2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Bende bebek bakım sorunlarına mucize çözümler i okuyorum

Kızlar nuby biberon hakkında bılgısı olan varmı.. Tip olarak kullanıslı gıbı duruyor,, ama ilk defa dun gordum.. Cam olanı varmı yoksa sadece plastık mı.. Ben cam ıstıyorum bı tane ama..

Dün kv almış kızıma saolsun.Ama en çokta hoşuma giden battaniye seti oldu aslında nohut battaniye alasım vardı vazgeçmiştim lcwaikikiden peluş battniyelerden almıştım dün sormuştu alldınız ı diye yok dedim gitmiş bunu almış çokta hoşuma gitti diğerlerine bayılmasamda düşünüp alması yeterli
1 tane 5 li takım
1 tane kapitoneli yelek
3 tane evde giymek için pijama takımı
1 tane 3 lü takım ( kendindn eldivenli)
1 tane alt üst takım
bide babam beni seviyo çıt çıtlı badi almış onuda değişim yapcaktı yokmuş ufak kocaman almış seneye anca giyer kızım

Eklentiler

• 20141120_141221.webp
    85,6 KB · Görüntüleme: 106
kızlar bende bilinçli anne olmak istiyorum kitap ısmarladım dr dan şimdi 3 adet inşallah faydalı şeyler vardır içlerinde zevkle okurum hepsini

Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler

Bebeğinizin İlk 18 Ayı

Bebek Bakımı ve Sağlığı

kv ler coşmuş bugün aman aman alsınlar da boşver napcan almasa daha kötü benimkinin de aldığı beğenmediğim şeyleri var ama aaa çok güzeller dedim morali bozulmasın diye

ama güzeller bence sağlıcakla giydir kuzuna inş :)

İyiki kısmet olmuş almışsın yelek cok cok güzel ya çok sevdim, hepsini sağlıkla giysin prensesin

benim aldığım yeleğin aynısı butik bebeye gelmiş ama bitmiş hemde erkek içinde var 12 de yataktan kalkınca yeni görebildim

aslında beğenmiceğimi biliyoda ondan almıyodu şimdiye kadar sanırım sırf yeni doğan diye ses etmiyom şöyle kızım ele avuca gelsin zaten giydirmem hem kış hem minnacıcık yazın ben onu açar serperim bi güzel eteklermi olur şortlar kapriler salopetler
en çokta salopet,şort giydirme hevesim var
Görürüm inşAllah o günleri
ve görürüz inşAllah o günleri

ben şahsen hepsinide beğendim canım düşünmüş almş
bazı arkadaşlarda babanesi hiç birşey almıyor diye şikayetçi
benim aldığım yeleğin aynısı butik bebeye gelmiş ama bitmiş hemde erkek içinde var 12 de yataktan kalkınca yeni görebildim

canım anca eve geldim kontrolüm vardı
yeleğede hiç bakamadım
bi ara bakıcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…