2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ilk olunca nst sıkmaları gerekiyor sandım ondan dayandım. Bi daha söylerim yapmazsa da kendim gevşetirim. Bugün iyiyim şükür sancıma geçti. Bu arada eşin gelmiş gözün Aydın. Benimki de Nisan'da Çin e gidecek, aklıma geldikçe canım sıkılıyor. Sizinki devamlı iş mi arada mı gidiyor?

Canım biz işimiz Gereği devamlı seyahat ediyoruz şu zamana kadar hep birlikte giderdik. Hamilelikte ilk defa tek gitti, Çin de kilo verir yiyecek bir şey bulamaz:) pis mahalleleri de var ama illallah der gelir çok kalabalık :) ne kadar kalacak?

Tıg ile ördüm.. Şişle cok zor olur zaten beceremem böle bişiyi..çicekleri annem yaptı motif motif valla öle bi diktim sonra saglamlastırım. Cicekleri kardeşeerimde monte ettiler her gelen bi çicek monte etti:)
Napim bitcek gbi degil.. Kalan iplerden dolgu şeklinde yaptım cok uzun sürdü..dahada yapmam.. 10 cocuk büyütür bu:KK66:
Anam ahladı.. İ kaç cicek daha kaşdı onları dikicem size foto attmk için üstüne koydum..renkler karısık kalan iplerden oldugu için ne olursa yaptım yani.. Eki Görüntüle 1338946
Ayyy ne kadar güzel el emeği oyun Halısı olmuş bu.. Keşke ben de örmeyi bilseydim hırka vs olmasa da düz atkı örerdim kızıma :(

Kızlarrrrrr yarın saat 10'da spinal sezeryanla doğuruyorum kısmetse, dualarınızı eksik etmeyin nolurrr. Şimdiden Allah razı olsun.
Sana bu gece Geçmek bilmez dualarım seninle sağlıkla al Bebeğini kucağına hayırlarla gelsin inş :) ayy;))

Aldığımız beşik onlarınkinden bizim de. Bebek ağlayınca sallarım diyorum bunlar niye sürekli sallıyor ki:)
Canım Beşik sallanıyor ama çocuk deli gibi sallansın sersemlesin diye onlar da sallıyor işte yeğenime biz Dr öyle yapıyoruz :))

Canım biz işimiz Gereği devamlı seyahat ediyoruz şu zamana kadar hep birlikte giderdik. Hamilelikte ilk defa tek gitti, Çin de kilo verir yiyecek bir şey bulamaz:) pis mahalleleri de var ama illallah der gelir çok kalabalık :) ne kadar kalacak?

Ayyy ne kadar güzel el emeği oyun Halısı olmuş bu.. Keşke ben de örmeyi bilseydim hırka vs olmasa da düz atkı örerdim kızıma :KK43:

Sana bu gece Geçmek bilmez dualarım seninle sağlıkla al Bebeğini kucağına hayırlarla gelsin inş :) ayy:KK66:)

Canım Beşik sallanıyor ama çocuk deli gibi sallansın sersemlesin diye onlar da sallıyor işte yeğenime biz Dr öyle yapıyoruz :))
Firması gönderecek Çin e. Orada makina kuracaklarmış. Iki hafta demişler ama uzayabilirmiş. Bi de sık giderse çok fena. O gitmek istemiyor tabi mecburiyetten gidecek :(

@Mrv5534 canim resmini yuklucem yazdiginda bu kadar buyuk bisi hayal etmemistim. Masaallah harika olmus. Emegi gecen herkesin elleri dert gormesin.

Meraklii Meraklii canim cok gecmis olsun. Rabb'im acil sifalar versin insaallah. Ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum. Insaallah ilaclar iyi gelir de rahatlarsin..

