2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Nsil ya sana sormadan arkadaslariyla gexmeye mi gitmis ohhhh benim ki hayatta yapmaz oyle birsey helede ben bebegiml evde olacagim o gezecek dusunemiyorum bile. Cok sukur arkadaslarimiz ortak her yere beraber gideroiz canim sn aksama direkt kiyma yap o adami asagii kesmezzzzzzż
Doğru kıyma yapayım..
Yok canım biryere gitmek istese bana söyler bazende aniden gidiyorlar dönüşte söylüyor ben takılmam böyle şeylere tabi beni ve oğlumu ihmal etmediği sürece:-)

8 ocak canım çok hareketli çok frna ama dönmeyi beceremedi hala:-)
ocak bebeleri pek fırtına çıktı canım :)

Sabah eşim beyefendiye bizi gezmeye götür dedim işim var hava kapalı deyip geçti..
Şimdi beyfendiyi arıyorum arkadaşlarla mangala gitmiş hemen yarın sizi gezmeye götürecem dedi:KK34:
Kızlar şimdi siz söyleyin akşam gelince onu ne yapayım şiş mangalmı yoksa biftek mangalmı..
arada bir yaptıysa sıkıntı etme canım :)
bugün benimki de dışarı çıkmak istedi hemen surat yaptım gitmedi
sonrada üzüldüm ama ayda yılda bir çıkıyorum her seferinde surat yapıyosun dedi yarın çıkacak sözleştik :)

PINAR45 PINAR45 @bestemeste kızlar yoksunuz son mesajlarınızdan sonra merak ettim..
Ne yaptınız inşallah eşlerinizle aranaızda birşey olmamıştır..
aa evet haber verin kızlar

canım kolay gelsin panik olma lütfen ne kadar hazırlanırsan hazırla kusur arayana yaranmazsın

iyi yapmışsın canım temizleyici almakla bende alıcam artık

canım bende cuma ağlık ocağına götürücem ama dr un tartıyla sağlık ocağını tartısı arasında 400 gr fark var şaka gibi

canım sağlıklı olsun inan kilo sonra geliyor tabi ki önemli anneyiz işte ama gelişimi iyiyse sıkma canını

veririz inşallah canım

katılıyorum canım

hayırlısı olsun canım dua ediyorum ne yapalım Rabbim bilir en iyisini

ayyy bu ne içim bir tuhaf oldu:KK53: bunları yapmaya uğraşacağıma temizlemeye uğraşırım:KK70:

canım sana demiştim Ahmet erken emekler diye tarif ettiğine göre büyük oğluma benziyor hareketleri 9 aylıkken de tutunup yürüyordu:) eymen dönüyor ama abisine göre hantal ve çok narin hemen ağlıyor canı yanınca abisinin sesi çıkmazdı:)

bu konuda bir şey yazmıyorum sonra batıyor:KK45::KK45: annenlerde güle güle gitsin canım

yeni bir şey daha öğrendim:)

oyy tehlikeli eltiymiş mesafeli ol canım boş ver demek ki kıskanıyor

canım sen niye ebş aylık bebeklere göre kıyaslıyorsun ki erken doğurdun senin kuzu o yüzden kilosu gayet iyi emin ol, eltimin ki 7 aylık 7 kilo değil o hiç takmıyor:KK70:

canım ben hep sağlık ocağında tarttırdığım için o ortamda soymak istemedim bir sürü kişi oluyor aynı anda o yüzden hep aynı kıyafetle tarttırdım:)

canım pişik olmuştur suyla sil hep ve pişik kremi sür geçmezse dr a götürürsünüz

canım ke gıda da zorlamamak lazım mama dene istersen

canım bir fincan ölçüsü çok fazla bir fincanla başlarsak ne kadara çıkacak tv de bile çıkıyor ya reklam günde iki fincan ek gıda gerisi anne sütü diye

iyiyiz sen?

zeytinyağı katıyormusun canım ek gıdasına onu dene

sevin tabi canım ne güzel:)

o belli olmaz canım bir saatde bile değişiyor yaptıkları:)
Canim drumuz öyle söyledi, belkide benim sütüm az ya o yüzden böyle söylemiştir bilmiyorum, ilk bebeğim olduğu için tecrübesizim dr ne derse onu yapıyorum.

