- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.081
Kizlar ben buna bayildim
Oğlum olsa düşünmeden alirdim
Butik bebe de satiliyor, hala hastane çinisi almayan prens annelerine duyurulur
Eki Görüntüle 1302987
Hep sini çok beğendim battaniyeye bayıldım pijama ların da çok güzel sadece önden düğmeli falan olsaydi emzirirken kolay olurduEki Görüntüle 1302918 Eki Görüntüle 1302919 Eki Görüntüle 1302920 Eki Görüntüle 1302921 Eki Görüntüle 1302922 Benim takımlar cok afilli degil sizlerin gibi öle cokda güzel degil ama inanın cok rahat bi kumas ... Bi bedeb büyük aldım bide ohhhhh.. Renkleride eşim secti..
Gerci bebişe aldıklarımızıda eşim secti.. Bi tek agzı mendilini ben aldım .....
canım gerek yok almasanda olur, bileğe kadar olması bence iyi yani ben kapalı olduğum için özellikle öyle aldımSelam kızlar, size sormuştum ya geceliği pembe mi alsam beyaz mı diye pembesini aldım. Kargo hızlıymış fazla bekletmeden geldi. Geceliğin boyu ayak bileğime kadar uzun. Acaba hastanede rahat olur mu ikinci bi gecelik almalı mıyım acaba siz kaç gecelik aldınız?
Eki Görüntüle 1299474 Eki Görüntüle 1299477
canım geceliği ilk giyiyorsun sonra pijama giyeceksinBen de bir pijama aldım ama dediler ki sezeryan olursan pijamayı giyemezsin. Onun için gecelik şart gibi geldi bana.
gerekir sanki alttan muayene oluyorsacanım normal doğumdada boydan gecelik gerekiyormu
bi tane aldım ben gerekirse alıcam ama 2 tanede pijama takımı aldım
en iyisi canım oluyorsa niye alasınKizlar ben 1 pijama tkmi 1 tane de gecelik alicam yeterli gibi geliyo bana..
hala zaten normal pijamalarimi giyiyorum buyuk bi gobusum olmadigi için
güle güle kullanın canımBugun bebis arabamiz geldi henuz monte etmedik ama bi de kadife bi battaniye aldim cok severek. .Bir de kadife zibin tkmi aldim kizlar 5 li...
Eki Görüntüle 1300261 Eki Görüntüle 1300262
canım sen normal doğum yaptın alttan muayene olmuyor mu doğum sonrası dikiş olunca falan?Canlarım kendimize iki pijama takımı
Bi gecelik herhangi bi ihtimale karsı(sezeryan)
Bol iç çamasırı hatta ucuzlarından kullanıp atmya alabılirsnz
Atlet sutyen ped krem
Hırka corap çöp poseti
Temizleme mendili
Havlu
Hastaneden cıkarken giymeye esoföan altı gibi bişi alabilirsiniz
Kapalıysanız esarp sal basörtü tülbent ne takıyosanız ..
Ben hasta bezi yerine pedi tercih edicem sanırım...
aman canım ped asla yetmez 8 li hasta bezleri var onlarda al bence pedle batar her yerben battaniyeyi çok sevdim canım ya güle güle kullanın
bende ped tercih ettim çantama koydum canım ama hasta bezi gerekli olursa veriyorlarmış zaten
bol iç çamaşırı derken kaç takım alsakki acaba ben alt olarak 3 tane koydum ama yetermi bilemedim şimdi
evet kullananlar çok öneriyor almak lazım cidden canım
aynen canım sezaryanda da fark yok kanama çok oluyor benim oldu yaniarkadalar ped tercih edicem demissiniz ama normal dofum yapinca ped mumkun degil idare etmez merve tecrube etti ilk on guncok yogunkan ve löşi denen akinti geliyor cokkullanmasaniz bile en az uc hasta bezi gerekli sonra hastanede yatak yorgan batar pijamalar da haberiniz olsun
canım bu sütyne gibi olamayan nasıl yani göğüsleri sarkık gösterir mi?Bulunduğun yerde kompedan varsa oradan al canim. Ben 10 TL te aldim.
