- 23 Ocak 2014
- 3.222
- 4.516
- 248
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.221
hastane çikişina o kadar çok para vermeye gerek yok bnce . Çunku en kuçuk beden oldugu için fazla giyilmiyr. Battaniyesi bile yenidogan bden kuçuk yani. Ben civilden aldım markası ciccim kalitesi guzel iyisi . On birli set . Geçen ayni markanin aynı bnm aldıgım urununu butik bebeye koymuşlar orda 70 tl idi. Ben 45 e aldım civilden kampanyalı olarsk . Bir bak istersen..ben bi tane chicco aldım bi tanede mini damla diye bi markayı aldım, ikiside organik pamuktan. mini damla markası pek duyulmuş değil modeli cok sevdiğim için aldım ben, idil baby aziz bebe de güzel markalar onlardanda aldığım başka takımlar oldu, ama hastane çıkışı değil.
Ayyy çok tatlı ya pofuduk kuyruğa bayildim içine birde dünya tatlısı bebis girerse oooo çok güzel olur sağlıkla giysin oglunkızlar oğluşuma bundan aldım bayıldım yaa sizce?
kızlar oğluşuma bundan aldım bayıldım yaa sizce?
cok guzeller cok begendım.intrnetten mı yaptırdınız bende dusunuyorumda kaca yaptırdnız acabaEki Görüntüle 1305024 magnetlerimizin son hali teyzeleri..
sepet almam lzm bi tane bi de kac adet gerekir acaba..biraz da satın alırım olmadı yeterli gelmezse..
cok guzelmis annesi cook begendim. .kızlar oğluşuma bundan aldım bayıldım yaa sizce?
cnm bunları ablam yaptı, snrm yeterli gelmiycek 40 tane filan hazirladi..Biraz da kendim alicam cerceveli hazır bi sey..cok guzeller cok begendım.intrnetten mı yaptırdınız bende dusunuyorumda kaca yaptırdnız acaba
bebitof ve gaye aldım.cokda guzeller 2 katı para vermeye gerek yok cok az giycekler cunku canımkızlar ya hastane çıkışlarını hangi marka aldınız..cevap verin bana nolur.internet üzerinden alıcam ve kalitesini göremicem..sizinkiler fikir olur belki..kışın doğacaklar malum..inöeöik birsey olmasın istiyorum..
totosunu yerim ben ya çok güzelmiş canımkızlar oğluşuma bundan aldım bayıldım yaa sizce?
Annemin ördüklerini yıkamaya kıyamadım henüz, bozulur diye korkuyorum ama yıkamaya karar verdiğimde yünlü ayarında kısa programda yıkıcam.Kızlar örgü hirka ve ceketleri makinada mi yikadiniz, kayinvalidem elinde yıka dedi ben makinaya atmayı istiyorum nasıl yıkanır bilen var mı?
bende bayıldım:)kızlar oğluşuma bundan aldım bayıldım yaa sizce?
Kızlar örgü hirka ve ceketleri makinada mi yikadiniz, kayinvalidem elinde yıka dedi ben makinaya atmayı istiyorum nasıl yıkanır bilen var mı?
herkese teşekkürler amin inş
bence al çok tatlı nedense ben kadifeyi çok seviyorummm yaaa
Annem de dedi özellikle yünlü programı da olsa makinada yıkama diye. Ben örgüleri elde yıkayacamKızlar örgü hirka ve ceketleri makinada mi yikadiniz, kayinvalidem elinde yıka dedi ben makinaya atmayı istiyorum nasıl yıkanır bilen var mı?
Hepsi çok hoş en çok Sondaki pembis yeleği beğendim çok tatlı sağlıkla giysin bebişinEki Görüntüle 1312125 Sonunda hastane çıkışı setimizi aldim bi tane daha almayi planlıyorum onu da belirledim..
Eki Görüntüle 1312117 Bi de yelek aldim bugun, hic yoktu yelegimiz..
Eki Görüntüle 1312118 Eki Görüntüle 1312119 Eki Görüntüle 1312121
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?