• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Yok canim yok onda da uyumuyo artik. Telefonum onlarla dolu. Su sesi,dere sesi,kus sesi,ucak sesi...repertuar genis yani:) bebek radyosunu bile aciyorum kar etmiyo. Sagol yine de onerin icin. Nazar duasi okudum butun gece belki ondandir diye. Gerci kimseyi gordugumuz de yok ki bu aralar:) allahim yalniz cocuk buyutmek ne zormus..
Allah kolaylik versin canim ama en cok anne bababnin sevgi nazari degermis dis yerlerini kontrol ettin mi valla oyle cok zor rabbim kolayligini versin inşallah

Sevgili anneler
Bebeğimin idrar yolu enfeksiyonu şurupla geçmemiş. Kusmamız son hız devam ediyor. Doktor novoter diye bi iğne verdi. Dün ilk dozu yapıldı. Yalnız iğneden sonra nerdeyse 6-7 saat uyudu. Sanırım ağır geldi. Sanki gözünü açamıyor gibiydi.
Size sorum şu:
Dünden beri iğne yapılan bacağına var gücüyle vuruyor. Muhtemelen ağrıyor. Calpol vermek istemiyorum.
Ne yapabilirim??
Cok gecmis olsun canim calpol yerine pedifen verebilirsin agri kesici olarak

Nego Nego günaydın kolay gelsin tez zamanda temizlik bitsin ins :KK70:

@Mrssuperfine canım benim evde otobüs güzergâhı yan market karşı a101 çapraz oto yıkma bi de erkek kuaförü yakında tam curcuna seçim otobüsleri de tuz biber saolsn lar oy yok onlara :KK70:

S sabuntozu babyrose markası oyun parkı kullanıyorm fiyatida uygun kizima kullandım oğlum kullanıyor yepyeni duruyor şiddetle tavsiye ederim
sağol canım inşaallah
Nego Nego iyi yapmışsın canm yardım etsin tabi sende dinlen biraz

S sabuntozu graco almıştım canm,çok memnunum
canım eşim yardım eder çocuk bakımında , o büyükle ilgileniyor evdeyken ben küçükle ama dedim ben akşama kadar ikisinede bakıyorum sende bir zahmet ikisine bak:KK70:
Ben dün duramadım hava yağışlı gibiydi bi baktım açıyor songusüm çağırdı attım arabaya bebeleri gttm oturduk kocaları cekıstırdık :KK70: sonra çocukları alıp alısverıse ciktik bıseyler aldım kendime ohh mutlu oldum tabi dolabın en kuytusuna koydum daha bişey aldım demedim kocıse alıstıraarak gosteriyim herşeye bi kulp takar benımkıde :KK70:

oğlum masallah donme dolap oldu fır dönüyor bu sabah tam kahvalti yaptırdım artık besin değeri olan güzel şeyler verme zamanı geldi sanırım 5ay doldu çeyrek yumurta sarısına bi zeytını iyice rendeledım biraz peynir iki cici bebe ile azcık sütle pısırdım yedırdım @sarfansari yastik koyuyorum basının altına geri cıkartamıyor az çıkarıyor zaten emerek yiyor benımkıde

ohhhh sefan olsun canım, her gün yağmurlu yoksa bende parka çıkıcam bebelerle:) afiyet olsun Ahmet beye:) aldıklarını güle güle giy bende ablama aldırdım nettedende beğendim eşimin siparişini bekliyorum

Peygamberimiz (s.a.v.) buyuruyor:

Kadınlarınıza nifâs halindeyken hurma yedirin. Çünkü nifas halinde hurma yiyenlerin çocukları

halîm (yumuşak huylu) olur. Meryem de İsa’yı doğurunca hurma yedi. Eğer onun için (hurmadan)

daha yararlı bir şey olsaydı, Allah Meryem’e onu ikram ederdi.

İlginenlere yazdım, ablamın arkadaşının bebeğide ocak doğumlu çok sakinmiş her gün hurma yiyormuş kadın ona bağlıyormuş bende deniycem:)

@asliayet beğenin var sen yoksun nerdesin oğlun nasıl
aysimason aysimason oğlun nasıl sadece kuru öksürük mu galiba kanguruyu deneyim derken kendini gezmeye kaptırdın dunden beri yoksun :KK70:
Canm benım :KK200: valla sadece okuyabılıyorm oglum bu ara doymuyor gıbı moralım bozk :KK51: senın ahmet pasan masallah yakısıklı olmus ıpekte pek guzel allah analı babalı buyutsun ınsallah:KK15:

