- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.201
Cok sekerler canim hastane cikisinada bayildim neden erkek icin olanlar cok hos geliyo bana
Port bebeyi set mi aldin markasi nenny baby mi canim
benim bir yelek bir de hastane cikisi almam lzm artik..
Bunları teyzemiz almis bugun, bizim ananemiz yok babaannemizin de durumu yok ama sagolsun bol bol yelek oruyo teyzeleri..
Eki Görüntüle 1309909 Eki Görüntüle 1309911 Eki Görüntüle 1309917 Eki Görüntüle 1309918
Bunları da aldık
Rabbim dilediğin anda hamile kalmayi nasip etsin cnm dualarimiz seninle..sizinkilerde çok tatlıymış, güle güle giysin inş....
sizleri görünce doğurasım geldiiii: )))))
ama önce hamile kalmam lazım: )
bana dua edin rabbim banada hayırlı evlatlar versin emi kızlar: )
hamilenin duası kabul olur derler ya....
sizi tanımıyorum ama ben konuşkan biri olunca daldım konunuza.
hepinize hayırlı kolay doğumlar inş.
sevgiler
Cok guzeller canim maasallah ya ozellikle tulyma bayildim aslinda bizimdr tuluma ihtiyacimiz varbenim bir yelek bir de hastane cikisi almam lzm artik..
Bunları teyzemiz almis bugun, bizim ananemiz yok babaannemizin de durumu yok ama sagolsun bol bol yelek oruyo teyzeleri..
Eki Görüntüle 1309909 Eki Görüntüle 1309911 Eki Görüntüle 1309917 Eki Görüntüle 1309918
Bende set olarak almistim da taa hamileligin basinda sanki acelem varmis gibinenny baby cnm set olarak almadım tek aldım çok hoşumuza gitti:)
inş kuzularımız sağ salim doğarda giydiririz cicileri
Rabbim dilediğin anda hamile kalmayi nasip etsin cnm dualarimiz seninle..
bunlarda çok güzel canım ya hepsinide bayıldımBunları da aldık
Cok sekerler canim hastane cikisinada bayildim neden erkek icin olanlar cok hos geliyo bana
Port bebeyi set mi aldin markasi nenny baby mi canim
banada kızlar için olanlar çok hoş geliyoraynen ya bana da erkek hastane cikislari guzel geliyo niyeyse halen alamadim hastane cikisi..
canım çok güzeller güle güle giyinbenim bir yelek bir de hastane cikisi almam lzm artik..
sizinkilerde çok tatlıymış, güle güle giysin inş....
sevgiler
Bu bebeğimizin odasinin bir kismi bayanlar besigin icimdeki de ana kucagimz posetledim tozlanmasin diye :) dolabimiz da yolda yarin gelcek ins. Nevresim english home sifonyer ikea hemnes gelecek olan dolap ikea hensvik sallanan koltuk ikea poang ana kucagi bright stars . Alacagim haliyi da ekledim.perdeyi annemle dikecegiz ins. :)mobilya kulplari da internette bir tasarimci dan.
Eki Görüntüle 1307251 kızlar baby tech alan varmı ben beğendim bunu ama sadece nette gördüğüm için kararsızım ne dersiniz
Eki Görüntüle 1309346 Eki Görüntüle 1309347 Eki Görüntüle 1309346 Eki Görüntüle 1309347 Eki Görüntüle 1309349 Eki Görüntüle 1309350
Dün kv almış kızıma saolsun.Ama en çokta hoşuma giden battaniye seti oldu aslında nohut battaniye alasım vardı vazgeçmiştim lcwaikikiden peluş battniyelerden almıştım dün sormuştu alldınız ı diye yok dedim gitmiş bunu almış çokta hoşuma gitti diğerlerine bayılmasamda düşünüp alması yeterli
1 tane 5 li takım
1 tane kapitoneli yelek
3 tane evde giymek için pijama takımı
1 tane 3 lü takım ( kendindn eldivenli)
1 tane alt üst takım
bide babam beni seviyo çıt çıtlı badi almış onuda değişim yapcaktı yokmuş ufak kocaman almış seneye anca giyer kızım
Hepsi çok güzel bende yüklemeye çalıştım kızlar
Hastane çıkışımız Dedemiz aldı
Bunları da aldık
hepside çok güzeller kızlar bayıldımbenim bir yelek bir de hastane cikisi almam lzm artik..
sizinkilerde çok tatlıymış, güle güle giysin inş....
sevgiler
kızlar ya hastane çıkışlarını hangi marka aldınız..cevap verin bana nolur.internet üzerinden alıcam ve kalitesini göremicem..sizinkiler fikir olur belki..kışın doğacaklar malum..inöeöik birsey olmasın istiyorum..
canım iki kızıma da azizbebe den aldım biraz pahalı ama ilk kızım 5 ayına kadar kullandı özellikle kutudaki tulum dışındaki alt üst takımları biraz büyük çok kalıteli . internetten bulursam adreslerini gönderirim . senin kızın mı olacaktı ona göre bakayımkızlar ya hastane çıkışlarını hangi marka aldınız..cevap verin bana nolur.internet üzerinden alıcam ve kalitesini göremicem..sizinkiler fikir olur belki..kışın doğacaklar malum..inöeöik birsey olmasın istiyorum..
çok saol canım..bende kızımda aziz bebe almıştım ama o yazın sonunda doğdu..ama oğlum kışın olacak.o yüzden bilemedim.adresi bekliyorum o zamancanım iki kızıma da azizbebe den aldım biraz pahalı ama ilk kızım 5 ayına kadar kullandı özellikle kutudaki tulum dışındaki alt üst takımları biraz büyük çok kalıteli . internetten bulursam adreslerini gönderirim . senin kızın mı olacaktı ona göre bakayım
teşekkür ederim prensescim..en güzelleri bebeklerimizin olsun inşallahBen de daha almadım mağazadan almak istediğim için uzadı böyle ama birkaç mağazaya baktım e bebek' te bibaby markasını beğendim ciciland 'ta idilbaby markasını beğendim ikisinden birini alıcam gibi
annem de boyner den Mammaramma markasının 5li setini almış kaliteliydi hatirladigim kadariyla kumaşı biraz ince diyebilirim
Aziz bebe, mothercare, chicco içinde olumlu seyler duydum
ben bi tane chicco aldım bi tanede mini damla diye bi markayı aldım, ikiside organik pamuktan. mini damla markası pek duyulmuş değil modeli cok sevdiğim için aldım ben, idil baby aziz bebe de güzel markalar onlardanda aldığım başka takımlar oldu, ama hastane çıkışı değil.kızlar ya hastane çıkışlarını hangi marka aldınız..cevap verin bana nolur.internet üzerinden alıcam ve kalitesini göremicem..sizinkiler fikir olur belki..kışın doğacaklar malum..inöeöik birsey olmasın istiyorum..
Hepsi çok güzel bende yüklemeye çalıştım kızlar
Hastane çıkışımız Dedemiz aldı
,,Bunları da aldık
benim bir yelek bir de hastane cikisi almam lzm artik..
İdil bayby fen aldik.kızlar ya hastane çıkışlarını hangi marka aldınız..cevap verin bana nolur.internet üzerinden alıcam ve kalitesini göremicem..sizinkiler fikir olur belki..kışın doğacaklar malum..inöeöik birsey olmasın istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?