• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ben ilkinde asermistim kızımin göz kapaginda biraz kizariklik vardı 40 i çıkana kadar gecmisti onla alakali mi bilmem belkide başka bisey ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bazen dogumdan sınra oluyo bebişlerde ama 2 aya kalmadan geçiyo seninkide öle bişidir
Kizlar merhaba. İcimde hep minik bi kiz cocugu var gibi hissediyorum :3: belkide kendimle bebegimi karistiriyorum :49 kalp atislarini duymak icin sabirsizlaniyorum:16:
Kızz sen minik misin
Büyüdün artık :9:
Cocuk dogurcak zilliye bak :9:
Takılıyorum canım bnde ilk gebeliğimde şiddetli erkek hissediyodum amma kız oldud iyikide kız oldu yine kız istiyorum rabbim biliyo ya içimi... Ama eşim caktırmasada ailesi be bnm ailem erkk olsa daha cok sevinirler gibime geliyo
Hayırlısı olsun...
Eli aagı saglam olsun saglıklı olsun hayırlı ewlat olsun nee olursa olsunnnnnn

Kızlar bugün doktora gittim.
Son âdet tarihim 14 nisan olduğu için 7 haftalık oldugumu ve kalp atisini da duyarım diye bu haftayi beklemistimm. Doktor 5 haftalık oldugumu söyledi.

Yürüyüş yapabileceğimi söyledi.
Sadece folik asit yazdı.
2 hafta sonra kalp atisi için tekrar çağırdı.

bu arada doğum hikayeleri beni mahvetti, burda kaçamak gözyaşlarımı sildim, bilmiyorum şimdi hatırlamıyorum kimler ama özelliklede '' Eren bebek'in '' doğumu çok güzel, eşinle beraber doğumda olmak kesinlikle harika bi duygu olsa gerek. Bende eşimi yanımda istiyorum, eşimi buna ikna ettim. Ne de olsa normal doğum olmucak, kanımda pıhtılaşma olduğu için hergün iğne oluyorum ve benim durumumda olanlar normal doğum yapamıyolar...

İnşallah bizlerde böyle anlatıcaz,doğum hikayelerimizi...

Canım bende de kan pıhtılaşması var ve doktor bunun normal doğuma engel olmadığını söyledi, ki birçok arkadaşım da normal doğurdu iğne vuruldukları halde...

bu arada doğum hikayeleri beni mahvetti, burda kaçamak gözyaşlarımı sildim, bilmiyorum şimdi hatırlamıyorum kimler ama özelliklede '' Eren bebek'in '' doğumu çok güzel, eşinle beraber doğumda olmak kesinlikle harika bi duygu olsa gerek. Bende eşimi yanımda istiyorum, eşimi buna ikna ettim. Ne de olsa normal doğum olmucak, kanımda pıhtılaşma olduğu için hergün iğne oluyorum ve benim durumumda olanlar normal doğum yapamıyolar...

