- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.161
sağlıkla kullanın inş arkadaşlar hepsi çok güzel
İyiki kısmet olmuş almışsın yelek cok cok güzel ya çok sevdim, hepsini sağlıkla giysin prensesin
Tesekkur ederiz canlarKızlar yeni cicilerin hepsi çok güzel tek tek alıntılayamadım bu sefer:) sağlıkla kullanın inşaallah
Vardi canim aynisinin mavisi vardı sanirim yeni çıktı bunlar bizim buraya bile geldiyse heryerde vardır :)ayy yeleğe bayıldım ya çok güzel erkek için olan yoktur dimi
güle güle kullanın canım sağlıkla
oo baya bi ihtiyaç görmüşsün canım güle güle kullanın hepside lazım
güle güle kullan canım pijaman çok hoş uruyor doğrusu
Hepsi çok çok güzel masal gibi güle güle kullanın
çok güzel canım herşey güle güle kullanınBu bebeğimizin odasinin bir kismi bayanlar besigin icimdeki de ana kucagimz posetledim tozlanmasin diye :) dolabimiz da yolda yarin gelcek ins. Nevresim english home sifonyer ikea hemnes gelecek olan dolap ikea hensvik sallanan koltuk ikea poang ana kucagi bright stars . Alacagim haliyi da ekledim.perdeyi annemle dikecegiz ins. :)mobilya kulplari da internette bir tasarimci dan.
çok güzel görünüyor canım bence kullanışlı olacağına eminimEki Görüntüle 1307251 kızlar baby tech alan varmı ben beğendim bunu ama sadece nette gördüğüm için kararsızım ne dersiniz
Bende hazır kundağın cok kullanisli olacagini dusunuyorum e-bebek ten aldi fiyati 30 tl 3 bedeni var bedenleri kilo aralığına göreçok güzel canım herşey güle güle kullanın
çok güzel görünüyor canım bence kullanışlı olacağına eminim
çok zevkliymiş ananeniz
o kundan çok kullanışlı canım ya nerden aldıki anneciğin acep
ben biraz baktım ama bulamadım benzer bişey
Bebek bakkm cantasi alan var mi okiedog un bir kac modeli ve avent seyahat cantasi arasinda kaldim ama pahali hepsiönerisi olan var mi
Benim de aklim hep okiedog da canim herhalde alacağım bu gidisle :)Canım ben okiedog almayı dusunuyorum, bence cok şık, evet fiyatı biraz yüksek ama güzel canta her zaman kullanılabilir :)
Bu bebeğimizin odasinin bir kismi bayanlar besigin icimdeki de ana kucagimz posetledim tozlanmasin diye :) dolabimiz da yolda yarin gelcek ins. Nevresim english home sifonyer ikea hemnes gelecek olan dolap ikea hensvik sallanan koltuk ikea poang ana kucagi bright stars . Alacagim haliyi da ekledim.perdeyi annemle dikecegiz ins. :)mobilya kulplari da internette bir tasarimci dan.
Bende battaniyeyi çok sevdim nasıl kıyıp kullanıcam bilmiyom oğluşuma yakışır .çok güzeller canım rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin inş :)
çok cici canım bunlar battaniyeye bayıldm :) sağlıkla kullanın
varsa bende bakayım o zaman çok beğendimTesekkur ederiz canlar
insAllah hepimiz güzel sagliklu mutlu huzurlu günlerde giydiririz bebislerimize
Vardi canim aynisinin mavisi vardı sanirim yeni çıktı bunlar bizim buraya bile geldiyse heryerde vardır :)
Bende hazır kundağın cok kullanisli olacagini dusunuyorum e-bebek ten aldi fiyati 30 tl 3 bedeni var bedenleri kilo aralığına göre
Oh mis maşallah darısı başıma
Oh mis maşallah darısı başıma
Cok begendim gule gule kullanin annesi..
Kolay gelsin cnm, benimkiler de utulenmeyi bekliyor..
her goren dogum yaklasmis diyor bana psikolojimi bozuyorlar karnima bakip, ben de korkuyorum hazirliksiz yakalanmaktan cnm..valla 34 35te doğuranları duyunca korktum hiçbirşey hazır değil
Cok begendim gule gule kullanin annesi..
her goren dogum yaklasmis diyor bana psikolojimi bozuyorlar karnima bakip, ben de korkuyorum hazirliksiz yakalanmaktan cnm..
Dinlenerek 2 parca halinde utuledim bende kaygisi gitti.Aynen salona koydum bende koltuğun üstüne ütü bekliyorlar
canım artık hazırlayın çevremde erken doğum yapan çok olduğu için ben hazırladım artık çantamı filanvalla 34 35te doğuranları duyunca korktum hiçbirşey hazır değil
her hamileye söylenen klasik sözler onlar canım takılma sakınCok begendim gule gule kullanin annesi..
her goren dogum yaklasmis diyor bana psikolojimi bozuyorlar karnima bakip, ben de korkuyorum hazirliksiz yakalanmaktan cnm..
Hamilelik doneminde bilinçli olabilmek adina hem netten hem de kitaplardan oldukca faydalandim.simdiyse bebek bakimi ile ilgili bir haftadir bloglari araştırıyordum genelde herkesin tavsiye ettiği şu kitapları siparis ettim bugün gerek doguma kadat gerekse sonrasında okurum zaten okumayi da cok severim.bilginiz olsun diye isimlerini paylaşıyorum aldiklarimin.
canım artık hazırlayın çevremde erken doğum yapan çok olduğu için ben hazırladım artık çantamı filan
her hamileye söylenen klasik sözler onlar canım takılma sakın
güzel fikir bende araştırayım bari
sağol paylaşımın için canım
yetişir canım ya artık baya bi büyüdü bebişlerimiz hazırlıklı olmakta fayda vardaha çanta falan yok yıkamaya yeni başladım
akşamları ne kadar yetişirse artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?