2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Aynen arkadaşım bende senin gibi şaşkın ve bilgisizim :1:
Yarın kese için doktora gidicem bakalım bana ne diyecekler :26:

canım seni alıntıladım sanmıştım atlamışım :31:
yarın hayırlı haberlerle dönersin inşallah...
sen ne kadarlık evlisin?
bu arada doktorun dediklerini paylaş bizimle olur mu ne öğrensek kar:1:

Slm kızlar aksama doğru fena bi ağırlık çöktü üstüme bas ağrimda var iki gündür cok iyiydim nazar degirdim kendime iyiyim diye diye :(
Bncede canm dikkat et kendine
Kod:

Sıla da 100 okumuştu, açılışı öyle yapmıştık sanırım.

Ben de 100 tane okudum. Rabbim bebeklerimizi sağlıkla hayırla kolaylıkla kucağımıza almayı onları hayırlı sağlıklı akıllı imam sahibi olarak yetiştirmemizi nasip etsin inş. Korkmadan huzurla mutlulukla kolaylıkla şu ayları atlatıp bebeklerimizi kucağımıza alırız inş. Âmin âmin âmin... Rabbimin yardımıyla her şey olur, ufacık bi canı ona emanet ettik.

Dün acılıs yaptık ewet
Bunlar bügünkü canım bnm

canım seni alıntıladım sanmıştım atlamışım :31:
yarın hayırlı haberlerle dönersin inşallah...
sen ne kadarlık evlisin?
bu arada doktorun dediklerini paylaş bizimle olur mu ne öğrensek kar:1:

Canım haziranda 5 sene olacak senin ne kadar oldu:26:
İnşallahhhh güzel haberlerle gelirimmm doktor amca ne dediyse a dan z ye hepsini yazıcam cnm benim :16:

seninde ağrıların çok mu? ben iki gündür yatıyorum evde,,, ayağa kalkıyorum 5 dakika sonra sancı, birde akıntım var kanamam oldu sanıp korkuyorum, seninde kasıkların da ağrı mı var??

benimde iki gün önce az bişe leke geldi o yüzden yatıyorum progestan kullanıyorum
o kadar çok berbat bi sancı yok ama adet öncesi giren sancıdan oluyor. halsizleştim yani

Kızlar bugün kan verdim sonucu alamadım makina bozulmuş :( biraz öncede tuvalette peçeteye çok hafif açık pembe kan geldi biraz ve ben çok korkuyorum. Bundan önceki kimyasal olduğu için. Salı günü değerim 157.74 idi.artışlar normaldi 48 saatte bir. Ne Olabilir yardım lütfen :((

Canım haziranda 5 sene olacak senin ne kadar oldu:26:
İnşallahhhh güzel haberlerle gelirimmm doktor amca ne dediyse a dan z ye hepsini yazıcam cnm benim :16:

canım maaşallah sizeee..
bizim haziranda daha 1 sene olucak..
aslında daha bebiş düşünmüyoduk daha doğrusu eşim düşünüyordu da ben erken diyodum
ama doktor PKO sun deyince PKOluların da zor bebişi olun korunmayı bıraktık
bebiş de ilk aydan geliverdiii:emir_bebek:

Hem izin hem bebişlerimiz için bir yasini serif okudum
Saglıklı sıhhatlı olsunlar diye niyetettim :)))

Cin takvimine gore erkek cikiyor benim bebisim:))) sen baktin mi??

seninki erkek cikiyosa benimkide erkek cikiyodur canim ama ben inanmam cin takvimi falan rabbim ne nasip ettiyse odur

mervecim Allah razi olsun canim agzina saglikk :16:

Son düzenleme:
Kızlar bugün kan verdim sonucu alamadım makina bozulmuş :( biraz öncede tuvalette peçeteye çok hafif açık pembe kan geldi biraz ve ben çok korkuyorum. Bundan önceki kimyasal olduğu için. Salı günü değerim 157.74 idi.artışlar normaldi 48 saatte bir. Ne Olabilir yardım lütfen :((
canim yat dinlen fazla ayaktta kalma doktorunun numarasi varsa bi ara istersen insallah bidaha gelmez kan falan benimde hic bi bilgim yok icini ferah tut kac gun gecmisti sat in ?

Son düzenleme:
8 mayıs 2014
Salavatı tefriciye listesi
Mrv5534:100 tefriciye
Cupcakelove: 100 tefriciye
mrssuperfine:100 tefriciye
Salavatı tefriciye listesi

7 mayis
SILA 100 tefriciye

8 mayıs 2014
Mrv5534:100 tefriciye
Cupcakelove: 100 tefriciye
mrssuperfine:100 tefriciye
SILA 100 tefriciye
akgokcen 100 tefriciye

Son düzenleme:
Canım ihlasla beraber okuyalım isterseniz katılın ona da. Ihlas da çok faydalı ben ona da başlıcam cnm.

Ben bugün okuyamadım arkadşlar özür dilerim sözümde duramadım :( daha şimdi popomu yere koydum valla işlerimi anca bitirebildim ama yarın başlıycam.

Kızlar benim baya bi sancım var sanki,adet sancısından daha şiddetli.. Özellikle sol kasığımdaki batmaları daha çok hissediyorum.. Bide progesteronu koyarken doğrumu yapıyorum emin değilim,çok faZla ileri ittiremiyorum,sorun olurmuki..

Kızlar benim baya bi sancım var sanki,adet sancısından daha şiddetli.. Özellikle sol kasığımdaki batmaları daha çok hissediyorum.. Bide progesteronu koyarken doğrumu yapıyorum emin değilim,çok faZla ileri ittiremiyorum,sorun olurmuki..

Bende progestan fitil kullanıyorum canım . biraz açık olucak özür dilerim ama sorduğun için söylüyorum :) orta parmağımın girdiği kadar ittiriyorum doktorum öyle söylemişti bana.çok aşağıdada bırakma bence. Aynı kasık ağrıları bende de var malesef...

günaydın kızlar
reflü, faranjit , bahat allerjisi derken şimdide boynum sırtım ve belimde kocaman alerji kabarcıkları çıktı çok kaşınıyor
biri bitiyor biri başlıyor :50:
cumartesi doktorla görüştüğümde bi çare soracağım

Selam, aynı dert bende de var. Özellikle geceleri çok kaşınıyorum
Ağlıyorum resmen

esra ve esmer lutfen dikkat edin dinlenin fazla ayakta kalmayin doktorun veridgi ilaclari talimatina gore uygulayin ve yatin insallah biran once gecer agrilariniz :nazar:

canim yat dinlen fazla ayaktta kalma doktorunun numarasi varsa bi ara istersen insallah bidaha gelmez kan falan benimde hic bi bilgim yok icini ferah tut kac gun gecmisti sat in ?

Canım sonuçları şimdi vermişler internete iki gün önce progesteron 7.5 beta 157.74 idi. Bugün progesteron 7.8 beta 297.25 çıkmış. Az artmış sanki biraz.tam iki katlamamış. Korkuyorum çok.

Back
X