Kızlarrrrrr yarın saat 10'da spinal sezeryanla doğuruyorum kısmetse, dualarınızı eksik etmeyin nolurrr. Şimdiden Allah razı olsun.
Hayirlisiyla inşallah saglikla kucagina alirsin canim.bizi mutlaka müsait olunca haberdar et.ayy sen ne heyecanlisindir simdi sabah olmak bilmez :-)
tovbe bi daha ne uykusuzluktan sikayet. Edicem ne gazdan ne mide yanmasi be agrisindan ! Bu hemetoid acaip irite eden bisey. Kanamali dgl ama ne oturtuo ne yatirio oksururken bile agrio ne yurutuyo ! Kizlar napin edin kabiz olmayin okdr diyorum. Fitil ve krem verdi dr insallah yarina hafifler. Dusmanimin basina vermesin allah
Ayy canim ya çok kotu bisey gerçekten,ben gecen sene araligin 30 da ameliyat oldum stresten midir neden asiri derecede kabiz oldum ama öyle boyle değil ameliyat olmadan başladı acim ameliyattan sonrada surdu ama öyle bi aci bence yok tahmini bile edilemez ya afedersin ama tuvalette her seferinde agliyodum ya.tuvaletin gelicek diye yemin ederim ödüm kopuyodu gelmesin diye resmen dua ediyodum.benim makatta catlak olmuştu hemoroite donmedi sanirim ama 1 2 ay çektim kuru kayisi uzum sulari çorbalar sivi yemekler bagirsak yumusatici ilacta cabasi :-( doktor ozaman krem vermişti ya zaten kremi suremiyodum ki o bölgeye o ayri bi dertti kremi bi kaç sefer surebilsem belki gecicek ama yok.Allahima şükür geçti hamilelikte tekrarlanır yada hemorote döner diye çok korktum ilk baslarda hem vitamin hem demir hem de d3 vitamin kullandim hepsi de kabiz yapiyomus hemen doktora söyledim birini kesti bagirsak yumusaticida verdi çünkü ne çektiğimi bi ben bilirim bi Allah bide Esim bilir :-) bi gün artik beni Acile goturucekti yapamiyorum diye resmen..
O yüzden seni çok iyi anliyorum.bence bundan öte aci yoktur ya.doğumu bilemem tabi :-)
Dilerim en kisa zamanda kurtulursun gerçi bu lanet hastalıktan kurtulmak çok zor ama :-(

Gittim doktora cnm lansor verdi bu ilaç geçirir büyük ihtimalle dedi en son gecirmezse serum dedi oda kalıcı çözüm değil zaten :KK43:gaviscon uda kullanmaya devam et dedi ...
canım sadece ilaçla olmaz
beslenmene cok dikkat et
baharat, kafein, asitli yiyecek içecek, sogan, domates, kızartmalar, muz, lahana, sıcak yiyecek içecek bunlardan uzak dur
yemek yedikten sonra en az yarım saat dik otur uzanma,
ah ben ne cektim bi ara yanmalardan gögsüm sırtım deliniyordu resmen
şükür atlattım
sanada gecmiş olsun dikkat et yemene içmene ilacınıda al çok rahatlatıyo

tovbe bi daha ne uykusuzluktan sikayet. Edicem ne gazdan ne mide yanmasi be agrisindan ! Bu hemetoid acaip irite eden bisey. Kanamali dgl ama ne oturtuo ne yatirio oksururken bile agrio ne yurutuyo ! Kizlar napin edin kabiz olmayin okdr diyorum. Fitil ve krem verdi dr insallah yarina hafifler. Dusmanimin basina vermesin allah
cok gecmis olsun bi ara cok kabizliktan cektim iyi bilirim şükür simdi rahatim allah yardimcin olsun

Hayirlisiyla inşallah saglikla kucagina alirsin canim.bizi mutlaka müsait olunca haberdar et.ayy sen ne heyecanlisindir simdi sabah olmak bilmez :-)

Ayy canim ya çok kotu bisey gerçekten,ben gecen sene araligin 30 da ameliyat oldum stresten midir neden asiri derecede kabiz oldum ama öyle boyle değil ameliyat olmadan başladı acim ameliyattan sonrada surdu ama öyle bi aci bence yok tahmini bile edilemez ya afedersin ama tuvalette her seferinde agliyodum ya.tuvaletin gelicek diye yemin ederim ödüm kopuyodu gelmesin diye resmen dua ediyodum.benim makatta catlak olmuştu hemoroite donmedi sanirim ama 1 2 ay çektim kuru kayisi uzum sulari çorbalar sivi yemekler bagirsak yumusatici ilacta cabasi :-( doktor ozaman krem vermişti ya zaten kremi suremiyodum ki o bölgeye o ayri bi dertti kremi bi kaç sefer surebilsem belki gecicek ama yok.Allahima şükür geçti hamilelikte tekrarlanır yada hemorote döner diye çok korktum ilk baslarda hem vitamin hem demir hem de d3 vitamin kullandim hepsi de kabiz yapiyomus hemen doktora söyledim birini kesti bagirsak yumusaticida verdi çünkü ne çektiğimi bi ben bilirim bi Allah bide Esim bilir :-) bi gün artik beni Acile goturucekti yapamiyorum diye resmen..
O yüzden seni çok iyi anliyorum.bence bundan öte aci yoktur ya.doğumu bilemem tabi :-)
Dilerim en kisa zamanda kurtulursun gerçi bu lanet hastalıktan kurtulmak çok zor ama :-(