Iyi gclr kizlar..
kizim beni iki gündür cok yoruyor, uyudugu zaman kucagimda tasimiyorum diye seviniyodum ama iki gündür gunduz sadece 15 dk uyudu..
cok uzuluyorum huysuz bi kizim var hala duzelmis degil, gucum ve sabrim kalmadi artik..
Buyume atagi mi acaba? Uyku cok onemli canim ya ancak o ara dinleniyor insan, insallah en kisa zamanda duzelir sen de rahat edersin.

Peki uzun kollu citcitlinin ustune uzun kollu ust de giyirfin mi canim. Korkuyorum cok giydirip isilik yaparsam bir de cocugu diye.

Tulum beli tutugu ivin bnimde cok aklima yatiyor. Ama slt deistirirken cok sikin oluyo diorlar aklim kaisti:KK64:

bu bebk pazenini mefrusatcilarda blbilirim dimi canim. Kapionluyu da bir tane penye bir tanede ince polar alsam yeter mi simdilik scaba?
Ben de tulumlardan çok memnun kaldım alt üstleri ilk aylarda kullanamadıkları pek kucaga alindikca üstü sivaniyo filan zor olmadı tulumla alt değiştirmek

Kızlar bu iş nasıl olacak yaa

bebe dönüyor sonra ağlıyor çevir diye :)
Hahaha benimki de aynı

Sabah eşim beyefendiye bizi gezmeye götür dedim işim var hava kapalı deyip geçti..
Şimdi beyfendiyi arıyorum arkadaşlarla mangala gitmiş hemen yarın sizi gezmeye götürecem dedi:KK34:
Kızlar şimdi siz söyleyin akşam gelince onu ne yapayım şiş mangalmı yoksa biftek mangalmı..
Şiş mangal iyidir
Iyi gclr kizlar..
kizim beni iki gündür cok yoruyor, uyudugu zaman kucagimda tasimiyorum diye seviniyodum ama iki gündür gunduz sadece 15 dk uyudu..
cok uzuluyorum huysuz bi kizim var hala duzelmis degil, gucum ve sabrim kalmadi artik..
Canim benimki de öyle Bazen oturup ağlıyoruz beraber ,alışkanlık yaptı birkaç gün gündüz neredeyse hiç uyumadi , banyosunu gece yerine gündüz yaptırdım faydası oldu

canım kolay gelsin panik olma lütfen ne kadar hazırlanırsan hazırla kusur arayana yaranmazsın

iyi yapmışsın canım temizleyici almakla bende alıcam artık

canım bende cuma ağlık ocağına götürücem ama dr un tartıyla sağlık ocağını tartısı arasında 400 gr fark var şaka gibi

canım sağlıklı olsun inan kilo sonra geliyor tabi ki önemli anneyiz işte ama gelişimi iyiyse sıkma canını

veririz inşallah canım

katılıyorum canım

hayırlısı olsun canım dua ediyorum ne yapalım Rabbim bilir en iyisini

ayyy bu ne içim bir tuhaf oldu:KK53: bunları yapmaya uğraşacağıma temizlemeye uğraşırım:KK70:

canım sana demiştim Ahmet erken emekler diye tarif ettiğine göre büyük oğluma benziyor hareketleri 9 aylıkken de tutunup yürüyordu:) eymen dönüyor ama abisine göre hantal ve çok narin hemen ağlıyor canı yanınca abisinin sesi çıkmazdı:)

bu konuda bir şey yazmıyorum sonra batıyor:KK45::KK45: annenlerde güle güle gitsin canım

yeni bir şey daha öğrendim:)

oyy tehlikeli eltiymiş mesafeli ol canım boş ver demek ki kıskanıyor

canım sen niye ebş aylık bebeklere göre kıyaslıyorsun ki erken doğurdun senin kuzu o yüzden kilosu gayet iyi emin ol, eltimin ki 7 aylık 7 kilo değil o hiç takmıyor:KK70:

canım ben hep sağlık ocağında tarttırdığım için o ortamda soymak istemedim bir sürü kişi oluyor aynı anda o yüzden hep aynı kıyafetle tarttırdım:)

canım pişik olmuştur suyla sil hep ve pişik kremi sür geçmezse dr a götürürsünüz

canım ke gıda da zorlamamak lazım mama dene istersen

canım bir fincan ölçüsü çok fazla bir fincanla başlarsak ne kadara çıkacak tv de bile çıkıyor ya reklam günde iki fincan ek gıda gerisi anne sütü diye

iyiyiz sen?

