- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.101
güle güle kullanın canım bende almadım bebek telsizi kardeşim verecek banada gerekli ama ya bence ağlayınca hemen duymak gereken zamanlar olabilir
Alıntı yapıyorum cicleri resimler yüklenirken telefona bişi oluyo pat gidiyo
Hepimizin cicileri coook güzel.. Rabbim güzel günlerde saglıklı bi şekılde kullanıp eksıtmeyi nasip etsin.. Şimdiki cocuklar cok sanslı..
Allahım bebeklerimizi sag salim kucagımza almayı o miss kokuyo içimize cekmeyi nasip etsin..
Cok begenerek aldıgımız hastane cıkıslarına kusmayı , sızıntı kakadan kirlenen pijamaları yüzlerce kez degiştirmeyi nasip etsin.. Gögüs pedleri yetiştirememeyi nasip etsin rabbm bol bol sütümüz olsun..
Pijama takımlarımızla evde sıkır sıkır dolasmayı üzerine süt kokusu sinmesini nasip etsin rabbm...
Daha ne diyeyim...
Evimizin ampulleri bu bebişler... Eve ısık sacan nur sacan ampuller.. Hiç sönmesini istemicemiz ampuller..oyuyy yerim ben bunları
cok guzeller masallah guzel gunlerde kullanin:)Eki Görüntüle 1302918 Eki Görüntüle 1302919 Eki Görüntüle 1302920 Eki Görüntüle 1302921 Eki Görüntüle 1302922 Benim takımlar cok afilli degil sizlerin gibi öle cokda güzel degil ama inanın cok rahat bi kumas ... Bi bedeb büyük aldım bide ohhhhh.. Renkleride eşim secti..
Gerci bebişe aldıklarımızıda eşim secti.. Bi tek agzı mendilini ben aldım .....
Kizlar ben buna bayildim
Oğlum olsa düşünmeden alirdim
Butik bebe de satiliyor, hala hastane çinisi almayan prens annelerine duyurulur
Eki Görüntüle 1302987
Bunlari babannemiz almis
Torunuyla resmini gondertmis
Bunlar ilk devami gelir inşallah :)Eki Görüntüle 1303406 Eki Görüntüle 1303407
Markafoni ve trendyol kargolarım geldi. Allah kullanmayı nasip eder inşallah. Eki Görüntüle 1303439 Eki Görüntüle 1303440 Eki Görüntüle 1303441 Eki Görüntüle 1303442
Alıntı yapıyorum cicleri resimler yüklenirken telefona bişi oluyo pat gidiyo
Hepimizin cicileri coook güzel.. Rabbim güzel günlerde saglıklı bi şekılde kullanıp eksıtmeyi nasip etsin.. Şimdiki cocuklar cok sanslı..
Allahım bebeklerimizi sag salim kucagımza almayı o miss kokuyo içimize cekmeyi nasip etsin..
Cok begenerek aldıgımız hastane cıkıslarına kusmayı , sızıntı kakadan kirlenen pijamaları yüzlerce kez degiştirmeyi nasip etsin.. Gögüs pedleri yetiştirememeyi nasip etsin rabbm bol bol sütümüz olsun..
Pijama takımlarımızla evde sıkır sıkır dolasmayı üzerine süt kokusu sinmesini nasip etsin rabbm...
Daha ne diyeyim...
Evimizin ampulleri bu bebişler... Eve ısık sacan nur sacan ampuller.. Hiç sönmesini istemicemiz ampuller..oyuyy yerim ben bunları
tesekkurler cnm keske bana da biri vermis olsaydi, ilk bebekte masraf daha cok oluyor sanki..güle güle kullanın canım bende almadım bebek telsizi kardeşim verecek banada gerekli ama ya bence ağlayınca hemen duymak gereken zamanlar olabilir
Arada bak cnm yine Bazen vazgeciyorlar almaktan..butik bebeden bi patik beğenmiştim tam alacaktım ki başkası sepetine atıverdi off çok sinir oldum yaaa satın da almıyor sepette yazıp duruyor
Sütün olur canım ya süt küçüklüğe büyüklüğe bakmaz benceKızlar benim göğüslerim çok küçük hala slikonlu sütyen takıyorum.Doğumdan sonra bunlar büyür mü sütüm olur mu çok tedirginim.
Cnm aynı kaygıyi ben de yaşıyorum, sanki sutum olmayacak gibi geliyor..Kızlar benim göğüslerim çok küçük hala slikonlu sütyen takıyorum.Doğumdan sonra bunlar büyür mü sütüm olur mu çok tedirginim.
Bugun bebisimin kiyafetlerinin bi kismini yikadim kurumalarini bekliyorum.Arkadaşlarım utusunu yapma biz gelicez dediler sagolsunlar..
teyzemiz magnet yapıyordu henuz kurdelesini takmadik ama sekerler bu sekilde..Eki Görüntüle 1304131 Dışarı cikmisken emzik de aldim
Eki Görüntüle 1304134
son olarak da ilk zamanlar islak mendil yerine pamukla alt degistirmeyi planladigim icin bunlari aldim ama tabi yeterli gelmez diye dusunuyorum..
