canım kolay gelsin panik olma lütfen ne kadar hazırlanırsan hazırla kusur arayana yaranmazsın
iyi yapmışsın canım temizleyici almakla bende alıcam artık
canım bende cuma ağlık ocağına götürücem ama dr un tartıyla sağlık ocağını tartısı arasında 400 gr fark var şaka gibi
canım sağlıklı olsun inan kilo sonra geliyor tabi ki önemli anneyiz işte ama gelişimi iyiyse sıkma canını
veririz inşallah canım
katılıyorum canım
hayırlısı olsun canım dua ediyorum ne yapalım Rabbim bilir en iyisini
ayyy bu ne içim bir tuhaf oldu

bunları yapmaya uğraşacağıma temizlemeye uğraşırım
canım sana demiştim Ahmet erken emekler diye tarif ettiğine göre büyük oğluma benziyor hareketleri 9 aylıkken de tutunup yürüyordu:) eymen dönüyor ama abisine göre hantal ve çok narin hemen ağlıyor canı yanınca abisinin sesi çıkmazdı:)
bu konuda bir şey yazmıyorum sonra batıyor

annenlerde güle güle gitsin canım
yeni bir şey daha öğrendim:)
oyy tehlikeli eltiymiş mesafeli ol canım boş ver demek ki kıskanıyor
canım sen niye ebş aylık bebeklere göre kıyaslıyorsun ki erken doğurdun senin kuzu o yüzden kilosu gayet iyi emin ol, eltimin ki 7 aylık 7 kilo değil o hiç takmıyor
canım ben hep sağlık ocağında tarttırdığım için o ortamda soymak istemedim bir sürü kişi oluyor aynı anda o yüzden hep aynı kıyafetle tarttırdım:)
canım pişik olmuştur suyla sil hep ve pişik kremi sür geçmezse dr a götürürsünüz
canım ke gıda da zorlamamak lazım mama dene istersen
canım bir fincan ölçüsü çok fazla bir fincanla başlarsak ne kadara çıkacak tv de bile çıkıyor ya reklam günde iki fincan ek gıda gerisi anne sütü diye
iyiyiz sen?
zeytinyağı katıyormusun canım ek gıdasına onu dene
sevin tabi canım ne güzel:)
o belli olmaz canım bir saatde bile değişiyor yaptıkları:)