2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar bu sabah doktora gittim bebikimin kesesini gördük 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi..:) kan pıhtılaşma testine gerek yok dedi yapmadı. maden suyunu günde 1 tane içebilirsin dedi. arasıra kasıklarıma bıçak saplanıyor gibi ağrı giriyor dedim o normaldir dedi.. xray cihazlarından geçebilir miyim diye soracaktım onu unuttum aranızda doktora soran var mı alışveriş merkezlerinde xray cihazlarından geçiyormusunuz????

hayırlı olsun canım :) kalp atışlarını da en kısa zamanda duyarsın inşallah darısı başımıza :)

kızla biz de keseyi gördükkk :52:hatta içindeki minicik bebişimizi de gördük nokta kadar falan :1:
4 hafta 4 günlükmüş benim SAT 17 mart ama SAT 8nisan kabul et artık dedi geç döllenme olmuş onun dışındaaaa
-güvendiğin bidiğin yerden kayanatılcak süt içmen,evde yoğurt mayalaman iyi olur dedi
-3 ana 3 ara öğün ye çiğ köfte çiğ et kesinlikle yasak protein ağırlıklı beslen dedi
-cinsel hayata bi kısıtlama yok
-günde 1 neskafe veya 1 türk kahvesi veya 2 tane açık çay içilebilrmiş ama 3ünden birini seçicez..
-akıntılar-bel-kasık ağrıları normalmiş
-duygusallık ağlamalar başlayabilir dedi
-bi dee x ray vihazından mümkünse geçme dedi
-çok ağır işler yapmadıkça günlük hayatına devam et bi de kendini diğer hamilelelerle kıyaslama herkes farklı yaşar dedi..

hatırladıklarım bu kadar..2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı inşşallah duymak da nasip olur...

canım ne kadar üzüldüğümü anlatamam ama en azından doğal yolla hamile kalabiliyorsun..
Rabbim en yakın zamanda tekrar nasip etsin canım..dularımız hep seninle..

ben de bu perşembe doktora gidicem 4+6 olcam gittiğimde görebilir miyim acaba bebeğimi de :)

ve hastaneden geliyorum beta değerim 1820 çıktı he he he :))))
dr aradım hemen, ilaçlara devam dedi çarşamba günü gideceğim umarım keseyi göreceğiz bu sefer,,,,,
hayatımın en güzel anneler günü hediyesi (ilk anneler günü hediyesi) ,,,,,
hayatımın en güzel hediyesi,,,,
umarım hepimizn iyi haberleri olur hep,,,,
hadi gözün aydın olsun canım artmış
arkadaslar karından kese görüldükten ne kadar süre sonra kalp atışı duyuluyor bilgisi olan var mı_
6. haftadan sonra duyulabiliyor
anneme söyledim ağladı Allah sana da senin gibi evlat versin dedi...cok duygusal anlardı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ne mutlu size
Merhaba güzel anneler ve anne adayları... Altı yıl sonra tekrar aranıza katıldım... Kabul ederseniz ... 5 yaşında bir oğlum var ... Allahın izniyle 7 ocak gibi bir meleğim daha olacak ... Hepinizin anneler gününü kutluyorum... Sevgiler...
hoş geldin hayırlı olsun
Kizlar ozellikle yemek yedikten yarim saat sonra halsizlesiyorum.birden elim ayagim dokuluyor nefes alisim sıklaşiyor.az once tansiyonumu olctum 7ye 5 cikti.var mi benim gibi olan
Bi de sol kasigimda 2 gundur zonklama seklinde agri var
canım maden suyu iç günde iki şişe iç tansiyonu yükseltir, birde tuzlu ayran iç hem mide bulantısına da iyi gelir
Ben kk ya ilk 2008 yilinda uye olmustum. Bebegim olsun cok istiyordum ama o zamanda cok kafaya takmaktan tam 8 ay sonra gelmisti tabi nasip. Ilk yavrum erkek adi Yusuf Taha ve 5 yasi yeni bitti. Sonra kizimiz oldu hem de o kadar kolay hamile kalacagimi dusunmeden olmustu. Adi Busra Vera, 2.5 yasinda. Ucuncuyu esim cok istiyordu ve o da kafaya takmadigim icin hemencik geliverdi tabiki Rabbim nasip etti. Cinsiyetini merak ediyorum ama ilk ikisinde oldugu gibi gunleri saymiyorum artik, hemencik gelsin gibi bir dusuncem yok bu sefer. Burada ilgisiz degiller fakat bizde oldugu gibi her ay ultrason yok bir kere bu kadar ultrasona girmek zaten guvenli gorulmez burda. Kizima (ikinci) hamileyken, ilki sezeryan olmasina ragmen bana normal dogum onerdi doktorlarim. Cok sayida dr. geldi bana ve hepsi de normal olman daha guvenli daha az riskli demislerdi. Ve cok sukur ki, ilki sezeryan olmasina ragmen, kizimi normal dogumla dunyaya getirmek nasip oldu. Ya Turkiye de olsam ne olurdu? Tabiki daha sormaya bile luzum gormeden sezeryan yaparlardi. O nedenle ben burada gebelik yasadigim icin sukrediyorum ve dr. larim da cok ilgiliydiler. Bir odaya girdim ve muayene, sanci, dogum, hepsi ayni odada oldu. Bizim ulkede, muayene ayri odada, sanci ayri odada, dogum ayri yerde oluyor. O sikintili halde oradan oraya goturuyorlar. Ben o nedenle iki dogumumdan da cok memnun kaldim. Ne gerekiyorsa yapildi. Insaallah bunda da oyle olur. Rabbim hepimize hayirli sorunsuz kolay gebelik nasip etsin ve hayirli saglikli yavrularimiz olsun insaallah.
Sizin yavrularinizin yaslari nedir?

