2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar
reflü, faranjit , bahat allerjisi derken şimdide boynum sırtım ve belimde kocaman alerji kabarcıkları çıktı çok kaşınıyor
biri bitiyor biri başlıyor :50:
cumartesi doktorla görüştüğümde bi çare soracağım
geçmiş olsun canım alerjik bir bünyen var sanırım, mutlaka sor ihmal etme
Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

amin canım

açım ben:)) kahvaltı hazırlıyım bir güzel sonra görüşürüz, bu iştahla şişicem iyice:52:

Gunaydın gusel anneler
Hast gıdıyorummm

açım ben:)) kahvaltı hazırlıyım bir güzel sonra görüşürüz, bu iştahla şişicem iyice:52:

afiyet şeker olsun
canım bişiy sorsam senin de yeni gebeliğin
benim
sat 02.04.2014
bat 30.04.2014
gecikme
idrar 04.05.2014 çok net çift çizgi
ilk kan 04.05.2014 beta-hcg 3186 doktor kesin ama ultrasonda görünmez dedi baktık bi nokta için kese olabilir dedi
başka doktorda ikinci kan ve alltan muayene 06.04.2014 beta-hgc 4540
doktor kesin konuşmadı kese var bebek görünmüyor çok yeni dedi 14.05.2014te tekrar bakacak yükselme yeterli mi değil mi die meraktayım var mı yok mu die:43:

afiyet şeker olsun
benim
sat 02.04.2014
bat 30.04.2014
gecikme
ilk kan 04.05.2014 beta-hcg 3186 doktor kesin ama ultrasonda görünmez dedi baktık bi nokta için kese olabilir dedi
doktor kesin konuşmadı kese var bebek görünmüyor çok yeni dedi 14.05.2014te tekrar bakacak yükselme yeterli mi değil mi die meraktayım var mı yok mu die:43:

bence değerin çok güzel artmış canım daha küçük olduğu için görememiştir merak etme

günaydın..güzeller güzeli anneler mutlu hayırlı sabahlar inşallah...sabah idrar testini yeniledim çizgim koyulaşmış..ve dayanamadım iş yerindeki hekime kan verdim..öğleden sonra alıcam inşallah sonucumu...bugün doktora gidenler var herkes hayırlı güzel haberler alsın inşallah hastalarada allahtan şifa diiliyorum kendinize kuzularınıza iyi bakın...:46:

afiyet şeker olsun
benim
sat 02.04.2014
bat 30.04.2014
gecikme

Canım değerin normal kese zaten görünmüş karından mı baktı vajinal mi baktı vajinal baktıysa net görünür kese, kalp atışıda genelde 6+.. güneldren sonra görülüyor, endişelenme, yani o bakıldığı zamanda bebeğin görünmemesi çok normla canım korkma, ben daha gitmedim 6 hafta dolsun gidicem inşallah,20 sinden sonra düşünüyorum

günaydın..güzeller güzeli anneler mutlu hayırlı sabahlar inşallah...sabah idrar testini yeniledim çizgim koyulaşmış..ve dayanamadım iş yerindeki hekime kan verdim..öğleden sonra alıcam inşallah sonucumu...bugün doktora gidenler var herkes hayırlı güzel haberler alsın inşallah hastalarada allahtan şifa diiliyorum kendinize kuzularınıza iyi bakın...:46:

Canım inşallah seninde kan sonucun güzel çıkar

Canım değerin normal kese zaten görünmüş karından mı baktı vajinal mi baktı vajinal baktıysa net görünür kese, kalp atışıda genelde 6+.. güneldren sonra görülüyor, endişelenme, yani o bakıldığı zamanda bebeğin görünmemesi çok normla canım korkma, ben daha gitmedim 6 hafta dolsun gidicem inşallah,20 sinden sonra düşünüyorum

vajinal baktı ikinci doktor kese var sıkıntı yok ama yükselme yeterli mi değil mi dedi taktım bende kafama işte
hepimiz için hayırlısı olsun inşallah ben sen den önce gidecem o zaman bakalım neler olacak:52:

Gunaydın gusel anneler
Hast gıdıyorummm
günaydın hayırlı haberlerle gel inşaallah
:nazar: maşallah nazar değmesin canım yemek yemek iyidir. bende evde hazırlayıp iş yerine getiriyorum burda yiyorum
canım çok da iyi değil zaten kiloluyum:52: 69 kiloyla hamile kaldım:27: sana da afiyet olsun
İnş canım
Kan sonucum 9003 cıktı daha doktorum görmedi

canım gayet güzel kaçıncı günündü?

vajinal baktı ikinci doktor kese var sıkıntı yok ama yükselme yeterli mi değil mi dedi taktım bende kafama işte
hepimiz için hayırlısı olsun inşallah ben sen den önce gidecem o zaman bakalım neler olacak:52:

tamam canım görünmüş kese sırada bebek ve kalp atışı var içini rahat tut

günaydın hayırlı haberlerle gel inşaallah

canım çok da iyi değil zaten kiloluyum:52: 69 kiloyla hamile kaldım:27: sana da afiyet olsun

canım gayet güzel kaçıncı günündü?

23 mart sat ama geç döllenme war

Canım ben 3 Mayıs'ta ilk kan testini yaptım 352 çıktı, bide bugün gidecem, öğleden sonra yazarım sanA, seninki kaçtı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben dün sabah yaptırdım 319.38 çıktı,doktor düşük dedi..ilaç,iğne falan verdi.. Ben yarında gidicem kan testi için.

senin ne kadar bebeğin canım

Hosgeldin canım sende aramıza bn bi hafta önce gitmiştim doktora doktorumkese var ama cok küçk demişti
Şîmdi yine geldim
1 hafta sonra inş büyücek annesi
Ama böle stresli olursan gerçekten sana sadece zararı olur
Acele etme güsel düşün bol bol dua et
Bizde sana dua edicez inş
:)) bu günlerde geçicek meraak etme

Back
X