- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.181
Bende bebek bakım sorunlarına mucize çözümler i okuyorumHamilelik doneminde bilinçli olabilmek adina hem netten hem de kitaplardan oldukca faydalandim.simdiyse bebek bakimi ile ilgili bir haftadir bloglari araştırıyordum genelde herkesin tavsiye ettiği şu kitapları siparis ettim bugün gerek doguma kadat gerekse sonrasında okurum zaten okumayi da cok severim.bilginiz olsun diye isimlerini paylaşıyorum aldiklarimin.
Rica ederim canim paylasimlar f a ydali oluyor. Uygun bir bebek cantasi bulamadım okiedog alacağım sanırım bir indirime girmedi gitti :)daha çanta falan yok yıkamaya yeni başladım
akşamları ne kadar yetişirse artık
Eki Görüntüle 1309346 Eki Görüntüle 1309347 Eki Görüntüle 1309346 Eki Görüntüle 1309347 Eki Görüntüle 1309349 Eki Görüntüle 1309350
Dün kv almış kızıma saolsun.Ama en çokta hoşuma giden battaniye seti oldu aslında nohut battaniye alasım vardı vazgeçmiştim lcwaikikiden peluş battniyelerden almıştım dün sormuştu alldınız ı diye yok dedim gitmiş bunu almış çokta hoşuma gitti diğerlerine bayılmasamda düşünüp alması yeterli
1 tane 5 li takım
1 tane kapitoneli yelek
3 tane evde giymek için pijama takımı
1 tane 3 lü takım ( kendindn eldivenli)
1 tane alt üst takım
bide babam beni seviyo çıt çıtlı badi almış onuda değişim yapcaktı yokmuş ufak kocaman almış seneye anca giyer kızım
İyiki kısmet olmuş almışsın yelek cok cok güzel ya çok sevdim, hepsini sağlıkla giysin prensesin
benim aldığım yeleğin aynısı butik bebeye gelmiş ama bitmiş hemde erkek içinde var 12 de yataktan kalkınca yeni görebildimayy yeleğe bayıldım ya çok güzel erkek için olan yoktur dimi
güle güle kullanın canım sağlıkla
oo baya bi ihtiyaç görmüşsün canım güle güle kullanın hepside lazım
güle güle kullan canım pijaman çok hoş uruyor doğrusu
aslında beğenmiceğimi biliyoda ondan almıyodu şimdiye kadar sanırım sırf yeni doğan diye ses etmiyom şöyle kızım ele avuca gelsin zaten giydirmem hem kış hem minnacıcık yazın ben onu açar serperim bi güzel eteklermi olur şortlar kapriler salopetlerkv ler coşmuş bugünaman aman alsınlar da boşver napcan almasa daha kötü benimkinin de aldığı beğenmediğim şeyleri var ama aaa çok güzeller dedim morali bozulmasın diye
ama güzeller bence sağlıcakla giydir kuzuna inş :)
Ben de almistim o kitabi basliycam bi turlu kısmet olmadi.Bi arkadasim o kitaba gore buyutuyor bebegini tavsiye etmisti..Bende bebek bakım sorunlarına mucize çözümler i okuyorum
ben şahsen hepsinide beğendim canım düşünmüş almşEki Görüntüle 1309346 Eki Görüntüle 1309347 Eki Görüntüle 1309346 Eki Görüntüle 1309347 Eki Görüntüle 1309349 Eki Görüntüle 1309350
Dün kv almış kızıma saolsun.Ama en çokta hoşuma giden battaniye seti oldu aslında nohut battaniye alasım vardı vazgeçmiştim lcwaikikiden peluş battniyelerden almıştım dün sormuştu alldınız ı diye yok dedim gitmiş bunu almış çokta hoşuma gitti diğerlerine bayılmasamda düşünüp alması yeterli
1 tane 5 li takım
1 tane kapitoneli yelek
3 tane evde giymek için pijama takımı
1 tane 3 lü takım ( kendindn eldivenli)
1 tane alt üst takım
bide babam beni seviyo çıt çıtlı badi almış onuda değişim yapcaktı yokmuş ufak kocaman almış seneye anca giyer kızım
benim aldığım yeleğin aynısı butik bebeye gelmiş ama bitmiş hemde erkek içinde var 12 de yataktan kalkınca yeni görebildim
ben şahsen hepsinide beğendim canım düşünmüş almş
bazı arkadaşlarda babanesi hiç birşey almıyor diye şikayetçi
canım anca eve geldim kontrolüm vardı
yeleğede hiç bakamadım
bi ara bakıcam artık
canım normlde bizimkide siftahı yeni yaptı
katılıyorum canımbiraz geç kalmış o zaman canım şimdiye kadar
ama neyseki geç olmuş güç olmamaış
bu çok güzelmiş kaliteli belli canım güle güle kullansın bebişinHastane çıkışımız Dedemiz aldı
Sağol cnm inşbu çok güzelmiş kaliteli belli canım güle güle kullansın bebişin
Hepsi çok güzel bende yüklemeye çalıştım kızlar
Hastane çıkışımız Dedemiz aldı
Cok sekerler canim hastane cikisinada bayildim neden erkek icin olanlar cok hos geliyo banaBunları da aldık
aynen ya bana da erkek hastane cikislari guzel geliyo niyeyse halen alamadim hastane cikisi..Cok sekerler canim hastane cikisinada bayildim neden erkek icin olanlar cok hos geliyo bana
Port bebeyi set mi aldin markasi nenny baby mi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?