İnternette de 22-25 civari. Ama onların arkasi sunyen gibi kopcali. Ablam akdi ondan biliyorum. Benim aldigim düz.
çok güzellerKızlar sonunda yavrularıma kıyafet aldım azıcık. Bunlar oğluşumun cicileri
güle güle kullanınEki Görüntüle 1301500 Bugun aldiklarim kizlar..
Bunlara ek olarak 1 numara prima premium care aldim 1 pkt..
hastanede giymek icin terlik, corap, gogus ucu icin krem,gogus pedi...
Eki Görüntüle 1301499 Eki Görüntüle 1301501 Eki Görüntüle 1301502
he he bende aldım lc den terlik:9çok tatlılarcanım rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inş
lcw terliği kardeşliği :)
sizde sağlıkla kullanın inş canm
güle güle giydir annesiKızlar bebişimn kıyafetlerini yıladım... Yenileride aldıkca yıkayp ütüleyip yerlestirim.....Eki Görüntüle 1301578 Eki Görüntüle 1301579 Eki Görüntüle 1301581 Eki Görüntüle 1301582
canım alt pijama al yedek çünkü soğuk olacak iki kat giyidirilecekMerve ne kadar cok cicisi var miniguninn masallah .benim qldiklqrim bunun yanunda hicc kqlir..qcabq cok az mi qlmisim kqfam karisti..bide uzun kollu badisiyok iki tane aldim sadece..oyle cok alt pijqmada almadim tekli..naosqm kisa da denk geliyor ne onerirsin
canım bence bunu kullanHakiki sabolardan alma sakin cok pahali onlar
benimde evde bundan var
bunumu kullansam acaba
hemsireyim ya hastanede calisirken kullanmak icin almistim aslindaEki Görüntüle 1302427
çok tatlılarBuda kuzucuklarımın patikleri
Hepinize tek tek cok tesekkür ediyorum.. Güzel dilekleriniz içinde ayrıca tesekkür ederim.. Cümlemizin evlatları saglıcakla kullansın cicileri inş..
Buun kendime pijama takımı aldım ikitane.. Kompedandan öle cok pahalı bişi degil.. 20 şer liradan aldım.. Hemde kalınca penyeden cok hos.. Eşim secti renkleride..
Emzirme atlarti alcaktım bedeni kalmamıs ama alıcam inşallah..
Bebegime kıslık battanıye aldım..8 li takım
Penye battanıye aldım..
Biift patık penyeden
Üç çift corap
Bide agız mendili aldım pamuktan hazrı kenarı geçilmiş bez..
Yarınnasip olursa atarım foto
Eki Görüntüle 1302918 Eki Görüntüle 1302919 Eki Görüntüle 1302920 Eki Görüntüle 1302921 Eki Görüntüle 1302922 Benim takımlar cok afilli degil sizlerin gibi öle cokda güzel degil ama inanın cok rahat bi kumas ... Bi bedeb büyük aldım bide ohhhhh.. Renkleride eşim secti..
yani muayene oluyor o zaman gecelik daha iyi canım ya, benimki sezaryan zaten ilkte gecelik giydim yine giyicem birde ben özellikle yukarı sıyırdım leke olmasın diye:)EFLALİM evet canım normal dogumda alttan muayene oluyo en fazla ikidef oda..
Ben ilk gecelik giydim ama ikidebir yukarı cıkıyo.. Bişiler ide camasırımda ped vardıya böle altımda bosluk varmıs gibi olduydu.. Rahat etmedim pijama giydim.. Dr gelince bi taraftan pijamayı cıkrdım öle muayenw etti baktı yani dikişlerime
O yüzden ben gerek görmedim.. Ama sezeryana muhakkak gerekli öle normaldeki gibi cıkartıp edemiyosun hareket ettıremıyosun bacagını.. Dikişler için hemn alttan acıp bakar
Eki Görüntüle 1302918 Eki Görüntüle 1302919 Eki Görüntüle 1302920 Eki Görüntüle 1302921 Eki Görüntüle 1302922 Benim takımlar cok afilli degil sizlerin gibi öle cokda güzel degil ama inanın cok rahat bi kumas ... Bi bedeb büyük aldım bide ohhhhh.. Renkleride eşim secti..