Ah canim sen de cok cekmissin. Oturdugum yerden kalkmak isyemiyorum resmen. Tavuk suyuna corba iyi gelir dedi annem ve kv. Yaptilar tum gun pirasa corba kuru erik kuru kayisi bol su ictim. Tuvalete korkarak ciktim. Kanama olmadi ama rabbe bin sukur yumusadi. O memeler oyle duruo ama. Esim de bakamio bile degil ki kremimi sursun! Ah bu erkekler

bir pamuğa zeytinyağı sürüp, koy vehaut TABİİ ÖNCE DOKTORA SOR vicks i pamuğa sürüp oraya koy,,,,
vicks çok işe yarıyor,,, birde ne aman dikkat et kabız olma,, bol bol sebze ve su,,,

canım çok zor rabbim şifa versin

Ya kızlar benim bebisin hareketleri canımı acitiyor birkaç gündür. Resmen kemiklerini hissediyorum, suyu az acaba ondan mi. Birde leğen kemiklerine ara ara bi yerlerini çarpıyor ama anlayamadım. Kafası mi omzu mu eli mi. Çok merak ediyorum. Kismetse ikinci doğum olacak. Dr cuma günü çatı muayenesi yapacak. Biraz erken gibi ama. Suyun durumuna gore suni sanciyla başlatacak doğumu. Korkuyorum

benimkide yapıyor canım arada normal büyüdüler artık çünkü
ne aman olacak doğum normal mi canım

bende de çatlak var sanırım şişme 1 kere olmuştu sıcak suyla yıkadım hep geçti bir daha olmadı ama orası bir değişik yani var bişey ama ne bilmiyorum
dr a da gitmedim hiç
kızken diyet yapıyordum yanlış beslenme sonucu kabız olmuştu m sonra tolete çıkınca kanamıştı o ara çektim baya sonra da zorlandıkça kanadı işte
diyorum dr a gitsem mi bi
ama sorun yaşamıyorum şükürler olsun

canım doktorların açıklayabildiği bir şey yok otopsi sonucunu bekliycez

Hep aklımdasın Nazlıcım. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Kolaylıklar versin.
Annesi seni cennetin kapısında bekleyen bir meleğin var, annem babam girmeden girmem cennete diyecek bir kuzun var :KK61:
Allah hayırlı zamanda, hayırlı sağlıklı evlatlar ve nesil nasip etsin.
Dua etmekten başka diyecek hiçbir şeyim yok :KK61:

canım çok zor rabbim şifa versin

benimkide yapıyor canım arada normal büyüdüler artık çünkü
ne aman olacak doğum normal mi canım

bende de çatlak var sanırım şişme 1 kere olmuştu sıcak suyla yıkadım hep geçti bir daha olmadı ama orası bir değişik yani var bişey ama ne bilmiyorum
dr a da gitmedim hiç
kızken diyet yapıyordum yanlış beslenme sonucu kabız olmuştu m sonra tolete çıkınca kanamıştı o ara çektim baya sonra da zorlandıkça kanadı işte
diyorum dr a gitsem mi bi
ama sorun yaşamıyorum şükürler olsun
Canım ilki normaldi. Dr m şartlar uygun olduğu takdirde önce normal deneruz dedi çünkü suyu az olduğu için kendi gelmesini beklenmeyecek.

@eflalim elhamdülillah için ferahlamış. İyi doktorlardan böyle şeyler duymak çok iyi gerçekten.
Ben kendimi kötü hissediyorum yaa.
Daha bir-iki hafta önce Allah muhtaç etmesin erkek doktora, öyle bi gerekli olur ki göz hiçbir şeyi görmez diye söyleniyordum
Kötüyü çağırmışım gibi:cry:
Hayır olsun inşallah. Yaşanan her şeyde bir hayır vardır diyelim...

@Mrv5534 harika olmuş oyun halısııı:KK36:
Tığla örülen şeylere hastayım zaten. bende ufak bir şey zannettim, öyle küçük oluyor ya oyun halıları.
Bu çok harika olmuş. Tamam feda olsun kızına ama yere sermeye kıyılamayacak kadar güzel:KK70:

L leble çok teşekkür ederim :-) faydalanacağım söylediğinden. Bende pamuk almıştım alt temizliği için, ama dediğin çok daha uygun fiyatlı ve kullanışlı, en kısa zamanda alacağım medikalden.

