2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
son adet tarihini mi unuttun canım..
inşallah dediğin gibi bi avazda doğuralım inşallah...
248 gün var diyor çok kiiii 248 gün :1:

benim adetim düzensizdi . beklediğim adet tarihinden 10 gün önce leke geldi lekelerin üstüne 1 hafta sonra tahminen hamile kaldım.
evet ya zaman çok uzun.
bugün sabah kalktığımdan beri göğüslerim sızlıyo kopacak gibi uçları falan. kaç gündür niye acımıyo diyodum sonunda belirti vermeye başladı :)

Bugün kanımızı verdik 48 saatte 476dan 1419a çıkmış. Doktorumuzu aradık söyledik çok iyi dedi ☺️ kısmetse perşembe günü keseyi görmeye gidicez

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maşallah ne güzel :nazar: ya benimki az mı arttı acaba pazartesiden cumaya 306dan 1879a çıkmış ama pazartesi günü kan verdiğimde 11e geliyodu
cuma günü çok erken verdik aynı saatte versek 2000e çıkardı sanırım
24 saatte mi 2 katına çıkacak yoksa 48saatte mi ?

aslında dünki 50y i yazmıştım notları sen tutuyorsun görmemişsindir diye . ama sen 100 yazınca az önce 50 daha okudum :)

Kime gittin doktora. Hayırlı olsun bebeğini görmüşsün nokta kadar da olsa darısı başımıza ☺️

maşallah ne güzel :nazar: ya benimki az mı arttı acaba pazartesiden cumaya 306dan 1879a çıkmış ama pazartesi günü kan verdiğimde 11e geliyodu

48 saatte en az ikiye katlaması gerekiyomuş senin de gayet güzel katlamış canım ☺️

Kime gittin doktora. Hayırlı olsun bebeğini görmüşsün nokta kadar da olsa darısı başımıza ☺️

canım en son dün sabah gittik askeri hastaneye Berk bey var demiştim hani . ilk hamile kaldığımda da ona gitmiştim düşük falan yapmıştım
her durumumu bildiği için ona devam ettim ama o da gidecek . bakalım 10 gün sonra başka bi yer düşünüyorum

ben görmedim canım bebeği üstteki arkadaş görmüş ona yazdım nokta kadar diye :)) ben daha keseyi bile görmedim.
kan değerlerim normal çıkınca 10 gün geçsin keseydi bebekti hepsini topluca görelim

Bugün kanımızı verdik 48 saatte 476dan 1419a çıkmış. Doktorumuzu aradık söyledik çok iyi dedi ☺️ kısmetse perşembe günü keseyi görmeye gidicez

iPhone 'den Kadınlar Kulübüi
Canim cok sevindim keseyide görürsen iyice rahatkarsin artik :)

benim adetim düzensizdi . beklediğim adet tarihinden 10 gün önce leke geldi lekelerin üstüne 1 hafta sonra tahminen hamile kaldım.
evet ya zaman çok uzun.
bugün sabah kalktığımdan beri göğüslerim sızlıyo kopacak gibi uçları falan. kaç gündür niye acımıyo diyodum sonunda belirti vermeye başladı :)
Hic aklina gelir miydi neden gogsum agrimiyor diye dunusup agrilar başlayınca mutlu olacagin:)
Bende agri yok ama dolgunlastilar azda buyuduler :)
kızla biz de keseyi gördükkk :52:hatta içindeki minicik bebişimizi de gördük nokta kadar falan :1:
4 hafta 4 günlükmüş benim SAT 17 mart ama SAT 8nisan kabul et artık dedi geç döllenme olmuş onun dışındaaaa
-güvendiğin bidiğin yerden kayanatılcak süt içmen,evde yoğurt mayalaman iyi olur dedi
-3 ana 3 ara öğün ye çiğ köfte çiğ et kesinlikle yasak protein ağırlıklı beslen dedi
-cinsel hayata bi kısıtlama yok
-günde 1 neskafe veya 1 türk kahvesi veya 2 tane açık çay içilebilrmiş ama 3ünden birini seçicez..
-akıntılar-bel-kasık ağrıları normalmiş
-duygusallık ağlamalar başlayabilir dedi
-bi dee x ray vihazından mümkünse geçme dedi
-çok ağır işler yapmadıkça günlük hayatına devam et bi de kendini diğer hamilelelerle kıyaslama herkes farklı yaşar dedi..

hatırladıklarım bu kadar..2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı inşşallah duymak da nasip olur...
Gozun aydin canım demek nokta kadar olsa gördün bebisi acaba ben gorurmuyum ya sali gunu de ben gidicem doktora ...
Dusjelicim 100 tane tefriciye okudum canim
Daha fazla okunak isterdim ama inan dersslerim hatmim anca bukadar oluyo bidenen

Herkese iyi haftasonlari
Saglikli gunler

Allah kabul etsin canim insallah bugun daha iyisindir .

