2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canim yasini ve sat ini yaz senide ekleyelim listeye ...

kizlar lutfen tefriciye okumamiza sizlerde katilin bilmeyenler kitaptan okusun sonucta bu topigimizdeki tum hamislerimiz icin yapilacak 100 tane okuyabilseniz bile faydasi olur.4444 taneyi tamamlayip ihlas suresine gecmemiz gerek biran once hadi oturdugunuz yerden yine okursunuz yok oyle bos bos oturmak bebislerimiz dualarla saglikli olucak insallah:49:

Duânın Türkçe Okunuşu

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

cnm ben türkçesini okuyacağım günde 100 tane okumaya çalışıcam :16:

canim yasini ve sat ini yaz senide ekleyelim listeye ...

Kizlar lutfen tefriciye okumamiza sizlerde katilin bilmeyenler kitaptan okusun sonucta bu topigimizdeki tum hamislerimiz icin yapilacak 100 tane okuyabilseniz bile faydasi olur.4444 taneyi tamamlayip ihlas suresine gecmemiz gerek biran once hadi oturdugunuz yerden yine okursunuz yok oyle bos bos oturmak bebislerimiz dualarla saglikli olucak insallah:49:

ne zamana kadar okunacak ben çalışıyorum iş yerinde az okuyabilirim bitirmemiz için belli bi gün var mı

nereye yazıcam :)

bana:))

cupkakelove yaw bu ne demek ismini yaz canim bi sakincasi yoksa yazmasi cok zor bunun :9:
turkcesinden de okunur canim yeterki hep birlikte okuyalim.

eshase canim okuyabildigin kadar oku yeterki bi katkin olsun canimm :16:

bende tefriciye okumak istiyorum acaba abdest almadan okunur mu iş yerinde sıkıntılı biraz abdest almam
az da olsa katkım olsun isterim işten fırsat buldukça okurum

bende tefriciye okumak istiyorum acaba abdest almadan okunur mu iş yerinde sıkıntılı biraz abdest almam
az da olsa katkım olsun isterim işten fırsat buldukça okurum

abdest olmadan da olur canim bencede azda olsa herkesin bi katkisi olsun bebislerimiz icin:49:

aaaa gerçekten mi olabilir mi walla inanmazsın eşim hep söylüyo bi de ikiz olurmuş die :1: Olursa şaşırmam yani
sağlıklı olsunlar da allahtan başka bişey istemem:16:

benim eşim de çok ikiz isityor ama benim değerlere göre zayıf ihtimal..
Allah sağlıklısını nasip etsin de..

bu arada ben de çok isterim tefriciyeye katılmak ama çalıştığım için gündüz okuyamıyorum akşamları da hemen uyayakalıyorum :31:
inşallah haftasonu okurum da sayı bildiririm size...

yok canım herkeste olmuyo gebeliklerin üçte birinde oluyo. şimdi kan görsem korkudan ölürüm ama o zaman sevinçten uçmuştum çok değil bi damla bişeydi. nisanın 20sini 21ine bağlayan gece ilk korunmamıştık yüksek ihtimalle o gece döllenme olmuş ayın 25 inde kan geldi. döllenmeden 3 4 gün sonra olan bişeymiş. ben öylelikle 2 haftalıkken ciddi şekilde anlamıştım hamile olduğumu ertesi cuma da zaten kanda çıktı üç haftalıkken öğrendik :)

canım 3 haftalıkken kanda çıkıyomu?:44::44::44:

cupkakelove yaw bu ne demek ismini yaz canim bi sakincasi yoksa yazmasi cok zor bunun :9:

Ben deniz duygu :42::1:
Cnm her okuduğumuzda sana sayıyı söylicez dimi :26:

Ben deniz duygu :42::1:
Cnm her okuduğumuzda sana sayıyı söylicez dimi :26:

memnun oldum canimm bende sila sekil a da goruldugu gibi :9:
ben degil dusjeli arkadasimiz takip edicek dualari canim 100 tane oldumu ona yazarsin okudum diye 100 er 100 er soyleriz okudukca ilk 100 u ben dun verdim acilisi yaptim insallah cabucak biter :16:

ben çok yeni olduğumdan özel mesaj gönderemiyomuşum. buraya yazayım yaş 26 sat: 11.04.2014 tahmini doğum:16.01.2015

memnun oldum canimm bende sila sekil a da goruldugu gibi :9:
ben degil dusjeli arkadasimiz takip edicek dualari canim 100 tane oldumu ona yazarsin okudum diye 100 er 100 er soyleriz okudukca ilk 100 u ben dun verdim acilisi yaptim insallah cabucak biter :16:

Bende çoooook memnun oldum cnm benim :16:
Dusjeli arkadşımızın tekip ettiğini bilmiyordum öğrenmiş oldum sağolasınnnn güzell anne

Son düzenleme:
Back
X