Canm benım :KK200: valla sadece okuyabılıyorm oglum bu ara doymuyor gıbı moralım bozk :KK51: senın ahmet pasan masallah yakısıklı olmus ıpekte pek guzel allah analı babalı buyutsun ınsallah:KK15:
bozma moralini sık sık emzir canım doyuyordur sıkınca fışkırıyor mu memeden bu doydugu nu gösterir demişti dr sadece kilo alımından dolayı ek gıda başladım ben oda etki etmedi zaten kilo almiyor diye uzmen kendini kendi mutluysa incir uyutması bide hurma ye Nego Nego ben son bi ay hurma çok yemiştim doğum baslasin kolay olsun diye oğlum da kizima göre daha sakin sayılır belki etkisi olmuştur sende gule gule giy canım aldıklarını çok öptüm ütü yapıyım bıdık uyurken bugün yapıcam sabredıp üç hafta yeter ins :D

bozma moralini sık sık emzir canım doyuyordur sıkınca fışkırıyor mu memeden bu doydugu nu gösterir demişti dr sadece kilo alımından dolayı ek gıda başladım ben oda etki etmedi zaten kilo almiyor diye uzmen kendini kendi mutluysa incir uyutması bide hurma ye Nego Nego ben son bi ay hurma çok yemiştim doğum baslasin kolay olsun diye oğlum da kizima göre daha sakin sayılır belki etkisi olmuştur sende gule gule giy canım aldıklarını çok öptüm ütü yapıyım bıdık uyurken bugün yapıcam sabredıp üç hafta yeter ins :KK70:
Canım ben dün iki sele ütüledim 12 gömlek 3 pantolon 3 tunik 3 minik gömlek 5 eşarp:KK53::KK53: nevresimleri katladım kaldırdım çaktırma:KK53::KK53: bugünde yazlıkları ütülüycem hadi kolay gelsin sana da bana da:KK60:

canım hurmayı bende ilk oğlumda çok yemiştim bebekliği sakindi şimdi tam bir eşikiya:KK70::KK70:

@Mrssuperfine kalbi kotu canım insanların
sağol teyzesi senin prensesini de görsek keşke

Nego Nego I imspecial benmde en acilinden ütü yapmam lazım bana az enerji yollayın bakim :)

kızlar bide benim taşınma işi biraz uzadı haziran sonuna sarktı çünkü taşınacağımız ev bu ay sonuna yetişmedi bitmedi henüz
1ay daha buradayım temizlik yapayım demi yani cam perde falan 2hafta var diye yapmıyordum

Kadınlarınıza nifâs halindeyken hurma yedirin. Çünkü nifas halinde hurma yiyenlerin çocukları

halîm (yumuşak huylu) olur. Meryem de İsa’yı doğurunca hurma yedi. Eğer onun için (hurmadan)

İlginenlere yazdım, ablamın arkadaşının bebeğide ocak doğumlu çok sakinmiş her gün hurma yiyormuş kadın ona bağlıyormuş bende deniycem:)
bizde hastanede odaya gelince ilk hurma sürmüştük ağzına babası sürdü hem hurmadan hem babasının sakinliğini mi aldı acaba benimki

@Mrssuperfine kalbi kotu canım insanların
sağol teyzesi senin prensesini de görsek keşke

Nego Nego I imspecial benmde en acilinden ütü yapmam lazım bana az enerji yollayın bakim :)

kızlar bide benim taşınma işi biraz uzadı haziran sonuna sarktı çünkü taşınacağımız ev bu ay sonuna yetişmedi bitmedi henüz
1ay daha buradayım temizlik yapayım demi yani cam perde falan 2hafta var diye yapmıyordum
yoookk vermem enerjimden bana lazım:KK70: ama motivasyon veriyim al bebişini karşına sohbet ede ede ütünü yap annesi ben öyle yapıyorum

hiiiç girişme temizliğe bence bir ay için ne gerek var canım, taşınırken perdeleri yıka gittiğin yere direk asarsın
bizde hastanede odaya gelince ilk hurma sürmüştük ağzına babası sürdü hem hurmadan hem babasının sakinliğini mi aldı acaba benimki
bizde sürdük canım ama yokk olmadı ağlak benim oğlum:KK48:

yoookk vermem enerjimden bana lazım:KK70: ama motivasyon veriyim al bebişini karşına sohbet ede ede ütünü yap annesi ben öyle yapıyorum

hiiiç girişme temizliğe bence bir ay için ne gerek var canım, taşınırken perdeleri yıka gittiğin yere direk asarsın
öyle yapayım o zaman canm
bizde sürdük canım ama yokk olmadı ağlak benim oğlum:KK48:
büyüyünce uslu olacak annesi inşallah

Günaydın tatlı anneler. Oğlusun emme problemi,huysuzlugu,aşısı derken 2 gün önce de babam kaza yaptı. Rabbim korudu çok şükür ama baya korktuk moralimiz bozuldu. Bu haftasonu ufak bi termal tatil planlıyordu gidesim kalmadı hic hava da kotulesti zaten. Benden boyle sizi takip ediyorum alıntı yapıyorum ben yazana kadar siliniyor hepsi. I imspecial canım mama sandalyesi bakiyosun sanırım 250 te diğerlerini alana kadar chicconunkine gittigidiyordan 300 e bi bak istersen. Arada biz yemek yerken oglusu da hafif yatar pozisyonda oturtuyoruz memnunum su anda. S sabuntozu chicco lullababy park yatak kullanıyorum memnunum. Ayy bende chicco reklamcisi gibi oldum

