tatlım, artık ikinci trimester a giriyoruz yavaş yavaş bulantılar azalmaya başlayacak bu çok normal,,,
bende senin gibiydim evde yattım sürekli, ama ne zaman ki kendimi zorlayıp dışarı çıkmaya başladım kendime geldim biraz,, birazcık hareket kendine getiriyor,,,
benimde eşimle çok problemlerim vardı ilk başlarda halen de oluyor ama ilk günlerdeki gibi değil,, walla bende yalan söyledim kanamam oldu dedim,, hatta bir keresinde tartışdıktan sonra kahverengi akıntım oldu, ölüyorum sandım,, gerçi vicdan azabı da duydum olmayan şeye var gibi ama ben ne zaman kanamam oldu dedim, eşim çok değişti biraz daha anlayışlı oldu,, halen oluyor tartışmalar ama ilk günküler gibi kesinlikle değil,,, ben sana benim yaptığımı yap diyemem,,,, çünkü baya bir vicdan azabı duydum, ama bebeğim için sonuçta,,,
geçenlerde de acaba hamileliğin arkasına mı sığınıyorsun dedi,, walla dedim şu anda vücudum plesanta yapıyor, damarlarımda eskisinden daha fazla kan dolaşıyor ben içimde bir canlı büyütüyorum ve bazı kadınlar bu dönemde çok yorulurmuş dedim,, biraz durdu hatta utandı,,,
yani konuşarak internetten yazıları da gösterebilirsin sonuçta normal dönemler değil,,, hormonlar her tarafda, yorgunluk, miğde bulantısı ,,,,
KV ne zaman gidecek?,,,