İnşallah bizlerde böyle anlatıcaz,doğum hikayelerimizi...
Canim rabbim sizlerede nasip etsin insallah burda doğum hikayelerinizi paylasmak ben ikinci oglumda 2010 haziran anneleri topigindeydim öyle güzel arkadaşlıklar kurdukki orda bikac arkadasimi dogumunda hastaneden arayip tebrik etmiştim inşallah burda sizlerlede böyle güzel ve samimi arkadaşlıklar kurabiliriz.
Sezeryan dogum olucaksin spinal anestezi ile olani tavsiye ederim ben hem genel hemde spinal anestezi ile dogum yaptım genel anesteziyi kesinlikle kimseye tavsiye etmem. Spinal anestezide bebegini doğar doğmaz görme imkanı bile yeter esin yanında oluyor bebek dogunca inşallah bu seferde esim girecek yanima :)
kızlar çatlaklar için neler yapıcaksınız ve ne zaman yapmaya başlıycaksınız?
Canim 2 kez hamilelik yasamis ve a dan z ye tum çatlak ürünlerini bilen biri olarak hiçbir krem çatlakları önlemeye fayda etmiyor kilo aldigin icin çatlakların önüne kremle gecmen imkansız. Ten yapısına göre de çok değişiyor bu durum eger cilt yapin musayitse catlamaya krem malesef fayda etmiyor :(
Kizlar merhaba. İcimde hep minik bi kiz cocugu var gibi hissediyorum :3: belkide kendimle bebegimi karistiriyorum :49 kalp atislarini duymak icin sabirsizlaniyorum:16:
Ayy canim bende çok istiyorum bi kizim olsun inşallah rabbim herkese gonlundekini verir :)
Selam güzel annişler.
biz geldik, hosgeldik.
kalp atisimizida duyduk.
dusuk riskimizde gecmis ve 7 haftalik oldugnu soyledi.
Gözün aydın canım insallah sonuna kadar hersey yolunda gider :)
kızlar bu arada aklınızı karışıtırmak istemem ama;
hamilelikte çok çilek yersen bebğin bi tarafında çilek gibi kızarıklık olur diye duydum ve o yüzden çilek yiyemiyorum :31:
batıl inancım yoktur hiç ama cesaret edemedim.çok istersem bi iki tane tadımlık yiyorum..
tecrubeli anneler çilek yemiş miydinizzzz :52:
Canim ben hamileligimde yedigim çileği normal zamanda bile yememisindir takılma böyle seylere canin ne istiyorsa ye doya doya afiyet seker olsun bebegine can olsun :)
Çok çok üzgünüm :2:
Offf en son duymak isticegim haber çok üzüldüm canım ya rabbim sabir versin :(
Ben geldim :46: :46: :46:
duydum bebişimin güm gümlerini :nazar: :nazar: :nazar: allahım sana şükürler olsun
duymayı bekleyen herkese de nasip etsin çok mutluyum çok
boyumuzda 1,25 cm olmuş :46: :46: haftamıza görede boyumuz kesemiz
herşey normalmiş 3 hafta sonra gel dedi ikili test falan yaparız dedi bu kadar
gördüm onu minnacık tı çok güzel di ağlamak istiyorummmmmmm
Maşallah canım gözün aydın inşallah hersey sonuna kadar sorunsuz gecer:)
Bu arada yukarılarda bişi yazılmıştı ama biri alıntıladığı için tam konuya hakim olamadım bebeğe bişey olup olmadığı ecz aldığımız testle anlaşılır mı ben geçen hafta gittim Dr önümüzdeki haftaya rand var ama ben tedirginim gebelik testi işime yarar mı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim bebeğe birsey olduğunu anliyabilecegin tek sey kanama olmasıdır kanaman olmadığı surece korkma hamileligi kendine zehir etme tadını çıkar bu gunlerin niye kendine stres yapıyorsun anlamadım ..

kızlar hamilelikte tavuk yemek ile ilgili bir kısıtlama var mı? hormonlu olduğu için yem e falan gibi şeyler dediler de ... ?

ben köy tavuğu dışında yemiyorum. hamile olduğumu öğrendikten sonra da sadece bir kere yedim ne olur ne olmaz diye. bence yeme canım normal tavuk . çocuklara bile yedirilmemesi gerekiyor bence. yakınında yetiştirilengüvenebileceğin bi yer varsa ordan al bence.

Kızlar kız bebek sol tarafta mı seğiriyordu.

Canim daha bebegin hareketini yada seyirmesini hissedemessin o segirme dedigin bağırsak hareketlerin :)
Bebegin kesesi solda ise kiz sagda ise erkek derler kontrolüne gidince sor doktoruna kese soldami sagdami diye.
Ben inanmıyorum gerçi bunlara ama sordum doktora yinede solda dedi :)

Canim bebeğe birsey olduğunu anliyabilecegin tek sey kanama olmasıdır kanaman olmadığı surece korkma hamileligi kendine zehir etme tadını çıkar bu gunlerin niye kendine stres yapıyorsun anlamadım ..

Canım kanamam olmadı ama hamilelikle ilgili belirtim de yok o yüzden tedirginim biraz mide bulantım yada aş erme yada ağrı falan hiç bişi yok aile hekimi kanaman olmasada gebelik sonlanabilir dedi cesaret edip Dr gidemiyorum salı Rand var onu bekliyorum işte :((

kızlar benim zaten çatlaklarım var ama hamilelikte daha da artmasınlar diye ne kullansam ? badem yağı mı yoksa biooil diye bir şey duydum ? bana önerisi olan bir tatlışş var mı :1::1::1::1::49:

evet bende çok merak ediyorum. tecrübeli anneler neler yaptınız?

Kızlar bugün doktora gittim.
Son âdet tarihim 14 nisan olduğu için 7 haftalık oldugumu ve kalp atisini da duyarım diye bu haftayi beklemistimm. Doktor 5 haftalık oldugumu söyledi.

Yürüyüş yapabileceğimi söyledi.
Sadece folik asit yazdı.
2 hafta sonra kalp atisi için tekrar çağırdı.

Canim hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin :)
Demek ki gec döllenme olmuş olsun 2 hafta sonra duyarsin inşallah kalp atışlarını :)
Bilgilerini bana özelden yaz ekleyeyim listeye senide.