Eki Görüntüle 1304135
Lohusa pijamam :)morhipo dan almsitim yeni geldi.
Güle güle kullan çok begendimLohusa pijamam :)morhipo dan almsitim yeni geldi.
Benim de aynen öyle canimKızlar benim göğüslerim çok küçük hala slikonlu sütyen takıyorum.Doğumdan sonra bunlar büyür mü sütüm olur mu çok tedirginim.
Cnm aynı kaygıyi ben de yaşıyorum, sanki sutum olmayacak gibi geliyor..
Bazilari da gogusten sut gelir diyor son aylarda o da yok mlsf..
Güle güle kullan çok begendim
Benim de aynen öyle canim
Hala silikonlu takiyorum
Ama şutun göğüs büyüklüğüyle ilgisi yok
Hatta küçük goguslerde daha çok sut oluyor diyorlar
Aynen öyle oldu canim bayaaa bi bekledim ama değdi alıverdim hemen:)Arada bak cnm yine Bazen vazgeciyorlar almaktan..
İnşallah canim gelir de doğumdan sonra o agriyla sanciyla birde sut kaygisi cekmeyizİnşallah doğumdan sonra gelir kızlar.Emzirme atleti de aldım ama eğer bu şekilde olursa kullanamam.Bu durum nasıl olacak çok merak ediyorum.
haklısın canım bende varken para vermeyeyim dedimtesekkurler cnm keske bana da biri vermis olsaydi, ilk bebekte masraf daha cok oluyor sanki..
magnetleriniz çok hoş canım benimBugun bebisimin kiyafetlerinin bi kismini yikadim kurumalarini bekliyorum.Arkadaşlarım utusunu yapma biz gelicez dediler sagolsunlar..
teyzemiz magnet yapıyordu henuz kurdelesini takmadik ama sekerler bu sekilde..Eki Görüntüle 1304131 Dışarı cikmisken emzik de aldim
Eki Görüntüle 1304134
son olarak da ilk zamanlar islak mendil yerine pamukla alt degistirmeyi planladigim icin bunlari aldim ama tabi yeterli gelmez diye dusunuyorum..
Eki Görüntüle 1304135
canım sütün göğüs küçüklüğüyle ilgisi yokmuşki süt kanallarıyla ilgisi varmışKızlar benim göğüslerim çok küçük hala slikonlu sütyen takıyorum.Doğumdan sonra bunlar büyür mü sütüm olur mu çok tedirginim.
canım o süt gelme olayını duydum ama bendende gelmedi daha demekki zamanı varCnm aynı kaygıyi ben de yaşıyorum, sanki sutum olmayacak gibi geliyor..
Bazilari da gogusten sut gelir diyor son aylarda o da yok mlsf..
Aynen öyle oldu canim bayaaa bi bekledim ama değdi alıvrdim hemen:)
cok tatliymis, iyi günlerde kullan cnm ben hala gecelik alamadim bu hafta tamamlamayi planliyorum insallah..Lohusa pijamam :)morhipo dan almsitim yeni geldi.
Tesekkurler cnm Rabbim hepimize aldiklarimizi agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin insallah..iyi günlerde kullann canm
elinize sağlık canm
iyi günlerde kullan inş sağlıcakla
Insallah cnm ilk olunca bilemiyoruz haliyle tecrubemiz olmadigi icin ama gelmesi icin biz elimizden geleni yapmaya calismaliyiz dogum sonrasi içeceklerle yiyeceklerle filan..İnşallah doğumdan sonra gelir kızlar.Emzirme atleti de aldım ama eğer bu şekilde olursa kullanamam.Bu durum nasıl olacak çok merak ediyorum.
Güzel gunlerde giysin cicisini annesi..sevindim adina..Aynen öyle oldu canim bayaaa bi bekledim ama değdi alıverdim hemen:)
Aynen cnm zaten icinde 60 tane var ilk zamanlar cok altlari degisiyormus zaten epey stok yapmak lzm hal boyle olunca..haklısın canım bende varken para vermeyeyim dedim
süt sağma makinesi filanda o verdi yeni doğum yaaptı zaten ihtiyaçlar ortak olunca masrafım azaldı
magnetleriniz çok hoş canım benim
yalnız o pamuk çok az gelir yiğenimden biliyorum
belkide 2-3 gün ancak yeter o
sen biraz al bence uygun olduğun zaman
canım sütün göğüs küçüklüğüyle ilgisi yokmuşki süt kanallarıyla ilgisi varmış
benimde çok küçüktü ama son zamanlarda biraz şişti sanırsan
doğumdan sorada acayip büyüyor kardeşlerimden biliyorum
canım o süt gelme olayını duydum ama bendende gelmedi daha demekki zamanı var
cok guzelmis Marifetli anne, elimden gelse ben de yapmayi isterdim..Eki Görüntüle 1304621 Oğluma ördüğüm battaniye nasıl kızlar
ellerine salık canım :)Eki Görüntüle 1304621 Oğluma ördüğüm battaniye nasıl kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?