2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Teşekkürler kızlar bebişlerimizi güzel güzel sararız inşaalah B'nde cok becerikli deilim bu ördüğüm basit sizde yapabilirsiniz cok kullanılmıo dediler ama B'nde hatıra olsun die ördüm :)

Esra yapabilir miyim ki yaaa cok hevesim var hemde nasıl orgu yelek patik modelleri bakıp bakıp ic geciriyorum

canım bende netten filan baka baka öğrendim hep
kolay şeyler yaparsın sende
açıklamalı videolu filan anlatımlar var
bi denersin en azından alacağın bi yün birde şiş olmassada hevesin kalmaz en azından boşver

selam kızlar bugün eşimle babymall'e gittik biraz dolaştık oğluşuma 3 çıtçıtlı 1 tane de tek alt alabildim zaten kasalarda acayip sıra vardı
unibaby yenidoğan ıslak mendil de aldım 3 paket indirimdeydi
hastane çantasını hazırlamak için bebek bezimiz filan kaldı onları da alınca hazırlayacağım iinşallah çantayı

gule gule kullan cnm aldıklarının resmini bekliyorz cnm en kısa zamanda bnde hazırlamadım çantayı daha. Aralık girsin oyle hazırlayım diyorum . Birde uni baby ıslak mendili çok ovuyorlar bnde obdn alcm sanirm bez olarakta molfiks duşunuyorum inş

çok güzeller canım
keçeylemi yaptınız
Cnm evet kece ile yaptı ablam..
Unibabyi cok ovuyorlar ben de ondan alicam insallah cnm..
cantayi hazirlamadim ben de..
çok guzeller cnm içinde sekermi var bunun
cnm yok bunlar magnet olucak icleri silikon dolu..

canım işine karışmak gibi olmasında antanı hazırla artık dursun
eksikleri üstünede koyarsın
ben hazırladım bile insanlık hali bebişler erken gelebilir sonuçta tabi temennimiz zamanında gelmeleri ama olmayorda değil
canım sende hazırla artık bence çantanı hazır bulununca rahat oluyor insanın içi
bende e bebekte satılan baby me pamuk mendillerden alacağım
çoklu paketleri son derece indirimli herkeste çok memnun
isterseniz bi bakın e bebeğe
Eki Görüntüle 1305084
Bu haftasonu alışverişim iki önlük iki şapka. Birer tane de evde vardı üç şapka üç önlüğü oldu yeter herhalde?
çok güzeller canım güle güle kullansın miniğin
Cnm evet kece ile yaptı ablam..

Unibabyi cok ovuyorlar ben de ondan alicam insallah cnm..
cantayi hazirlamadim ben de..

cnm yok bunlar magnet olucak icleri silikon dolu..

canım silikon derken elyaf gibi olan silikondanmı var içinde
ablan becerikliymiş ellerine sağlık

çok guzellermiş cnm beyaz olanini butun giysileryle kullanabilirsin bn bebektede uyumu seviyorum beyaz her renge gidiyor bnce

bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…