2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

sağlıkla kullanın inş arkadaşlar hepsi çok güzel

İyiki kısmet olmuş almışsın yelek cok cok güzel ya çok sevdim, hepsini sağlıkla giysin prensesin

Kızlar yeni cicilerin hepsi çok güzel tek tek alıntılayamadım bu sefer:) sağlıkla kullanın inşaallah
Tesekkur ederiz canlar
insAllah hepimiz güzel sagliklu mutlu huzurlu günlerde giydiririz bebislerimize

Vardi canim aynisinin mavisi vardı sanirim yeni çıktı bunlar bizim buraya bile geldiyse heryerde vardır :)

çok güzel canım herşey güle güle kullanın
Eki Görüntüle 1307251 kızlar baby tech alan varmı ben beğendim bunu ama sadece nette gördüğüm için kararsızım ne dersiniz
çok güzel görünüyor canım bence kullanışlı olacağına eminim

çok zevkliymiş ananeniz
o kundan çok kullanışlı canım ya nerden aldıki anneciğin acep
ben biraz baktım ama bulamadım benzer bişey

Bende hazır kundağın cok kullanisli olacagini dusunuyorum e-bebek ten aldi fiyati 30 tl 3 bedeni var bedenleri kilo aralığına göre

Bebek bakkm cantasi alan var mi okiedog un bir kac modeli ve avent seyahat cantasi arasinda kaldim ama pahali hepsi önerisi olan var mi

Canım ben okiedog almayı dusunuyorum, bence cok şık, evet fiyatı biraz yüksek ama güzel canta her zaman kullanılabilir :)

çok güzeller canım rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin inş :)

çok cici canım bunlar battaniyeye bayıldm :) sağlıkla kullanın

Tesekkur ederiz canlar
insAllah hepimiz güzel sagliklu mutlu huzurlu günlerde giydiririz bebislerimize

Vardi canim aynisinin mavisi vardı sanirim yeni çıktı bunlar bizim buraya bile geldiyse heryerde vardır :)
varsa bende bakayım o zaman çok beğendim
Bende hazır kundağın cok kullanisli olacagini dusunuyorum e-bebek ten aldi fiyati 30 tl 3 bedeni var bedenleri kilo aralığına göre

bakayım canım e bebeğe o zman teşekkürler

Cok begendim gule gule kullanin annesi..
Hepsi çok tatlılar kızlar
Güle güle giysin Canlar
bende yıkamaya başladım Eki Görüntüle 1307970
Kolay gelsin cnm, benimkiler de utulenmeyi bekliyor..
valla 34 35te doğuranları duyunca korktum hiçbirşey hazır değil
her goren dogum yaklasmis diyor bana psikolojimi bozuyorlar karnima bakip, ben de korkuyorum hazirliksiz yakalanmaktan cnm..

Hamilelik doneminde bilinçli olabilmek adina hem netten hem de kitaplardan oldukca faydalandim.simdiyse bebek bakimi ile ilgili bir haftadir bloglari araştırıyordum genelde herkesin tavsiye ettiği şu kitapları siparis ettim bugün gerek doguma kadat gerekse sonrasında okurum zaten okumayi da cok severim.bilginiz olsun diye isimlerini paylaşıyorum aldiklarimin.

Eklentiler

• Screenshot_2014-11-19-20-55-42.webp
    92,8 KB · Görüntüleme: 206
valla 34 35te doğuranları duyunca korktum hiçbirşey hazır değil
canım artık hazırlayın çevremde erken doğum yapan çok olduğu için ben hazırladım artık çantamı filan
Cok begendim gule gule kullanin annesi..

Kolay gelsin cnm, benimkiler de utulenmeyi bekliyor..

her goren dogum yaklasmis diyor bana psikolojimi bozuyorlar karnima bakip, ben de korkuyorum hazirliksiz yakalanmaktan cnm..
her hamileye söylenen klasik sözler onlar canım takılma sakın

güzel fikir bende araştırayım bari
sağol paylaşımın için canım

daha çanta falan yok yıkamaya yeni başladım

akşamları ne kadar yetişirse artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…