2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

olsun canım çok olsun sende başkalarına verirsin dahada gelicekler var beğen beğen kullan

canım o çamaşırlar ne kadar kullanışlı olur ben emin olir terlik al bence madem evde giymeyeceksenmadığım için almadım
3 tanesi 10 tl iyiymiş aslında ama ben çok sevemedim onları sanki
göğüs koruyucu almadım çok gereklimi onuda bilmiyorum aslında eğer hemşireler filan önerirse o zaman alacağım
o terlikler şip şip canım ya insanın ayağınıı acıtıyor
ben doğum yapmadım ama daha önce kullandım hastanede kardeşim yatarken
soğukta kaparsın onlardan yerle birleşik resmen
uygun fiyatlı bi terlik al canım bence

1- o kiloların bel kismi rahat olur mu emin olamadim yüksek belli hamile kilolarından kullanmayı düşünüyorum.
2- emin değilim ama gogus kalkani ve Göğüs koruyucu olarak iki şekilde var biri silikon uç şeklinde emzirirken takılıyor biri göğüs tahrisini engelleme için kremli gogus çamaşır yapışmasin süt biriksin diye kullanılıyor
3-ben sabo terlik alıcam hastane için bende hastanede giydiği evde giyemem oyuzden süslü ev terliklerinden goturmicem hastaneye kullan at olanlarda hem rahat değil hem uşuturuz hem çok ince ya hijyenik olur mu bilmem
bak alacağım sabo terlik böyle

Hakiki sabolardan alma sakin cok pahali onlar
benimde evde bundan var
bunumu kullansam acaba
hemsireyim ya hastanede calisirken kullanmak icin almistim aslinda

Sağol canım evet benim iki tane kuzum gelecek Allah izin verirse

Hepinize tek tek cok tesekkür ediyorum.. Güzel dilekleriniz içinde ayrıca tesekkür ederim.. Cümlemizin evlatları saglıcakla kullansın cicileri inş..

Buun kendime pijama takımı aldım ikitane.. Kompedandan öle cok pahalı bişi degil.. 20 şer liradan aldım.. Hemde kalınca penyeden cok hos.. Eşim secti renkleride..
Emzirme atlarti alcaktım bedeni kalmamıs ama alıcam inşallah..

Bebegime kıslık battanıye aldım..8 li takım
Penye battanıye aldım..
Biift patık penyeden
Üç çift corap
Bide agız mendili aldım pamuktan hazrı kenarı geçilmiş bez..
Yarınnasip olursa atarım foto

aa neden ben bayıldım pijamalarına şu kompedan çok uzak ya yoksa hemen gidecm
oğluşunun setindende aynısı benim oğluşumunda var çok güzel hepsini güle güle kullan canım
süs önmeli değil inan rahatlık çok önemli

Buda kuzucuklarımın patikleri

ayy yerim ben onları çok güzeller

niye öyle diyosun canım hepside çok güzel iyi günlerde giyin inşallah

çok da güzeller, güle güle giymek nasip olur inşallah sana da kuzuna da. kumaşı iyi olduktan sonra pijamaya servet yatırmayı ben çok mantıklı bulmuyorum zaten. ben de pazardan aldım geçenlerde bir tane 25 liraya, diğer aldıklarımdan bir farkı yok, boşuna fazla fazla para veriyoruz işte aldığımız yere göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…