2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın tazecik anneler. Anneler gününüz kutlu olsun. Eğer idrar testinde çıkan yarın Kanda da çıkarsa Allahım inşallah 🙏🙏 bende hayırlısıyla Ocak annesi olacam 🙏🙏 Rabbim inşallah 🙏🙏 tüp 2 denememdi bu bakalım inşallah 🙏🙏 $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399790626.647408.webp

Günaydın tazecik anneler. Anneler gününüz kutlu olsun. Eğer idrar testinde çıkan yarın Kanda da çıkarsa Allahım inşallah 🙏🙏 bende hayırlısıyla Ocak annesi olacam 🙏🙏 Rabbim inşallah 🙏🙏 tüp 2 denememdi bu bakalım inşallah 🙏🙏 Eki Görüntüle 1109595

e hadi hayırlı olsun bakalım. :nazar::emir_bebek::71::71::71::71::71::119::119::119::119:

e hadi hayırlı olsun bakalım. :nazar::emir_bebek::71::71::71::71::71::119::119::119::119:

Canım benim çok teşekkür ederim 😘ama kanda o değeri görmeyince inanamıcam sanırım ben😐 bir korku bir heyecan acayip. Allahım inşallah yarın değerimde güzel çıkar 🙏🙏

21 yasindayim ilk gebeligim aslinda 2. De ilk bebegimi aldilar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoş geldin hayırlı olsun bu bebeğin sağlıkla doğsun
kızlar hepınıze merhabalar.. bende ALLAH ızın verırse ocak annesı olucam :52::16:
benıde lısteye eklermısınız

yaş. 34
sat. 6.4.2014
hoş geldin hayırlı olsun:)
s.a kızlar lekelenmem geldı dun az önce doktora gıttık doktor diş gebelık olabılır dedı kıst gıbı yada dala dollenme asamasında yumurta gıbı bısı var dedı cok agrım var belımde dunden berı dua edın prog.verdi kan degerım cok dusuk 280 pazartesı tekrar kan testı yapcak yukselmezse deger saglıksız bı gebelık dıyo :(
Canım inşallah değildir sağlıklıdır
dün dr gittim dr keseyi göremedi keeseye benzer bir şey var dedi, beta testi yaptırdım 770 çıktı yarın gene gidip kan testi yaptırıcam , iki katına çıkarsa bir kaç gün sonra gene gidiceğim keseyi görmek için ,,,,
tabi eğer beta değerim iki katına çıkmaz ise sanırsam o zaman dr dış gebelikden şüpheleniyor.....
yüreğimi ferah tutmaya çalışıyorum ama korkuyorum da ayı zamanda,,,,,,,
korkma canım daha küçük seninki değerinde az görmemesi normal inşallah artar değerinde görürsün keseyi bebeği
kızlar bu sabah doktora gittim bebikimin kesesini gördük 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi..:) kan pıhtılaşma testine gerek yok dedi yapmadı. maden suyunu günde 1 tane içebilirsin dedi. arasıra kasıklarıma bıçak saplanıyor gibi ağrı giriyor dedim o normaldir dedi.. xray cihazlarından geçebilir miyim diye soracaktım onu unuttum aranızda doktora soran var mı alışveriş merkezlerinde xray cihazlarından geçiyormusunuz????
hadi gözünaydın canım darısı kalp atışına
kızlar progestan vajinadan kullanan var mı.dün progeayanı kullandıktan sonra uyudum gece wc kalktığımda peceteye pembe kahve karışık leke bulaştı.10dakıka kadarda ağrım oldu sonra geçti simdi cok iyiyim akıntı falan yok..Tahriş etmiş olabilir miyim baya içeri sokmaya çalıştım progestanı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım zorlamadan olmuş olabilir
Selamlar. Bizde keseyi ve yolk sac' ı gördük bu gün. Ayın 26 sinda tekrar çağırdı kalp atışı ve bebek için bana çok geç bi tarih gibi geldi
folacin ve decavit verdi vitamin olarak
rahim ağzı değeri tam sinirdaymis bi sonraki kontrolde ilaç verebilirim ileri haftalarda duruma göre serklaj gerekebilir dedi.
cinsellikle ilgili sınır koymadi, etleri çok iyi pişir sebzelerde çok iyi yıka dedi.
kefir ve maden suyu icebilirsin dedi.
Çok ağır kaldırma onun dışında kısıtlayıcı bir şey yok zaten o kadar kolay etkilenmez dünyanın en korunakli yeri orasıdedi.
Gaz ilk 3 ay olurmuş normal dedi.akinti köpüklü, renkli, kokulu olmadıkça sorun olmamış
kaşıntı sorunum vardı gebelikten değildir cildiyeciye görün dedi.
aklımda kalanlar bunlar
seninde gözünaydın canım sırada pıt pıtlar var:)
Kızlar bu msjı ağlayarak yazıyorum. Maalesef Bebeğimi kaybettim beta hcg değerim düşmüş. Kahverengi akıntımda var dr düşük başlamış dedi. Çok isterdim ama olmadı bu ikinci düşük. Ocak anneleri listesinden çıkartın beni mümkünse. Hepinize sağlıklı bir hamilelik diliyorum. Hoşçakalın.
Canım Rabbim sabır versin tez vakitte sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin
valla annelerimize tembihledik sakın kimseye söylemeyin diye haatta döne döne uyardım :1:
hadi inşallah:)
Kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için. Dualarım sizinle Allahım kimseye yaşatmasın bunu, çünkü sevinmeyle üzülmeyi ard arda yaşıyorsun. İlkinde yaptırdım Pıhtılaşma testini canlarım bişe çıkmadı. Rahim filmi, sperm testi herşey tamam hiç bir sorun yok diyor dr.son çare genetik testi yaptırcaz İlerleyen zamanlarda. Ama bi kaç ay hem ruhen hem bedenen dinlenirim sanırım. Belki yazmam ama sizleri takip ederim mutlaka. Belkide siz doğum yapmadan güzel haber veririm size rabbimin izniyle..
İnşaallah canım verirsin güzel haberini
kızlar sat 28mart doktor 4hafta dedi bana göre 6hafta ama doktor tahmini döllenme süresi dedi bende anlamadım

