- 25 Haziran 2014
- 1.572
- 3.976
- 158
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.121
Bende ogluma anı olarakta kalabilecegini dusundugumden böyle guzel birsey ormeyi cok isterdim el emegim goz nurum derdim ama beceremem kiEki Görüntüle 1304621 Oğluma ördüğüm battaniye nasıl kızlar
çok güzel canım elelrine sağlıkEki Görüntüle 1304621 Oğluma ördüğüm battaniye nasıl kızlar
Bende ogluma anı olarakta kalabilecegini dusundugumden böyle guzel birsey ormeyi cok isterdim el emegim goz nurum derdim ama beceremem ki
Esra yapabilir miyim ki yaaa cok hevesim var hemde nasıl orgu yelek patik modelleri bakıp bakıp ic geciriyorumçok güzel canım elelrine sağlık
canım netten filan okuyarak yaparsın hevesin varsa
Esra yapabilir miyim ki yaaa cok hevesim var hemde nasıl orgu yelek patik modelleri bakıp bakıp ic geciriyorum
çok güzeller canımEki Görüntüle 1305024 magnetlerimizin son hali teyzeleri..
sepet almam lzm bi tane bi de kac adet gerekir acaba..biraz da satın alırım olmadı yeterli gelmezse..
gule gule kullan cnm aldıklarının resmini bekliyorz cnm en kısa zamanda bnde hazırlamadım çantayı daha. Aralık girsin oyle hazırlayım diyorum . Birde uni baby ıslak mendili çok ovuyorlar bnde obdn alcm sanirm bez olarakta molfiks duşunuyorum inşselam kızlar bugün eşimle babymall'e gittik biraz dolaştık oğluşuma 3 çıtçıtlı 1 tane de tek alt alabildim zaten kasalarda acayip sıra vardı
unibaby yenidoğan ıslak mendil de aldım 3 paket indirimdeydi
hastane çantasını hazırlamak için bebek bezimiz filan kaldı onları da alınca hazırlayacağım iinşallah çantayı
çok guzeller cnm içinde sekermi var bununEki Görüntüle 1305024 magnetlerimizin son hali teyzeleri..
sepet almam lzm bi tane bi de kac adet gerekir acaba..biraz da satın alırım olmadı yeterli gelmezse..
Cnm evet kece ile yaptı ablam..çok güzeller canım
keçeylemi yaptınız
Unibabyi cok ovuyorlar ben de ondan alicam insallah cnm..selam kızlar bugün eşimle babymall'e gittik biraz dolaştık oğluşuma 3 çıtçıtlı 1 tane de tek alt alabildim zaten kasalarda acayip sıra vardı
hastane çantasını hazırlamak için bebek bezimiz filan kaldı onları da alınca hazırlayacağım iinşallah çantayı
cnm yok bunlar magnet olucak icleri silikon dolu..çok guzeller cnm içinde sekermi var bunun
çok guzellermiş cnm beyaz olanini butun giysileryle kullanabilirsin bn bebektede uyumu seviyorum beyaz her renge gidiyor bnceEki Görüntüle 1305084
Bu haftasonu alışverişim iki önlük iki şapka. Birer tane de evde vardı üç şapka üç önlüğü oldu yeter herhalde?
canım işine karışmak gibi olmasında antanı hazırla artık dursunselam kızlar bugün eşimle babymall'e gittik biraz dolaştık oğluşuma 3 çıtçıtlı 1 tane de tek alt alabildim zaten kasalarda acayip sıra vardı
canım sende hazırla artık bence çantanı hazır bulununca rahat oluyor insanın içigule gule kullan cnm aldıklarının resmini bekliyorz cnm en kısa zamanda bnde hazırlamadım çantayı daha. Aralık girsin oyle hazırlayım diyorum . Birde uni baby ıslak mendili çok ovuyorlar bnde obdn alcm sanirm bez olarakta molfiks duşunuyorum inş
çok güzeller canım güle güle kullansın miniğinEki Görüntüle 1305084
Bu haftasonu alışverişim iki önlük iki şapka. Birer tane de evde vardı üç şapka üç önlüğü oldu yeter herhalde?
Cnm evet kece ile yaptı ablam..
Unibabyi cok ovuyorlar ben de ondan alicam insallah cnm..
cantayi hazirlamadim ben de..
cnm yok bunlar magnet olucak icleri silikon dolu..
çok guzellermiş cnm beyaz olanini butun giysileryle kullanabilirsin bn bebektede uyumu seviyorum beyaz her renge gidiyor bnce
Eki Görüntüle 1305084
Çok tatlı ağız tadiyla kullanın inşallah. Aslında bi çok şey yeterli de insanın hep abartası geliyoEki Görüntüle 1305084
Çok tatlılar sağlıkla kullansin bebişinEki Görüntüle 1305084
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?