L lawyer06 canım bence de doktorun yanılmış gibi.
Benim transfer tarihim 30 nisan. Beklenen doğum tarihi 15 Ocak.
Ama gelişimine göre beklenen doğum tarihi 7 Ocak.
Doktorum 15 Ocak'ı baz alıyor. 8 Ocak'ta sezeryan için tarih verdi.
Hamilelik takvimimi aslında değiştirebilirim. Ama dursun bakalım şimdilik:KK70:

Sonda için de ayy normal doğursam bile taksınlar diye yalvarırım herhalde:KK70:
Yok yok normali bilmem ama sezeryanda takmak zorundalar zaten.
Takmayacakta ne olacak, tuvalet bu hemen gelir, uyuşukluk olmasa da kim kalkacakta yapacak, bismillah yeni çıkmışız ameliyattan:KK70:
Tüp bebek transferi esnasında idrar çok sıkışık olunması gerekiyor.
Bununla birlikte çok sıkışıkkken yani, spekulum denen o buz gibi yaratığa benzeyen metali takıyor, birde sıkma kendini diyor doktor grubu şeyimin karşısında:KK70::KK70::KK70:

Neyse :KK70: ben bir türlü sıkışamıyorum idrara transfer yapılması gerekiyor ama ne kadar su içsem yok:KK70:
Tekrra geri yolladılar beni, daha çok su iç diye.
Neyse tekrar aldılar beni ameliyathaneye yine sıkışamamışım onların istediği kadar.
Zort diye taktılar sondayı, bende oh transferden sonra kalkmama gerek kalmayacak diye seviniyorum.
Meğersem idrar boşaltmak için değil; idrar kesesini doldurmak için takmışlar sondayı.
Verdiler sondadan suyu karnım kocaman oldu, sonra çıkardılar sondayı.
Ben hiç anlamadım bile takma çıkarma meselesini. Daha büyük problemlerim olduğundandır belki:KK70:
Kocaman idrar ve su dolu bir karın, içimde buz gibi yaratık spekulum, sonuna kadar açılmış içinde makata baskı yapıyor acıdan, karnımda bir doktorun eli ve ultrason aleti, şeyimin karşısında 3 doktor 2 hemşire ve bebişleri içeri bırakmak için alet ve doktorun eli:KK70:
Evet sondayı hissetmemiş olmam çok normal:KK70:

Rabbim hiçbir kadını bunları yaşamaya mecbur etmesin.
İsteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nesiller ihsan etsin inşallah:KK36:

KIZLAR begenmenize sevindim..
Aslında bnde küçük yapıcaktım.. Niyetim öleydi ama dedim kızımın arkadasları gelir oynarlar onlarada yer kalsın...
Bn kendi küçklügümdn içmde kalmıs herlade.. İp bitene kadar ördümde ördüm..
Mrssuperfin cok kolay bu sadecw büyük oldugu için zaman alıyo ...
Kızm cok sevdi üstüne bekelerii pelıs hayvanları dizdik oynadk.. Bbaası gelince onada cay demledi içirdi ooho..o kadar sabrettigimr degdi şülür

Ahhhh su dişim.. Okadar korkuyom ki diş için dr gitmekten...
Cekiyo bu agrıyı.. Geçen gittim dedi anestesisiz dolgu yaparım anamm bayılcaktım...
Sapasaglam sişim resmn mahvolmus ya....
İçi bosalmıs.. Dogumdan sonra mecbur gidicem ama hem diş agrısı hem bebeklerim olmaz.. Bnim tas gibi güçlü agrısız sızızsız olmam lazım

Arkadaslar bugun kontrolum vardi.Plasenta yaslanmasi varmis. Bebegimin suyu azalmis :( Bu su artirilabilir mi ne yapmam lazim bilmiyorum. Surekli bebegin hareketlerini takip etmem gerekiyormus. Allah hepimizin yardimcisi olsun ya. Bu tip saglik sorunlari varken lutfen şu kıl tüy problemlerinizi dert etmeyin. Allah bebegimize ve bize saglik versin..

Ahhhh su dişim.. Okadar korkuyom ki diş için dr gitmekten...
Cekiyo bu agrıyı.. Geçen gittim dedi anestesisiz dolgu yaparım anamm bayılcaktım...
Sapasaglam sişim resmn mahvolmus ya....
İçi bosalmıs.. Dogumdan sonra mecbur gidicem ama hem diş agrısı hem bebeklerim olmaz.. Bnim tas gibi güçlü agrısız sızızsız olmam lazım

Merveee benim de bi disim 2 aydir kirik. Dis etlerim desen berbat hale geldi. Surekli fircalayarak agriyi azalttim. Asla kurdan kullanmiyorum. Hava aldiriyor agri artiyor. Doktorum cektiredebilirsin dolgu da yaptirabilirsin dedi ama ben sabrediyorum.. Gecmis olsun canim..

Ay anacımmmm cook heycanlısındır sımdı seen.. Güzel haberlerını duyalım ınsllah.. Saglıkla sıhhatle al bebgını kucagına insallah..

Back
X