Iste yukarida anlattigim gibi oldu hersey. Gec gorecegim ama guc olmasin da degil mi:))
Canım ne güzel olmuş doğumların bir an bende gelmek istiyorum oraya dedim:))
Kızlar ben salı doktora gidicem kese gorunur degil mi? Bat 7nisan kalp atısları ne zaman duyulur ki. Cok heyecanlıyım ya :49:
kese görünür canım kalp atışları 6. haftadan sonra görülür
bir şey sorucam sizin eşlariniz size karşı nasıl?
benim eşiim açık açık hamile olduğuma sevinmediğini söyledi,,,
geçen hafta kasıtlı eve geç geldi,,, ki bütün gün yatıyordum,,, ancak 5 dakika kalkabiliyordum,,
dr sonra evde tek başına kalma dedi,,, cuma günü dr tek başıma gittim,,,
bugün kan vermeye tek başıma gittim ki belki hastaneye yatışım olabilirdi,,, olmadı,,,
bugün kavga etti benimle,,, boşanmakdan bahsediyor,,,,
bende de suç var ama benim biraz alttan alınmam gerekiyor ama onuda yapmıyor,,,
bugün yemek bile yemedim,,, doğru düzgün,,,
üzülmeyeyim diyorum ama elimde değil,,,
çok karnım ağrıyor kalkamıyorum millet tarla da doğuyor diyor iyi de benim yaşım 33, bir düşüğüm var öncesinde. bende bualdım yatmaktan,,,
birde bugün ütüsünü kendi yaparken kadın olda ütünü yap dedi,,,
ki ben önceden hazırlardım herşeyini,, bu ara bıraktım ayağa kalkınca gerçekten kötü oluyorum,,,,
bu çarşamba dr randevum var dedim,, gelmeyeceğim dedi,,, bende gelme hiçbğr zaman çocuğu da tek başıma doğururum dedim,,,
offf yaaa ????

