- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
I imspecial hediyeni güle güle kullan canım inş borçlarınıZ da biter bundan sonra er gününüz mutlulukla geçer:) sen ona Ahmet i verdin bu sene hediyr almadım diyr Düşünme :)
@minione kesinlikle Haklısın canım ben de sizin Dediğiniz yere yakın annemin yazlığına kaçacağım inş iyi gelir :)
Bizimkinin derdi bebeği bıraktırmak bana yabancı arkadaşlardan göre göre kendisine normal geliyor ama normal değil bu daha süt bebeği diyorum anlamıyor.. Kendi bebeğimi benden kıskanıyor.. Bebeği bırakıp gezelim istiyor ama Vicdanım Aklım mantığım kalbim asla izin vermiyor buna.. Başlarda arkadaş grubumuzla birkaç yere gittik onlar bebeksiz biz bebekle tabi onlardaki rahatlığı ve kolaylığı gördükçe bizimki de özeniyor.. Ama ama ama ben bırakamam bu zamanlar geçecek Bebeğin sorumluluğunu alamayacaksak niye yaptık diye düşünüyorum...
Ek gıdaya geçtik akıllı bebeğim püskürtüyor eliyle kaşığı itiyor bunları nerden biliyor ağzını kilitliyor:)) şimdilik iki üç Kaşık tattırıyorum sadece..
Tabi herkes Bebeğin Ağzına bir şey veriyor bir kişi dondurma vermek istedi biri Güllaç vermedik istedi gep yakaladım biri şekerli komposto vermiş onu yakalayamadımbiraz içmiş...
dün yazacaktım yazamadım artık alıntı yapmak lüks oldu bana:) tam da bu sebeptendir diyecektim canım, senide anlıyorum eşinide anlıyorum tabi ki sen bilirsin ama arada eşininde gönlünü etmelisin, aynı durumun tersini biz yaşıyoruz ben bir şeyler yapmak istiyorum eşim yok diyor, yani karşı taraftan biri olarak eşini çok iyi anlıyorum, ha tabi ki yabancı dostlarınız kadar olmaz haftada bir falan iki üç saat annen bakabilir, sende çaba göstersen belki eşin bu kadar tepki vermez, tamam kızının bebekliğinin her anını yaşamak istiyorsun çok iyi anlıyorum ama eşinle ipler bir koparsa inan zor toparlanıyor, en iyi örnek benim buna mutsuzluğumu çaresizliğimi hepiniz biliyorsunuz, daha yazmak isterim ama şu an büyük oğlum bas bas bağırıyor tablet vermiyorum diye küçük de koyduğum yerde durmuyor ağlıyor kucak istiyor şimdi