliyat olmamistim onu mutlaka sormaliyim mesela cok onemli ...
kizlar sizlerinde baska bi rahatsizliktan dolayi almaniz gereken haplar varsa mutlaka danisin doktora.
ve bilmiyorum bu seferki hamileligim bi baska sanki aksam tv de yeni dogmus kiz bebegi gordum ekrandan alip sevesim geldi oyle tatliydiki :12:

Arkadaşlar bende salatı tefriciye okumak istiyorum. Aramızda paylaşalım okumak isteyenler olarak. Ben yarın başlayacağım. Ve ayrıca 10 bin kulvallah okuyacağım katılmak isteyen olursa beraber okuyalım.

Nikahım 14 şubat 2013 ama düğün 29 haziran. 1yıl diyelim...

erken evlendin yani eee genc anne olucaksin.bende 22 yasinda evlenmistim ve ilk oglumu 23 yasinda aldim kucagima ikinci oglusumuda 27 yasindaydim kucagima aldigimda bu sefer 31 masallah hemen hemen 4 er sene ara vermisim vay be bendeki cesarete bak makina mubarekk :14:

erken evlendin yani eee genc anne olucaksin.bende 22 yasinda evlenmistim ve ilk oglumu 23 yasinda aldim kucagima ikinci oglusumuda 27 yasindaydim kucagima aldigimda bu sefer 31 masallah hemen hemen 4 er sene ara vermisim vay be bendeki cesarete bak makina mubarekk :14:

Ne güzel Allah bağışlasın :)

Arkadaşlar bende salatı tefriciye okumak istiyorum. Aramızda paylaşalım okumak isteyenler olarak. Ben yarın başlayacağım. Ve ayrıca 10 bin kulvallah okuyacağım katılmak isteyen olursa beraber okuyalım.
canim o zaman ya sen yada merve bu isi takip edin aramizda okuyalim

offf su sali gunu gelsede adam akilli konussam doktorla kafama takilan o kadar cok sey varki ..
ben guatr ameliyati oldum 2 sene once o yuzden hormon hapi kullaniyorum ve omur boyu kullanmam gerek bu hapi.diger hamileliklerimde kullanmiyordum daha ameliyat olmamistim onu mutlaka sormaliyim mesela cok onemli ...
kizlar sizlerinde baska bi rahatsizliktan dolayi almaniz gereken haplar varsa mutlaka danisin doktora.
ve bilmiyorum bu seferki hamileligim bi baska sanki aksam tv de yeni dogmus kiz bebegi gordum ekrandan alip sevesim geldi oyle tatliydiki :12:

Benim ilk hamileliğim ama bebek görüncegözlerim doluyor. Hamileliğimi dün öğrendim ve ne tesadüftür ki dün kayınvalidemle 2 ayrı bebek tebriğne gittik. Her gittiğimiz yer darısı başına inşallah dedi. Hatta biri sizde daha yok mu dedi ben de yok dedim söyleyemedim bebeğimi. Ah şu kalp sesini bir duysam herkese haykırıcam.

Ne güzel Allah bağışlasın :)

sagolasin canim inan aradan ara gecince insan unutuyor hamilelikte yasadiklarini illede yeni bi bebis olsun istiyor.benim dogumlarim sezeryan bu son sansim rabbim herkese gonlundekini versin insallah

Tamam o zaman şimdilik sen merve ben esmer başlayalım. Sonra katılmak isteyen katılsın. Yarın başlayalım. Ne kadar okuduysak haber verelim ben not alayım.

tamam canim benim daha onceden 100 tefriciyem vardi onu yazabilirsin 4444 e tamamlayalim insallah hepimiz icin ...
bende yatsi namazimi kilip yaticam kizlar herkese Allah rahatlik versin iyi geceler :16:

Tamam o zaman şimdilik sen merve ben esmer başlayalım. Sonra katılmak isteyen katılsın. Yarın başlayalım. Ne kadar okuduysak haber verelim ben not alayım.

yarın akşam bildiririm ozaman ne kadar okuduğumu :) sadece salavat-ı tefriciyemi yoksa ihlasla beraber mi?

Sadece salavatı tefriciye dimi tamam
Dusjeli sennot al gülüm
Bizde inş hepimizin niyetine okuyalım

tamam canim benim daha onceden 100 tefriciyem vardi onu yazabilirsin 4444 e tamamlayalim insallah hepimiz icin ...
bende yatsi namazimi kilip yaticam kizlar herkese Allah rahatlik versin iyi geceler :16:

Tmm cnm yazıyorum. Iyi geceler sana da allah rahatlık versin. Allaha emanet ol.

Back
X