• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar dün e-bebek ve babymall'a baktık bebek arabaları için. Gimart avm'deki e-bebek'e gittik. Bence çok kötü bir avm olmuş, ankara iklimine hiç uygun değil, avmnin içi yok, kapı kapı dükkan geziyorsun ve sıcağa çıkıyorsun her seferinde. Mecbur kalmadıkça gidilmez bence.
E-bebek'te yeterince model yoktu, bakmak istediğim iki modeli buldum diğer ikisini bulamadım.
Babymall'da ise çok model vardı, birkaç tane inceledik ama iyice kafam karıştı.
Düşünen varsa chicco liteway travel sistem 719 TL'ye inmiş babymallda.
Sıcaktan bunaldığım ve çok çabuk yorulduğum için çok da fazla bakamadım açıkçası. Eşim zaten hemen sıkılır böyle şeylerden.
En hafif olan model bile şu anda bana külçe gibi geliyor, kolumu kaldırmaya halim yok. Bu haller geçmezse bebeği nasıl taşırım bilmiyorum. Bebek arabası taşıma düşüncesi beni çok geriyor. Karar verememek de ayrı stres.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende maclaren quest from modeline bakıyorum.. travel sistem değil.. ama ilk zamanlar kışa geleceği için pek kullanılır mı bilmiyorum.. 6,8 kg .. senin baktığında 7 kg puset ağırlığı .. bilmiyorum karar veremedim ..

bir prenses annesi daha geliyor kizlar... bugun kontrolumuz vardi gittik bebegim kocamn olmus buyumus kuduruk durmuyo hic :23: 17 cm 186 gr bir hafta onden gelisen kizcem var :52::52: ama bacaklarini tam acmadi doktorumuz %90 kiz dedi 20. haftada kesinlestiririz dedi ama haftaya ben baska bi doktora ve kendi doktoruma tekrar gidicem kiyafet almak istiyorum artik :16::16: butun cin takvimi rus takvimi ve ciddi bir kitle bende dahil yanilmis bulunuyor sanirim
Maşallah canım kuzucuğuna, ne güzel iyi olduğunu görmek hasret gidermek :)

Merhaba kızlar bende muhtemelen ocak annesi olacağım, bu aralar kullandığım vitaminlerle ilgili problem yaşadım siz neler kullanıyorsunuz?

bende maclaren quest from modeline bakıyorum.. travel sistem değil.. ama ilk zamanlar kışa geleceği için pek kullanılır mı bilmiyorum.. 6,8 kg .. senin baktığında 7 kg puset ağırlığı .. bilmiyorum karar veremedim ..

Canım ben dün maclaren bmw buggy'e de baktım 5.7 kilo yanılmıyorsam. O bile ağır geldi düşün halimi. Evin merdivenlerini çıkamıyorum 3. Katta tıkanıyorum. Hamile kalmadan önce durmaksızın yarım saat koşu yapıyordum kendime inanamıyorum. Bebek arabasından hemen yakınmalarıma geçtim😊
Şimdi de diyorum ki nasıl olsa hepsi ağır geliyor bana, acaba adam gibi oturaklı travel sistem mi alsam. En azından ana kucağını iskelete takar ferah ferah gezerim. Sürekli fikir değiştiriyorum.

Merhaba kızlar bende muhtemelen ocak annesi olacağım, bu aralar kullandığım vitaminlerle ilgili problem yaşadım siz neler kullanıyorsunuz?

Hoşgeldin canım. Previt pozitif kullanıyorum bence iğrenç bir vitamin. Midem yeterince dolu değilken aldığım için iki kere kusmama sebep oldu ama tavsiye edilen bir vitamin olduğu için kullanmaya devam ediyorum burnumu tıkayıp.

Merak ettiğim bişey var, bu 0-13 kg ana kucakları oto koltuğu olarak ters yönde yerleştirilmek zorunda ya, neden bilmiyorum. Bu şekilde ters olarak isofix baza ile sabitlenebiliyor mu? Yoksa isofix baza düz kullanım için mi? Emniyet kemeri ile bağlamak tam bir eziyet gibi görünüyor. Mağazanın içine araba koltuğu koymuşlar eleman etrafında gezine geZine bağladı bakın çok kolay diyor. Biz daracık kapıdan kışın soğuğunda bi de onunla uğraşırsak yandık yani. Ben onu çözene kadar bebeği hasta ederim.

