2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canım sonuçları şimdi vermişler internete iki gün önce progesteron 7.5 beta 157.74 idi. Bugün progesteron 7.8 beta 297.25 çıkmış. Az artmış sanki biraz.tam iki katlamamış. Korkuyorum çok.

Korkma rabbimin izniyle olmucak bisey dua et bol bol bende dua edicem senin için

merhaba hamişler bilgilerimi verdim ama listeye eklenmemiş rica etsem işlene bilirmi 30 mart 4ocak yaş 33

dusjeli canim 100 tane daha okudum :)

bocuk canim ozelden yazmayina burdan mesajlarin arasindan kaciriyorum ekliyorum simdi listeye senide

bocuk canim ozelden yazmayina burdan mesajlarin arasindan kaciriyorum ekliyorum simdi listeye senide[/QUOTE]

teşekür ederim ben dün girmedim gelişmeleri kacırmışım aramıza katılanlar cogalmış şimdiden 27 kişiyiz çok güzel:49:

evet canim daha mayisin 8 i ve 27 kisi olduk 50 yi gecicez insallah bu ay cok bereketli :emir_bebek:

evet canim daha mayisin 8 i ve 27 kisi olduk 50 yi gecicez insallah bu ay cok bereketli :emir_bebek:

2010 ocak anneleri biz 80den fazlaydık şimdiden 27 oldugumuza göre burakamlara ulaşırız sanırım inşallah bebişelirimizide sag saglim kucaklarımıza alırız

2010 ocak anneleri biz 80den fazlaydık şimdiden 27 oldugumuza göre burakamlara ulaşırız sanırım inşallah bebişelirimizide sag saglim kucaklarımıza alırız

bende 2010 mayis annesiydim ordada cok kalabaliktik ama sayiyi hatirlamiyorum ama surekli sohbete gelen 10 kisi kadar ancaydik.listede isim gecmis onemli degilki onemli olan burda birarada olup birbirimizi destekleyebilmek canim ..

evet 300 oldum canim siz tembelsiniz ben napimm bi gunde 1000 i tamamlayamadik 27 ksii :26:

bende 2010 mayis annesiydim ordada cok kalabaliktik ama sayiyi hatirlamiyorum ama surekli sohbete gelen 10 kisi kadar ancaydik.listede isim gecmis onemli degilki onemli olan burda birarada olup birbirimizi destekleyebilmek canim ..

evet 300 oldum canim siz tembelsiniz ben napimm bi gunde 1000 i tamamlayamadik 27 ksii :26:

Haklısın cnm ama anca oturdum inan o yüzden geç okudum. Yarın telafi ederiz inşallah.

arkadaşlar kafama birşey takıldı ya. toplamda mı 4444 dua okuycaz yoksa herkes tek tek 4444 mü okuyacak :26:

bizde liste çoklugu kadar aktiflikte vardı son zamanlar sabahlara kadar muhabet için deydik dogumlar başlamadan birebir görüşmeler başladı halende devam eden arkadaşalrımız var biz hiç kopmadık facebooktan birçok arkadaşal devam ediyoruz aramızdan kopuşlar tabiki oldu ama çok fazla degil

hepimiz toplamda 4444 tane okucaz canim o yuzden topluyoruzya kim ne kadar okuyabilirse diye ..
gerci biz bu gidisle bebisler dogana kadar anca tamamlariz :37:

Back
X