- 11 Mart 2010
- 839
- 973
- 208
- 43
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.061
Canlarım bu kıyafeter 6 aya kadar giydirevileceklerim.. Farkındaysanız alt cok var..alt cok lazım oluyo ilkinden biliyom.. Ama bunların bazıları bi arkadasımın cocugunundu onu kızı olcak bnm olum.. Kıyafetleri degiş tokıs yaptık.. Cok gerek yok..kızlar siz zaten eksıklerı bilirsiniz hediyeler falanda geliyo... Bnmki ekstra aldıgım için cok oldu..
kızlar sorularım var size...
1-)bu kullan at lohusa kilotu tanesi 10 tl çok pahalı degilmi?sonucta 1 kere kullanıp atacaksın. sizler kaç tl ye aldınız?
2-)gögüs koruyucu emzirirken mi takılıyor, yoksa emzirdikten sonra gögüs ucunu koruma amaçlı mı takılıyor?
3-)hastanede giymek için kullanacagımız terliği kullan at terlikler oluyorya ondan alsam olurmu? çünkü hastane ortamında giydiğim terliği evde falan kullanmam ben bidaha
ayyçok güzeller bir sürüde güle güle giysin bebişin inş cnmKızlar bebişimn kıyafetlerini yıladım... Yenileride aldıkca yıkayp ütüleyip yerlestirim.....Eki Görüntüle 1301578 Eki Görüntüle 1301579 Eki Görüntüle 1301581 Eki Görüntüle 1301582
kızlar sorularım var size...
1-)bu kullan at lohusa kilotu tanesi 10 tl çok pahalı degilmi?sonucta 1 kere kullanıp atacaksın. sizler kaç tl ye aldınız?
2-)gögüs koruyucu emzirirken mi takılıyor, yoksa emzirdikten sonra gögüs ucunu koruma amaçlı mı takılıyor?
3-)hastanede giymek için kullanacagımız terliği kullan at terlikler oluyorya ondan alsam olurmu? çünkü hastane ortamında giydiğim terliği evde falan kullanmam ben bidaha
Hakiki sabolardan alma sakin cok pahali onlar1- o kiloların bel kismi rahat olur mu emin olamadim yüksek belli hamile kilolarından kullanmayı düşünüyorum.
2- emin değilim ama gogus kalkani ve Göğüs koruyucu olarak iki şekilde var biri silikon uç şeklinde emzirirken takılıyor biri göğüs tahrisini engelleme için kremli gogus çamaşır yapışmasin süt biriksin diye kullanılıyor
3-ben sabo terlik alıcam hastane için bende hastanede giydiği evde giyemem oyuzden süslü ev terliklerinden goturmicem hastaneye kullan at olanlarda hem rahat değil hem uşuturuz hem çok ince ya hijyenik olur mu bilmem
bak alacağım sabo terlik böyle
Eki Görüntüle 1302414
Hakiki sabolardan alma sakin cok pahali onlar
benimde evde bundan var
bunumu kullansam acaba
hemsireyim ya hastanede calisirken kullanmak icin almistim aslindaEki Görüntüle 1302427
Sağol canım evet benim iki tane kuzum gelecek Allah izin verirsecidden canım böylemi diyorsun o zaman hasta bezi şart oldu sanırım
sağol canım bilgi için
çok zevkli çok güzel
ay ben kaçırdım sanırım ya senin yavruşlar ikizmi yoksa canım bayılırım
güle güle kullanın canım
bende aynı göğüs ucu kreminden aldım
oh mis gibi olmuşlar ellerine sağlık
bende o kadar almadım canım almak gerekirmi yetermi bilemedim şimdi
Migrosta 17tl idi fiyati benimkininEvet uygun fiyatlı birsey alıcam seninki güzelmiş bence kesinlikle bunu kullan
Sağol canım evet benim iki tane kuzum gelecek Allah izin verirse
Buda kuzucuklarımın patikleri
Amin canım Allah hepimizin miniklerini bağışlasınay maşallah hemde 1 kız bir erkek Allah bağışlasın
ayy çok güzel canım ya maşallah
çok tatlı bunlar sağlıkla giydir inş :)Buda kuzucuklarımın patikleri
Teşekürler canım aminçok tatlı bunlar sağlıkla giydir inş :)
Ayyy çok güzeller yaaaBuda kuzucuklarımın patikleri
Eki Görüntüle 1302918 Eki Görüntüle 1302919 Eki Görüntüle 1302920 Eki Görüntüle 1302921 Eki Görüntüle 1302922 Benim takımlar cok afilli degil sizlerin gibi öle cokda güzel degil ama inanın cok rahat bi kumas ... Bi bedeb büyük aldım bide ohhhhh.. Renkleride eşim secti..
Gerci bebişe aldıklarımızıda eşim secti.. Bi tek agzı mendilini ben aldım .....
Buda kuzucuklarımın patikleri
Eki Görüntüle 1302918 Eki Görüntüle 1302919 Eki Görüntüle 1302920 Eki Görüntüle 1302921 Eki Görüntüle 1302922 Benim takımlar cok afilli degil sizlerin gibi öle cokda güzel degil ama inanın cok rahat bi kumas ... Bi bedeb büyük aldım bide ohhhhh.. Renkleride eşim secti..
çok da güzeller, güle güle giymek nasip olur inşallah sana da kuzuna da. kumaşı iyi olduktan sonra pijamaya servet yatırmayı ben çok mantıklı bulmuyorum zaten. ben de pazardan aldım geçenlerde bir tane 25 liraya, diğer aldıklarımdan bir farkı yok, boşuna fazla fazla para veriyoruz işte aldığımız yere göreEki Görüntüle 1302918 Eki Görüntüle 1302919 Eki Görüntüle 1302920 Eki Görüntüle 1302921 Eki Görüntüle 1302922 Benim takımlar cok afilli degil sizlerin gibi öle cokda güzel degil ama inanın cok rahat bi kumas ... Bi bedeb büyük aldım bide ohhhhh.. Renkleride eşim secti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?