2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
vajinal baktı ikinci doktor kese var sıkıntı yok ama yükselme yeterli mi değil mi dedi taktım bende kafama işte
hepimiz için hayırlısı olsun inşallah ben sen den önce gidecem o zaman bakalım neler olacak:52:

bebeğin görünmemesi normal sen kafana takma doktorlar bazen gereksiz yere hastalarını strese sokuyorlar. ben de hamileliğimden SAT itibaren 14. gün şüphelendim 21. gün dayanamadım doktora gittim çıkarsa anca kanda çıkar diye. doktor son adet tarihime daha 10 gün var diye kesinlikle hamile değilsin dedi muayene etmeden tahlil yapmadan ben de tutunma kanamasını ve birçok belirtiyi yaşamaya başlamıştım. ben hamileyim dedim o değilsin dedi. sonra ultrasonla baktı yok dedi bende hamileysem eğer 3 haftalık bebek minicik görünmemesi normal değil mi dedim yok dedi gene kesin değilsin neyse kan verdim baktı 7 çıktı değer o zaman da yüzüme bakamadı dedi hamilesin. yanılabiliyorlar yani. adet tarihime hala 4 gün var dün tekrar kan verdim 317,25 olmuş değerim. doktora kalsa kesin hamile değilim :) çok şükür allah bana çok erken hissetmeyi nasip etti sen de bebeğini dinle kendini belli ediyo bi şekilde boşver doktoru :) hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

Oyyy ben heycan bastı

aynen yarın 4 hafta bitcek 6 haftalıkken gideyim doktora keseyi göreyim belki kalp atışlarını da duyarım diyorum ama sabırsızlıkta ölcem nasıl geçcek iki hafta bilmiyorum :)

günaydın kızlar:))

bende anadolu yakasında oturuyorum:3:

Cnm sende pıhtı sorunumu var bende senin gibi hergün göbekten iğne oluyorum

yuuppii bana arkadaş çıktı, hoş geldin aramıza bu arada:) Anadolu yakasının neresindesin? ben Göztepe civarındayım:) evet canım pıhtılaşma sorunu var, göbişten iğne yapıyorum kendime:)

ben de şu an tefriciye okuyorum kızlar, bitirince hatime başlayacağım kısmetse gönlümden geçen o:)

doktora gidenler güzel haberlerini paylaşsınlar bakalım:))

bir de ben hamile olduğumu öğrendikten sonra tam 4 kg almışım:53::53::53::52::52: onu yiyim bu sağlıklı tatlı da ödülüm olsun derken başıma gelene de bakın :53::53::53::53:

günaydın..güzeller güzeli anneler mutlu hayırlı sabahlar inşallah...sabah idrar testini yeniledim çizgim koyulaşmış..ve dayanamadım iş yerindeki hekime kan verdim..öğleden sonra alıcam inşallah sonucumu...bugün doktora gidenler var herkes hayırlı güzel haberler alsın inşallah hastalarada allahtan şifa diiliyorum kendinize kuzularınıza iyi bakın...:46:

İdrar testinden çift çizgiyi gördüysen allahın izniyle güzel bi sonuç alırsın cnm:16:

Hosgeldin canım sende aramıza bn bi hafta önce gitmiştim doktora doktorumkese var ama cok küçk demişti
Şîmdi yine geldim
1 hafta sonra inş büyücek annesi
Ama böle stresli olursan gerçekten sana sadece zararı olur
Acele etme güsel düşün bol bol dua et
Bizde sana dua edicez inş
:)) bu günlerde geçicek meraak etme

hoşbuldum
hayırlı haberlerini bekliyorum
uffff ben hep çok sabırsız bi insan oldum ondan böle hayırlısı bakalım ii olur inşallah
eksik etmeyin dualarınızı :16::16::16:

günaydın kızlar:))

yuuppii bana arkadaş çıktı, hoş geldin aramıza bu arada:) Anadolu yakasının neresindesin? ben Göztepe civarındayım:) evet canım pıhtılaşma sorunu var, göbişten iğne yapıyorum kendime:)

ben de şu an tefriciye okuyorum kızlar, bitirince hatime başlayacağım kısmetse gönlümden geçen o:)