geç döllenme olmuş canım
kızla biz de keseyi gördükkk :52:hatta içindeki minicik bebişimizi de gördük nokta kadar falan :1:
4 hafta 4 günlükmüş benim SAT 17 mart ama SAT 8nisan kabul et artık dedi geç döllenme olmuş onun dışındaaaa
-güvendiğin bidiğin yerden kayanatılcak süt içmen,evde yoğurt mayalaman iyi olur dedi
-3 ana 3 ara öğün ye çiğ köfte çiğ et kesinlikle yasak protein ağırlıklı beslen dedi
-cinsel hayata bi kısıtlama yok
-günde 1 neskafe veya 1 türk kahvesi veya 2 tane açık çay içilebilrmiş ama 3ünden birini seçicez..
-akıntılar-bel-kasık ağrıları normalmiş
-duygusallık ağlamalar başlayabilir dedi
-bi dee x ray vihazından mümkünse geçme dedi
-çok ağır işler yapmadıkça günlük hayatına devam et bi de kendini diğer hamilelelerle kıyaslama herkes farklı yaşar dedi..

hatırladıklarım bu kadar..2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı inşşallah duymak da nasip olur...

canım ne kadar üzüldüğümü anlatamam ama en azından doğal yolla hamile kalabiliyorsun..
Rabbim en yakın zamanda tekrar nasip etsin canım..dularımız hep seninle..
ayyy çok güzel canım maşallah darısı kalp atışına
Bugün kanımızı verdik 48 saatte 476dan 1419a çıkmış. Doktorumuzu aradık söyledik çok iyi dedi ☺️ kısmetse perşembe günü keseyi görmeye gidicez

çok güzel artmış canım maşaallah
Merhaba kızlar bende kısmette Ocak annesi olma yolunda adımlarımı atmaya başladım. Aynı heyecanı paylaşıp aynı dilden konuşmak güzel olacak sanırım. Allah hepimizin yardımcısı olsun :nazar:

Bu gün bizde keseyi görebildik ve 2 hafta sonrasına doktorum randevu verdi kalp atışlarını duyabilecekmişiz. Enteresan bir ruh halindeyiz sevinç korku karıştı birbirine... Kafamda elli tilki gözlerimi kısarak evin sağına soluna bakıyorum kafamda düzenlemeler var hep çocuk odası ışığı dolabı.... Daha çok erken ama engel olamıyorum işte:emir_bebek:
hoş geldin hayırlı olsun, inşallah kalp atışınıda duyarsın, erken başlamışsın hayallere:)
Banada doktorum ayni seyleri dedi ama cig kofte neden yasak ki cok sacma etsiz cig kofte satiliyo artik sonucta bulgur ben yiyorum😊

Canım etle yapılan çiğ köfte yasak etsiz olan değil onu da mümkünse kendiniz yapın evde dışardakinin hijyeninden emin olamayız
Kizlarr bide hamileyken sigara kullanan varmii ben iciyofum su an azalttim gunde 4 yada 5 ama tamamen nirakmak istiyorum yapamiyorum napcam😯

normalde de kullanmıyorum canım bebeğin için bırakacaksın bebeğin daha önemli
Merhaba nasilsiniz Ben araniza Yeni katildim Yeni hamile oldugum ögrendim ve cok mutluyum insallah Allah bebeklerimizi kucagimza almayi nasip eder herseyimiz yolunda gider