güzelmiş canım güle güle kullanınBunlari babannemiz almis
Torunuyla resmini gondertmis
Bunlar ilk devami gelir inşallah :)Eki Görüntüle 1303406 Eki Görüntüle 1303407
Markafoni ve trendyol kargolarım geldi. Allah kullanmayı nasip eder inşallah. Eki Görüntüle 1303439 Eki Görüntüle 1303440 Eki Görüntüle 1303441 Eki Görüntüle 1303442
Markafoni ve trendyol kargolarım geldi. Allah kullanmayı nasip eder inşallah. Eki Görüntüle 1303439 Eki Görüntüle 1303440 Eki Görüntüle 1303441 Eki Görüntüle 1303442
cok guzel cnm, iyi günlerde giysin minikler..Buda kuzucuklarımın patikleri
Güzel günlerde giysin annesi. .Eki Görüntüle 1302918 Eki Görüntüle 1302919 Eki Görüntüle 1302920 Eki Görüntüle 1302921 Eki Görüntüle 1302922 Benim takımlar cok afilli degil sizlerin gibi öle cokda güzel degil ama inanın cok rahat bi kumas ... Bi bedeb büyük aldım bide ohhhhh.. Renkleride eşim secti..
Ya dogum yaklasiyo ve ben hala bi hastane cikisi begenemedim cnm, erkek bebisim olsaydi ben de dusunurdum bu tkmi. .Kizlar ben buna bayildim
Oğlum olsa düşünmeden alirdim
Butik bebe de satiliyor, hala hastane çinisi almayan prens annelerine duyurulur
Eki Görüntüle 1302987
cok güzelmiş babaannesinin seçimleri..Bunlari babannemiz almis
Torunuyla resmini gondertmis
Bunlar ilk devami gelir inşallah :)Eki Görüntüle 1303406 Eki Görüntüle 1303407
nerde hareket varsa biz ordayızKız ebru dolasıyoz o topik bu topik
Hihaahaha
Güle güle kullan canım.. İnş ateş ölcere pek ihtiyac duymassın ama bebek olan her ewe lazım.. Cok iyi yapmıssın.. Telsizinde cok güzel.. Bnm ew küçük gerk duyöadım ama gerekli birsey aslında...
Aynen ......nerde hareket varsa biz ordayız
Kocaman bi amin cnm, insallah...Alıntı yapıyorum cicleri resimler yüklenirken telefona bişi oluyo pat gidiyo
Hepimizin cicileri coook güzel.. Rabbim güzel günlerde saglıklı bi şekılde kullanıp eksıtmeyi nasip etsin.. Şimdiki cocuklar cok sanslı..
Allahım bebeklerimizi sag salim kucagımza almayı o miss kokuyo içimize cekmeyi nasip etsin..
Cok begenerek aldıgımız hastane cıkıslarına kusmayı , sızıntı kakadan kirlenen pijamaları yüzlerce kez degiştirmeyi nasip etsin.. Gögüs pedleri yetiştirememeyi nasip etsin rabbm bol bol sütümüz olsun..
Pijama takımlarımızla evde sıkır sıkır dolasmayı üzerine süt kokusu sinmesini nasip etsin rabbm...
Daha ne diyeyim...
Evimizin ampulleri bu bebişler... Eve ısık sacan nur sacan ampuller.. Hiç sönmesini istemicemiz ampuller..oyuyy yerim ben bunları
cnm aynen umarim ateslenmez minik prenses, snrm aynı zamanda banyo ve mama ısıtıcısı olarak da kullanılıyor. .Güle güle kullan canım.. İnş ateş ölcere pek ihtiyac duymassın ama bebek olan her ewe lazım.. Cok iyi yapmıssın.. Telsizinde cok güzel.. Bnm ew küçük gerk duyöadım ama gerekli birsey aslında...
Rabbim o telsizle böle gece polis gibi bebişini sinlemeyi nasip etsin canım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?