@asliayet beğenin var sen yoksun nerdesin oğlun nasıl
aysimason aysimason oğlun nasıl sadece kuru öksürük mu galiba kanguruyu deneyim derken kendini gezmeye kaptırdın dunden beri yoksun :KK70:
Doğrı canım dünden beri yokum ama kanguru yeni geldi :-) ne yapalım forumda en çok senle ben geziyoruz Galiba :-) dün görümceme gitmiştim kuru öksürük ordan sonra oldu balgamlı ateşli öksürük şimdi doktora götürecem ateşi çıkıyor sürekli birde tıkanıyor Görüncem kapılarını boyamıştı ondanda tıkanmış olabilir

Valla ben hamileyken bile habire hurma yerdim şimdi yemiyorum bir ara yedim sütüm inanılmaz bir şekilde qrttı kaynım umreden getirmişti bana

Babasından sakinlik alıyorlarsa vay benim halime

Günaydın tatlı anneler. Oğlusun emme problemi,huysuzlugu,aşısı derken 2 gün önce de babam kaza yaptı. Rabbim korudu çok şükür ama baya korktuk moralimiz bozuldu. Bu haftasonu ufak bi termal tatil planlıyordu gidesim kalmadı hic hava da kotulesti zaten. Benden boyle sizi takip ediyorum alıntı yapıyorum ben yazana kadar siliniyor hepsi. I imspecial canım mama sandalyesi bakiyosun sanırım 250 te diğerlerini alana kadar chicconunkine gittigidiyordan 300 e bi bak istersen. Arada biz yemek yerken oglusu da hafif yatar pozisyonda oturtuyoruz memnunum su anda. S sabuntozu chicco lullababy park yatak kullanıyorum memnunum. Ayy bende chicco reklamcisi gibi oldum
canım çok geçmiş olsun babana sıkma canını böyle zamandada şimdi termale gitmen uygun olmaz hem hevesınde kalmamis bi iki hafta sonra git mutlaka ama sana da iyi gelir bebıste farklı yerde sana düşkünlesır daha çok emer belki ... Chicco üç yüze iyiymiş bi bakayım saol cnm chicco reklamı yap en azından kaliteli ürün reklamcısi oldun :D
Doğrı canım dünden beri yokum ama kanguru yeni geldi :-) ne yapalım forumda en çok senle ben geziyoruz Galiba :-) dün görümceme gitmiştim kuru öksürük ordan sonra oldu balgamlı ateşli öksürük şimdi doktora götürecem ateşi çıkıyor sürekli birde tıkanıyor Görüncem kapılarını boyamıştı ondanda tıkanmış olabilir
geçmiş olsun canm o senden gecmistir o zaman boya biraz etkiler bu kadar hasta etmez ... Kız bi biz geziyor olur muyuz bizim içimiz disimiz bir aklımıza geleni yazıyoruz herkes girip bakıyor okuyor yazmıyor çoğu zaman :D

Kizlar ne kotu bi gece gecirdim sabaha kadar atesi bi indi bi cikti oglusun babamizda odamiza gelip bi 5 dakika besigi salladi gitti yatti sabah da diyorki gece baya dinlendin ben sallayinca besigi neee diye bi bagirmisim 5 dakika salladin ne dinlenmesi dedigimde de diyoki alla allah ben sabaha kadar salladim diye hatirliyorum diyor:KK11:

Kizlar ne kotu bi gece gecirdim sabaha kadar atesi bi indi bi cikti oglusun babamizda odamiza gelip bi 5 dakika besigi salladi gitti yatti sabah da diyorki gece baya dinlendin ben sallayinca besigi neee diye bi bagirmisim 5 dakika salladin ne dinlenmesi dedigimde de diyoki alla allah ben sabaha kadar salladim diye hatirliyorum diyor:KK11:
çok geçmiş olsun canm calpol vermedin mi 5 saatte bir verebılırdın agrisi atesi çok olunca ... ayy çok komik ya :D sabaha kadar sanıyo bi de

çok geçmiş olsun canm calpol vermedin mi 5 saatte bir verebılırdın agrisi atesi çok olunca ... ayy çok komik ya :KK70: sabaha kadar sanıyo bi de
2 kere verdim calpol ona ragmen çıktı ateşi normaldede hastaydi ondan oldu heralde ayy hic sorma allahtan sabaha kadar sallamamis 1 ay besik salladim diye gezinirdi heralde:KK51:

2 kere verdim calpol ona ragmen çıktı ateşi normaldede hastaydi ondan oldu heralde ayy hic sorma allahtan sabaha kadar sallamamis 1 ay besik salladim diye gezinirdi heralde:KK51:
anladım canım ins en zor gece dündur ve gecmıstr bi daha olmaz öyle gece ... Bu erkekleri anlamak çok zor ya

Back
X