- 1 Mart 2014
- 135
- 4
- 48
Cnm yazdım onu tekrar mı okudun yoksa bugün sadece 100 tane mi?
Bugün Sadece 100 tane canım.. Fırsat buldukça okuyup iletirim inş..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm yazdım onu tekrar mı okudun yoksa bugün sadece 100 tane mi?
Bugün Sadece 100 tane canım.. Fırsat buldukça okuyup iletirim inş..
canım bilgilerin için sagol keseyi önceden görmek şartmı ben keseyle kalp atışını beraber göreyim diye mayıs 21 randevu aldım 5haftalık benimki geçmi olurki.
canım bende oluyo kasık agrısı böyle aniden kalkarsa birde gaz varsa kasılıyo
canım ben de keseyı gördüm şükürler olsun.kalp atışları için bekliyoruz işte.X ray den geçme sakın zaten hamıle oldugunu soyleyınce yandan alıyorlar havaalanı ve avm lerde.
sağlıklı hamilelik geçiririz inşallah...[/
ben bilmiyordum yarında avm ye gidicektim spaylaştıgın için iyi oldu sagol
bende henüz gitmedim kese ve kalp için ayrı aayrı gitmek istemedim inş. hersey yolunda gider canım
Eger kanaman, çok fazla agrin filan yoksa sorun yoktur bence . Bhcg değerlerini söylemiştim Dr rahim içi yerleşme gibi görünüyor demiştiggeçen hafta.
5.haftada yapılan muayne de yerleşme yerini kontrol ediyorlar asıl.
Dış gebelik ihtimalini ortadan kaldırmak için
Hcg 2 kat arttı ise ve dayanamayacak kadar agri ve ya kanaman yok ise bence sorun yoktur.
dün dr gittim dr keseyi göremedi keeseye benzer bir şey var dedi, beta testi yaptırdım 770 çıktı yarın gene gidip kan testi yaptırıcam , iki katına çıkarsa bir kaç gün sonra gene gidiceğim keseyi görmek için ,,,,
tabi eğer beta değerim iki katına çıkmaz ise sanırsam o zaman dr dış gebelikden şüpheleniyor.....
yüreğimi ferah tutmaya çalışıyorum ama korkuyorum da ayı zamanda,,,,,,,
maşallah hiç sorunum yok betahcg 2200 çıktı 5haftalıkmış bekleyim ohalde sagol canımcanım bilgilerin için sagol keseyi önceden görmek şartmı ben keseyle kalp atışını beraber göreyim diye mayıs 21 randevu aldım 5haftalık benimki geçmi olurki.
canım bende oluyo kasık agrısı böyle aniden kalkarsa birde gaz varsa kasılıyo
Eger kanaman, çok fazla agrin filan yoksa sorun yoktur bence . Bhcg değerlerini söylemiştim Dr rahim içi yerleşme gibi görünüyor demiştiggeçen hafta.
5.haftada yapılan muayne de yerleşme yerini kontrol ediyorlar asıl.
Dış gebelik ihtimalini ortadan kaldırmak için
Hcg 2 kat arttı ise ve dayanamayacak kadar agri ve ya kanaman yok ise bence sorun yoktur.
Kızlar bu msjı ağlayarak yazıyorum. Maalesef Bebeğimi kaybettim beta hcg değerim düşmüş. Kahverengi akıntımda var dr düşük başlamış dedi. Çok isterdim ama olmadı bu ikinci düşük. Ocak anneleri listesinden çıkartın beni mümkünse. Hepinize sağlıklı bir hamilelik diliyorum. Hoşçakalın.
Canım çok üzgünüm. Lütfen umudunu kaybetme, daha yaşın çok genç. Şöyle düşün en azından hamile kalabiliyorsun. Şimdi yapacağın tek şey iyi bir doktor bulup güzel bir araştırmadan geçmen.kan pıhtılaşması testi yaptırmışmıydın cnm? Eminim ki en yakın zamanda anne olacaksın sadece iyi bir doktor bul, nedenini araştır. Çok geçmiş olsun arkadaşım.
canım çok üzüldüm ne denirki inş. hayırlısı budur inş. sağlıkla bebegin birkez daha sana tutunur dualarımız seninle.
Canım daha öncedende kimyasal gebelik yaşamışsın bişi sormak istiyorum sen hiç genetik testi yaptırdınmı :26:
Belkide sende pıhtı sorunu vardır mesela bendede pıhtı sorunu var ona göre göbekten kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
Çok geçmiş olsun. Allah sana ve gelecekte ki yavrularını ömür versin.
Mutlaka test yaptır arkadaşım (pihtilasma ozellikle) ve hiç korunma. Kimyasalin hemen ardından sağlıklıgebelik yyaşayan çok var.
Kızlar bu msjı ağlayarak yazıyorum. Maalesef Bebeğimi kaybettim beta hcg değerim düşmüş. Kahverengi akıntımda var dr düşük başlamış dedi. Çok isterdim ama olmadı bu ikinci düşük. Ocak anneleri listesinden çıkartın beni mümkünse. Hepinize sağlıklı bir hamilelik diliyorum. Hoşçakalın.
Kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için. Dualarım sizinle Allahım kimseye yaşatmasın bunu, çünkü sevinmeyle üzülmeyi ard arda yaşıyorsun. İlkinde yaptırdım Pıhtılaşma testini canlarım bişe çıkmadı. Rahim filmi, sperm testi herşey tamam hiç bir sorun yok diyor dr.son çare genetik testi yaptırcaz İlerleyen zamanlarda. Ama bi kaç ay hem ruhen hem bedenen dinlenirim sanırım. Belki yazmam ama sizleri takip ederim mutlaka. Belkide siz doğum yapmadan güzel haber veririm size rabbimin izniyle..
Kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için. Dualarım sizinle Allahım kimseye yaşatmasın bunu, çünkü sevinmeyle üzülmeyi ard arda yaşıyorsun. İlkinde yaptırdım Pıhtılaşma testini canlarım bişe çıkmadı. Rahim filmi, sperm testi herşey tamam hiç bir sorun yok diyor dr.son çare genetik testi yaptırcaz İlerleyen zamanlarda. Ama bi kaç ay hem ruhen hem bedenen dinlenirim sanırım. Belki yazmam ama sizleri takip ederim mutlaka. Belkide siz doğum yapmadan güzel haber veririm size rabbimin izniyle..
Ben de 500daha okudum cnm.
canim benim ya inan ki cok uzuldum cok rabbim insallah en kisa zamanda yeniden geri almamak uzere bi bebek verir sana insallah arada ugra lutfen yanliz birakma bizi iyi bak kendine Allaha emanet ol canimKızlar bu msjı ağlayarak yazıyorum. Maalesef Bebeğimi kaybettim beta hcg değerim düşmüş. Kahverengi akıntımda var dr düşük başlamış dedi. Çok isterdim ama olmadı bu ikinci düşük. Ocak anneleri listesinden çıkartın beni mümkünse. Hepinize sağlıklı bir hamilelik diliyorum. Hoşçakalın.
gozun aydin canim insallah kalp atisini da duyarsin ne guzel kafana takilan herseyi sormussun icin rahattir artikSelamlar. Bizde keseyi ve yolk sac' ı gördük bu gün. Ayın 26 sinda tekrar çağırdı kalp atışı ve bebek için bana çok geç bi tarih gibi geldi
folacin ve decavit verdi vitamin olarak
rahim ağzı değeri tam sinirdaymis bi sonraki kontrolde ilaç verebilirim ileri haftalarda duruma göre serklaj gerekebilir dedi.
cinsellikle ilgili sınır koymadi, etleri çok iyi pişir sebzelerde çok iyi yıka dedi.
kefir ve maden suyu icebilirsin dedi.
Çok ağır kaldırma onun dışında kısıtlayıcı bir şey yok zaten o kadar kolay etkilenmez dünyanın en korunakli yeri orasıdedi.
Gaz ilk 3 ay olurmuş normal dedi.akinti köpüklü, renkli, kokulu olmadıkça sorun olmamış
kaşıntı sorunum vardı gebelikten değildir cildiyeciye görün dedi.
aklımda kalanlar bunlar
canim birak isi falan dinlen bol bol sonradan pisman olucan seyyapma yat uzan dikkat et kendinesabah kalktım iyiydim, hatta önce yattım sonra kalktım iyiyim, ev berbat tabii üç gündür yatıyorum, evi süpürdüm, az biraz sonra banyo yaptım, biraz uzandım sonra öğlen yemeği hazırladım mutfağı topladım,,, hooopppp kasık ağrılarım geri geldi,,,, nasıl sevinmiştim artık ağrılarım geçti diye,,,,
yarın olsa da doktora gitsem keşke de tahlillerimi yaptırsam,,,
seninde gozun aydin canim boyle guzel haberler aldikca seviniyoruz ama bebegini kaybedebler icinde cok uzuluyoruz lutfen herkes kendine cok dikkat etsin ilk 3 ay cok onemli :26:canım ben de keseyı gördüm şükürler olsun.kalp atışları için bekliyoruz işte.X ray den geçme sakın zaten hamıle oldugunu soyleyınce yandan alıyorlar havaalanı ve avm lerde.
sağlıklı hamilelik geçiririz inşallah...![]()
Canim Allah yar ve yardimcin olsun.biliyorum cok zor ama guclu olmaya calis birakma kendini.en kisa zamanda guzel haberlerini bekliyorum
kızlar birsey soracagim tefriciye abdestsiz okunabiliyor mu.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben mesaj atamiyorum sanirsam dun yanlis yazmisim 5 hafta 3 gunluk hamileyim 22 yasindayim 2.gebeligim ilki dusuk diyebiliriz bebegim spina bifida idi aldilar. Listeye almasi icin sen iletirmisin tesekkur ederim simdiden
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar birsey soracagim tefriciye abdestsiz okunabiliyor mu.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
slm canim hosgeldin aramiza ...
5 hafta 3 gunluk yazmissin ama ben bunu nasil hesap yapayim
sat tarihini yazarsan eklerim listeye canim yada kizlar varmi aranizda 5 hafta 3 gunluk hamile olan bana satini soylesin![]()
slm canim hosgeldin aramiza ...
5 hafta 3 gunluk yazmissin ama ben bunu nasil hesap yapayim
sat tarihini yazarsan eklerim listeye canim yada kizlar varmi aranizda 5 hafta 3 gunluk hamile olan bana satini soylesin![]()