Canım kanamam olmadı ama hamilelikle ilgili belirtim de yok o yüzden tedirginim biraz mide bulantım yada aş erme yada ağrı falan hiç bişi yok aile hekimi kanaman olmasada gebelik sonlanabilir dedi cesaret edip Dr gidemiyorum salı Rand var onu bekliyorum işte :((

canım aklımıza bunları getirmemeliyiz.
Yavrularımız Allah'a emanet...
güzel şeylerin olacağını düşünmelisin.
hem niye durup dururken böyle bir şey olsun ki?
Allah yazdıysa zaten bu bebek olacak.
Annem hamileyken cam bile silermiş, hatta 9 ay boyunca çalışmış.
ama Allah yazdı demek ki ve ben dünyaya geldim.
O yüzden olumsuz düşünmek yok.
Hamilelik hormonları kaygıya neden oluyor ama bunla başa çıkabiliriz.

Son düzenleme:
canım aklımıza bunları getirmemeliyiz.
Yavrularımız Allah'a emanet...
güzel şeylerin olacağını düşünmelisin.
hem niye durup dururken böyle bir şey olsun ki?
Allah yazdıysa zaten bu bebek olacak.
Annem hamileyken cam bile silermiş, hatta 9 ay boyunca çalışmış.
ama Allah yazdı demek ki ve ben dünyaya geldim.
O yüzden olumsuz düşünmek yok.
Hamilelik hormonları kaygıya neden oluyor ama bunla başa çıkabiliriz.

İnş dediğiniz gibidir elimde değil çok ehvamlanıyorum ama salı gününe kada bekliycem olumsuz düşünmemeye çalışıyorum

Canim hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin :)
Demek ki gec döllenme olmuş olsun 2 hafta sonra duyarsin inşallah kalp atışlarını :)
Bilgilerini bana özelden yaz ekleyeyim listeye senide.

Sılam ne listesi ben var mıyım listede özelden bişi yollamadım sana :))

Canim öyle sanslisinki hamileligin sorunsuz bir şekilde ilerledigi için suan senin yerinde olmayi çok isterdim. 1 aydır bulantilarla mücadele ediyorum son 8 gündür hastanedeyim bu bir ay icinde yasadiklarimin bir saatini bile yaşamak istemiyecegine eminim o yüzden böyle şeylere takılma hamileligin tadını cikarmaya bak gercekten cok sanslisin :)

Sılam ne listesi ben var mıyım listede özelden bişi yollamadım sana :))

Canim topigimizin ilk sayfasinda ocak anneleri listemiz var sen bana yollamafin bilgilerini yaz ekleyelim senide.
Son âdet tarihi ve yasin gerekli

slm kızlar nasılsınız bugün
benim ilk defa bugün insan gibi karnım acıkmaya başladı(:
bu arada biraz once saglık ocagına iğnemi yazdırmaya gittim gitmişkende sağlık ocagındaki doppler cihazından kalp atıslarını dinleyim dedim iki haftadır dr ye gitmemiştim, korkuyordum acaba orda mıdır diye(: tam da hissettiğim yerde yani karnımın sağ alt köşesinde pıt pıt atıyordu cok sükür, 5 gün sonra dr ye gitcem ins hersey yolundadır (:

Canim öyle sanslisinki hamileligin sorunsuz bir şekilde ilerledigi için suan senin yerinde olmayi çok isterdim. 1 aydır bulantilarla mücadele ediyorum son 8 gündür hastanedeyim bu bir ay icinde yasadiklarimin bir saatini bile yaşamak istemiyecegine eminim o yüzden böyle şeylere takılma hamileligin tadını cikarmaya bak gercekten cok sanslisin :)

Tşk ederim Rabbim inş bu kadarla sınar seni hamileliğinin bundan sonrasını rahat geçirirsin inş evet okudum yazdıklarını gerçekten çok üzüldüm ve duacınım senin ve senin gibi zor hamilelik geçirenlerin
Bende hiç belirti olmayınca bende bi sorun var demekten kendimi alamıyorum benim 6+2 oldu bulantılar daha sonra başlar diyolar ama bakalım

kızlar hamilelikte tavuk yemek ile ilgili bir kısıtlama var mı? hormonlu olduğu için yem e falan gibi şeyler dediler de ... ?

canım benim doktorum kesinlikle yeme dedi. en fazla hormon tavukta varmış. sonra çocuk bir doğuyo bakıyoruz bi gözü büyük, bir gözü küçük mesela dedi. hep hormonlu şeylerden bebekte anormallikler oluyo dedi. ben haftada 1 gün köy tavuğu alıyorum hormonsuz böyle bi imkanım var, bulabiliyorum. sizin de bulma şansınız varsa market tavuğu yemeyin. :56:

Canim daha bebegin hareketini yada seyirmesini hissedemessin o segirme dedigin bağırsak hareketlerin :)
Bebegin kesesi solda ise kiz sagda ise erkek derler kontrolüne gidince sor doktoruna kese soldami sagdami diye.
Ben inanmıyorum gerçi bunlara ama sordum doktora yinede solda dedi :)

Hadi yaa tüh ben de dedim bu ne böyle daha önce olmamıştı hiç belki de dikkat etmemişimdir :)) aklımız sürekli orda ne de olsa :)

Back
X