Merak ettiğim bişey var, bu 0-13 kg ana kucakları oto koltuğu olarak ters yönde yerleştirilmek zorunda ya, neden bilmiyorum. Bu şekilde ters olarak isofix baza ile sabitlenebiliyor mu? Yoksa isofix baza düz kullanım için mi? Emniyet kemeri ile bağlamak tam bir eziyet gibi görünüyor. Mağazanın içine araba koltuğu koymuşlar eleman etrafında gezine geZine bağladı bakın çok kolay diyor. Biz daracık kapıdan kışın soğuğunda bi de onunla uğraşırsak yandık yani. Ben onu çözene kadar bebeği hasta ederim.

Yeterli beslenmediğim için beynim çalışmıyor herhalde. Arabanın içindeyken de yapabilirim bağlama çözme işlerini tabii😄
Ama yine de uğraştırıcı bişeye benziyor.

Canım ben dün maclaren bmw buggy'e de baktım 5.7 kilo yanılmıyorsam. O bile ağır geldi düşün halimi. Evin merdivenlerini çıkamıyorum 3. Katta tıkanıyorum. Hamile kalmadan önce durmaksızın yarım saat koşu yapıyordum kendime inanamıyorum. Bebek arabasından hemen yakınmalarıma geçtim😊
Şimdi de diyorum ki nasıl olsa hepsi ağır geliyor bana, acaba adam gibi oturaklı travel sistem mi alsam. En azından ana kucağını iskelete takar ferah ferah gezerim. Sürekli fikir değiştiriyorum.

bende çok kararsızım .. fiyat , kalite ve ağırlık arasında kaldım :(

Ergenlik döneminden itibaren oluşan çatlaklarım var zaten bel, kalça ve üst bacakta bir de karın olmasa çok sevinicem. Bu ürünü kullanıp memnun kalan çok kişi tanıyorum. Doktorum da direkt bunu söyledi alternatif bile vermedi. Görümcem olan çatlağımı bile geçirdi diyor.Görümcemin karnı hiç doğum yapmamış gibi resmen. Ben de düzenli kullanıyorum her gün. Bakalım artık işe yaramazsa da yapacak bişey yok..

canım ins ise yarar gorumcen bu kadar garanti verdi ise son kez şansımı deneyim bende sipariş vereyim indirim kaç gündü acaba
Kızlar dün e-bebek ve babymall'a baktık bebek arabaları için. Gimart avm'deki e-bebek'e gittik. Bence çok kötü bir avm olmuş, ankara iklimine hiç uygun değil, avmnin içi yok, kapı kapı dükkan geziyorsun ve sıcağa çıkıyorsun her seferinde. Mecbur kalmadıkça gidilmez bence.
E-bebek'te yeterince model yoktu, bakmak istediğim iki modeli buldum diğer ikisini bulamadım.
Babymall'da ise çok model vardı, birkaç tane inceledik ama iyice kafam karıştı.
Düşünen varsa chicco liteway travel sistem 719 TL'ye inmiş babymallda.
Sıcaktan bunaldığım ve çok çabuk yorulduğum için çok da fazla bakamadım açıkçası. Eşim zaten hemen sıkılır böyle şeylerden.
En hafif olan model bile şu anda bana külçe gibi geliyor, kolumu kaldırmaya halim yok. Bu haller geçmezse bebeği nasıl taşırım bilmiyorum. Bebek arabası taşıma düşüncesi beni çok geriyor. Karar verememek de ayrı stres.