doktora gidenler güzel haberlerini paylaşsınlar bakalım:))

bir de ben hamile olduğumu öğrendikten sonra tam 4 kg almışım:53::53::53::52::52: onu yiyim bu sağlıklı tatlı da ödülüm olsun derken başıma gelene de bakın :53::53::53::53:

canımmm ben de kartalda oturuyorum :16:
Benim göbişim mosmor oldu seninde öylemi :1:

bebeğin görünmemesi normal sen kafana takma doktorlar bazen gereksiz yere hastalarını strese sokuyorlar. ben de hamileliğimden SAT itibaren 14. gün şüphelendim 21. gün dayanamadım doktora gittim çıkarsa anca kanda çıkar diye. doktor son adet tarihime daha 10 gün var diye kesinlikle hamile değilsin dedi muayene etmeden tahlil yapmadan ben de tutunma kanamasını ve birçok belirtiyi yaşamaya başlamıştım. ben hamileyim dedim o değilsin dedi. sonra ultrasonla baktı yok dedi bende hamileysem eğer 3 haftalık bebek minicik görünmemesi normal değil mi dedim yok dedi gene kesin değilsin neyse kan verdim baktı 7 çıktı değer o zaman da yüzüme bakamadı dedi hamilesin. yanılabiliyorlar yani. adet tarihime hala 4 gün var dün tekrar kan verdim 317,25 olmuş değerim. doktora kalsa kesin hamile değilim :) çok şükür allah bana çok erken hissetmeyi nasip etti sen de bebeğini dinle kendini belli ediyo bi şekilde boşver doktoru :) hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

Sana katılıyorum
Bnce birazda olurunu bırakmamız lazım
Böle kendimizi stresse sokuyoruz
:))
Gerçekten yok arastırıyoruz yok niye böle bnde yapıyorum aynısını ama daha bebeklerimizi hamurken onlarıda stresle yoguruyoruz
Bnce en güseli biraz sabır ve dua
Olacaksa zaten olacak olmıcaksada olmıcak hakkımızda hayırlısıni isteyelim rabbimden
RABBİM YİNEDE HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN
KICAKLARIMIZI DOLDURSUN
EVİMİZE SENLİK GETİRSİN
ÜSTÜMÜZE SÜT KOKUSU SİNDİRSİNN

hoşbuldum
hayırlı haberlerini bekliyorum
uffff ben hep çok sabırsız bi insan oldum ondan böle hayırlısı bakalım ii olur inşallah
eksik etmeyin dualarınızı :16::16::16:
Biz bebişlerimiz için salavatı tefriciye basladık sende katıl aramıza inş 9 ay 10 gün boyunca dualarla geçicek günlerimiz

slm bi gunaydin dedim kactim kahvaltimi yaptim geldim yine simdiden bagimlilik yapti burasi :9:
ozelime gelen bildirimleri simdi eklicem listemize eger ozelime atmayip buraya yazan varsa gormeyebilirim kizlar ben niye yokum listede demeyin sonra :31:

slm bi gunaydin dedim kactim kahvaltimi yaptim geldim yine simdiden bagimlilik yapti burasi :9:
ozelime gelen bildirimleri simdi eklicem listemize eger ozelime atmayip buraya yazan varsa gormeyebilirim kizlar ben niye yokum listede demeyin sonra :31:

Canım ellerine sağlık liste süperrrrrrr olmuşşş

Sana katılıyorum
Bnce birazda olurunu bırakmamız lazım
Böle kendimizi stresse sokuyoruz
:))
Gerçekten yok arastırıyoruz yok niye böle bnde yapıyorum aynısını ama daha bebeklerimizi hamurken onlarıda stresle yoguruyoruz
Bnce en güseli biraz sabır ve dua
Olacaksa zaten olacak olmıcaksada olmıcak hakkımızda hayırlısıni isteyelim rabbimden
RABBİM YİNEDE HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN
KICAKLARIMIZI DOLDURSUN
EVİMİZE SENLİK GETİRSİN
ÜSTÜMÜZE SÜT KOKUSU SİNDİRSİNN

aminnnnn inşallah :) rabbim isteyen herkese nasip etsin çok güzel bi duygu gerçekten

Back
X