2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Hep sini çok beğendim battaniyeye bayıldım pijama ların da çok güzel sadece önden düğmeli falan olsaydi emzirirken kolay olurdu

canım gerek yok almasanda olur, bileğe kadar olması bence iyi yani ben kapalı olduğum için özellikle öyle aldım
Ben de bir pijama aldım ama dediler ki sezeryan olursan pijamayı giyemezsin. Onun için gecelik şart gibi geldi bana.
canım geceliği ilk giyiyorsun sonra pijama giyeceksin
canım normal doğumdada boydan gecelik gerekiyormu
bi tane aldım ben gerekirse alıcam ama 2 tanede pijama takımı aldım
gerekir sanki alttan muayene oluyorsa
Kizlar ben 1 pijama tkmi 1 tane de gecelik alicam yeterli gibi geliyo bana..
hala zaten normal pijamalarimi giyiyorum buyuk bi gobusum olmadigi için
en iyisi canım oluyorsa niye alasın
Bugun bebis arabamiz geldi henuz monte etmedik ama bi de kadife bi battaniye aldim cok severek. .Bir de kadife zibin tkmi aldim kizlar 5 li...
Eki Görüntüle 1300261 Eki Görüntüle 1300262
güle güle kullanın canım
canım sen normal doğum yaptın alttan muayene olmuyor mu doğum sonrası dikiş olunca falan?
aman canım ped asla yetmez 8 li hasta bezleri var onlarda al bence pedle batar her yer
aynen canım sezaryanda da fark yok kanama çok oluyor benim oldu yani
Bulunduğun yerde kompedan varsa oradan al canim. Ben 10 TL te aldim.
İnternette de 22-25 civari. Ama onların arkasi sunyen gibi kopcali. Ablam akdi ondan biliyorum. Benim aldigim düz.
canım bu sütyne gibi olamayan nasıl yani göğüsleri sarkık gösterir mi?
Kızlar sonunda yavrularıma kıyafet aldım azıcık. Bunlar oğluşumun cicileri
çok güzeller
güle güle kullanın
çok tatlılarcanım rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inş

lcw terliği kardeşliği :)
sizde sağlıkla kullanın inş canm
he he bende aldım lc den terlik:9
Kızlar bebişimn kıyafetlerini yıladım... Yenileride aldıkca yıkayp ütüleyip yerlestirim.....Eki Görüntüle 1301578 Eki Görüntüle 1301579 Eki Görüntüle 1301581 Eki Görüntüle 1301582
güle güle giydir annesi
canım alt pijama al yedek çünkü soğuk olacak iki kat giyidirilecek
Hakiki sabolardan alma sakin cok pahali onlar
benimde evde bundan var
bunumu kullansam acaba
hemsireyim ya hastanede calisirken kullanmak icin almistim aslindaEki Görüntüle 1302427
canım bence bunu kullan
Buda kuzucuklarımın patikleri
çok tatlılar

canım çokta güzel pijamaların bene beğendim zaten bende bir tane afilli aldım ilkte alamadım içimde kaldı diye, diğerleri rahat kullanacağım türden

oğlununkilerde çok güzel

EFLALİM evet canım normal dogumda alttan muayene oluyo en fazla ikidef oda..
Ben ilk gecelik giydim ama ikidebir yukarı cıkıyo.. Bişiler ide camasırımda ped vardıya böle altımda bosluk varmıs gibi olduydu.. Rahat etmedim pijama giydim.. Dr gelince bi taraftan pijamayı cıkrdım öle muayenw etti baktı yani dikişlerime
O yüzden ben gerek görmedim.. Ama sezeryana muhakkak gerekli öle normaldeki gibi cıkartıp edemiyosun hareket ettıremıyosun bacagını.. Dikişler için hemn alttan acıp bakar

yani muayene oluyor o zaman gecelik daha iyi canım ya, benimki sezaryan zaten ilkte gecelik giydim yine giyicem birde ben özellikle yukarı sıyırdım leke olmasın diye:)

Bunlari babannemiz almis
Torunuyla resmini gondertmis
Bunlar ilk devami gelir inşallah :)Eki Görüntüle 1303406 Eki Görüntüle 1303407
güzelmiş canım güle güle kullanın

çok zevkli güzel şeyler almışsın canım
bornozunuza bayıldım

Buda kuzucuklarımın patikleri
cok guzel cnm, iyi günlerde giysin minikler..
Güzel günlerde giysin annesi. .
Kizlar ben buna bayildim
Oğlum olsa düşünmeden alirdim
Butik bebe de satiliyor, hala hastane çinisi almayan prens annelerine duyurulur
Eki Görüntüle 1302987
Ya dogum yaklasiyo ve ben hala bi hastane cikisi begenemedim cnm, erkek bebisim olsaydi ben de dusunurdum bu tkmi. .
Bunlari babannemiz almis
Torunuyla resmini gondertmis
Bunlar ilk devami gelir inşallah :)Eki Görüntüle 1303406 Eki Görüntüle 1303407
cok güzelmiş babaannesinin seçimleri..
gule gule giysin prenses..

Alıntı yapıyorum cicleri resimler yüklenirken telefona bişi oluyo pat gidiyo

Hepimizin cicileri coook güzel.. Rabbim güzel günlerde saglıklı bi şekılde kullanıp eksıtmeyi nasip etsin.. Şimdiki cocuklar cok sanslı..
Allahım bebeklerimizi sag salim kucagımza almayı o miss kokuyo içimize cekmeyi nasip etsin..
Cok begenerek aldıgımız hastane cıkıslarına kusmayı , sızıntı kakadan kirlenen pijamaları yüzlerce kez degiştirmeyi nasip etsin.. Gögüs pedleri yetiştirememeyi nasip etsin rabbm bol bol sütümüz olsun..
Pijama takımlarımızla evde sıkır sıkır dolasmayı üzerine süt kokusu sinmesini nasip etsin rabbm...
Daha ne diyeyim...
Evimizin ampulleri bu bebişler... Eve ısık sacan nur sacan ampuller.. Hiç sönmesini istemicemiz ampuller..oyuyy yerim ben bunları

Kocaman bi amin cnm, insallah...
cnm aynen umarim ateslenmez minik prenses, snrm aynı zamanda banyo ve mama ısıtıcısı olarak da kullanılıyor. .

Kızlar odanın nemli kalmasi icin buhar makinasi alicak mısınız, klimalar açık Olacağı icin gerekir mi ne diyosunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…