kızla biz de keseyi gördükkk :52:hatta içindeki minicik bebişimizi de gördük nokta kadar falan :1:
4 hafta 4 günlükmüş benim SAT 17 mart ama SAT 8nisan kabul et artık dedi geç döllenme olmuş onun dışındaaaa
-güvendiğin bidiğin yerden kayanatılcak süt içmen,evde yoğurt mayalaman iyi olur dedi
-3 ana 3 ara öğün ye çiğ köfte çiğ et kesinlikle yasak protein ağırlıklı beslen dedi
-cinsel hayata bi kısıtlama yok
-günde 1 neskafe veya 1 türk kahvesi veya 2 tane açık çay içilebilrmiş ama 3ünden birini seçicez..
-akıntılar-bel-kasık ağrıları normalmiş
-duygusallık ağlamalar başlayabilir dedi
-bi dee x ray vihazından mümkünse geçme dedi
-çok ağır işler yapmadıkça günlük hayatına devam et bi de kendini diğer hamilelelerle kıyaslama herkes farklı yaşar dedi..

hatırladıklarım bu kadar..2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı inşşallah duymak da nasip olur...

canım ne kadar üzüldüğümü anlatamam ama en azından doğal yolla hamile kalabiliyorsun..
Rabbim en yakın zamanda tekrar nasip etsin canım..dularımız hep seninle..

canım sanırım Allah nasıp ederse seninle aynı zamanda dogum edeceğiz benimde sat 28mart ama benimde geç döllenme ve 4+4😄

ben görmedim canım bebeği üstteki arkadaş görmüş ona yazdım nokta kadar diye :)) ben daha keseyi bile görmedim.
kan değerlerim normal çıkınca 10 gün geçsin keseydi bebekti hepsini topluca görelim

Telefondan giriyorum bilgisayar kadar iyi olmuyo ☺️ o arkadaş için hayırlı olsun darısı başımıza diyelim o zaman. Ben de perşembe gidicem 4+6 olcam inşallah görürüz ikisini de

Hic aklina gelir miydi neden gogsum agrimiyor diye dunusup agrilar başlayınca mutlu olacagin:)

Gozun aydin canım demek nokta kadar olsa gördün bebisi acaba ben gorurmuyum ya sali gunu de ben gidicem doktora ...

İnşallah sabırsızlıkla bekliyorum o günü ☺️

En çok cinsiyetini merak ediyorum bebeğimin su zaman gecsede hemen 4 aylik oluversek♡♡♡

evet ya zaman çok uzun.

canım benim de düzensizdi...bu gün kese boyuna göre doktor söyledi..sen de doktora gidince kesinleşir..

canım senin değerlerin de çok güzel artmış:nazar:

canım sanırım Allah nasıp ederse seninle aynı zamanda dogum edeceğiz benimde sat 28mart ama benimde geç döllenme ve 4+4😄

canım inşallah sen de hayırlı haberlerle gelirsin..
salıya az kaldı ki zaten...

Merhaba kızlar bende kısmette Ocak annesi olma yolunda adımlarımı atmaya başladım. Aynı heyecanı paylaşıp aynı dilden konuşmak güzel olacak sanırım. Allah hepimizin yardımcısı olsun :nazar:

Ya kizlar ben ozelden mesaj atmayi bi turlu anliyamadim bulamayirum sıla ya aticam ama bulamiyorum yardimci olurmusunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu gün bizde keseyi görebildik ve 2 hafta sonrasına doktorum randevu verdi kalp atışlarını duyabilecekmişiz. Enteresan bir ruh halindeyiz sevinç korku karıştı birbirine... Kafamda elli tilki gözlerimi kısarak evin sağına soluna bakıyorum kafamda düzenlemeler var hep çocuk odası ışığı dolabı.... Daha çok erken ama engel olamıyorum işte:emir_bebek:

Bu gün bizde keseyi görebildik ve 2 hafta sonrasına doktorum randevu verdi kalp atışlarını duyabilecekmişiz. Enteresan bir ruh halindeyiz sevinç korku karıştı birbirine... Kafamda elli tilki gözlerimi kısarak evin sağına soluna bakıyorum kafamda düzenlemeler var hep çocuk odası ışığı dolabı.... Daha çok erken ama engel olamıyorum işte:emir_bebek:

Hoşgeldin cnm.hayırlı uğurlu olsun. Ben de öyleyim valla hep kafamda kuruyorum. Allahım boşa çıkarmasın.

En çok cinsiyetini merak ediyorum bebeğimin su zaman gecsede hemen 4 aylik oluversek♡♡♡

Benim içime erkek doğuyo ama deli gibi kız istiyorum. Eşim de kız olacak diyo. Allahım sağlıkla şu keseyi göreyim, kalp atışlarını duyayım hiç önemli değil cinsiyeti diyorum sonrada. Hakkımızda hayırlısı Sılam.

canım 20 adet okundu toplam kac tane okunacak

Back
X