zeytinyağı katıyormusun canım ek gıdasına onu dene

sevin tabi canım ne güzel:)

o belli olmaz canım bir saatde bile değişiyor yaptıkları:)
Geçen ay fena değildi aslında canım 2 ve 3 arasında 500 gr aldi o yüzden az kaldi . Çok dert yandığım zamanlarda birşey de yemiyordu o yüzden çok üzülüyordum en azından şimdi eskiye göre bi nebze daha iyi istahi. Gelişimi iyi çok şükür canım boyu güzel kendisi de cin gibi çarpıyor beni akşama kadar

Buyume atagi mi acaba? Uyku cok onemli canim ya ancak o ara dinleniyor insan, insallah en kisa zamanda duzelir sen de rahat edersin.
Gnydn cnm bilmiyorum niye uyumuyo. .
fiziksel olarak zaten dinlenemiyorum uyudugu zaman çünkü ancak uyurken bikac bi sey yapabiliyorum tek faydası mental olarak kafamin biraz daha iyi olmasi..
Ben de tulumlardan çok memnun kaldım alt üstleri ilk aylarda kullanamadıkları pek kucaga alindikca üstü sivaniyo filan zor olmadı tulumla alt değiştirmek

Hahaha benimki de aynı

Şiş mangal iyidir
Canim benimki de öyle Bazen oturup ağlıyoruz beraber ,alışkanlık yaptı birkaç gün gündüz neredeyse hiç uyumadi , banyosunu gece yerine gündüz yaptırdım faydası oldu
sorma cnm ben de oyle, bi de saat 4 ten sonra bazen 15 dk-30 dk ara ile uyaniyor gogsumde geri uyuyor..emzik niyetine kullaniyor beni..Bu dönemde bebekler nasil uyurlarsa uyandik lari zaman onu isterlermis, emerek uyuduğu icin eksikligini hissettigi an gogsume gelmek istiyo yine..

Iyi gclr kizlar..
canım yere,oyun halısına falan koysan vakit geçirmiyor mu hiç

Gunaydin herkese, gunumuz guzel gecsin insallah...
amin canım günaydın sana da

M miss_curious canım benimki de emerek uyumak istiyordu ve dediğin gb uyanıyordu sonra

emzirirken uyuyor sonra ben ayağıma alıyordum uyanıyordu o sırada hemen emzik veriyorum istemiyor tabi

emziği tuttum elimle alışana kadar ilk günler zor oldu ama şimdi emmeden uyuyor ve emziksiz uyumuyor

keşke uyumazkende alsa :))

Bi dene istersen belki işe yarar

Dun o kadar bunaldim ki eşime mutsuz olduğumu söyledim, kizim olmadan önce ikimiz de ozgurce hayatımızı yasiyorduk mesguliyetlerimiz olsa da hayatimiza müdahale etmiyorduk ve hal boyle olunca mutlu bir evliligimiz oldugu yanilgisina düşmüsuz .
asil evlilik kizimin dunyaya gelmesiyle baslamis oysa, insan bu dönemde daha iyi anliyor her seyi..farkindaligi artıyor. .
zor bi cocuk olduğunu biliyor ancak yeterince beni anlamiyor, onun icin hayat aynı neticede..o kadar yiprandim ki..
dun telde arkadaşıma defalarca gece uyandigimi soyledim ve bu sabah baktim saatini 1 saat erken kurmus kizimizi oyalamak icin..isteyince oluyormus demek bazi seyler..
sabah sabah karamsar bi giris oldu kusura bakmayın kizlar. .

M miss_curious canım benimki de emerek uyumak istiyordu ve dediğin gb uyanıyordu sonra

emzirirken uyuyor sonra ben ayağıma alıyordum uyanıyordu o sırada hemen emzik veriyorum istemiyor tabi

emziği tuttum elimle alışana kadar ilk günler zor oldu ama şimdi emmeden uyuyor ve emziksiz uyumuyor

keşke uyumazkende alsa :))

Bi dene istersen belki işe yarar
Cnm oyun halısında filan kendi kendine oyalanmiyor tek zapteden sey kucakta evi gezmek..
emzik almadi bi türlü cok denedim cnm ama tavsiyen icin sagol denemeye çalışıcam, sonu yok cunku bunun...

Back
X