ben kendim için istedim bu bebeği, tek başıma da bakabilrim, bu konuda bir tedirginliğim yada korkum yok doğruyu söylemek gerekirse,,,
önceden vardı problemlerimiz ama iyiydik son bir kaç aydır,,, bugün iyice gerildi,,, gerildim,
birde sanırım ben mutlu mutlu hamileyim deyince öyle baktı suratıma, ne o sevinmedin herhal dedim o da doğrusunu söylemek gerekirse ne sevindim nede üzüldüm dedi,,, benide çok üzdü tabiii,,,, bilmiyorum benim hormonlarım tavan yaptı, herşeye ağlıyorum alınıyorum, güceniyrum ama anlamıyor anlamıyor,,,, bilmiyorum gerçekten,,,,
olmadı psikoloğa giderim,,,
Canım çok üzüldüm ama sizin gebelik öncesi ciddi sorunlarınız olduğunu düşünüyorum yoksa hiç bir erkek böyle söylemez, eşin istemiyordu sanırım bebeği, öncesinde olan sorunları halletmeniz şart canım Allah yardımcın olsun
Kizlar cok kotu bir mide bulantisiyla uyandım yarim saattir lavabodayim ne varsa cikardim ama midem yaniyor ve eksi eksi tat var agzimda haka cok kötüyüm suan korktuğum başıma geldi erkenden başladı yine bulantilar :(((
tüh canım bu seferde olacak bulantın demek ,inşallah daha hafif geçer

Canim cok sevindim keseyide görürsen iyice rahatkarsin artik :)

Hic aklina gelir miydi neden gogsum agrimiyor diye dunusup agrilar başlayınca mutlu olacagin:)
Bende agri yok ama dolgunlastilar azda buyuduler :)

Gozun aydin canım demek nokta kadar olsa gördün bebisi acaba ben gorurmuyum ya sali gunu de ben gidicem doktora ...

Allah kabul etsin canim insallah bugun daha iyisindir .

amin sılam inşallah onun minik kalbini duyacağım günü iple çekiyorum günler geçmek bilmiyo :)

dün anneme hamile olduğumu söyledim. Tabi anneannem de duydu. Bizden sonra abimler gelmiş annemlere.Anneannem ağzından kaçırmış kardeşin hamile diye. Yengem le abla kardeş gibiyiz de aramadı hala. Gönül koymuş olabilir mi acaba diyorum sizce kızlar??

Banada doktorum ayni seyleri dedi ama cig kofte neden yasak ki cok sacma etsiz cig kofte satiliyo artik sonucta bulgur ben yiyorum😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

etli çiğ köfte için geçerli canım yasak. etsiz çiğ köfte ben de yiyorum ve yasak değil diye biliyorum.

Kizlarr bide hamileyken sigara kullanan varmii ben iciyofum su an azalttim gunde 4 yada 5 ama tamamen nirakmak istiyorum yapamiyorum napcam😯

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bebeğin anne rahmine düştüğü andan doğumana kadar geçen zamanla ilgili bi belgesel izlemiştim. içmeyi bırak yanında biri içerse kokladığın duman bile bebeği çok fazla etkiliyomuş. belgeselde animsyonla bebeğin sigara dumanını içine çektiğin andaki halini gösterdiler çocuk resmen boğuluyomuş gibi debeleniyor içerde. bu belki içmemen için yardımcı olur. plesantanın süzemediği maddeler kafein ve nikotin içtiğin her sigara bebeğe geçiyo direk :(

ben de bu perşembe doktora gidicem 4+6 olcam gittiğimde görebilir miyim acaba bebeğimi de :)
canım sadece keseyi görürsün onu da karından göremeyebilirsin vajinal görürsün
dün anneme hamile olduğumu söyledim. Tabi anneannem de duydu. Bizden sonra abimler gelmiş annemlere.Anneannem ağzından kaçırmış kardeşin hamile diye. Yengem le abla kardeş gibiyiz de aramadı hala. Gönül koymuş olabilir mi acaba diyorum sizce kızlar??

