Başbaşa geceden sabaha gezmeyi sinemaya gitmeyi özledik:) bebek meme istemezse bırakacağımızı sanıyor bir de tüm yabancı arkadaşlarımız Bebeğini bırakıp geziyor o da onları örnek alıyor:))) ama ben bırakamam

(
Masanıza bayıldım bu arada pis plastiklerden bin kat güzel el emeği.. Güle güle kullansın bebişler
İnş her şey gönlünce olur, bizde de öyle, tv yok vs ama cep telleri işimiz Gereği elimizden düşmüyor, gerçi Bebeğin yanında elimize almıyoruz, benim tek korkum İpadler vs, sonra çocuklar hiperaktif oluyor
Canım anne sütü diğer sütlerin aksine kansızlık yapmaz diğer sütler yapar.. Ilk aylarda da kansız olmaları normal bir yıl içinde kendilerini toplaması beklenir dünya sağlık örtüyü böyle diyor ama Türkiye ye her şey geç geliyor.. Daha yeni yeni kordonu geç kesme ve bebeği doğar doğmaz yıkamama geldi mesela.. Yıllardır bilinen bir gerçekti oysa... Sen emziriyorsun kan üzümüne pekmeze vs dadan Bebeğini de öyle besledin mi en baba Demir ilacı iştr daha ne olsun :)
Canım tablo ekleyeceğim bir sonraki mesaja bebek Kitabı'ndan ona bakarsın
Demek ki bu kız çok geziyoo
masallah enerjıye valla bahceye cıktım bugun tavukları kovalayasım geldı can sıkıntısından dusun sonar baktım bızım adAm dısarda sınırım bozuldu gırdım ıcerı

tabı gezmek ıcın ımkanlar olacak ben dagın basında nereye cıkıyım anacım kırıyım dızımı tavuklarımı ızleyım

Canım medela çalma güzel içmesi zor memeyi bırakmaması için bir de Dr browns kolik bebekler için bu ikisi en çok tavsiye edilen..
Ay ben de uzatmayayım diye anlatmadım ama gün yağacakmışız rüyamda e diyorum ben dönücem yakında beni dolandırıcı sanmasınlar:))) falan filan Gamze de yok yok diyordu:))