- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
Ilk olunca nst sıkmaları gerekiyor sandım ondan dayandım. Bi daha söylerim yapmazsa da kendim gevşetirim. Bugün iyiyim şükür sancıma geçti. Bu arada eşin gelmiş gözün Aydın. Benimki de Nisan'da Çin e gidecek, aklıma geldikçe canım sıkılıyor. Sizinki devamlı iş mi arada mı gidiyor?
Canım biz işimiz Gereği devamlı seyahat ediyoruz şu zamana kadar hep birlikte giderdik. Hamilelikte ilk defa tek gitti, Çin de kilo verir yiyecek bir şey bulamaz:) pis mahalleleri de var ama illallah der gelir çok kalabalık :) ne kadar kalacak?
Ayyy ne kadar güzel el emeği oyun Halısı olmuş bu.. Keşke ben de örmeyi bilseydim hırka vs olmasa da düz atkı örerdim kızımaTıg ile ördüm.. Şişle cok zor olur zaten beceremem böle bişiyi..çicekleri annem yaptı motif motif valla öle bi diktim sonra saglamlastırım. Cicekleri kardeşeerimde monte ettiler her gelen bi çicek monte etti:)
Napim bitcek gbi degil.. Kalan iplerden dolgu şeklinde yaptım cok uzun sürdü..dahada yapmam.. 10 cocuk büyütür bu
Anam ahladı.. İ kaç cicek daha kaşdı onları dikicem size foto attmk için üstüne koydum..renkler karısık kalan iplerden oldugu için ne olursa yaptım yani.. Eki Görüntüle 1338946

Sana bu gece Geçmek bilmez dualarım seninle sağlıkla al Bebeğini kucağına hayırlarla gelsin inş :) ayyKızlarrrrrr yarın saat 10'da spinal sezeryanla doğuruyorum kısmetse, dualarınızı eksik etmeyin nolurrr. Şimdiden Allah razı olsun.

Canım Beşik sallanıyor ama çocuk deli gibi sallansın sersemlesin diye onlar da sallıyor işte yeğenime biz Dr öyle yapıyoruz :))Aldığımız beşik onlarınkinden bizim de. Bebek ağlayınca sallarım diyorum bunlar niye sürekli sallıyor ki:)