2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Okadar cok azaldıkı sasırdım

çok fazla kaynadığından azalmıştır. annemler direk inekten sağılan sütü alıyo gözümüzün önünde sağılıyodu su katılma şansı yok normal kaynatma süresinde bile 5 litre sütün rahat yarım litresi gidiyodu

Günaydın kızlar bu gün hiç iştahım yok zorla yiyorum
mervecim paylaştığın bilgiler ve dualar için teşekkürler
tefriciyeyi de bitirmişiz allahın izniyle çok sevindim
nevincim rabbim sağ sağlım bebeğini kucağına almayı da nasip etsin inş.

aminnn çok teşekkür ederim canım :) senin bebişin de hayırlar getirsin :) bu süreçleri en güzel hayırlı şekilde geçirmeyi nasip etsin rabbim. Bugün doktora gittik keseyi göremedik bi hafta sonra yeniden. Normal bi gebeliğe benziyor dedi:) bhcg değerlerim iyi ama tiroit biraz yüksek çıktı galiba.yarın yine test istedi. Bi de progestan verdi. Kullanan var mı acaba :5:

bebeğin hayırlı olsun canım allah kucağına da almayı nasip etsin
ben kullanıyorum canım progestan önlem için veridiğini söyledi merak edilecek bir şey yok yani

Rabbimden gelen başgöz üstüne canım. Yeter ki sağlıklı olsunlar. Allahın dediği olur istesemesem de elden bişey gelmez...

bende de çift kese var ve seninle aynı şeyleri düşünüyoruz sanırım :) Rabbim sağlıkla sıhhatle evlatlarımızı bize nasip etsin.
ben bugün bebeğimin kalp atışı için dr gidicem ikinci kesede belli olur sanırım, haber veririm :34:

Merhaba kızlar.
Benim miniğim 4 haftalık oldu. Tabi daha keseyi vs görmedik ama kan tahlilinde çıktı. Bu akşam acayip bi baş dönmesi yaşıyorum. Sizde de var mı? Yattım bi saat kadar. Vertigo gibi sanki sürekli kafam dönüyodu. Umarım herkes iyidir. kendinize dikkat edin. Benim ikinci bebeğim olacak ilkindeki tecrübelerimi paylaşırım sizinle.

benimde senin haftanda çok baş dönmelerim oldu ama şuan geçti merak etme geçer inşallah

Kızlar somada yürek acısı cogalıyor
Ordakılere bol bol dua etmekten baska bişide gelmıyo elimizden
Bol bol dua edelim

Günaydın kizlar dun 3 olu var diye izledim haberi simdi 200 un üstünde diye bakıyorum cok Üzgünüm rabbim tum kaybı olanlara sabir versin cok büyük bir aci rabbim kimseye yasatmasin inşallah daha da çoğalmaz ölü sayısı sabah sabah iyi gelmedi bu haber :((

bende de çift kese var ve seninle aynı şeyleri düşünüyoruz sanırım :) Rabbim sağlıkla sıhhatle evlatlarımızı bize nasip etsin.
ben bugün bebeğimin kalp atışı için dr gidicem ikinci kesede belli olur sanırım, haber veririm

Canım insallah hersey istediğin gibi olur tabiki yardım edeni olmaya çok zor ikiz bebek bakmasi ama benim ilk veya ikinci olsaydı isterdim ikiz olmasini :)

İnşallah guzel haberler getirirsin :)

Son düzenleme:
Günaydın kizlar dun 3 olu var diye izledim haberi simdi 200 un üstünde diye bakıyorum cok Üzgünüm rabbim tum kaybı olanlara sabir versin cok büyük bir aci rabbim kimseye yasatmasin inşallah daha da çoğalmaz ölü sayısı sabah sabah iyi gelmedi bu haber :((

bende yeni okudum haberleri rabbim bi yerden alıyor bir yerden veriyor
allah yardımcıları olsun içim acıdı