Allaha binlerce sükürler olsun

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
hoş geldin hayırlı olsun
Selam ben daha onceden de yazmistim buraya. Son adet tarihim 3 nisan. Muhtemel dogum 10 ocak dendi. Bu insaallah bizim 3. yavrumuz olacak. 32 yasimdayim. Teksas ta yasiyorum ve burada Turkiye deki gibi kese kalp atisi vs. bakilmiyor. Bir kere dr. a gittim onda da genel bilgilerimi aldilar ve idrar testi yapildi ve gebeligim resmiyet kazanmis oldu boylece o kadar. Bir dahaki dr. kontrolum bir ay sonra ins. Rabbim hepimize hayirli, sorunsuz bir gebelik nasip etsin.
oo maşallah 3. demek hayırlı olsun
Günaydın tazecik anneler. Anneler gününüz kutlu olsun. Eğer idrar testinde çıkan yarın Kanda da çıkarsa Allahım inşallah 🙏🙏 bende hayırlısıyla Ocak annesi olacam 🙏🙏 Rabbim inşallah 🙏🙏 tüp 2 denememdi bu bakalım inşallah 🙏🙏 Eki Görüntüle 1109595
canım gayet belirgin bir çizgi hayırlı olsun

Günaydın herkese mutlu sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşallah:) ben anneler gününü artık kutlamıyorum kimse kusura bakmasın,yabancıların bize empoze ettiği hiç bir günü kutlamıyorum.

100 tefriciye okumuştum cuma günü yazmayı unuttum , fırsat buldukça okuycam inşaalllah

Hamilesin Gözün aydin Allah tamamini erdirsin insallah biz cok kisi ocak ayin Anneleriyiz cok sükür Anneler gününüz kutlu olsun :-)

Hamilesin Gözün aydin Allah tamamini erdirsin insallah biz cok kisi ocak ayin Anneleriyiz cok sükür Anneler gününüz kutlu olsun :-)

Canım çok teşekkür ederim😘. Âmin inşallah 🙏🙏 seninde anneler günün kutlu olsun canım 😘

Slm canlarim hepinizin anneler gününü kutluyorum. Ogluslarim ve esim cok güzel bir sekilde kutladılar anneler gunumu çok mutlu oldum.hele büyük oglum okulda anneler gunu icin neler yapmis bi gorseniz kartlar siirler en cokta hediye ceki yapmis ustunede alışveriş arabasini annem yerine surmek diye yazmis bayıldım ona :)
Rabbim herkese anneligi tattirsin inşallah .
Aramiza yeni katilan herkes hosgelmis.yanliz burdan bilgileri alamıyorum malesef lütfen ozelime yazin kizlar listeye eklememi istiyorsaniz isimleri.bugun tum aile evdeyiz vaktim olduğunda pcyi acar eklerim özelden gelen bilgileri.
Herkese güzel pazarlar:)

Son düzenleme:
anneler günümüz kutlu olsunnnn :16: :16:
yeni arkadaşlar hoşgeldinizi :52:
ne güzel dünyanın her yerinden hamişlerimiz var :52:

bu arada dün akşam rüyamda kucağımda "oğlum" vardı ama hayırlısı tabi :52:

ayyyyyyyy sabırlı insanlara hayranım. ben mutluluğumu hemen paylaştım eşime ailelerimize söyledik yakın arkadaşlarıma söyledim beraber sevindik
hemde daha idrar testi silik çıkmıştı.
onlarda sevinsin istedim .
sende yavaş yavaş söylersin :D

Ben 2. Ayın sonu gibi söylemeyi planlıyordum ama tabi dayanabilirsen :emir_bebek:

Slm canlarim hepinizin anneler gününü kutluyorum. Ogluslarim ve esim cok güzel bir sekilde kutladılar anneler gunumu çok mutlu oldum.hele büyük oglum okulda anneler gunu icin neler yapmis bi gorseniz kartlar siirler en cokta hediye ceki yapmis ustunede alışveriş arabasini annem yerine surmek diye yazmis bayıldım ona :)
Rabbim herkese anneligi tattirsin inşallah .
Aramiza yeni katilan herkes hosgelmis.yanliz burdan bilgileri alamıyorum malesef lütfen ozelime yazin kizlar listeye eklememi istiyorsaniz isimleri.bugun tum aile evdeyiz vaktim olduğunda pcyi acar eklerim özelden gelen bilgileri.
Herkese güzel pazarlar:)

Teşekkürler canım seninde kutlu olsun

hoş geldin hayırlı olsun, inşallah kalp atışınıda duyarsın, erken
Inşallah doğumdan sonrada burada gerçekleşen hayallerimizi konuşuruz canım benim
Kod:

Benim içime erkek doğuyo ama deli gibi kız istiyorum. Eşim de kız olacak diyo. Allahım sağlıkla şu keseyi göreyim, kalp atışlarını duyayım hiç önemli değil cinsiyeti diyorum sonrada. Hakkımızda hayırlısı Sılam.
Bnde ilk gebeligimde erkk hissediyodumm kizcem oldu:)
fırsat buldukça bunu da okuyun. Vellezıne yekulune rabbena heb lena min ezvacina va zürriyyatina kurrate a'yüniv vec'alna lil müttekıyne imama
açıklaması

Ve şöyle niyaz ederler: "Ey keremi bol Rabbimiz! Bize gözümüzün, gönlümüzün süruru olan temiz eşler ve nesiller ihsan eyle, bizi müttakilere önder eyle!"
Aminnn
Kizlarr bide hamileyken sigara kullanan varmii ben iciyofum su an azalttim gunde 4 yada 5 ama tamamen nirakmak istiyorum yapamiyorum napcam😯

Bebisini zehirledigini dusun birakirsin bitanem
Canim hakkinda hayirlisi canim bnm
Günaydın herkese mutlu sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşallah:) ben anneler gününü artık kutlamıyorum kimse kusura bakmasın,yabancıların bize empoze ettiği hiç bir günü kutlamıyorum.

100 tefriciye okumuştum cuma günü yazmayı unuttum , fırsat buldukça okuycam inşaalllah
Allh kabul eysin canimm
Hayirli gunler kizlar iki gunluk gecikme hihi hadi hayirlisi

Ayyy nevinnn hadi hayirliso yawrucumm

Hayirlisi canim
Bnde buaralar hic gusel ruyalar gormuyom hayirolsun ins:(

Hadi hayirlisi ruyalar tersine derler kiz olmasin😊

Canım benim çok teşekkür ederim 😘ama kanda o değeri görmeyince inanamıcam sanırım ben😐 bir korku bir heyecan acayip. Allahım inşallah yarın değerimde güzel çıkar 🙏🙏
canim hayirli olsun bilgilerini ozelden yaz lutfen
Yaş 31 -ilk gebeliğim -sat 29 Mart -beklenen doğum 12 Ocak
Benide ekleyebilirmisiniz
ekledim canim seni listeye ama gec dollenmemi oldu satinla dogum tarihin tutmuyor ?
Merhaba nasilsiniz Ben araniza Yeni katildim Yeni hamile oldugum ögrendim ve cok mutluyum insallah Allah bebeklerimizi kucagimza almayi nasip eder herseyimiz yolunda gider

hayirli olsun canim sende aramiza hosgeldin blglerini ozelden yolla lutfen

Hayirli gunler kizlar iki gunluk gecikme hihi hadi hayirlisi

hadi bakalim insallah gecerde gecer gununde degerlerinde iyice artar canim guzel haberlerini bekliyoruz :)

Selam ben daha onceden de yazmistim buraya. Son adet tarihim 3 nisan. Muhtemel dogum 10 ocak dendi. Bu insaallah bizim 3. yavrumuz olacak. 32 yasimdayim. Teksas ta yasiyorum ve burada Turkiye deki gibi kese kalp atisi vs. bakilmiyor. Bir kere dr. a gittim onda da genel bilgilerimi aldilar ve idrar testi yapildi ve gebeligim resmiyet kazanmis oldu boylece o kadar. Bir dahaki dr. kontrolum bir ay sonra ins. Rabbim hepimize hayirli, sorunsuz bir gebelik nasip etsin.

slm canim sukur yasima yakin ucuncu bebisine hamile biri cikti topikte :)
benimde ucuncu hamileligim 31 yasindayim 2 oglum var :)
hayirli olsun seninde bebisin diger cocuklarin cinsiyetleri ne ?
bende almanyadayim ama sukur burda ilgileniyolar herseyiyle ...

merve hayirsiz dunur napiyon vermem ben sana kiz falan hic sormuyon gelinin halini hatrini simdiden boyleyse rezil edersin sen benim kizi:9::25:
bebislerin cinsiyetleri baslasin burdan topik kertigi yapariz artik hepsini :)
bizim daha bisey belli olmadan merveyle dunur olduk bile nasilsa bende hazirda 2 oglan mervede bir kiz var bunlarin cinsiyeti tutmasada hazirladikileri yine kerteriz hahaha :D

Son düzenleme:
canim hayirli olsun bilgilerini ozelden yaz lutfen

Canım teşekkür ederim inşallah kanda da bir görürsem değerimi daha içim rahatlıcak. Canım ben hipo hipoyum en son Kasım'da adet gördüm yani :) sat' tarihime göre bir hesaplama yapamıyorum. En net cvp doktorumdan alınca yazarım mutlaka canım 😘 29 Nisan'da transferim olmuştu 2. Tüp bebek denemem.

Back
X