Canım bak dedim bir kere söyleyince herkes duyuyor maalesef istemesekde, küsmüş olabilir çok samimiyseniz

Günaydınnnn güzel anneler....
Herkez keseleri görsün ... kalp atışlarını duysun tez zamanda....musmutlu olalım hepimizzz :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kirmizi degildi cnm cok acik pembe

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım tutunma kanaması olabilir o :) bence vakit kaybetme bugün yaptır kan testini hamileysen çıkar zaten :) hayırlı haberlerini bekiyoruz

Kizlar cok kotu bir mide bulantisiyla uyandım yarim saattir lavabodayim ne varsa cikardim ama midem yaniyor ve eksi eksi tat var agzimda haka cok kötüyüm suan korktuğum başıma geldi erkenden başladı yine bulantilar :(((

çok geçmiş olsun :(

gunaydin kizlar yeni bi haftaya daha girdik ben geceden cok kotu basladim haftaya insallah boyle devam etmez.hamilelikte en korktugum seydi mide bulantisi kusma ve masallah hic gecikmeden basladi yine hala midem cok kotu bisey yamadan battaniyenin altinda oturuyorum su bile icesim yok :37:

çok geçmiş olsun :(
sagolasin canim insallah sizlerde olmaz bulanti cok kotu biseyy :43:
canim sen ara o zaman onun aramasini bekleme belkide senin agzindan duymak istiyor hamilelik haberini ...
tüh canım bu seferde olacak bulantın demek ,inşallah daha hafif geçer
sagolasin canim ya dun anneler gunu diye aksam yemege cikmistik ordaki yediklerim agir geldi mideme sanirim bidaha evimde yicem yemegimi:14:
ben kendim için istedim bu bebeği, tek başıma da bakabilrim, bu konuda bir tedirginliğim yada korkum yok doğruyu söylemek gerekirse,,,
önceden vardı problemlerimiz ama iyiydik son bir kaç aydır,,, bugün iyice gerildi,,, gerildim,
birde sanırım ben mutlu mutlu hamileyim deyince öyle baktı suratıma, ne o sevinmedin herhal dedim o da doğrusunu söylemek gerekirse ne sevindim nede üzüldüm dedi,,, benide çok üzdü tabiii,,,, bilmiyorum benim hormonlarım tavan yaptı, herşeye ağlıyorum alınıyorum, güceniyrum ama anlamıyor anlamıyor,,,, bilmiyorum gerçekten,,,,
olmadı psikoloğa giderim,,,

canim ne guzel kendine guvenin var esine sakin yuz verme hele bi karnin falan ciksin bak gor o nasil yanasacak sana yanasmassada zaten onun yapacagi babaliktan hayir gelmez bu bebege rabbim yardimcin olsun :29:

gunaydin kizlar yeni bi haftaya daha girdik ben geceden cok kotu basladim haftaya insallah boyle devam etmez.hamilelikte en korktugum seydi mide bulantisi kusma ve masallah hic gecikmeden basladi yine hala midem cok kotu bisey yamadan battaniyenin altinda oturuyorum su bile icesim yok :37:

sagolasin canim insallah sizlerde olmaz bulanti cok kotu biseyy :43:

canim sen ara o zaman onun aramasini bekleme belkide senin agzindan duymak istiyor hamilelik haberini ...

sagolasin canim ya dun anneler gunu diye aksam yemege cikmistik ordaki yediklerim agir geldi mideme sanirim bidaha evimde yicem yemegimi:14:

canim ne guzel kendine guvenin var esine sakin yuz verme hele bi karnin falan ciksin bak gor o nasil yanasacak sana yanasmassada zaten onun yapacagi babaliktan hayir gelmez bu bebege rabbim yardimcin olsun :29:
olay çözüldü biz bilmiyormuş gibi yapalım üzülmesin demişler.. Ah canım yengem benimm. Zere dedim ablamdan farkı yok gönül koymaz o bana...Hamililik hormonları deli ediyor sanırım:1::1:

Canım bende aynı durumdayım ... çizi yiyorum hemen biraz durduruyor bulantımı... dene istersen ....

olay çözüldü biz bilmiyormuş gibi yapalım üzülmesin demişler.. Ah canım yengem benimm. Zere dedim ablamdan farkı yok gönül koymaz o bana...Hamililik hormonları deli ediyor sanırım:1::1:

gözün aydın :) insanın etrafında anlayışlı insanların olması çok güzel bir şey

Back
X