Aynen öle ya
Rabbim yakınlarına sabır versin cok zor

ben bugün bebeğimin kalp atışı için dr gidicem ikinci kesede belli olur sanırım, haber veririm :34:

benimde senin haftanda çok baş dönmelerim oldu ama şuan geçti merak etme geçer inşallah

Canım ikiz olmasını bnde istiyorum ama bakımı bnim in cok olur diyede bitaraftanda iyiki olmamıs diyorum acıkcası
Kızımda ozaman 2.5 yasında olcak mesela
Ama rabbm sana verirse inş kolaylıgınıda verr
Bizi habersi bırakma
Gusel hayırlı haberlerini beklıyoruz cnım i

canım ananası son aylarda doğumu başlatsın diye yiyor kadınlarlar.....o yüzden fazlası zararlı olabilir...ama az birşey yemenden birşey olmaz bence..

Ya kızlar neoldu
Saah kızımın sütünü ısıtayım dedim koydum ufak tencereye 250 ml normalde hep ılıtıp veriyodum
Burada takılırken unuttugumun farkettim
Aaa bi gittim kaynaya kaynaya süt azalmış biberona koydum 100 ml
Birde marka kullanıyoruz guya
Ya süt kaynadıkca azalırmı yoksa bn mi yanlış biliyorum
Resmen su warmıs sütte ya yok böle bişi oda allah bilir nasıl su
Hala sokum
Bunza zaman nasıl farketmedim :(
Allah allah ya ya kızlar bnmi yanılıyom süt kAtnadıkca azalırmı

Mervecim bi fizikci olarak soyluyorum:) sivi maddelerin buharlasma ozelligi vardir.dolayisiyla sutun de buharlasip azalmasi gayet normaldir

arkadaşlar bugün kara bir gün...hepimizn başı sağolsun....yüzlerce insanın ocagına ateş düştü....allahım sabır versin hepsine

Mervecim bi fizikci olarak soyluyorum:) sivi maddelerin buharlasma ozelligi vardir.dolayisiyla sutun de buharlasip azalmasi gayet normaldir

Bebegim bunu bende biliyorum
Sadece sütü okadar azalmıs görünce sasırdım :))
Keske yazmasaydım
Alay konusu oldum ..........

arkadaşlar bugün kara bir gün...hepimizn başı sağolsun....yüzlerce insanın ocagına ateş düştü....allahım sabır versin hepsine

Gercekten öle
Herkesin derdi farklı ya bunların
Allahım işe gidiyolar baslarına neler geliyo
İçerde kurtarılmayı bekleyenler
Allahım bu nasıl bi psikolojı yarabbim
Yanında iş arkadasları vefat ediyo :(
Allahımmm sen sabır ver yarabbi ;(

sabah haberleri izledim... insanların acılarını kadınların feryatlarını gördüm,oturdum ağladım allahım böyle bir acı yaşatmasın kimseye kömür gibi kara bir gün bir avuç kömür bir ömür

Ben de test yaptım çift çizgiyi gördüm :) aralık ayında bir düşük yaşadım. inşallah sağ salim alırız kucağımıza..

Tum yasamini yitiren madenci abilerimiz ve kardeslerimiz için birer fatiha okuyalim kızlar lutfen Allah rahmet eylesin :(

Ben de test yaptım çift çizgiyi gördüm :) aralık ayında bir düşük yaşadım. inşallah sağ salim alırız kucağımıza..

Gözün aydın canım rabbim kucağına aldigin gunleride gormek nasip etsin insallah :)
Ilk sayfamizda listemiz var ordqki bilgileri bana özelden yazarsan senide eklerim listeye ...

Son düzenleme:
Gözün aydın canım rabbim kucağına aldigin gunleride gormek nasip etsin insallah :)
Ilk sayfamizda listemiz var ordqki bilgileri bana özelden yazarsan senide eklerim listeye ...

amin cümlemize inşallah..
yeni üye olduğum için özelden msj yazamıyorum buradan yazayım.. yaş 29 sat 13 nisan beklenen doğum 18 ocak inşallah :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X