şimdi hamilelikten halsizlik çocuk dolunca görecem seni anne kaplan kesıleceksın bi elinde bebek arabası bi elinde bebek 3.katta oturuyorum ben cıkartırdım tabi mecbur olunca genel olarak hep araba bagajinda durur araba endişe etme arabanız hackback değilse çok rahat ulus ozelcan bebe ye de fırsat bulunca bak derim chıcco mağazası da var orda çok model var hem bayan indirim yapılıyor ama travel sistem var mi bilmem netten incele bi canim
Şimdi buldum zar zor. Son mesajı buymuş. 11 Temmuzda.
İnşallah her şey yolundadır...
hiç göremiyorum ben yeni uyeyım ama eski zıyaretcıyım hep buralarda olurdu belki internet olmayan bi yerdedir:/
Eki Görüntüle 1205472 Eki Görüntüle 1205473

bir prenses annesi daha geliyor kizlar... bugun kontrolumuz vardi gittik bebegim kocamn olmus buyumus kuduruk durmuyo hic :23: 17 cm 186 gr bir hafta onden gelisen kizcem var :52::52: ama bacaklarini tam acmadi doktorumuz %90 kiz dedi 20. haftada kesinlestiririz dedi ama haftaya ben baska bi doktora ve kendi doktoruma tekrar gidicem kiyafet almak istiyorum artik :16::16: butun cin takvimi rus takvimi ve ciddi bir kitle bende dahil yanilmis bulunuyor sanirim

hayırlı olsun kızın canım giydir miniler taytlar poposunu sık op :)hatta sohbetler et kız kıza ay benim kızım gece yatarken öpüyor annem ne tatlısı diyor bütün dünya benim oluyor bebek gerçekten mucize doğdu büyüdü ben ablayım diyor annemin göbeğinde bebeğimiz var diyor ins senin kızında sana bu guzellikleri yaşatır :*

canım ins ise yarar gorumcen bu kadar garanti verdi ise son kez şansımı deneyim bende sipariş vereyim indirim kaç gündü acaba

şimdi hamilelikten halsizlik çocuk dolunca görecem seni anne kaplan kesıleceksın bi elinde bebek arabası bi elinde bebek 3.katta oturuyorum ben cıkartırdım tabi mecbur olunca genel olarak hep araba bagajinda durur araba endişe etme arabanız hackback değilse çok rahat ulus ozelcan bebe ye de fırsat bulunca bak derim chıcco mağazası da var orda çok model var hem bayan indirim yapılıyor ama travel sistem var mi bilmem netten incele bi canim

hiç göremiyorum ben yeni uyeyım ama eski zıyaretcıyım hep buralarda olurdu belki internet olmayan bi yerdedir:/

hayırlı olsun kızın canım giydir miniler taytlar poposunu sık op :)hatta sohbetler et kız kıza ay benim kızım gece yatarken öpüyor annem ne tatlısı diyor bütün dünya benim oluyor bebek gerçekten mucize doğdu büyüdü ben ablayım diyor annemin göbeğinde bebeğimiz var diyor ins senin kızında sana bu guzellikleri yaşatır :*

insallah canim kardeslerine de ablalik yapar her konuda yardimcim arkadasim geliyo kismetse :)

İndirim kaç gün bilmiyorum canım, bebek arabası bakarken tesadüfen gördüm.
Şimdi ne dediysen bende var, evimiz asansörsüz, 3.katta, arabamız hatchback, doğum ocakta ve yaşadığım şehir ankara. Her bakımdan ofsayt 😊
Bir taraftan hafif olsun istiyorum. Bir taraftan araba için anakucağı da alıcam nasılsa bari onu takabileceğim iskeleti olsun diyorum. Bir taraftan ikinci çocuk kısmet olursa ona da kalsın kaliteli sağlam bişey olsun diyorum. Evimizde çok yer yok ben de ıvır zıvır sevmiyorum, gereksiz ya da az kullanılacak parçası olmasın diyorum. Benim kriterlerim saymakla bitmiyor.

yaniyoommm midem yaniyooo yuzum yaniyoo insallah gunes lekesi kalmaz 3 gun bayramda tatil yaptik resmen zenci oldum kremde surdum sadece yuzumun ortasi hasema giymistim oda bonesinin bitisinden ceneme kadar yanmisim bir komigimki arap baci olmusum resmen :37:

insallah canim kardeslerine de ablalik yapar her konuda yardimcim arkadasim geliyo kismetse :)
hem de ne arkadaş kucağına alinca kokusu büyüyünce çenesi ayy anlatılmaz yaşanır derler ya hem de dusun insanlar içime sokasım geliyor diyorlar ya hakikaten öyle yani içinden çıkıyor sevginden yüreğine sokmak istiyorsun Allah korusun doğmuş ve doğacak meleklerımızı
Şimdi ne dediysen bende var, evimiz asansörsüz, 3.katta, arabamız hatchback, doğum ocakta ve yaşadığım şehir ankara. Her bakımdan ofsayt hakikaten hem yoğun hem trafik hem araba parkı sorun bu ankarayı 3 senedir sevemedim zaten kalıcı değilim 2sene sonra tayınımz var ben yerinde olsam kaliteli ama ağır olmayan alırdım en hafif olsa bile arabanda bırakacaksin bagajına sığan bişey al sanırım sende çalışıyorsun sürekli lazım olacak bakıcı olayları falan büyüyünce arabayı park edip bebek arabasına koyup alışverişlere gideceksiniz annesi

Eki Görüntüle 1205472 Eki Görüntüle 1205473

Maşallah sübhanallah:16: Kocaman olmuş annesiii:21:
Demek kesinleşmedi daha. Hayırlısı olsun biraz daha sabır. Bence de artık herkesinki kesinleşsin, alış-verişlerimizş yapalım:16:

Hoşgeldiin:16:
Ben decavit kullanıyorum. Olası yan etkilerine karşı gece yatarken içiyorum.
İdrarım çok koyu renk onun haricinde bir şikayetim yok

Heh benim bu günlerdeki konum bu :9:
İstediğim bebek arabasının port bebesi, ana kucağı,taşıma koltuğu yada her ne haltsa ismi:27:
Arka koltukla kemerle geriye doğru bağlanabiliyor.
Şimdi yanına otursam her zaman hadi neyse. Ama ben sürekli araba kullanıyorum. Yanına oturabileceğim binde bir.
E kullanırken arada bir dikiz aynasından yada bebek aynası da konuluyor oradan göremezsem,
yada bir kırmızı ışıkta bebeğime bakamazsam nasıl olacak bu iş.
Kustu mu, uyudu mu uyandı mı, ağzına bir şey tıkmış mı?
Hadi buna çare var sayılır. İsofix bazayla yan durabiliyor önde durur herhalde.
Ama istediğim bebek arabasının yalnızca isofix bazası 850 TL. Kendinden zaten bahsetmiyorum artık:1:

Sırf bu yüzden ne yapacağım hiç bilmiyorum. Ve sırf bu yüzden hayalimin bebek arasından vazgecmekte istemiyorum:5:

Bende decavit , gyno ferro sanol ve coraspin kullanıyordum. Geçtiğimiz pazar günü yoğun bir baş dönmesiyle uyandım, cildimde lekeler oluşmuş. O günden beri kullanmıyorum ilaçları cildimdeki kızarıklar filan geçti , kafam çok karışık doktor ezbere verdi bana. Sizin tahlil sonuçlarınıza göre mi verdi doktorlarınız kızlar?

hem de ne arkadaş kucağına alinca kokusu büyüyünce çenesi ayy anlatılmaz yaşanır derler ya hem de dusun insanlar içime sokasım geliyor diyorlar ya hakikaten öyle yani içinden çıkıyor sevginden yüreğine sokmak istiyorsun Allah korusun doğmuş ve doğacak meleklerımızı
Şimdi ne dediysen bende var, evimiz asansörsüz, 3.katta, arabamız hatchback, doğum ocakta ve yaşadığım şehir ankara. Her bakımdan ofsayt hakikaten hem yoğun hem trafik hem araba parkı sorun bu ankarayı 3 senedir sevemedim zaten kalıcı değilim 2sene sonra tayınımz var ben yerinde olsam kaliteli ama ağır olmayan alırdım en hafif olsa bile arabanda bırakacaksin bagajına sığan bişey al sanırım sende çalışıyorsun sürekli lazım olacak bakıcı olayları falan büyüyünce arabayı park edip bebek arabasına koyup alışverişlere gideceksiniz annesi
Arabayı dükkanın önüne çekip denemeyi düşünüyorum, hangi model bagajda az yer kaplarsa onu alıcam herhalde.😊
Çalışıyorum canım, ilk aylarda yakın yerlere markete falan giderken hiç araba çıkartmayıp sling kullanmayı düşünüyorum. Sonrasında iş bakıcıya kalacak, 6.aya kadar getirebilirsem bebeği şanslı sayılırım. Haftasonları da babası taşır arabayı.

Back
X